BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Remco en de Jehovah’s (3)

Ik liep de kamer weer in en zag op de klok dat het tegen half 2 liep, ik moest in ieder geval een broek aantrekken want mijn dochter zou zo thuis komen. Ik liep naar de slaapkamer en keek in de doos waar ik mijn panty’s en kousen in bewaar. Irene had gelukkig niet alles meegenomen maar wel 2 van mijn favorieten. Ik trok een broek aan en een paar sokken en ging weer naar beneden en ging mijn ding doen. Mijn vrouw was op de hoogte dat ik panty’s droeg maar voor mijn dochter hielden we het geheim

Ik stond te koken toen mijn vrouw thuis kwam. ‘En hoe was jouw dag?’ vroeg ze.
Ik moest wel zeggen dat ik vrouwen had binnen gelaten anders zou ze het morgen wel horen van de overbuurvrouw, we noemde haar altijd gekscherend de CIA. ‘Nou, ik had 2 Jehovah getuigen voor mijn deur vanmorgen.’ en ik pakte wat kruiden uit de la om over het vlees te strooien.
‘Ja en?’ zei Chris en ze draaide zich om.

‘Die heb ik binnen gelaten en ik heb met ze zitten praten.’ en ik strooide de kruiden over het vlees.
‘Wat heb je gedaan?’ vroeg Chris verbaasd.
‘Ik heb ze binnen gelaten omdat de jongste vroeg of ze even naar de wc mocht.’ en ik ging verder alsof dit de normaalste zaak van de wereld was.
‘Is dat een nieuwe techniek van ze of zo?’
‘Nee hoor, ik heb ze een kopje thee aangeboden en we hebben fijn wat zitten praten. Niet over het geloof maar juist over andere zaken.’
‘En ben ik je nu kwijt aan de Jehovah’s?’ vroeg mijn vrouw lachend.
‘Nou, ik denk er wel over na.’ zei ik lachend en zo eindigde het gesprek over de vrouwen.

Ik was blij dat ik het gezegd had want 2 dagen later vroeg de buurvrouw aan mijn vrouw waarom er 2 vrouwen zo lang binnen hadden gezeten, ze wist dat het Jehovah’s waren.

Die week was ik er niet helemaal bij, ik had steeds Irene en Ruth in mijn hoofd. Wat zou ik vrijdag met ze gaan doen? Wat kon ik maken en wat zouden ze absoluut niet doen? Ook was ik vergeten om te vragen wanneer Irene 18 zou worden. Allemaal vragen die door mijn hoofd spookte. Gelukkig werd het vrijdag en had ik mijn werk zo gepland dat ik in de ochtend 2 meetings thuis had, daarna naar Irene en Ruth kon en de afsluitende meeting kon ik altijd nog afzeggen als het laat zou worden.

De vrouwen waren de deur uit en ik had de 2 meetings achter de rug, ik liep naar de kast en pakte de doos met panty’s. Ik pakte er een paar uit en liet ze allemaal door mijn handen gaan. “Welke zal ik vandaag eens aantrekken?” Mijn oog viel op een netpanty met naad, ik pakte ook een kanten panty met jarretel effect. Het zou 1 van deze 2 worden.
Het werd de jarretelpanty, ik trok hem aan en keek in de spiegel. “Ja kerel, prima.” ik was tevreden. Ik pakte mijn broek en trok deze voorzichtig aan, ik had er geen boxer onderaan dus zeker met het dichtritsen keek ik goed uit. Ik was klaar om naar de dames te gaan.

Ik stapte op de fiets en ging richting het adres wat Ruth had opgeschreven, we hadden geen telefoonnummers uitgewisseld omdat de man van Ruth geregeld in haar contactenlijst keek.
Ik fietsten een arbeiderswijk in en stopte voor een huis waar je niet aan kon zien dat er Jehovah getuigen woonde. Ik belde aan en niet veel later werd de deur opengedaan en zag ik Irene langs de deur kijken. ‘Hoi Remco, kom snel binnen.’ en ze hield de deur nu verder open. Ik stapte langs haar heen en hoorde dat ze de deur snel achter mij dicht deed.

Ik draaide me nu om en begreep wel waarom Irene niet gezien wilde worden. Ze had een truitje aan met alleen mijn rode favoriete panty om haar benen.
‘Mooi he?’ vroeg Irene lachend.
‘Zeker mooi Irene, weet je dat dit 1 van mijn favoriete panty’s is?’ en ik trok mijn jas uit. Ik hing hem op de kapstok en wachtte op Irene tot ze mij voor zou laten gaan.

Ik liep achter Irene de kamer in en keek naar haar kontje die heerlijk uitkwam in de rode panty. Het leek wel of ze extra met haar kont schudden en draaide, de doerak.
Ik keek de kamer rond en zag niemand. ‘Is Ruth er niet?’ vroeg ik aan Irene.
‘Nee, die komt zo. Ze is met Ada op huisbezoek. Wil je thee?’ en Irene stond al klaar om naar de keuken te lopen.
‘Ja doe maar, lekker.’ en ik liep door de kamer. Welke schaars was ingericht, somber en zeker niet uitbundig.

Irene kwam de kamer weer in. ‘Theewater staat op.’ en ze kwam op me aflopen. ‘Remco, ik heb de hele week aan je lopen denken. Gisteren ben ik 18 geworden dus nu een jong volwassenen.’
‘Gefeliciteerd Irene.’ en ik pakte haar vast en kuste haar op haar mond. Mijn handen gleden naar haar kont toe en pakte deze stevig vast. Ik tilde haar iets op en Irene sloeg gelijk haar benen om mij heen.
‘Dank je wel Remco.’ en ze kuste me weer.

Ik liet Irene rustig zakken en zette haar weer met 2 benen op de grond en keek haar recht in de ogen, ik zag haar stralen. Mijn handen gleden van haar kont over haar heupen naar de voorkant en legde mijn hand op haar heuveltje, ik voelde hier een zachte bult. Ik drukte harder en voelde nu haar lipjes door de schaamharen heen.
‘O Ja Remco, dat is lekker.’ kreunde Irene. En ze drukte haar kutje harder tegen mijn hand aan.

Ik stond lekker over haar nylon heuveltje te wrijven en het gekreun werd alleen maar harder. ‘Auw,’ hoorde ik plotseling en ik stopte gelijk. ‘Wat is er Irene?’ vroeg ik.
‘Er zat een haartje tussen. Maar ga maar verder hoor, het is lekker genoeg.’ en Irene drukte haar kruis weer tegen mijn hand aan.
Ik stopte en stak mijn hand voorzichtig in haar panty en gleed naar beneden tot ik haartjes voelde, best wel veel haartjes voelde. ‘Irene, we gaan hier iets aan doen, hoe scheert jouw vader zich?’

Irene keek me vreemd aan en zei. ‘Met een scheermes. Wat dan?’ vroeg ze met een glimlach.
‘Als je ook een schaar hebt dan ga ik je lipjes vrijmaken van haar en boven je lipjes ga ik het uitdunnen. Mocht er dan iemand voor je staan dan zie je toch wat haar en als je voelt dan voel je niets dan een gladde huid. Lijkt je dat wat?’

Irene sprong me in de armen en kuste me weer. ‘Ja Remco, we gaan mij scheren, kom?’ en ze trok me mee naar boven.
We liepen de badkamer in en hier pakte we de spullen. Irene trok de panty uit en ik zette haar op het toilet. Ik knipte de meeste haren weg en schoor de lipjes kaal, toen ik de laatste haartjes uit haar bilspleet weg haalde hoorde ik de deur achter mij open gaan.
‘Zitten jullie hier? Wat doen jullie?’ hoorde ik Ruth verbaasd zeggen. ‘Irene, wat doet Remco nu?’ en Ruth kwam naast me staan.

‘Is het mooi mam?’ vroeg Irene. ‘Pak eens een spiegel? ik wil het ook goed zien.’ Irene zat nog onderuit gezakt en had nog geen goed zicht op haar heuveltje.
‘Jeetje Ireen, dat is inderdaad apart.’ zei Ruth twijfelend.
‘Moet je ook doen mam.’ en Irene keek haar moeder enthousiast aan.
‘Nee joh, wat zal je vader wel niet zeggen?’ en Ruth deed een kastje open en haalde er een spiegel uit. ‘Hier Remco, laat jij het Irene zien?’ en ze gaf de spiegel aan mij.

Ik hield de spiegel tussen de benen en ik zag Irene aandachtig haar heuveltje inspecteren. ‘Jeetje Remco, dat ziet er geweldig uit.’
‘Ruth, heb je hier bodylotion?’ en Ruth knikte en pakte een tube. Ik kneep wat op mijn 2 vingers en smeerde hiermee het gladde heuveltje in, ik bleef wrijven en drukte steeds harder op de lipjes die al lichtjes open stonden. Mijn vinger gleed er tussen en ik raakte het clitje van Irene.
‘Oooo mam, dit is zo fijn.’ kreunde Irene. Ze ging weer wat onderuit liggen op het toilet en spreidde haar benen zo dat ik een betere toegang tot haar grotje kreeg.

Mijn 2 duimen opende de lipjes en ik likte het maagdelijke kutje van Irene. Ze smaakte heerlijk en ik voelde dat haar kutje natter werd. Mijn tong draaide rondjes om het clitje van Irene.
Irene kwam iets omhoog en trok haar trui uit, ze had kleine maar stevige borstjes waarop 2 stijve tepels stonden. Ik keek omhoog maar bleef haar kutje verwennen met mijn tong.
Mijn duim bracht ik nu naar het knopje van Irene en stopte met likken. ‘Pak je borsten Irene. Knijp maar zachtjes in je tepels.’

Irene haar handen gingen naar haar borstjes en pakte de tepels vast, ze kneep er zachtjes in wat een kreun uit haar mond teweegbracht. ‘O Ja Remco.’ kreunde ze. Ik zette mijn tong weer op het clitje en likte en draaide er omheen. ‘Ja Remco, ik voel het Ooooo……’ en het orgasme van Irene kwam uit haar tenen. Al die tijd had ik Ruth niet gehoord of gezien. Ik keek over mijn schouder en ik zag dat Ruth alleen nog in haar panty stond en zich aan het strelen was.

Ik tikte Irene tegen haar been en ze kwam rustig omhoog, ze keek me met lodderige ogen aan. ‘Kom meid, er is iemand die hetzelfde wil denk ik.’ en ik keek weer over mijn schouder.
‘Ja mam, ga maar lekker zitten.’ en Irene krabbelde overeind en stond nog wat wankel op haar beentjes. Ze liep om mij heen en ik voelde dat er iemand tegen mijn rug aan ging staan. Ik stak mijn hand naar achter en voelde het nylon been van Ruth.
‘Moet mijn panty ook uit?’ vroeg Ruth.
‘Nee, hou maar aan, ik heb wel een idee.’ en ik streelde haar been.

Ruth liep om mij heen en ging met haar benen wijd op de deksel van het toilet zitten, ik keek zo tegen haar kruis aan. Ik zag dat ze geen slipje aan had en ik streelde haar bovenbenen en ging richting het kruis. Ik duwde Ruth een klein beetje achterover en dook met mijn gezicht tussen de dijen van Ruth en likte haar kutje door de panty heen.
‘Ja Remco, lik mijn moos. Lik de panty lekker vent.’

Ik moest inwendig lachen omdat ze niet ordinair wilde praten, ik wilde dit wel veranderen. ‘Ruth, wat lik ik nu?’ en ik drukte mijn mond weer op haar lipjes.
‘O Remco, je likt mijn moos.’ zei Ruth kreunend.
‘Nee Ruth, ik lik je kutje.’ en het kruis van de panty was al aardig vochtig. ‘Dus wat lik ik nu?’
‘Je likt me moos.’
Ik stopte met likken en keek schuin omhoog. ‘Wat likte ik?’
‘Je likte mijn M……kutje.’ en ik zette mijn mond weer op het gleufje van Ruth. Ik likte een paar keer en kwam omhoog. ‘Inderdaad likte ik je kutje.’ en ik zette 4 vingers in het kruis van de panty en scheurde hem open.

Ik zette mijn mond weer op het behaarde kutje van Ruth en likte nu strak over het knopje.
‘Jaaaaa…dit is zo lekker.’ kreunde Ruth. ‘Ja geef me dat lekkere gevoel weer.’ en Ruth drukte mijn gezicht harder in haar kruis. ‘Ja lik me, lik mijn M…kutje.’ en Ruth kreunde harder en begon zwaarder te ademen en ik voelde haar lichaam verstrakken, Ruth kreeg een orgasme.

Ik streelde haar benen en liet haar rustig bijkomen, ze kwam omhoog en keek wat wazig naar mij en daarna naar Irene. Er kwam weer een traan in haar oog en ze wilde opstaan. Ik hield haar tegen en legde mijn armen over haar benen en keek haar rustig aan. ‘Lieve Ruth, je gaat zo met je dochter naar haar kamer, daar trek je een panty of kousen aan en dan komen jullie alleen daarin naar beneden, ok? Maar eerst knip ik jou tuintje ook even kort’ en ze knikte. Ik deed mijn ding en nadat ik het kutje van Ruth veel minder haar had stond ik op.
Ik hielp haar omhoog en zag Irene staan kijken met een big smile op haar gezicht.

Ik liep de badkamer uit en liep naar beneden, ik liep de keuken in en maakte de gereedstaande koppen thee klaar en nam deze mee naar de kamer. Ik trok mijn kleren uit en ging in mijn jarretelpanty op de bank zitten en nam kleine slokjes van mijn thee.

Groetjes Remco

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 5912 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie