BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Ries, Laureen en Linda (1)

Uit de friendzone

Ik kende Laureen al jaren. Ze was een stuk ouder dan ik, maar dat was haar niet aan te zien. Ze was fit en pittig, alsof ze een meid van 27 is, blond, lekkere billen en niet al te grote tieten, maar zeker in proportie. En zij had altijd een enorme aantrekkingskracht op mij.
We hadden elkaar leren kennen op het werk. We waren in alle opzichten aan elkaar gewaagd, we hadden dezelfde humor, en we sporten graag. Dus gingen we regelmatig samen met andere collega’s uit of fitnessen. Ik mocht haar altijd graag plagen, over haar leeftijd en hobby’s, in wat voor vorm dan ook. Laureen kon er altijd hard om lachen en ik kon altijd de bal stevig terug verwachten. Ik had haar best willen versieren, maar zij was getrouwd. Daarom kwam ik, mede doordat ik vind dat je dat moet respecteren, in de friendzone terecht. Ik ken haar man niet zo goed, maar het was altijd wat awkward als hij erbij was. Een soort van wederzijdse jaloezie of zo. Ik denk dat hij wist of aanvoelde dat ik een goede klik had met zijn vrouw. En die jaloezie was er ook wel van mijn kant, want wat ik met haar zou willen doen….. poeh. Maar ik heb haar nooit verteld van deze gevoelens of deze nagejaagd.

Ik was toendertijd de eeuwige vrijgezel, maar ja, niemand kon aan haar tippen. Zij heeft voor een lange tijd de lat voor andere dames wel heel hoog gelegd. Niet dat ik geen seks had, hoor, maar van een relatie was geen sprake, meer casual sex.
Nadat ik van baan was veranderd en niet meer haar collega was, spraken we zo nu en dan af om even bij te kletsen. De vriendschap bleef en het was altijd leuk elkaar weer te zien. Het leven ging door en ik kreeg een relatie. Toen ik haar vertelde dat ik een vriendin had, had ik gehoopt dat zij stikjaloers zou zijn, maar niets leek minder waar. Ze was heel blij voor mij. Ik vroeg me toen af of ik de gevoelens die ik voor haar had, er enkel van mijn kant waren geweest en het dus niet of nooit wederzijds was.
Mijn vriendin Linda was echt een leuke meid, veel jonger dan Laureen, omdat zij ook jonger is dan ik. Linda was ontwapenend en bij haar kon ik me helemaal geven. Ik stelde aan Linda voor Laureen een keer te ontmoeten. En na de eerste ontmoeting, een gezellig etentje, werden Linda en Laureen langzaam maar zeker vriendinnen. Zo nu en dan werd er een damesdagje georganiseerd. Zij gingen dan shoppen of naar de schoonheidsspecialist of naar een romantische film, waar ik allemaal niet met Linda heen wilde.

Op een zeker moment vertelde Laureen dat ze zou gaan scheiden. We waren erg met haar begaan en spraken vaker dan normaal af, omdat Linda vond dat Laureen dat nodig had. Het was Laureens stap geweest en Linda snapte haar volledig omdat haar vorige relatie op dezelfde manier was geëindigd.
Ons samenzijn was verder allemaal heel platonisch, tot die ene dag….

Linda zou met Laureen gaan shoppen en daarna zouden we met zijn drieën bij mij thuis wat eten. De dames waren al snel weer terug. Laureen had er eigenlijk toch niet zo’n zin in. Ze hadden wel wat items gekocht, zag ik aan de tasjes. Ik zag ook dat beiden een tasje hadden, die bij Linda’s favoriete lingeriezaak vandaan kwam. De dames gingen op de bank zitten met een lekker drankje en keuvelden wat, terwijl ik aan het eten begon. Na het eten wilde Linda nog wat cocktails gaan maken, maar Laureen zei dat ze dat misschien beter niet kon doen, want ze moest nog rijden. Linda keek even naar mij en zei dat ze gewoon kon blijven slapen aangezien ze toch naar een leeg huis zou gaan. Ik begreep dat ik niets te zeggen had over deze uitnodiging, dus zei dat we wel wat konden regelen. Mijn appartement is niet zo groot, maar de bank is groot genoeg om op te slapen. Een rilling ging over mijn lijf. Zo close waren Laureen en ik nog nooit geweest. Het idee dat zij schaars gekleed hier zou slapen en dat ik haar morgenochtend bij het ontbijt misschien in alleen een shirtje zou zien. Mijn hart sloeg even over.

Laureen zat even na te denken en zei dat ze zou blijven slapen. Linda sprong enthousiast op en ging 3 cocktails maken. Toen we lekker op de bank aan de pornstar martini’s zaten, vroeg ik wat de dames eigenlijk hadden gekocht. Laureen begon te giechelen en keek naar Linda, die met pretoogjes van Laureen naar mij keek. Wat is dit voor mysterieus gedoe, dacht ik nog bij mezelf. Met een brede lach nam Linda Laureen bij de hand, griste de tasjes mee en trok haar mee naar de slaapkamer. Vanuit de slaapkamer hoorde ik wat gekibbel, maar kon het niet verstaan. Linda riep dat ze het wel even aan mij zouden showen. Na een minuut of wat kwam Linda uit de slaapkamer met een super sexy setje aan. Haar volle tieten zaten in een rood corset-achtig ding, die haar taille accentueerde, en ze had een transparante rode string, jarretels en zwarte netkousen aan. Voor deze modeshow had ze ook hoge hakken aangetrokken.

Triomfantelijk liep ze door de kamer. Laureen gluurde door een kier van de slaapkamerdeur naar wat er in de woonkamer afspeelde. Linda was niet te stuiten. Ze speelde met mij door voor me te bukken als een volleerd stripper. Haar billen schuddend, keek ik zo tegen het kleine stringetje aan. Ik kreeg gelijk een stijve. Linda keek naar mij van achter haar benen, draaide zich om naar mij en streelde langs mijn broek. Ze zei dat ik op de rand van de zitting moest komen zitten. Ze stapte met een zwaai over mijn benen en ze kwam met haar doorzichtige slip dicht bij mijn gezicht. Ik rook haar geile geurtje. Langzaam zakte ze naar beneden. Ik zag hoe haar gepushte tieten als jellies voor m’n neus bewogen, daarna voelde ik haar kruis tegen die van mij schuren. Ik pakte haar zachtjes beet bij haar billen, maar ze liet dat niet toe en gaf me een standje met haar vinger. Ze stond op. Uitdagend heupwiegend liep ze weer weg richting de slaapkamer. Ze deed de deur open en reikte Laureen de hand.
‘Kom nou maar, Ries wil dit vast ook wel zien.’

Verlegen kwam Laureen nu ook de kamer in. Wat ik zag overtrof mijn stoutste dromen. Gebeurde dit echt? Laureen had zwart setje aan; een BH met (te) lage cups, waardoor haar tepels bloot recht vooruit stonden en een hoge tanga zonder kruis. Linda ging vlak naast haar staan en begon te dansen. Ze liet haar handen gaan langs Laureens been van haar knie tot haar bil. Met een ondeugende blik keek Linda naar Laureen. Ze likte haar eigen lippen en pakte Laureens handen die ze op haar als pudding bewegende tieten legde. Laureen gaf zich over en begon nu ook langzaam te dansen zichtbaar te genieten van Linda’s verleidingsdans. Ik genoot ook en mijn pik knelde in mijn broek. Terwijl ik de dames aanschouwde, bevrijdde ik mijn paal en begon mezelf langzaam af te trekken. Heel geleidelijk begonnen de dames elkaar te zoenen. Stapje voor stapje manoeuvreerde Linda Laureen richting de bank. Ze stonden nu bijna tegen mij aan en waren vol overgave aan het tongen. Linda zoende haar nek, haar borsten en ging op haar knieën zitten om op mijn ooghoogte met Laureen te beffen. Laureen zuchtte diep en drukte met haar handen Linda’s hoofd tegen haar kut.

Haar blik ging van Linda naar mij. Ze gebaarde me met haar hand dichterbij te komen. Ze liet Linda’s hoofd wat ruimte en leidde haar naar mij. Ik zoende Linda en proefde de sappen van Laureen. Wat geil, eerst een lapdance, daarna dat ik mag toekijken hoe mijn vriendin mijn stille liefde verleidt, en nu een triootje. Waar eindigt deze stoute jongensdroom. Daarna draaide ze ons weer naar haar toe om haar kale poesje te laten verwennen. Ik liet mijn hand langs haar been omhoog glijden. Ik voelde aan de mate van haar natheid dat zij ongelooflijk geil moest zijn. Ik raakte haar maar nauwelijks aan en mijn hand werd ondergesquirt. Linda was haar squirt gulzig aan het beffen en ik duwde zonder moeite 3 vingers naar binnen. Laureen stond te trillen op haar benen en Linda had een voldane glimlach.

We stonden beiden op en leidden Laureen naar de slaapkamer. Ik legde Laureen op haar rug en liet Linda op haar liggen met haar kut boven Laureens mond. Ik ging achter Linda staan en trok Linda’s tanga aan de kant om mijn pik langs haar lippen te laten glijden. Haar lippen omsloten mijn eikel en ze was super nat en glad. Om Laureen een beetje bij te laten komen van haar orgasme kuste Linda de binnenkanten van haar dijen, liezen en lippen zachtjes. Laureen kreunde zachtjes. Linda slaakte een gil toen ik mijn pik in haar ramde. Ik voelde Laureen likken langs Linda’s lippen en mijn pompende paal. Ik trok mij terug en liet Laureen mijn eikel likken. Nadat ze ‘m even in haar mond had genomen, likte ze langs Linda’s klit en gaatje. Ze wreef haar geil over haar sterretje. Ik kwam tussenbeide en ik ging haar weer verder met het penetreren van Linda’s kutje. Terwijl ik haar neukte, gingen Laureens handen over Linda’s billen. Ze trok haar billen open en gaf mij vol zicht op haar andere gaatje en hoe mijn pik in en uit Lnda’s kutje ging. Ik zag haar vingers, die onder Linda’s geil zaten, zich een weg banen haar aarsje in, iets waar Linda en ik nog niet aan begonnen waren. Ik kon niet geloven wat ik zag….zo recht uit een pornofilm.

Ik wilde mijn orgasme nog even uitstellen, dus ging ik uit Linda’s kutje. Ik zag hoe Laureen op de klit van Linda zoog en met haar vinger nog steeds haar kontje aan het bewerken was, terwijl ze mij recht aankeek. Wat was dat een geweldig gezicht. Zonder dat ik aangeraakt werd, spoot ik mijn zaad over Linda’s lippen. Laureen werd daar helemaal wild van, likte mijn zaad op, zoog weer op haar klit en smeerde alle opgebleven zaad haar kontje in. Linda zakte over Laureen heen en kwam kreunend klaar. Daarna hebben we met zijn drieën lekker gezoend, gestreeld en gevoeld op alle plaatsen die je kunt bedenken. Het duurde niet lang voor hij weer op oorlogssterkte was. We hebben het de rest van de nacht volgehouden en ik had beide dames in alle gaatjes genomen. Zo’n wilde nacht, met mijn twee favoriete chica’s. Een ding was zeker; ik was uit de friendzone! Ik kan nu enkel genieten en denk nog maar niet zo na over hoe dit verder zal gaan.

Iets wat ik als onmogelijk achtte
spookte vaak door mijn gedachte
Want alles wat ik wou
Was geile seks met jou

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 4921 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie