BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Outlet center

Wie kent ze niet, de outletcenters waar je fraaie, vaak, dure kleding voor een acceptabele prijs kunt kopen. Ik slenterde schijnbaar doelloos door één van die centra. Ik keek meer naar de shoppers dan naar de winkels. Ik volgde een koppeltje, hij een Mediteraantje van midden twintig en zij een blond hittepetitje van nog geen twintig. Hij commandeerde haar van shopje naar shopje en zocht kleding voor haar uit. Ik volgde het tafereeltje en dacht er het mijne van.

In de spiegeling van een ruit bij de NIKE shop zag ik een griet ergens in de twintig, lang en slank, donkere krullen en donkere wenkbrauwen. Ze was trashy gekleed, lange leren laarzen tot halverwege haar bovenbenen, een te kort rokje en een roze topje met dunne bandjes. Haar borsten waren groot en leken vrij te hangen. Dat beeld werd versterkt doordat er geen BH -bandjes te zien waren. Ik volgde haar met mijn ogen en toen ze een shop in ging keek ik door de ruiten op afstand toe. Ze pakte een truitje en hield deze voor haar en bekeek zichzelf in de spiegel. Dat spelletje herhaalde ze een keer of wat en vertrok toen naar de kleedkamers. Ik slenterde de winkel in en probeerde via een spiegel in de ruimte bij de kleedkamers te kijken. Ze kwam telkens achter het gordijn vandaan om zichzelf in een spiegel te bekijken en maakte dan met haar telefoon een foto. Het eerste truitje paste nauwelijks over haar borsten. Het tweede toonde haar blote buik en navelpiercing. De derde was gelijk aan de tweede echter een maatje of wat groter. Ze schudde haar lichaam en haar borsten waggelden van links naar rechts. Okay, ik moest even slikken. Na nog wat kleding stukken liep ze naar de kassa. Ze rekende twee truitjes af en legde een stapeltje terug. Ik liep de winkel uit om niet op te vallen. Verbeelde ik het me of was het tasje met eerdere aankopen voller dan toen ze de winkel inliep?

Ze wandelde de winkel uit leek te naar de parking te gaan. Vanuit de verte nam ik al afscheid van haar, maar de draaide even later om en liep terug naar het center. Ze had haar aankopen in een auto gelegd om door te gaan. Nu liep ze een schoenenwinkel in. Ze liep langs de rekken. Ze boog zich met gestrekte knieën voorover om een paar op een lage plank te bekijken. Haar borsten bungelden vrij naar beneden en lieten veel decolleté zien, maar wat mij opviel was een jongen achter haar met een telefoon die foto’s maakte van benen en haar rok!

Toen ze overeind kwam, zag ze dat ik naar haar keek en glimlachte naar me. Ik vertelde haar dat er een jochie een foto van haar benen en kont had gemaakt. Ze lachte. “Zal een fan zijn.” Ik keek haar niet begrijpend aan. “Ik ben Kelesy en zit op Friends Only.” Ergens ging het dagen. “Ik verkoop daar foto’s en gedragen kledingstukken van mijzelf.”* Ah…. Dacht ik.* die site. Ik was geïntrigeerd. “Ik doe wat inkopen voor komende week. Nieuwe slipjes, truitjes en dergelijke.” Ik lachte schaapachtig. “Geloof je me niet? Kom maar mee, dan zal ik je mijn pagina daar laten zien.” Ze liep voor mij uit richting de La Place. Ik haalden twee bekers koffie en we gingen zitten. Ze pakte haar telefoon en na wat tikken en doen zag ik het meisje wat nu tegen over me zat in vele poses. Half naakt maar bedekt in een bad met schuim, in lingerie, in een bikini, noem maar op. Mijn kruis reageerde. “WOW” hakkelde ik er uit. Ze lachte. “Wil jij me helpen met mijn aankopen? Dan mag jij keuren. Ik maak wat filmpjes als teasers voor mijn fans.” Ik slikte. “Uhhh, ik wil niet herkenbaar ik beeld.” Zei ik. “Dat wil ik ook niet. Ik stel je voor als Dick, een bewonderaar en vertel dat je mij helpt met uitzoeken.”

Ze draaide haar telefoon bij en keek in het schermpje. “Hoi lekkere liefhebber, daar ben ik weer.” En Kelsey doet een verhaaltje over geil zijn en shoppen met en bewonderaar. “Kijk, dit is Dick” ze draait haar foon bij naar mijn buik en kruis. “Hij had een meet en greet gewonnen en we gaan samen shoppen. Kijk je mee?” Ze nam een slok koffie. “FF editten en uploaden. Op mn TikTok” en de eerste 1000 views heb ik binnen een uur. Let maar op.”

Na de koffie gingen we het winkelende publiek ik. Heel grappig om te zien dat mensen haar herkennen maar, omdat ze sexy en voor sommigen porno doet doen ze alsof ze haar niet kennen, maar staren wel. “Kom Dick, ik heb nog wat slipjes nodig.” Zei ze en struinde flux voor mij uit. In de Marlies Dekkers shop leek ze een kind in een speelgoed winkel. Binnen de kortste keren had ze twee handen vol met slipjes. “Zo, FF passen. Kom je kijken?” Ik voelde me wat ongemakkelijk. Kelsey verdwijnt in een paskamer en komt twee tellen later tevoorschijn. Ze heeft haar rokje uitgedaan en staat daar in haar geile, lange laarzen en een zwart slipje met veel kant. Ik slik. “Had je niet verwacht he?” lacht ze. “Kohlere, niet alleen een paar mooie borsten maar ook gewoon een lekkere kont…” stamel ik. “Vind je ’t slipje wat?” Ik knik van ja. “Okay, daar halen we er straks nog een paar van.” Ze verdwijnt achter het gordijn. “Wat vind je hiervan?” Zegt ze terwijl ze het gordijn opent.” Ik kijk. En kijk nog eens. “Geintje. Wilde je ff sjokken.” Daar stond ze zonder broekje in haar blote kont. Haar schaamheuvel strak geschoren. Ze lachte om haar eigen grap en verdween weer achter het gordijn. “En deze?” Een spetterend rood slipje met op haar poes een vlindertje gedrukt. Ik grapte, “Dat is om niet te vergeten waar je je vlindertje moet plaatsen.” Ze grinnikte. “Ook doen?” en weer verdween ze achter het gordijn. Deze keer duurde het wat langer. “Ze stak haar hoofd om het gordijn. ”Uh, deze is bijzonder… Kun je liplezen?” Ik keek weer eens schaapachtig. ”Kom maar hier dan zal ik je wat laten zien. Ik stak mijn hoofd in het kleedhokje, Kelsey zette haar linker been op het bankje en spreidde haar benen. “Kijk dan… wat leuk!” Het broekje dat ze nu droeg had een openkruis. Ik keek recht tegen haar glimmende schaamlipjes aan. “Weet je… Ik wordt altijd mega geil als ik weet dat mannen kijken.” AHUM… klonk het streng achter mij. “Kan ik U helpen.” Ik begon te hakkelen en Kelsey redde ons. “Dat is mijn vriend en we willen wat nieuwe slipjes kopen. Neemt U deze maar vast mee naar de kassa. Dan kom ik zo.” De oudere dame pakte het handje met slipjes een en duwde het gordijn dicht. “Nog ééntje Schatje.” Klonk het uit het hokje. “Kom maar kijken.” Ik keek snel om mij heen of de oude tang weg was en stak mijn hoofd langs het gordijn. Kelsey was, afgezien van haar laarzen naakt! Ze stond met haar rug naar mij toe maar in de spiegel zag ik haar voorkant. “Kohlere…” kreunde ik zacht. Ze was gezegend met een prachtig paar tieten en een kale poes. Ze draaide zich om. “Verrassing! En nu weg wezen voor dat wijf gaat zeuren.”

Ik liep de winkel weer in en keek beduusd om me heen. WTF was dit nu weer. Ik als voyeur mag ineens naar een prachtige meid kijken. Kelsey kwam op me af en drukte een kus op mijn wang. Daarbij hield ze haar linker hand bij mijn gezicht. “Lik mijn vingers eens.” Ik herkende de geur van vrouwelijk vocht… een vrouw in heat! Ik likte en proefde haar staat van opwinding. Nadat ze had afgerekend liepen we naar haar auto en gooide ze achteloos de beide tasjes met slipjes in een paarlemoer kleurige Range Rover. “Verdient met mijn werk.” Zei ze. Kelsey pakte haar telefoon en keek in het lensje. “Hoi gozer, ben ik weer. Ik heb wat leuke slipjes gekocht en ga nu terug voor nog wat truitjes.” Ze liet de camera langs haar aankopen glijden. “Er zit één bijzonder slipje bij…” Ze toonde het broekje met open kruis. “Die draag ik straks tijdens een wandeling. Je weet, shoppen maakt mij altijd zo geil… Mijn geur zal er dan extra sterk inzitten.” Ze controleerde het filmpje. “Nog even uploaden en dan gaan we weer.”

“Ik ben nog niet klaar met shoppen. Wil je dat ik truitjes of blousjes ga passen.” Terwijl ze dat zei schudde ze zachtjes haar bovenlijf. Verbeelde ik het mij of hoorde ik haar borsten tegen elkaar slaan. Achteloos ging haar hand ging over mijn been langs mijn kruis en ze pakte mijn hand. “Kom op tijger, nog één rondje.” Ze keek me brutaal aan en keek de parking rond. Ze bukte en trok haar slipje uit en gaf het mij. “Cadeautje voor mijn geile Dick.” Blozend liepen we hand in hand over de parking. Haar prachtige kontje en zalig geurende kut waren zo dicht bij maar ook zo ver weg!

In de eerste winkel waren we snel klaar. “Wat een truttige shit!” zei ze toen we weer buiten stonden. Ik liet mijn hand even op haar billen rusten en duwde haar richting een vintage shopje. “Lekkere hand, en zo groot.” Grapte ze. Ik kneedde haar billen en ze keek me aan. Kelsey dook in haar tasje en pakte haar telefoon. ”Even mijn account checken. 12.000 kijkers op TikTok en veel reacties. Dat wordt een leuk weekje!” In het vintage shopje hingen wat korsetjes en kleine colbertjes. Kelsey pakte een korsetje en verdween in de paskamer. “Mag ik mijn slipje terug?” klonk het plots. Ik schoot in de lach en de verkoopster keek mij geschrokken aan. Twee tellen later stond ze nog steeds in haar laarzen, het slipje en het korsetje in de winkel. Haar borsten pasten nauwelijks en puilden opwindend boven de stof uit. “Te klein…” zei ze bedeesd. De verkoopster pakte een grotere maat. Kesley stapte met een geile glimlach en stijlvol gekleed het hokje uit. Over het korset droeg ze een colbertje. Toen ze dat opende om het korsetje te tonen kon ik alleen maar glimlachen. “Perfect!” concludeerde de beide dames. “Even wat anders proberen.” Zei Kelsey, ze keek het winkeltje rond. Er was verder niemand. Ze trok het colbertje uit en toen tot mijn plezier het korset. Zo haar stevige tieten met harde tepels zo de ruimte gevend. Toen trok ze het colbertje weer aan. “Vind je het wat Dick?” Ik complimenteerde haar met de keuzes. Ze verdween weer in het kleedhokje en kwam even later terug met de jasjes en het passende corset. “Deze graag.” Weer zwierde ze haar creditcard door de machine.

Samen liepen we naar de parking. “Ik heb een plannetje.” Zei ze. “Heb jij straks wat tijd?” Ik knikte van ja. “Maar ik wil wel mijn slipje terug.” Ze lachte luid. “Kom maar halen!” en midden op de parking gingen mijn handen onder haar rokje en schoof ik het kanten kledingstukje omlaag. Ik knielde om de stof over haar laarzen te geleiden. Kelsey pakte mijn hoofd een duwde dat in haar kruis. “Toe dan… ruik mijn kutje. Groten deels jouw schuld dat ik zo geil ben!” Ik propte het broekje in mijn broekzak. Bij de auto opende ze de kofferklep en legde wat spulletjes neer. “Snel wat foto’s maken voor mijn fans en dan gaan wij wat foto’s maken. Bedenk jij een mooie plek?” Ik dacht kort na. Het was begin juni en er was een strand opgang of het net nieuwe hotel een kwartiertje rijden. Nadat we de foto’s van streetview voor de strandopgang hadden bekeken zei ze dat ik de hotelkamer moest boeken. Ik stapte in en ze zou me terug brengen naar het center.

Zo stonden we twintig minuten later in een mooie, ruime kamer met een groot bed, een fraaie badkamer met veel spiegels. Ze maakte weer een filmpje voor haar fans. “Eerst maar even wat foto’s waar ik helemaal op sta.” Dus, laarzen, rokje en truitje. Staand, gebukt met zich in haar truitje en voorover zodat je het slipje onder haar rokje vandaan kon zien piepen. “Nu ff één voor één de slipjes voor de verkoop.” Ze deed haar rokje uit en trok het eerste broekje aan. Kelsey spreidde haar benen en ik maakte twee foto’s, close-up met cameltoe en een tweede wat verder weg. Zo zat ze elke 2 minuten met haar kale poes recht voor mijn lens. Gelukkig maakte de GSM geen geluid als ik een foto maakte anders had ze vast bezwaar gemaakt. Ik zette een airdrop naar mijn GSM aan.

Daarna wilde ze alle slipjes ook nog eens tonen in stand. Met haar rug naar me toe maar met zicht via de spiegel op haar voorkant. Om het plaatje compleet te maken deed ze haar truitje uit en legde Kelsey haar arm over haar borsten. Kohlere, inmiddels had ik een mega stijve, van hier naar Tokio! Ze kwam even kijken op het schermpje van haar telefoon naar mijn foto’s. “Je hebt een fijne stijve…” zei de terwijl ze met haar borsten tegen mijn schouder leunde. “Ik drijf…” gniffelde ze. “Nog een paar foto’s met het korset en het colbertje en dan ben ik toe aan wat ontspanning.” Zo gezegd zo gedaan. Kelsey maakte het me niet makkelijk. Ze wilde haar keiharde tepels door haar korset en later ook het korbertje laten zien. Ze plukte en kneep er in. “Kohlere ze zijn zo gevoelig.” Kreunde ze. “Maar hader dan dit willen ze nu niet worden.” Bij wijze van grap stelde ik voor om mij er op te laten sabbelen. “Succes verzekerd.” Beloofde ik. Ze keek me stoïcijns aan. Ze deed het jasje open. “Kom maar op… Ik kan het hebben.” Ik legde de telefoon weg en trok haar aan haar flanken naar mij toe. Ik zette mijn lippen op haar tepels en sabbelde en zoog er aan. Ze werden harder en weer ruk ik de geur van haar natte poesje. *Even volhouden nog.* wist ik. Ik pakte de telefoon en maakte de gewenste foto’s.

Ze keek me aan. “Heb jij ook zo’n behoefte aan seks en een geweldig orgasme?” Ik knikte van ja. “Kleed je uit. Ik wil zien wat voor vlees jij in de broek hebt. Mij heb je al gezien.” Ik schopte mijn gympen in de hoek, trok mijn polo over mijn hoofd en keek Kesley aan. Ik maakte mijn jeans los en duwde deze te samen met mijn boxer omlaag. “Niet slecht. Mooi geschoren…” zei ze. Ze pakte mijn lid beet kneep er zachtjes in en trok me naderbij. Na een kus op mijn eikel duwde ze mijn hoofd omlaag. “Knielen!” Ze ging op de rand van het bed zitten, rolde op haar rug, en spreidde haar benen. “Likken! Laat mij die tong voelen!” Ze rook naar muskus, zilt zurig en dat wond me waanzinnig op. Mijn handen gleden over haar romp naar haar tieten. Okay, diep ik de verte voelde ik haar implants maar wat boeit dat! Haar tieten waren groot en hard. Ze kreunde en steunde. “Doorgaan Lassie! Lik me!” Ik haalde mijn rechterhand terug en speelde met mijn pik. Deze lekte al voorvocht. Ik duwde twee vingers in haar poes en sabbelde op haar clit. “STOP!” kreunde ze. “Ik kan niet klaarkomen op twee vingers. Heb je een condoom?” Ik knikte van ja. “Toe, laat me niet wachten.”

Luttele seconden later was mijn pik verpakt in een dunne Durex en duwde ik mijn pik in haar hongerige kut. Ze kneep en ze molk mij. Ik begon te stoten en bekeek haar gezicht. Ze greep het dekbed beet om niet te verschuiven onder mijn stoten. “Toe dan, naai me, geef het mij. Ik moet die spanning kwijt. Pomp me rauw.” En meer van dat soort taal gooide ze er uit. Ik greep haar borsten vast en versnelde mijn stoten. Ze gromde, Kelseys ogen draaiden weg. Ik voelde haar schede samentrekken ik stootte nog een paar keer en ook ik kwam, het rubber vol spuitend. Ik liet me op haar zakken en genoot van het moment. *wat een dag* Dacht ik en Kelsey zei het. Terwijl ik douchte was Kelsey bezig met het updaten van haar Friends Only profiel en haar webshop. Ze liet mij zien wat ze geplaatst had en vertelde dat ze het eerste slipje al verkocht had. “Dat is de eerste € 250,- voor een broekje van € 40,-“ gniffelde ze. Ze gaf me € 200,- voor de taxi terug naar het outletcenter als dankjewel.

Ik ben sinds gisteren ook lid van haar pagina. Maar een gedragen slipje kopen, waarom zou ik… Ik had toegang gehad tot de real deal!

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eriks

Jong en onbezonnen, de eerste keer, ergens in Frankrijk tijdens een vakantie. Daarna beleefde ik veel tijdens mijn reizen, maar ook tijdens mijn werk. Meerdere ervaringen heb ik uitgeschreven om niet te vergeten en deze vul ik aan met fantasieën.

Dit verhaal is 8229 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Outlet center”

Plaats een reactie