BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Ochtendseks

..Ik droomde dat ik over straat liep met een heel geil gevoel,
En dat ik mezelf ging vingeren ergens in een steegje..

..en dat ik geneukt wilde worden..

..zo werd ik wakker..

Het is nog donker als de telefoon van Joris begint te trillen.
Wie kan er nu al iets te melden hebben?.. nog half slapend leest hij de binnengekomen berichten.
Ze zijn van zijn vriendin Sonia, en hmmm meteen voelt hij zijn pik keihard worden.
Hij antwoord.

..hoi lieve schat, dat is lekker wakker worden, en fijn dat je aan me denkt (kus) (kus)..
..je bezorgt me een enorme erectie met je geile berichtjes haha..

Het duurt even maar dan begint zijn telefoontje weer te trillen

..hmmm die wil ik in m’n mond..

Nu is Joris klaarwakker
Met een harde kloppende pik ligt hij in bed.
Sonia heeft pijpen tot een ware kunst verheven.. met lange diepe halen likt en zuigt ze je.
Meermaals is hij in haar mond klaargekomen en bleef ze zuigen tot de laatste druppel.

..ik wil je neuken..

..over een uurtje bij jou?..

Vrijwel meteen reageert ze dat dat oké is en dat ze snel even onder de douche springt
Goed plan denkt Joris, maar eerst even koffie. Seks is leuk naar koffie ’s ochtends is noodzaak.

Na twee kopjes koffie, een paar gekookte eieren en een koude douche zit hij in de auto.
De supermarkt is net geopend waar hij nog snel even een paar warme croissantjes haal.
Als hij afrekent komt er weer een berichtje binnen.. een foto van Sonia.
Snel kijkt hij om zich heen, maar er staat niemand achter hem.
Ze ligt in bed en toont haar natte kutje. Met haar vingers trekt ze haar lipjes een beetje uit elkaar. Haar clitje is nu duidelijk te zien.

..de achterdeur is open..
..ik ben boven..
..ik ben helemaal voor jou..

Haastig rekent Joris af.
Ze woont aan de andere kant van de stad, in de ochtendspits is het een kwartiertje met de auto.
Hij rijdt haar straat in en parkeert. Mensen met kinderen haasten zich naar school.
Ik ga zo lekker neuken denkt Joris, terwijl hij met een grote glimlach de drukte bekijkt, en loopt het gangetje in naar de achterkant van haar huis. De poort is open en hij loopt door de tuin. Er brandt nog nergens licht. Hij voelt aan de achterdeur en ook die is open. Omdat het in huis nog donker en stil is gaat hij zachtjes naar binnen en sluit de deur.

De gordijnen zijn nog dicht en er klinkt geen geluid. Geen radio of tv.. het is helemaal stil.
Zijn jas en schoenen laat hij beneden en zachtjes loopt Joris de trap op.
Hij is hier vaker geweest natuurlijk maar nu is de sfeer anders.. de trap kraakt een beetje en het is schemer donker.
De slaapkamer deur staat op een kiertje, hij gaat naar binnen en daar ligt zijn schatje.

Ze ligt nog lekker onder de dekens met de rug naar hem toe. Snel kleed hij zich uit en kruipt ook onder de dekens en dicht tegen haar aan. Joris slaat een arm om zijn vriendin en geeft haar een kusje in haar nek. Als antwoord duwt ze haar kontje naar achteren, strak tegen zijn kruis.
Voel m’n kutje.. fluistert ze zacht, en ze spreid haar benen. Zijn arm glijd van haar schouders naar beneden over haar warme lijf. Zijn hand streelt haar arm, haar borst, haar buik, en dan haar billen waartussen hij haar hete spleetje vindt.

Zachtjes glijden zijn vingers over haar kutje. Haar benen gaan nog iets verder uit elkaar. Eén vinger gaat heen en weer over haar lipjes, ze gaan iets uit elkaar en worden vochtig. Zijn vinger gaat naar binnen en glijdt nu tussen de natte lipjes op en neer waar hij ook haar harde clitje voelt. Haar natte geil werkt als een prima massageolie. Zijn vingers gaan nu in en uit haar kut en maken cirkeltjes over haar genotsknopje.
Steeds sneller gaat zijn hand. Diep gaan nu zijn vingers in en uit haar. Kletsnat is ze. Zijn pik is keihard en nat van het voorvocht. Hij pakt zijn lul even stevig vast en meer druppels komen uit zijn eikel. Met dit super glijmiddel masseert hij Sonia’s kutje weer. Instemmend draait ze met haar kontje. Ze begint zachtjes te kreunen.

Joris kruipt tegen haar aan. Zijn pik plaatst hij tussen haar lipjes en slaat dan zijn arm weer om haar heen. Ze liggen lekker onder de dekens en hij houd haar stevig vast. Hij voelt de warmte van haar grotje als hij bij haar naar binnen gaat. Eerst even een beetje strak, maar als hij doorduwt dan glijdt zijn staaf heel gemakkelijk in haar natte warme kutje. Met rustige maar diepe stoten neukt hij zijn vriendin. Dit mag van Joris heel lang duren.
Allebei beginnen ze licht te hijgen. Haar hand gaat naar haar kutje en ze begint haar clitje te masseren. Haar hijgen gaat over in luid kreunen en ze stoot haar kont steeds sneller naar achteren. Ze wil keihard geneukt worden. Ze draait op haar buik met haar kontje omhoog. Ze voelt de pik nu snel en diep in haar gaan. Hij vult haar helemaal.

Ze voelt zijn pik langs elke zenuw in haar grotje bewegen. Ze gaat klaarkomen en beweegt nog sneller haar vingers over haar clitje.
Ook bij Joris bouwt de spanning zich op. Zijn eikel wordt gevoelig en een tinteling komt over zijn lijf. ..Ooh ga door.. ik kom zo klaar.. kreunt Sonia, en terwijl Joris nog harder zijn paal in haar ramt voelt ze elke spier in haar lichaam aanspannen. Zijn pik word door haar kutje naar binnen gezogen. Haar kut spieren spannen zich en dat is voor hem de druppel.. een diepe stoot en zijn zaad spuit haar grotje in. Warme stralen sperma vullen haar kutje, de harde kloppende pik blijft door neuken en ook Sonia bereikt dan haar toppunt van geilheid en komt schokkend klaar.
Naast elkaar liggen ze bij te komen. Het wordt al wat lichter in de kamer.

Joris pakt de croissants erbij. Hmm een lekkere beurt, en ontbijt op bed.. je weet me wel te verwennen.. en terwijl ze een hap neemt gaat Sonia’s hand onder de dekens naar zijn pik en pakt hem weer stevig vast…

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Lonnie

Ik vind het leuk hier gelijkgestemden te treffen en fantasieën te delen. Mocht je als vrouw willen delen hoe je een orgasme ervaart dan ben ik heel benieuwd ( sexycurry74@gmail.com ) en kan ik dat misschien verwerken in een volgend verhaal..

Dit verhaal is 10538 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

5 gedachten over “Ochtendseks”

  1. ochtend seks vind ik zeker zo lekker als wanneer dan ook maar als mijn vent s’morgen,s al wakker wordt met een harde pik krijg ik gelijk zijn om hem te berijden.
    Heerlijk verhaal en het klaar komen beschrijven mmm, als ik naar mijzelf kijk dan moet het bij de G spot flink gestimuleerd worden, Pik in mijn kutje en een vinger op mijn klitje. De G spot zorg ervoor dat ik vaak moet spuiten en dat geef een heel lekker gevoel.

    groetjes Merlina

Plaats een reactie