BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Moeder en dochter, één pot nat

In Nederland zeggen zeg dat je Abraham gezien hebt als je 50 jaar geworden bent. Vlamingen kennen dit gezegde niet. Dus ik heb Abraham gezien en werd door een jarenlange vriendin uitgenodigd op een verjaardagsfeestje bij haar thuis. Ik ben weduwnaar en ging graag in op haar uitnodiging.
Daniëlle woont in een riante villa in een nogal bekende stad in Vlaanderen samen met haar vriend en dochter Joke van 18 jaar. Ik kom geregeld bij hen over de vloer en het steekt niet te nauw, over sex wordt er vrij en vrank gepraat, ook in de aanwezigheid van Joke, de dochter. Geen schaamte, gewoon los vertellen over alles wat zich voorgedaan heeft, in geuren en kleuren nog wel.
Zowel moeder als dochter kan je best zeer goede keukenprincessen noemen. Oke, de dochter studeert binnenkort af aan de koksschool. Zopas hebben ze samen een gezellig volkscafeetje gekocht waar ze de klassieke cafétoog stap voor stap willen combineren met een gezellige en gezonde volkskeuken.

Ik heb voor hen de onderhandelingen met de verkoopster, een wakkere dame van +/- 80 jaar gevoerd met als resultaat dat zowel de verkoopster als de koopsters dus moeder en dochter er tevreden over waren. Omdat dit gezinnetje al jaren goede vrienden van mij waren rekende ik ook geen bemiddelingsfee aan. Vrienden moet je toch een beetje koesteren en ik zou het niet hebben willen zien gebeuren dat er in het koopproces iets verkeerd liep. Mijn medewerking werd door moeder en dochter erg gewaardeerd.
Dus zoals gezegd was ik daar een beetje kind aan huis. Altijd welkom.

Daniëlle is een geen absolute schoonheid maar het is wel een zeer sensuele vrouw van 45 jaar, voorzien van een stel parmantige borsten en open, guitige lach. In Vlaanderen noemen wij dat een aantrekkelijke rondborstige dame met sensuele, stoute uitstraling. Ze heeft plaats voor en nood aan meer dan één man en haar vriend weet en accepteert dat ook. Hij kent haar karakter en ziet vrij snel als ze weer eens een vreemde man in het oog krijgt waar ze wel wat mee wil. Hij laat dit probleemloos toe en laat ons zeggen hij faciliteert dat een beetje. Wat wil je, op het einde van de rit doet Daniëlle toch haar gedacht.

Ik leerde haar kennen in een vlotte club met sauna. Het was een zaak waar je gewoon iets kon gaan drinken, maar er was ook een gemeenschappelijke sauna en een privé-sauna. Die privé-sauna kon je gerust ook een sexkamer noemen. Het cliéntèle was hoofdzakelijk 30-60 jarigen met “savoir-vivre”, dus financieel zonder problemen en niet bekrompen. Met de zeden werd nogal los omgegaan maar altijd met respect voor iedereen. Er was geen dwang en geen gene, er werd ook niet geroddeld, wat er ook gebeurde het bleef dus binnenskamers.
Zoals ik al beschreef deed Daniëlle toch altijd haar goesting en als ze er zin in had ging ze ervoor, 200%. Zo kwam ik plots in haar vizier en ik moet er geen tekeningetje bij maken zeker. Wij boekten de privé-sauna en hadden een meer dan geweldige tijd. Daniëlle nam het initiatief, in geen tijd stonden we allebei in ons blootje en elke vierkante centimeter van onze lichamen werd verkend. We dachten over niets na, het was één en al lust. Ik voelde onmiddellijk dat zij behoefte had aan sex en dat ze zich er volledig voor smeet. Zelden heb ik zulke wulpsheid en sexlust meegemaakt. Ze pakte mijn pik een zoog eraan alsof haar leven er vanaf hing. Ze vergat ook mijn ballen niet. Ze wist dus heel goed waar het te doen was. Wat gebeurt er met een man als er een lekkere dame zijn pik en ballen met absolute vakkennis verwent? Juist, ik voelde dus dat het zou gebeuren en gaf haar een teken dat het eraan kwam, maar ze bleef lekker verder zuigen op mijn pik en mijn ballen kneden. Het onvermijdelijke gebeurde en ik spoot mijn ganse lading in haar mond. Zonder verpinken slikte ze het zaakje door en ik kreeg een guitige lach als bedanking.

Daniëlle had meer dan voldoende ervaring om te weten dat ze een man nadat hij klaargekomen is een beetje “herstel” moet gunnen. Dus we zaten een beetje in de sauna te keuvelen over koetjes en kalfjes , maar het ging vrij snel weer over de merrie en de hengst. In geen tijd wist ze van mijn lul weer een neukstaaf te maken. Omdat deze privé-sauna voor meer dan één functie bruikbaar was, was er ook een rustbed aanwezig. Daniëlle dirigeerde mij ernaartoe en dirigeerde me op mijn rug. Ze plaatste haar knieën aan weerskanten van mijn billen, met haar rug naar me toe gekeerd en plaatste haar kutje boven mijn ondertussen keiharde lul. Ik dacht een beetje bij te sturen zodat mijn lul tussen haar schaamlippen zou terecht komen, maar ze zei, niet doen, hij vindt wel zijn weg. Daniëlle bewoog haar bekken en alles wat daar in de omgeving zit en zonder enig probleem vond mijn lul de perfecte weg naar haar begerige kutje. Wat is dat een beestachtig gevoel, een vrouw die zonder haar of mijn handen mijn lul bij haar naar binnen weet te manoeuvreren. Zalig beestachtig. Lukt bij een hengst of een stier toch ook.

Dan begon het pas. Met haar kutspieren omklemde ze mijn penis en als een zachte hand kneep en trok ze eraan, zalig langzaam maar ongelooflijk genieten was het voor mij. Zij wist verdomd goed waar het bij een man om te doen was en ze deed het perfect. Door haar positie zorgde ze ook voor dat haar klitje en haar G-pot gestimuleerd werden. Ze stuurde alles aan en voelde perfect aan wat ze teweegbracht bij mij en bij haar. We kregen tegelijk een geweldig orgasme. Zeldzame vrouwen die dit geklaard krijgen, zorgen voor de man en voor zichzelf veel geven maar ook haar part nemen.

Als je als man daar geen deugd van hebt. Dit is dus geen doodzonde maar een deugdzonde. We wisten beiden dat het goed geweest was en spraken af om elkaar opnieuw te ontmoeten en Daniëlle gaf mij haar adres. Zo kwam ik geregeld bij haar over de vloer, soms met sex maar ook vaak als vrienden genietend van elkaars gezelschap, soms was haar vriend en/of haar dochter Joke ook thuis. Ik werd dus beschouwd als een vriend des huizes.
Maar het ging eigenlijk over mijn vijftigste verjaardag waarbij ik bij hen uitgenodigd was.
Toen ik bij hen aankwam was het al heel gezellig, de haard brandde, iedereen was echt ontspannen niets moest alles mocht. Dus het aperitiefje werd ingeschonken door Daniëlle, de salontafel is een beetje aan de lage kant dus moest ze zich een beetje bukken om zonder morsen de glaasjes in te schenken. En wat dacht je, een wakkere sensuele vrouw als Daniëlle weet perfect welk kleedje een beetje helpt om de sfeer te creëren die ze wenste op te bouwen.

Een behoorlijke décolleté en zicht op haar lekkere borsten die niet ingepakt waren in een BH zorgde onmiddellijk voor het gewenste resultaat in mijn broek. Ik besefte al snel dat dit verjaardagsfeestje niet zou eindigen met een beetje eten en een goedenacht en afscheidskus. Het was duidelijk dat Daniëlle meer op het programma had staan. De wijn vloeide rijkelijk de gesprekken werden ook een beetje bij beetje frivoler. Op een bepaald moment zat ik in de zetel tussen Daniëlle en haar dochter Joke er werd een beetje gevoeld en getast op de juiste plaatsen.
Plots deed Daniëlle een kleine striptease en stond in geen tijd in haar slip en voor de rest was ze nudist. Haar vriend kwam in actie en in geen tijd lag ze op de salontafel en verdween haar slip en de grote dikke lul van haar vriend kwam in het gaatje dat daartoe dient.
Samen met Joke zat ik te kijken naar het spektakel dat voor zich voor onze ogen afspeelde. Perfect op elkaar ingespeeld gaven ze ons een sexnummertje ten beste. Het duurde niet lang voor ze samen klaar kwamen. Dit waren echte sexpartners die elkaar gevonden hadden maar elkaar ook de ruimte gaven om de sexwereld elk op hun manier en behoeften te verkennen.
Ik zag dat Joke het ook warm kreeg en haar lekkere plekje onder haar kleedje ging opzoeken. Dit bleek dus ook geen probleem in dit gezin, maar was wel nieuw voor mij.

Laat ons zeggen dat dit wel een beetje buiten mijn comfortzone was.
Het werd laat, iedereen had wat teveel gedronken, ik zou niet meer naar huis rijden en Daniëlle stelde voor om te blijven slapen. Dit leek mij een goed idee en ik kreeg de logeerkamer toegewezen. Daniëlle zei me nog, als je morgen wakker bent, kom dan eens naar onze kamer. Wat ze daarmee juist bedoelde wist ik niet maar ja van Daniëlle kon je het meest onverwachte verwachten.
De drank zorgde ervoor dat ik snel in een heerlijke diepe slaap viel.

Plots werd ik wakker omdat er iets gebeurde in mijn bed. Nog half slapend stel ik vast dat er iemand bij mij in bed ligt. Ik wrijf de slapers uit mijn ogen en stel vast dat Joke mij gezelschap was komen houden. Ze heeft ondertussen mijn pik gevonden en is er rustig aan het trekken. Hoewel ik nog half slaap vind ik het toch een aangename manier om wakker te worden. Joke begint te vertellen dat ze behoorlijk geil is geworden van sexprestatie van haar moeder en haar vriend en dat ze meer dan een beetje goesting heeft om ook zoiets te doen. Ze vertelt mij dat haar moeder haar in geuren en kleuren verteld heeft dat ze al meerdere malen lekkere sex met mij gehad heeft. Dus zei Joke, ik wil dat ook wel eens proberen.

En jawel de moeder heeft de dochter goed ingelicht en opgeleid zodat het ook een heerlijke jongedame in bed werd. Joke pijpte mijn lul op oorlogssterkte en ging boven op mijn lul zitten met haar rug naar mij toe, net als haar moeder. Ook zij slaagde erin zonder handwerk mijn lul bij haar naar binnen te krijgen. Vrouwen, probeer dit eens, het geeft een ongelooflijk overweldigend gevoel voor de man.
Haar nauwe kutje sloot zich rond mijn pik en ze melkte me lekker klaar. Heerlijk, de ervaring werd hier dus doorgegeven van moeder op dochter. De dochter had goed geluisterd en blijkbaar ook de nodige praktijkervaring. Geweldig. We bleven die nacht samen in mijn logeerkamer en toen ik ’s morgens wakker werd zij Joke, ik denk dat jij nog eens naar de kamer van mijn moeder moet.
Dus ook daar was ze van op de hoogte. Ze wist méér dan ik.

Na een zacht klopje op de deur van Daniëlles slaapkamer hoor ik haar zeggen kom maar binnen. Samen met haar vriend ligt ze naakt op bed. Haar vriend zegt dat we heerlijke job te doen hebben. Ons Daniëlle heeft 2 gaatjes die ze gevuld wil hebben, en omdat ze dit niet aan om het even wie durft te vragen of voor te stellen heeft ze gisteren aan mij gevraagd als ze u mocht uit nodigen om haar delicate goesting te helpen vervullen. Gezien ik daar ook geen ervaring mee heb vraag ik haar vriend hoe we dit aanpakken. Daniëlle heeft blijkbaar het scenario uitgeschreven en stelt voor dat ik op mijn rug ga liggen en dat zij op mij komt liggen. Doen we en weer zorgt ze dat alles op zijn juiste plaats komt zonder handen. Dan komt haar vriend haar achteringang verkennen en met het nodige smeermiddel schuift hij zijn wapen in haar kontje. Wat een speciaal gevoel, twee penissen die allebei een lekkere vrouw laten genieten met enkel een dunne huid tussen beiden. Weer een nieuwe ervaring voor mij, maar wel lekker. Ook nu geeft Daniëlle het ritme aan wetende dat zijzelf wil genieten maar er ook voor zorgt dat de twee mannen in haar bed een ongelooflijke ervaring meemaken.

Wat een fijne vrouw die een perfect evenwicht vindt tussen haar verlangens en die van haar mannen, haar mannen werkelijk in het meervoud. Zij geeft alles wat ze in haar heeft maar is niemands eigendom, laat zich door niemand commanderen. Zij bepaalt de regels maar vergeet haar gezelschap niet, een prachtvrouw. En ze geeft haar kennis en ervaring vlot door aan haar dochter, de toekomst is verzekerd.
Een paar weken later komt Joke bij mij om een aantal copies te maken voor haar eindwerk op de koksschool. Ik heb een goede laserprinter en dit is in een mum gebeurd. Ik vraag haar als ik nog iets voor haar kan doen. Eigenlijk wel zegt ze, ik heb een nat poesje, daar is nog een beetje werk aan. Denk je dat je daar raad mee weet?

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 11284 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Moeder en dochter, één pot nat”

Plaats een reactie