BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn zus hielp me met mijn promotie deel 2.

Twintig minuten later, toen de anderen allemaal waren vertrokken, en Wil en Joanne terugkwamen, zei Wil; “Kom op jullie twee, we gaan naar de studeerkamer, daar kunnen we gezellig verder praten.” Er stonden twee grote banken, ik zat op de ene, met Joanne naast me, terwijl Wil mijn zus meenam om drankjes te maken. Joanne draaide zich naar me toe, en zei; “Rick, ik denk dat je heel goed weet, waarom we jou en Joyce hebben gevraagd om te blijven, Wil en ik, nou… we hebben een hechte, en heel intieme vriendenkring, en we hoopten dat jullie twee ook tot die kring zouden willen komen.” Ze stak haar hand uit, en pakte mijn hand vast, terwijl ze me met grote ogen aankeek. “Vind je me aantrekkelijk Rick? Zie ik er goed uit? Kan ik je opwinden met mijn uiterlijk, de kleding die ik draag, of vind je dat ik niet jouw smaak ben,” vroeg ze. “Natuurlijk vind ik dat top, antwoordde ik, welke man zou dat niet doen! Je hebt een geweldig lijf, met een paar borsten, waar ik met alle plezier in zou willen bijten. Je hebt heerlijke lange benen, en hopelijk draag je nylons en geen panty. Je ziet er uit om op te eten!” Ze lachte, en er verscheen een blos op haar wangen. Zonder iets te zeggen trok ze de zoom van haar jurkje omhoog, en kon ik zien dat ze een jarretellegordel droeg, waar haar nylons aan vastzaten. Ze pakte mijn hand, en legde die op haar been. De elektrische prikkels schoten door mijn lijf, en ik werd geil. Toen zei ze; “Wil voelt hetzelfde voor jouw vriendin, hij vindt dat ze erg sexy is, en ik heb gezien dat zij ook jouw favoriete nylons draagt. Hij geilt ontzettend op haar. Wat zou hij van jou en Joyce vinden, weet je… Zou het je verbazen, als ik je zou vertellen, dat hij haar al dezelfde vragen had gesteld? Zou het je choqueren, als ik je zou vertellen dat ze aan Wil duidelijk had gemaakt dat het heel lekker met haar ging, meer dan alleen maar enthousiast zullen we maar zeggen. Zou het je verbazen, dat ze tegen hem heeft gezegd dat ze geil is, door alles wat hij heeft gezegd en gedaan?” “Nee, ik denk dat het me helemaal niet zou verbazen of choqueren, ik weet hoe ze is, en dat ze er geen enkel probleem mee heeft, om eens door een andere man geneukt te worden, en al helemaal niet door een man met een grote, dikke lul,” antwoordde ik.

“Goed, dat is wat ik zo graag wilde horen,” zei ze met een geile blik in haar ogen. Toen leunde ze naar voren, en zoende me op mijn lippen, terwijl haar tong tussen mijn geopende lippen verdween. Terwijl we aan het tongen waren, en hij en mijn zus terugkwamen, genoot Wil er van, om te zien hoe ik zijn vrouw aan het tongen was. Toen ze ons onze drankjes hadden overhandigd, gingen Wil en mijn zus tegenover ons op de andere bank zitten. “Dus, het lijkt alsof jullie elkaar beter hebben leren kennen, hebben jullie genoten van ons feestje Rick?” vroeg hij. “Heel erg Wil, nog bedankt dat je me hebt uitgenodigd.” Joanne was weer naar me toe geschoven, en hield mijn hand vast, terwijl die op haar been lag. Wil schoof openlijk zijn arm om de schouder van mijn zus, zijn hand hing nonchalant langs de zijkant van haar borst. Joanne draaide zich naar me toe, en zachtjes pratend zei ze; “zoen me Rick.” Ik deed wat ze vroeg, en binnen enkele seconden waren we elkaar diep, en hartstochtelijk aan het tongen. Ze voelde ondanks mijn opwinding mijn aarzeling. Ze pakte mijn hand, en leidde die naar haar borsten. Ze wreef met haar hand langs mijn dij, tot die op de bobbel in mijn broek lag, zachtjes knijpend en strelend in en over mijn lul, die keihard werd in mijn broek. Alles gebeurde toen zo snel, haar tepels werden hard, terwijl ik met haar borsten speelde, door het dunne materiaal van haar jurkje. Ik keek naar voren, en zag Wil en mijn zus tongen. Hij had zijn hand onder haar jurkje, ze had haar benen wijd open, en Ik hoorde haar kreunen. Ik zag dat hij haar kutje aan het vingeren was. Joanne deed mijn riem los, en ritste mijn broek open. Ze trok mijn harde lul eruit, en begon ermee te spelen. Ze liet haar hoofd zakken, nam mijn lul in haar mond, en begon er langzaam op te zuigen. Mijn zus lag nu achterover op de bank, haar jurkje hing om haar middel, en Wil had zijn hoofd tussen haar nylonbenen. Zijn tong likte aan haar gladde kutje, zijn hand was bezig met haar borsten te spelen.

Ze zag dat ik naar haar keek, en lachte geil naar mij. Dit was raar, ik werd aan mijn lul gezogen door de vrouw van mijn baas, en mijn zus tegenover mij, die zo geneukt werd door een man, die ze pas een paar uur geleden had ontmoet. Het rare was dat ik steeds geiler werd, niet alleen door de pijpbeurt die ik kreeg, nee… Het was de aanblik van mijn eigen zus, die neukte met een andere man! Joanne stond op en trok me overeind, terwijl we elkaar bleven tongen. Ze knoopte mijn shirt los, en al snel stond ik naakt voor haar. Ze liet de bandjes van haar jurkje van haar schouders glijden, en op de grond vallen. Ook zij was nu naakt, afgezien van haar zwarte nylonkousen, haar sexy jarretellegordel, en haar naaldhakken. Ze ging achterover op de bank liggen, een naaldhak op de vloer, en de andere hoog over de rugleuning van de bank gedrapeerd, haar nylonbenen wijd open, haar glinsterende gezwollen schaamlippen nat van haar kutsap. Haar kutje was glad geschoren, op een klein plukje haar na. Haar grote borsten, met grote, harde bruine tepels vroegen om ermee te spelen, maar ze wilde dat ik haar kutje likte. Ik zoende haar op haar lijf, en drukte mijn lippen langzaam lager en lager, over haar borsten, haar buik. Ik bereikte haar kutje, ze kreunde luid, en greep mijn hoofd met haar handen, terwijl mijn tong over haar schaamlippen gleed. Ik drukte mijn tong diep in haar natte kutje, en likte haar kutsap op. Ik gebruikte mijn vingers en mijn tong, terwijl ze het uitschreeuwde! Haar lichaam schudde, en ze duwde haar heupen naar voren om de stoot van mijn vingers op te vangen. Opnieuw keek ik naar mijn zus, ze waren allebei ook naakt, afgezien van haar zwarte nylons en hakken. Ze knielde voor hem en zoog op zijn lul, en hij hield haar hoofd vast, terwijl hij haar diep in haar mond neukte. Ik kwam tussen Joannes benen, pakte mijn lul, wreef ermee over haar kutje, en langzaam drukte ik mijn lul in haar wijd openstaande kutje. Hoewel ze kletsnat was, was haar kutje erg strak, en kreunde ze van opwinding, terwijl ik mijn harde lul diep in haar kutje stootte.

Ik voelde hoe haar kutspieren de schacht van mijn lul vastgrepen, een soort pulserende sensatie. Joanne was een zeer luidruchtige vrouw, ze kreunde en steunde luid, terwijl ik haar neukte. Maar ik bleef naar de andere kant kijken, naar mijn schitterende zus. Wil zat nu op de bank, en mijn zus keek me geil aan, terwijl ze op en neer op zijn lul stuiterde. Hij had beide handen om haar stevige borsten, en kneep in haar tepels. Opnieuw lachte ze geil naar me, toen ze zag dat ik nog steeds naar haar keek. Ik heb Joanne een tijdje diep en hard geneukt. Uiteindelijk voelde ik mijn lul dikker worden, en seconden later spoot ik mijn sperma in haar kutje. Ik bleef in haar kutje, mijn lul trilde en bonsde, terwijl ze haar kutspieren aanspande, en elke druppel uit molk van mijn sperma, terwijl het eruit druppelde. Mijn zus werd nu op het tapijt gelegd. Hij neukte haar hard door. Mijn lul werd slapper, ik trok me terug en leunde achterover op de bank, mijn ogen gericht op mijn zus, terwijl ze werd geneukt. Joanne rolde van de bank, kroop naar haar toe, en begon haar borsten te bewerken. Ze liet haar hoofd zakken, zoog op haar harde tepels, en gaf haar een intense tongzoen. Het zag er zo geil uit, om te zien hoe ze elkaar aan het tongen waren, terwijl de dikke lul van Wil in en uit haar kutje schoot. Uiteindelijk kwam Wil klaar in het kutje van mijn zus. Het was zoveel, dat het sperma langs zijn lul uit haar kutje sijpelde. Even later trok Wil zich terug, en viel naast haar op de grond. Hijgend lagen ze naast elkaar. Na een paar minuten kwamen we bij elkaar zitten, nog nahijgend van deze avond. We kregen de mogelijkheid om ons op te knappen, waarna we afscheid namen, en naar huis terug reden.

Thuis namen we samen nog een drankje, waarna we naar bed gingen. Toen zei mijn zus; “zou je bij me willen slapen? Ik zou het fijn vinden als je naast me kwam liggen. Jouw bed is groot genoeg voor ons allebei.” Ik knikte, verbaasd door haar vraag, en liep met haar naar de slaapkamer. We kleedden ons allebei uit, maar ik hield mijn short wel aan. Mijn zus pakte een hemdje en een slip, en trok dat aan. Even later sliepen we als een roos. De volgende ochtend werd ik wakker gemaakt door mijn zus. Ze kwam de slaapkamer inlopen met een dienblad, waarop ze het ontbijt had liggen. Ze kwam naast me in bed zitten, schudde de kussens op, en begon te ontbijten. Nadat we alles op hadden gegeten, vroeg ze me hoe ik de vorige avond had ervaren. Het duurde even voordat ik iets zei, maar toen zei ze lachend; “nou, ik heb in elk geval bereikt, wat ik wilde. Je krijgt je promotie, die gaat volgende maand in. Dus gefeliciteerd!” Met grote ogen keek ik haar aan, en vroeg; “hoe heb je dat voor elkaar gekregen?” Ze antwoordde; “eigenlijk heel eenvoudig. Toen we met elkaar aan het dansen waren, zei hij dat wanneer hij me mocht neuken, hij er ook voor zou zorgen dat je promotie kreeg. Dat had hij al bijna besloten, toen hij zag dat je je vermaakte met zijn vrouw. En je mag best weten dat ik heb genoten van zijn echt dikke lul. Ik heb de nodige ervaring op dat gebied, maar zo’n dikke lul heb ik nog nooit gehad. Waarmee ik wil zeggen dat ik ook echt genoten heb van deze lekkere avond. En hij denkt dan wel dat hij mij heeft geneukt, maar het is juist andersom, ik heb hem geneukt. Ik heb precies gedaan wat ik graag wilde, maar hem in de waan gelaten dat hij kon bepalen wat wel en niet. Wat mij betreft blijf ik voorlopig jouw vriendin, misschien komt er nog een vervolg op.” En weer keek ze me aan met die speciale blik in haar ogen. Ze wist heel goed waar ik aan dacht, maar zei nog niets. Ik kreeg de ruimte om te reageren op haar vraag. Ik zei; “ik heb ook genoten van deze avond. Ik had al van collega’s gehoord dat het er bij dat soort feestjes nogal ruig aan toe kon gaan, en dat is gebleken.

Hij heeft echt een mooie, maar ook lieve vrouw. Ze ziet er uit om op te eten, en ook nu blijkt dat kleren in dit geval de vrouw maken. Ik vond het vet dat ze net als jij nylons droeg, en de manier waarop ze op die naaldhakken liep, zorgde meteen voor een stijve lul. Ze heeft een heerlijk lijf, en geniet met volle teugen van alles. Ik vond het echt vet om de vrouw van mijn baas te neuken!” Het bleef even stil, toen zei ze zacht; “ik heb je de hele avond naar me zien kijken. Ik zag aan alles dat je er van genoot om mij zo te zien. Je mag best weten, dat ik dit speciaal voor jou heb gedaan, zodat je kon zien wie je eigen zus is. Ja, ik ben jouw zus, maar dat betekent niet dat ik alleen maar jouw zus wil zijn. Ik wil meer, ik wil maar dan dat. Dat wij broer en zus zijn is duidelijk, maar we zijn ook een gezonde man en vrouw. En allebei willen we hetzelfde, plezier met elkaar hebben, in alles. Dus ook seks. Wat is er op tegen, wanneer wij samen vrijen, samen neuken, samen wonen, en ga zo maar door. Ik zou het geweldig vinden als ik hier kon blijven wonen, samen met jou. Je ziet er goed uit, zag ik gisteravond, en ik hoop dat dat andersom ook zo is. We kunnen het heel fijn met elkaar hebben, maar uiteindelijk beslis jij of dat kan. Maar er is nog een ding, en dat is wel belangrijk voor mij. Ik heb je verteld dat ik heb gewerkt als escort. Ik had toen geen andere keus, want ik moest geld verdienen. Ik heb uit die tijd nog een lijstje met namen van cliënten, die ik in die tijd heb gehad. Stuk voor stuk hele aardige mensen, er zit zelfs een echtpaar bij. Voor die mensen was ik echt iemand, de mannen wilden graag met me pronken, als we ergens naar toe gingen, en ik kreeg ruim kleedgeld om ook daarbij aan hun wensen te voldoen.

Seks was voor de meeste mannen bijzaak, En niet om het een of ander, maar ik zou hier graag mee door willen gaan, in elk geval tot ik een baan heb gevonden. Ik wil namelijk niet dat ik op jouw kosten leef, ik wil mijn steentje bijdragen.” Ik was verbouwereerd! Dit had ik nooit kunnen dromen! Mijn eigen zus, die heel duidelijk vertelde wat ze zo graag wilde. Ze wilde mij, niet alleen als broertje, maar ook als man! Ze bleef me strak aankijken, wachtend op mijn reactie. En die kreeg ze. “Lieverd, je hebt me totaal overdonderd met alles. Ja, je mag best weten dat ik van je genoten heb. Je hebt een heerlijk lijf, en je geniet er van om je zo te laten zien, ook aan mij. Ik had met alle plezier de plaats van Wil overgenomen, maar ik zag dat je er echt van genoot om door hem geneukt te worden. Ik zou het vet vinden, als je hier zou blijven, hoewel we dan toch een paar praktische dingen moeten aanpassen, om het ook voor jou fijne te vinden om hier te wonen. Het bed bijvoorbeeld, dat moet een groter bed worden, dus gaan we op zoek naar het ideale bed. Kasten heb ik niet genoeg, en ik wil dat je alle ruimte krijgt om jouw spulletje in op te bergen. En zo kan ik nog wel doorgaan. Maar wat ik veel belangrijker vind, is dat we altijd open naar elkaar zijn. Dat voorkomt irritaties, en die wil ik voorkomen. Ik moet zeggen dat ik, hoe gek dat ook mag klinken, geen enkel bezwaar heb, wanneer jij een keertje met een van jouw cliënten op stap wilt, maar ik zou het wel graag van tevoren willen weten. Ook dat bedoel ik met open zijn naar elkaar. Mijn huis is jouw huis, en samen komen we er wel uit. Is dat voldoende antwoord op jouw vraag?” Ze boog zich naar me toe, en gaf me een zoen op mijn mond. Toen zei ze; “ik hoopte dat je zo zou reageren. Ik vind je een lekkere vent, en jij mij, dus wat wil je nog meer. Natuurlijk wil ik bij je wonen, en alles met je delen.” Ik lachte, trok het dekbed weg, en drukte haar uit bed, terwijl ik zei; “alle begin is moeilijk. Als jij nu gaat douchen, breng ik alles naar de keuken. Als we ons aangekleed hebben, kunnen we overleggen wat we het eerst gaan doen. oké?” Ze lachte, en zei; “ik heb nog wel ergens een oude jeans met een trui en platte schoenen, dat is juist iets voor jou om naar te kijken. Nee, ik maak maar een grapje. Ik zal me netjes aankleden, maar wel zo, dat je het leuk zult vinden.” Ik was snel klaar met aankleden, en zat in de kamer op haar te wachten.

Toen ze fris gewassen binnen kwam, zag ik dat ze de nodige aandacht aan haar uiterlijk had geschonken. Ze had een zwarte leren broek aan, met daar boven op een rood truitje, dat haar borsten mooi liet zien. Aan haar voeten een paar rode pumps met een behoorlijke hak. Ze had zich licht opgemaakt. Ze zag aan mijn gezicht dat ik het mooi vond. Ze kwam naast me zitten, pakte mijn hand, en legde die op haar been, terwijl ze vroeg; “wat wil je het eerste gaan doen?” ik zei dat we als eerste naar Ikea zouden gaan, die is elke zondag open. Daar konden we naar een fatsoenlijk bed gaan kijken, en een extra grote kast voor haar kleding, en wat ze allemaal nog in haar koffers had zitten. “Oké, zei ze, maar ik wil daarna ook graag nog de stad in, misschien vind ik nog iets leuks om aan te trekken.” Toen ik dat hoorde, begon ik te lachen, en zei; “ik weet niet wat je allemaal nog in die koffers hebt zitten, maar volgens mij heb je genoeg spulletjes, of heb ik het mis?” Ze keek me aan, en zei; “ik heb heel veel kleren in die koffers zitten, maar het grootste deel daarvan is wat ik mijn bedrijfskleding noem. Het is niet direct kleding die je aan hebt, als je naar de supermarkt gaat, als je begrijpt wat ik bedoel. Ik draag dat met alle plezier voor jou, en al helemaal wanneer we thuis zijn, maar ik wil toch kijken of we iets kunnen vinden, waarvan jij zegt dat je dat ook heel mooi vind. Er zijn een paar leuke shops in het centrum, en daar wil ik graag even neuzen. Is dat goed?” Lachend zei ik; “touché. We gaan eerst naar Ikea, kijken of we daar slagen, en laten het dan bezorgen. Daarna gaan we eerst een bakkie doen, en dan duiken we het centrum in. Ik wil nog wel even zeggen dat je er heerlijk uitziet.”

“Dank je voor het compliment, lieverd. Als ze de kasten bezorgd hebben, en jij die in elkaar hebt gezet, mag je me helpen bij het uitpakken van de koffers.” Een kwartiertje later liepen we Ikea binnen, op zoek naar een mooi bed, met alles er op en aan, en een grote kledingkast voor haar. Op de bedden afdeling vonden we al gauw een groot en breed bed. Ik besloot om het te nemen, compleet met alles dat erbij hoorde. Ze zei lachend; “ik hoop wel dat we elkaar wel terug kunnen vinden in bed, het is wel lekker groot, dus plek genoeg om van elkaar te genieten.” Ook een kast was gauw gevonden, en bestond uit een leg deel en twee hangdelen, en was groot genoeg om haar spulletjes kwijt te kunnen. Een van de deuren had zelfs een grote spiegel, zodat ze zichzelf kon bekijken als ze zich aankleedde. “Zullen we hier nog even een cappuccino pakken, dan kunnen we daarna gaan shoppen.” De koffie was stevig, ik genoot van de smaak. Tien minuutjes later liepen we naar de auto, om naar het centrum van de stad te rijden, waar ik de auto in een parkeergarage neerzette. Toen we het centrum in liepen pakte ze mijn hand vast, en zo liepen we door. De eerste winkel waar ze naar binnen wilde was New Yorker. Daar hebben ze heel veel lekkere spulletjes voor jongeren, dus ook voor haar. En ik moet zeggen, dat ze gelijk had. Het was allemaal kleur dat er hing, maar niet alleen dat, veel kleding was kort en strak. Ze vond een fel rood jurkje, dat ze uit het rek haalde. Ze gaf het aan mij, en ging verder met zoeken. Iets verderop hingen truitjes en bloesjes aan de rekken. Hier haalde ze een kort truitje tevoorschijn, even later gevolgd door een doorzichtig zwart bloesje. Ik zei; “ze hebben hier ook een lingerie gedeelte, misschien wil je daar ook nog even kijken?”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Max55

Ik ben een oudere jongere, die kan genieten van mooie, en tekstueel goed geschreven verhalen. Ik ben een liefhebber van alles dat een meisje of een vrouw mooier kan maken. Dat verwerk ik in mijn verhalen.

Dit verhaal is 10425 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Mijn zus hielp me met mijn promotie deel 2.”

Plaats een reactie