BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Ons eerste triootje in de winkel.

Mijn beste vriendin en ik hadden het er al vaker over gehad, we wilden eens een keertje een trio uitproberen. Voor mij iets dat toch nooit zou uitkomen, dat dacht ik tenminste toen. Toen ik haar voorgesteld had, om eens uitgebreid te gaan shoppen, ging ze meteen akkoord met mijn voorstel. We spraken meteen een datum af, en op een zondag zou het gaan gebeuren. We wisten nog niet meteen of we naar toch naar Antwerpen of gewoon naar Maastricht zouden gaan, want dat maakte uiteindelijk qua reistijd geen echt verschil. Zij zou rijden, en wonder boven wonder, kreeg ze de auto van haar ouders ook nog mee ook. Alles goed en wel, op die zondag vertrokken we toch naar Antwerpen, om er een heerlijk dagje van te maken. Ze had me al meerdere keren verteld, dat ze een ramp was om mee te gaan shoppen, en ik hechtte er eerst geen belang aan, maar toen we daar kwamen, wilde ze mij in nieuwe kleding hebben, iets dat niet echt lukte. Begrijp me niet verkeerd, want nieuwe kleren had ik zelf ook wel nodig, maar dan koos ik zelf wel uit wat het zou worden. Rond een uur of twee kwamen we voorbij een winkeltje, waar ze leuke spulletjes verkochten. Al dat sexy ondergoed, ruim uitgestald in het winkeltje, ik kon me goed voorstellen hoe het haar zou staan. Toen ik de verkoopster zag, ging het licht helemaal op groen, mijn opwinding nam toe, en ik was klaar voor de strijd. Zo’n knap stuk had ik nog nooit gezien. Blond natuurlijk, maar met een paar geweldige borsten, en sexy gekleed ook nog. Ze had een kort rokje aan, met daaronder nylonkousen en hoge hakken. Het topje dat ze droeg kon haar borsten amper verbergen, en de manier waarop die hoge hakken door de winkel liep, maakte me met de minuut geiler. Toen mijn vriendin zei dat ze de naar de volgende winkel wilde gaan, werd mijn opwinding de grond in geboord, en schoorvoetend liep ik achter haar aan de winkel uit.

Na een toch wel bijzonder leuke dag, kwamen we opnieuw langs het lingeriewinkeltje, en zonder nadenken zie ik tegen haar, dat ik heel graag iets voor haar wilde kopen. Opgewonden gingen we de winkel binnen, en ik liep meteen naar het rek waar een grote hoeveelheid jarretellegordeltjes hingen. Ik pakte er een uit het rek, en ik zei dat ze die jarretellegordel maar eens moest passen. De verkoopster glimlachte toen ze zag wat mijn bedoeling was, en liep naar de deur om het “gesloten” bordje op te hangen, het was toch al bijna sluitingstijd. Ze pakte uit een standaard een paar nylonkousen, en gaf die aan mijn vriendin, zodat ze die aan kon trekken. Ze deed het, zonder iets te vragen, en kwam even later de paskamer uit. Toen ik haar zo in die sexy jarretellegordeltje en de vet geile nylons zag, kreeg ik prompt een stijve lul. God, wat zag ze er lekker geil uit! Ik liep onmiddellijk naar haar toe, maar keek eerst waar de verkoopster stond. Ik zoende haar vol op de mond, en fluisterde; “als dat geile verkoopstertje er niet was, dan neukte ik je ter plekke.” Tot mijn grote verbazing zei ze; “waarom vraag je dan niet of ze meedoet?” Daar stond ik, met mijn mond vol tanden, en een stijve lul. Mijn vriendin had het goed gezien, want ze voelde aan mijn broek, om te controleren of ik echt wel zo geil was als ik beweerde. Toen ze zeker was dat het echt mijn lul was die ze voelde, trok ze me naar binnen, en deed ze de deur van het pashokje dicht.

Ze deed mijn riem los, en gleed met haar handen achter mijn broek, om mijn lul even met haar fijne handen te masseren. Als ze dat doet, word ik altijd blij, en deze keer was dus geen uitzondering. Na enkele tellen zat mijn broek samen met mijn boxershort op mijn enkels, en was ze mij lekker aan het aftrekken. Ondertussen was ik bezig met haar Bh los te maken. Ik wreef over haar tepels, in de hoop die hard te kunnen krijgen. Ze was ondertussen op het bankje gaan zitten, en pakte mijn lul weer vast . Ze stak haar tong uit, en ging ermee langs mijn eikel. Een seconde later verdween die in haar mond, en ik voelde haar tong in mijn pisgaatje. Zalig was dat. Plotseling deed ze iets wat ze anders bijna nooit deed, ze liet bijna mijn hele lul in haar mond verdwijnen, en pijpte me zo goddelijk, dat ik bijna klaarkwam. Ineens hoorden we de stem van de verkoopster, die met een laconieke toon vroeg “of het lukte”. Toen ik opgewonden antwoordde dat ik eigenlijk nog best wel wat hulp kon gebruiken, was haar antwoord dat we dan maar uit het pashokje moesten komen. Ik trok alles razendsnel weer aan, en toen ik de paskamer uit kwamen, was de winkel leeg. Ze stond daar in een blauwe BH en bijpassende jarretels, terwijl mijn gulp nog openstond. De winkel was leeg, en de verkoopster zei dat ze de winkel al op slot gedaan had . Maar we mochten achter de winkel naar buiten. Na een akelige stilte van maar een paar seconden, vroeg ik of mevrouw nog iets anders had. “Juffrouw zei ze, ik ben niet getrouwd.” Ik kon het met mijn grote mond weer niet laten, om te vragen of ze niet met me wilde trouwen. Ze moest lachen, en dat liet me smelten. De verkoopster die Dana heette, ging naar een rek, en haalde er een ander setje nylons uit. Zonder Bhtje en zonder slipje. “He, zei Sil, dat is juist iets voor een hoer.” “Dat is toch wat je altijd wilde,” antwoordde ik. Dana schoof haar korte rokje wat omhoog, en antwoordde dat ze die zelf ook aanhad. Mijn lul werd weer hard, en kwam zelfs bijna uit mijn broek. Sil liep weer naar de paskamer, en Dana geneerde zich blijkbaar niet. “Jij hebt volgens mij een andere boxershort nodig, toch?” zei ze, terwijl ze een blik op mijn boven de boord uitstekende lul wierp. Ze gaf me een teken om haar te volgen, en terwijl we naar het rek liepen waar de boxers zich bevonden, had ik mijn lul al uit mijn short gehaald. Toen het geile verkoopstertje zich vooroverboog om een short te pakken, zag ik dat ze geen slipje aanhad.

Ik besloot mijn kans te wagen, en stak een vinger onder het rokje, tussen haar schaamlipjes, en begon haar kutje zacht te strelen. De reactie was zoals ik gehoopt had. Een zacht gekreun, maar niet overdreven. In plaats van overeind te komen, liet ze zich zachtjes op haar knieën zakken, en spreidde ze haar benen. Daar zaten we allebei op onze knieën, zij met haar gezicht naar het rek toe, en ik er vlak achter. Het korte rokje was opgeschoven tot boven haar lekkere kontje, en ik kon haar kutje goed zien. Daar zat ze op handen en voeten, met haar gezicht tussen haar armen, en gewillig stak ze haar kontje naar achter. Ik had ondertussen mijn short al uitgetrokken, en was mezelf al aan het aftrekken. Met mijn andere hand gleed ik over haar glad geschoren kutje, waarvan de schaamlippen al opgezwollen waren, en redelijk ver uit elkaar stonden. Met een vinger gleed ik in haar kutje, wat een stotende ademhaling veroorzaakte. Dana draaide zich om, en nu zag ik haar zeer goed. Ik kwam bijna klaar, zo’n geil gezicht was het. Een meisje, maar een jaar ouder dan ik, goddelijk mooi met een kort rokje opgeschoven tot aan haar heupen, een blote buik, en een zwart topje waar ze met haar hand onder zat. Haar zwarte naaldhakken en de zwarte nylonkousen, en het uitzicht op een kutje, waar de schaamlippen gezwollen waren, maakten het beeld compleet. Ze likte heel sensueel over haar rood gestifte lippen, terwijl ze met haar vrije hand naar haar natte kutje ging, daar een vinger instak, om die vervolgens weer in haar mond te laten verdwijnen, en een zachte kreun uit te stoten.

Ik kon me bijna niet bedwingen om mijn stijve lul niet gewoon in haar kutje te rammen, en haar suf te neuken. Maar ik beheerste me, en kroop op handen en voeten naar haar lekker kutje. Met een vinger spreidde ik haar schaamlippen, en liet vervolgens mijn tong rustig en langzaam over het natte vlees gaan. Ik begon een zoektocht naar haar klitje, om een enorme reactie teweeg te brengen, maar ze kwam omhoog en greep mijn harde lul vast, om die langzaam af te trekken. Ik staakte mijn zoektocht, liet haar begaan, en rolde op mijn rug. Ze kwam op haar zij langs me liggen, en duwde met haar warme tong mijn mond open, om die naar binnen te laten glijden. Na enkele minuten hevig getongd te hebben ging ze met haar handen onder mijn shirt om dat uit te trekken. Zachtjes beet ze in mijn tepel, om vervolgens, langzaam kussend naar beneden te gaan. Terwijl ze zo naar beneden ging, schopte ik mijn schoenen uit, en hielp ze me om mijn broek en boxershort van mijn benen te trekken. Daarna greep ze mijn lul vast, en begon me heftig te pijpen. Een hele andere ervaring, helemaal als je een paar minuten daarvoor een compleet andere mond rond je kloppende lul had. Even wist ik niet meer waar ik het had, en ik dacht dat ik ging klaarkomen, maar net op tijd stopte ze. Ze kwam overeind, en trok haar topje uit, waardoor een paar prachtige borsten tevoorschijn kwamen. Ik ging eropaf en draaide onmiddellijk met mijn tong rond een van haar tepels, terwijl ze zichzelf liet genieten, met een vinger in haar kutje.

Ze nam mijn lul vast, liet zich achterover zakken, en ik kreeg alle ruimte om mijn harde lul in haar kutje te stoten, een zacht warm plekje, waar ik al een geruime tijd op geilde. Maar ze plaagde me eerst wat, door mijn ondertussen wel heel stijve lul een paar rondjes te laten draaien in het begin van haar hete kutje. Toen ik er niet meer tegen kon stootte ik door, en een geweldig warm gevoel, beginnend in mijn onderbuik overweldigde me. Ik voelde haar nylonbenen, die zich rond mijn heupen vastzetten, en haar harde tepels die tegen de mijne schuurden. Hunkerend om klaar te komen, begon ik steeds heviger te stoten en zwaarder te ademen. Dana kon het niet laten om enkele geluidjes te laten ontsnappen, en ving elke stoot ritmisch op, zich compleet overgevend. Ik hoorde het slot van de pashokjes omdraaien, en keerde mijn gezicht om in de richting van het geluid. Alles ging plots heel langzaam, alsof ik een joint gerookt had. Ik zag de deur van het pashokje opengaan, en ik zag een been van Silvia, eerst een hoge hak van wel twaalf centimeter, en daarna de zwarte nylonkousen bevestigd aan de jarretelles.
Sil had de nylons aangetrokken, zonder slipje en zonder BH. Goddelijk zag ze eruit, maar toen ze ons zo zag liggen, verkrampte haar gezicht. Ik bleef ritmisch doorstoten, en genoot van alle aandacht die me geschonken werd. Sil kwam langzaam, geil heupwiegend naar ons toegelopen. Ze streelde zichzelf, en zei dat ik vandaag blijkbaar mijn zin zou krijgen. “Heb je zin in een triootje?” vroeg ze aan Dana, die bijna klaarkomend wel liet horen dat ze daar zeker iets voor voelde. Sil knielde naast ons neer en boog voorover, naar het gezicht van Dana toe. Eerst keek ze mij diep in mijn ogen, en daarna bewoog ze haar hoofd verder naar Dana. Ondertussen stak ze haar tong lichtjes uit, en een seconde later was ze Dana aan het tongen. Aangezien ik zo`n show nog nooit live had meegemaakt, werd ik zo heet als een bronstige stier in de paringstijd, en ik begon steeds sneller te stoten. Ik beet zachtjes in een tepel van Dana, en Sil nam de andere tepel onder handen. De bedoeling was duidelijk, Sil en ik zouden dit geile meisje de avond van haar leven bezorgen. Terwijl we zo aan de tepels van Dana lagen te zuigen, stak Sil een hand uit naar de plek waar mijn stijve lul in en uit het kletsnatte kutje bewoog. Ze stak een vinger in het kutje van Dana, en ik voelde duidelijk hoe Sil met haar vinger mijn ritmische beweging volgde. Ik kreeg het in mijn hoofd om van positie te veranderen, dus stopte ik met stoten en kwam overeind. Nu kreeg Silvia vrij spel, en ze bewoog al zoenend naar de onderbuik van Dana. langzaam bewoog Sil haar tong in Dana haar navel, en even later likte ze Dana droog. Sil wist duidelijk waar ze mee bezig was, want Dana kronkelde van genot. Bij het zien van al dat orgastisch geweld, ging mijn hand automatisch naar mijn lul, en ik begon me langzaam af te trekken.

Dana manoeuvreerde zichzelf, zodat ze onder Sil kwam te liggen, en haar ook kon laten genieten van die fantastische tong waar ik ook zo van genoten had. Twee hete meiden in sexy lingerie in een negenenzestig positie, ik dacht dat mijn dag niet beter kon. Ik ging op mijn knieën zitten tussen de benen van Dana in, en legde mijn lul tot vlakbij de ingang van haar hete kutje. Sil, die haar tong diep in het kutje van Dana had laten glijden, kreeg mijn lul in haar gezicht. Ze opende haar mond en likte langs mijn eikel. Ze pakte mijn lul vast, en stak hem in het kutje van Dana, waarna ze haar tong gewoon opnieuw zo ver mogelijk in Dana haar kutje probeerde te duwen. Het gevoel dat ik nu ervoer was iets dat ik nog niet kende, gepijpt worden, terwijl je aan het neuken bent, sensationeel gewoon. Sil haalde mijn lul uit het natte kutje van Dana, en begon me gewoon te pijpen. Ze stopte, en ging weer verder met Dana, waarna ik opstond en naar de andere kant ging. Ik knielde bij Dana haar hoofd, liet haar even pauzeren met beffen, en stak mijn lul in haar mond, waarna ze begon te zuigen als een stofzuiger. Met haar mond bracht ze mijn lul naar het ondertussen ook zeer natte kutje van Sil, en liet hem naar binnen glijden. Ik nam mijn schat bij haar heupen vast, en begon mijn lul langzaam in en uit haar kutje te bewegen. Plotseling begon Dana te schokken, Sil had duidelijk een gevoelig plekje ontdekt, want Dana kwam op een geweldige manier klaar. Ze schudde en beefde nog toen ze onder Sil en mij uit gekropen kwam, maar ze was duidelijk klaargekomen. Ze ging in een stoel zitten om even uit te rusten, en liet ons maar begaan. Even later kwam ik klaar in het kutje van Sil. Na een paar minuten kwamen we alle drie tot rust, en hebben we ons aangekleed. We hebben Dana bedankt voor een geweldige middag, en maakten meteen een afspraakje met haar om het bij ons thuis nog eens over te doen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Max55

Ik ben een oudere jongere, die kan genieten van mooie, en tekstueel goed geschreven verhalen. Ik ben een liefhebber van alles dat een meisje of een vrouw mooier kan maken. Dat verwerk ik in mijn verhalen.

Dit verhaal is 12867 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Ons eerste triootje in de winkel.”

  1. Wow, ik heb het wel eens gedaan met een vriendin in de IKEA. Wij twee trouwens. Eerst geheim achter een keuken (podium) maar later onder toezicht van de bewaking. Nog nooit een trio, ik ben geil geinspireert! Dank je.

    • Dank je Kevin, maar ik lees nog steeds jouw verhalen met heel veel plezier. Ik blijf het jammer vinden dat je bent gestopt.

Plaats een reactie