BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

2021 Parkingsex

Op terugweg van Parijs naar Antwerpen, enkele maanden terug bij schemeravond, stopte ik op de parking tussen Vilvoorde en Zemst om even de ogen dicht te doen. Ik kwam van Parijs en kreeg een dipje.
Amper stond ik stil met mijn nieuwe wagen, die nog niet beschikbaar is in België, toen er interesse was van een heer in pak. Waarschijnlijk doet hij ook een stop om te recupereren dacht ik. De interesse naar mijn wagen vertaalde ik door het hier onbekende model. De man keek langs de passagierszijde erg benieuwd naar binnen maar ik zag daar geen graten in. Tot hij zijn mannelijkheid open en bloot toonde en ik begreep dat ik op een speciale parking gestopt was. Eerst een beetje gegeneerd maar uiteindelijk toch beter kijkend en benieuwd naar wat zou volgen. Hoewel ik geen homo gevoelens heb reageerde mijn lichaam toch. Nu ja, het was al enkele weken geleden dat ik nog sex had en de hormonen bleken sterker dan de rede.

Mijn hand ging naar mijn kruis en de onbekende man zag daarin een sein om de wagendeur te openen en te vragen of hij even mocht plaats nemen. Ik, verbouwereerd, stond toe dat de man plaats nam. Hij vroeg mij welk type wagen ik had en zei dat hij zeer mooi was. Beetje fier , want de wagen was full elektrisch en het model was erg sportief en jong. De man had zijn mannelijkheid nog open en bloot en vroeg of ik zijn model ook mooi vond. Ik keek geïnteresseerd en de man nam mijn rechter hand en leidde mij naar zijn half stijve lul. Ik nam het aanbod ter hand en voelde een rilling langs mijn rug lopen als de piemel schokjesmaat harder werd. Zelf greep hij naar mijn kruis en opende na de riem ook mijn broek. Zijn gefriemel leidde eerst naar mijn onderbroek maar ik moest hem behulpzaam zijn om ook mijn mannelijkheid, half hard, de vrijheid te geven. De man was blijkbaar ervaren want langzaam op en neer bewegend kwam er nog meer leven in de brouwerij. Ik genoot van het gevoel een onbekende man te strelen en zeker het gestreeld worden door een vreemde hand. Was ik eerst bevangen dan werd ik echt opgepept toen de man zich voorover bukte en mijn piemel in de mond nam. Ik kon een kreun niet onderdrukken en toen zijn tong rond mijn eikel cirkelde dacht ik dat ik meteen zou klaarkomen.

Wacht even zei de man die aan het kloppen van mijn lul voelde dat ik bijna zou spuiten. Hij duwde zijn broek en onderbroek op de enkels en wilde ook mijn broek aftrekken. Ik had , door te blijven zitten, dat kunnen verhinderen maar ik lichtte mijn dijen op en liet hem toe mijn broek volledig naar beneden te duwen. Hij schoof met zijn hele lichaam horizontaal over mij en zocht de greep om mijn zetel volledig achterwaarts te bewegen. Ook zijn zetel werd achterwaarts verplaatst en we hadden meer ruimte om onze seksuele behoeftes aan elkaar beter te kunnen waarmaken. Nu nam hij mijn hoofd in beide handen en drukte mij naar zijn stijve lul. Ik nam hem in de mond en begon zachtjes te zuigen. Ook hij kreunde van wellust, zeker toen mijn hand tussen zijn billen gleed en ik zijn balzak aaide terwijl mijn tong zijn eikel bewerkte. Ik had dat nog nooit gedaan maar sommige dingen leert men al doende. Dat hij plots krampachtig reageerde en een straal zaad in mijn mond spoot kon ik door gebrek aan ervaring niet voorzien. Hij drukte mijn hoofd naar beneden en er restte mij enkel de gelegenheid naast straal 1 ook straal 2 en 3 binnen te slikken. Het proefde een beetje zoutig maar zeker niet onaangenaam.

Nu liet de man mijn hoofd los en dankte mij voor het fijne gevoel. Kom zei hij, nu kan jij ook genieten van mijn tong. Hij kuste mij als een man een vrouw kust en terwijl aaide hij mijn lul als een volleerde mannen verleider. Hij boog zich voorover en net voor hij mijn lul in de mond nam zei hij “laat je volledig gaan en geniet”. Heel snel kwam ik schokkend klaar in zijn mond. Na onze extase werd er gepraat terwijl hij onderlangs mijn hemd mijn tepels met de vingers bewerkte. Ik bekende hem dat het mijn eerste ervaring was met een man en dat het super heet was geweest. Wij wisselden telefoonnummers uit, ook regio Antwerpen, zag ik aan het nummer. Hij zei Herman te heten en zei dat hij al een tijdje bi gevoelens had en dat zijn vrouw dat besefte en toestond. Liever een man dan een vrouw had ze gezegd. Nu was hij op zoek naar de mogelijkheid om samen met zijn vrouw seksuele contacten op te bouwen die zowel haar als hemzelf konden bevredigen. Dus door toeval leerden wij elkaar kennen en er werd een mooie vriendschap opgebouwd waar zijn vrouw, hijzelf en ik beter van werden.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 6683 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “2021 Parkingsex”

Plaats een reactie