BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Onbewust overspel

Laatste avonddienst van het jaar zit erop, heb zo langzaam aan zo de schurft aan die avond en nachtdiensten dt ik wel eens naar ander werk heb gekeken maar dat terzijde, stap het achterhuis binnen en ruik onmiddellijk een wiet lucht.
Weet het gelijk Emmie de zus van mijn vrouw Ellie is geweest, op het aanrecht staan die flesjes bier en drie flessen rode en 1 witte wijn, zo die zijn weer bezopen gaat er door me heen wiet en dan daar kunnen ze niet tegen.

Trek een fles bier uit de koeling neem plaats voor de tv en kijk even het laatste journaal terug, het is half 1 buiten giert de wind om het huis, het is zoals ze zeggen de donkerste dagen voor kerst en jawel het is me een eind donker.

Weet dat als ik Ellie wakker maak met licht of wat ook ze helemaal uit haar stekker gaat dus op mijn tenen in het donker loop ik de slaapkamer op.
Het gebruikelijke geluid dus Ellie slaapt, krrrggggrrgr wat lucht dan weer krrrgrrr, Kleed me uit trek een schone slip aan mijn favoriete nachthemd en kruip achter Ellie.

Leg mijn hand op haar heup en dan verdomme ze heeft niks aan, ga gelijk op de tast hoger en ook geen nachthemd dus die ik echt flink bezopen, Ellie slaap je vraag ik zachtjes maar krijg geen antwoord dus die is goed weg.

Denk dat het zeker drie maand geleden is dat ik mijn naakte of gedeeltelijk naakte vrouw heet aangeraakt anders dan de normale dingen.
Mijn pik groeit gelijk mijn brein krijgt gelijk smerige gedachten en kan me niet inhouden, mijn hand glijd naar haar lekkere stevige billen om die zachtjes te aaien, onder mijn hand beweegt haar billen partij ook een beetje maar trekt zich niet weg.

Kan het niet laten ga op zoek naar die geile kut van vroeger waar ze zo graag hard en diep geneukt wilde worden.
Liggend op haar rechterzij komt haar kontje steeds iets verder naar me toe hoe dichter ik bij dat kutje kom hoe dichter haar billen op me af komen.

Ja ik voel nu duidelijk haar schaamlippen wat is dat lang geleden, probeer er met een vinger tussen te komen maar die zijn zo droog als kurk, even een flinke klodder spuug op mijn vinger om niet vel later er tussen te glijden.
Wat is ze nog heet daarbinnen om na wat gezoek een vinger in haar holletje binnen te laten glijden, ik hoor een kreun dus stop even als ze wakker wordt is ze of bloedje geil of slaat ze me haast dood, haar kontje komt verder naar achter mijn vinger gaat er nu lekker diep in en voel dat ze wat nat wordt.

Na de eerste vinger haar behoorlijk opgerekt te hebben druk ik nummer twee erbij en weer heel even een kreun, mijn pik staat snoeihard er loopt al wat voorvocht uit dus denk zal ik het proberen ze is blijkbaar zo dronken dat ze niets verneemt, met wat moeite kruip ik onder haar druk mijn pik tegen haar gaatje en glij er niet veel later in.

Scheelt wel als je een tijdje niet neukt ze is weer eens heerlijk nauw, denk dat ik vijf keer gestoten heb voor zover het kan en dan ontladen mijn ballen zich, kan me niet herinneren wanneer ik zo langdurig klaar gekomen ben en voel straal na straal dat strakke kutje van haar vullen.

Duurt even dan voel ik me slap worden uit die strakke kut glijden om met een hand te voelen hoeveel sperma er uit lekt.
Weet dat als zij dit morgenochtend verneemt de rapen nog niet gaar zijn ze zal het zien als een verkrachting besef ik me ineens.
Zij draait zich op haar rug trekt het dekbed over zich heen zodat ik haar niet meer hoor snurken of zwaar ademen, lig inmiddels haast op mijn buik dus schuif heel voorzichtig mijn hand tussen haar benen om te voelen hoe erg het is, zal eerlijk zeggen het is erg, als ik mijn vingers tussen haar lippen doorhaal voel ik dat ze echt drijfnat is.
Als ik mijn vinger overigens tussen haar lippen doorhaal gaan haar benen van elkaar alsof ze wil zeggen kom maar bef me maar weer eens goed iets wat ze vroeger me vaak vroeg.

Kruip zachtjes helemaal onder het dekbed als mijn handen van haar knie omhoog gaan spreiden haar benen als vanzelf.
Als ik zachtjes tussen haar benen omhoog kruip krijg ik de geile lucht van een geile kut in mijn neus, zie niks maar ruik dat ik dichterbij kom en als mijn vingers door het bosje haar kroelt hoor ik weer iets van een kreun, even voorzichtig maar ze brengt dat geile kutje iets omhoog zo van kom op doe wat.

Plaats mijn mond op haar schaamlippen die zo vertrouwd aan voelen, haal mijn tong tussen die lippen van haar door en hoor nu duidelijk een flink kreun, ze druk die kut van haar nu steviger eten mijn mond aan dus op naar de volgende stap.

Laat twee vingers op onderzoek uitgaan en jawel die glijden als een warm mes door de boter gelijk diep haar geile kut in, weer een zware kreun dus stop even maar ze beweegt alsof het lekker is dus ga door, duurt veel te kort of haar lijf en kut geeft aan klaar te komen.
Wat knijpt dat ding weer ouderwets lekker om mijn vingers nu ze echt klaarkomt.
Ze scoort nog een beetje maar droog is ze nog steeds niet dus trek mijn nachthemd uit en droog die druipende kut zo goed mogelijk.
Geef een laatste kusje om voor tijden afscheid te nemen zo maar zo de laatste keer kunnen zijn als dit verkeerd opgepakt wordt als ze het verneemt.

Speel nog een beetje met die pik van me maar val dan in een onwijs lekkere diepe slaap.

Als ik wakker wordt heb ik me een harde pik niet te geloven en als ik mijn ogen open hoop ik mijn naakte bloedje geile Ellie te zien maar zie niks het bed is verder leeg.
Help me heerlijk van die harde pik af met het verhaal van vannacht in mijn gedachten om naast haar geil de sperma van mij in mijn nachthemd te spuiten.
Douche me omdat het al kwart over elf is en heb gezien dat onze dochter ook al uit bed is, sta me lekker af te drogen voor mijn bed als ik wat roods op de grond zie liggen naast een onderbroek van Ellie, pak het op de normale sloggy van Ellie ken ik inmiddels wel maar dat kanten rode stringetje is geheel nieuw voor me.
Vind ook nog een zelfde kleur kanten bh van ongeveer Ellie haar maat dat verschilt niet veel maar wat een leuk ding.

Kleed me aan doe een lekker luchtje op en ga dan naar beneden waar ik de twee verwacht, open de kamerdeur en zie drie dames in ochtendjassen zwaar kijken, goedemorgen zeg ik om de tafel rond te kijken waar Ellie en Emmie naast elkaar zitten en Linda onze dochter van 18 er tegen over.

Problemen vraag ik en zie ze me aankijken, we wilden wat proberen maar dat is totaal misgelopen zegt Linda, neem een bak koffie neem bij hen plaats om rechts van me Linda te hebben zitten en links Emmie mijn vrijgezellige schoonzus.
Vertel eerste keer een joint, fles bier en dan een fles wijn en je staat helemaal op kop, klopt zegt Ellie we weten niet meer wat we gedaan hebben, als het maar gezellig was lach ik en neem een tweede bak.
De dames geef ik een kop thee waar ze om vragen als Emmie even moet kotsen, zwanger lach ik als we op het toilet duidelijk het braken horen, die meid is nog nooit geneukt zegt Ellie die weet niet eens hoe dat moet.
Goed geslapen vraag ik en beide geven aan geweldig geslapen te hebben en heerlijk gedroomd zegt Ellie.
Denk even aan de droom dat ik haar gepakt heb maar dat heeft ze blijkbaar niet door, als Emmie terugkomt geeft ze aan naar huis te willen, zou jij me willen brengen vraagt ze hoef ik me niet eerst aan te kleden.

Ellie knipoogt zo van doe maar even, de dames gaan naar boven haar kleren bij elkaar pakken die ze in een plastieken tas meeneemt en dan in mijn ochtendjas bij me achterin stapt waar ik geblindeerde ramen heb.
Rij als ze zit uit de garage ze wil niet hebben dat iemand haar hier zo weg ziet komen, rijd de auto bij haar achter het huis vlak naast de achterdeur dat kan bij haar, de auto blijkt op kinderslot te zitten dus houd de deur voor haar open en bij het uitstappen heb ik ineens een mooie bos haar in zicht vol tussen haar benen.

Help haar naar binnen vraag of ik nog iets kan doen of ik even wil blijven tot ze zich beter voelt, wil je wat eten en drinken vraag ik, doe maar een cracker met kaas en nog maar een mok thee geeft ze aan om zelf op de bank te gaan liggen.

Vind de goederen snel leg het op een bordje en breng het bij haar, als ik op haar af kom lopen kan ik echt een heel eind tussen haar benen kijken maar net niet haar kut zien, neem plaats op de andere bank met een kop koffie om te horen dat Linda wiet had mee genomen voor ons.

Het blijkt een bedoelde proef allemaal wilden ze wel eens weten wat het met je deed en moet zeggen we waren van ochtend kots misselijk of van de drank of van de combinatie.
Vanuit lig positie gaat ze weer normaal zitten en krijg ik weer heel even zicht op wat er tussen haar benen zit.

Jij moet nog even een boodschap voor me doen zegt ze me heel serieus aankijkend, moeten is dwang zeg ik met een lach, zij lacht niet en zegt dan ja je moet je hebt geen keuze zonder in de problemen te komen.
Schrik er een beetje van en vraag leg uit, je moet voor mij de Morning after pil ophalen, kijk haar met grote ogen aan om dan te horen of ik dacht of ik Ellie een beurt gaf.
Ja dat dacht ik zeg ik heel serieus kijkend, nou mis dus je hebt mij vol gespoten op het moment dat ik de top heb om zwanger te worden dus je mag kiezen maar Ellie weet nog van niks, waar haal ik die zeg ik best wel nerveus.
Rustig aan mannetje als jij je naar me luistert komt Ellie er niet achter maar als je moeilijk doet weet ik het nog niet, kruidvat en je betaald zelf maar het is ten slotte ook jouw kwakje, drink snel mijn koffie op en rijd naar de Kruidvat waar de verkoopster me met grote ogen aankijkt maar wel netjes geeft en afreken.

Ben er helemaal voor naar de stad gereden wil dit niet bij een bekende uit ons dorp halen dan weet je dat er praat van komt.
Na een uurtje ben ik terug geef haar de pil een groot glas water erbij die ze in mijn bijzijn doorslikt, mocht het toch nog mis gaan dan weet je dat jij de boosdoener bent en het maar aan Ellie uit moet leggen geeft ze aan, heb jij alles meegekregen vraag ik omdat ik daar wel benieuwd naar ben.

Ze zit met haar handen op haar knieën samen geknepen en bekend dat ze wakker werd met een pik in zich, was niet de eerste keer maar vind het wel prettig en voelde hoeveel sperma je in me spoot, daarna was ik zo blij dat je nog goed klaar befte dat heeft een man nog nooit bij me gedaan.

Zit te bedenken of ik er nog iets van voordeel uit kan halen maar zie die even niet, als ze er direct een eind aan had gemaakt zat ik denk ik nu in een echtscheiding, gaat het weer een beetje vraag ik als ze het glas leeg heeft.
Gaat wel weer maar als ik bel kom je begrepen ik vertel aan Ellie wel iets waardoor je gelijk wegkan.

Ga maar naar je schatjes geeft ze aan die hebben zich gedoucht en aangekleed dus je kan rustig thuis komen, sta op wil naar de deur lopen als ze me terug roept, krijg ik geen kusje vraagt ze als ze met haar vinger op haar mond tikt.
Loop naar haar toe kus haar op haar mond en als ik terug ga vraagt ze of dat niet een beetje zuinig is wil een echte zoen.
Onze monden gaan op elkaar voel gelijk haar lippen wijken en haar tong tegen mijn lippen drukken, we wisselen heel even een enorme lekker zoen die ik niet snel ga vergeten, doe Ellie er ook maar een die zit al te lang zonder, klaagt wat bij me.

Rijd naar huis met een flinke omweg om alles eens goed op rij te krijgen, ga ik thuis het gelijk vertellen om te zien waar het schip strand of laat ik het begaan het eindresultaat is het zelfde, kies om mijn mond te houden maar weet dat dit zeker uit gaat komen.

Zie wel of er nog wat achter weg komt maar dat horen jullie misschien nog wel eens.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 13444 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Onbewust overspel”

Plaats een reactie