BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Analvirgin

Al langere tijd fantaseerde ik over een ervaring met mannen. Ervaringen met vrouwen had ik wel. Maar een ervaring met een mannen, daar geilde en fantaseerde ik vooral over. Ik ben een slank-atletisch gebouwde jongen, eind 20 en met een royaal aantal tatoeages. In sauna’s of op naaktstranden zie ik de mannen en vrouwen altijd wel even omkijken. Speel regelmatig met mijn kontje en kom daarna vaak intens klaar.

Enfin,.. op een dag dat ik mezelf voorbereid had op een intense klaarkom sessie na het anaal bespelen van mijn kontje, waar ik net mee gestart was, bedacht ik om de stoute schoenen aan te trekken. Ik kreeg het idee naar een naaktstrand heen te gaan. Het was een mooie na-zomerdag, vrij van werk en verplichtingen. Aangekomen op de parkeerplaats was het nog vrij druk en zocht ik een plekje op het naakt strand. In de zon, liep ik naar een geschikt rustig plekje toe. De mannen en vrouwen die ik passeerde keken me na. Ik was nog gekleed en toen ik een voor mij geschikt plekje gevonden had, ontdeed ik me van mijn korte broekje en shirt. Waarna ik alleen nog in mijn string stond. Even liggen met string aan, zodat de aftekening ervan zich op mijn billen brand.

Ik merkte dat ik opgewonden werd van het idee dat ik bekeken werd, alsof mannen mijn string met hun ogen wilden uittrekken. Wat zij niet wisten is dat onder dat naadje van de string een perfect gespoeld kontje zat. Die ik kort ervoor thuis nog gevingerd had en met een dildo bewerkt had.
Ik begon me comfortabel te voelen met het idee en genoot van de zon op mijn lijf, de langslopende mannen en vrouwen die hun blikken even op mij neersloegen en trok mijn stringetje uit.
Na een poosje kwam een man langslopen en bleef even staan, boven mij. Hij was een stuk ouder en had een vrij grote, ietwat stijve pik. Hij vroeg terwijl ik op mijn buik lag en met mijn kontje zijn kant op of hij bij mij mocht komen zitten. Ik ging overeind zitten, omdat ik tegen de zon in kijken moest. Hierdoor kwam ik op dezelfde hoogte met mijn mond als dat zijn pik was. Dit leek hem op te winden want zijn pik groeide ervan. Er zat hooguit 10 cm tussen mijn mond en zijn eikel.
Hij herhaalde zijn vraag en ik gaf aan dat het goed was, kom maar zitten.

De man leek rond de 60 jaar en vertelde hier vaker te komen met meerdere vrienden van hem. Hij wees naar een plek, beschutter, waar meerdere mannen en een aantal vrouwen zaten. Allemaal van zijn leeftijd. We spraken even over wat dingen en rookten samen een sigaretje. Ik besloot weer te gaan liggen, want de zon bleef daartoe uitlokken. Ik voelde dat hij mijn lijf flink bekeek en zijn hand kwam in de buurt van mijn billen. Er waren nog mensen in de buurt waardoor hij aarzelde..
Het werd het eind van de middag en waarna er al veel mensen vertrokken van het strand, werd het langzaam rustiger. Zijn vrienden zaten er nog en hadden veel plezier. Verderop zaten her en der nog wat mensen.

Na een tijdje zei hij, dat hij zich maar weer een bij zijn vrienden zou voegen en vroeg of ik erbij wilde komen liggen. Ik aarzelde en durfde het niet echt aan. Hij wenste me een fijne dag en vertrok. Mocht ik me bedenken was ik welkom. Het strand was inmiddels nog leger geworden en ik besloot om even te gaan wandelen en het water even in te gaan. Ik was ondertussen aardig warm geworden door de zon en het weer.
De mannen die bij zijn vrienden hoorde besloten hetzelfde en kwamen bij mij in het water. Ze vroegen ook of ik bij hun kwam liggen en maakten wat grapjes over hoe gezellig ze het hadden. Ik bedacht dat het prima kon en sloot bij ze aan, pakte mijn spullen en liep met ze mee. Ze waren met zijn 6en waarvan 1 vrouw. Ze bekeken mij allen goed voor ze mij wezen waar ik mijn handdoek kon neerleggen. Ik kreeg complimenten van een man over mijn prachtige lijf en een ander maakt een opmerking over mijn tatoeages. Vooral mijn atletische lijf en mooie billen waren de complimentjes waard.

Een van de mannen vroeg of ik het erg zou vinden als ik door hun werd aangeraakt. Hij wilde graag even voelen. Omdat ik een beetje geil geworden was, was mijn pik wat harder geworden en ook die van de andere mannen leken niet meer in hun slappe staat te verkeren. Dit vonden de vrouwen leek om te noemen, ik was de aanleiding voor hun hardere pikken geworden. De man die mij vroeg, voelde met zijn hand over mijn knie en bovenbeen. Hij vroeg of ik wilde gaan liggen en dan zou hij mij masseren. Ik besloot hieraan toe geven. En ging op mijn buik liggen en mijn benen languit. Ik voelde de hand over mijn benen gaan en trok mijn benen iets uit elkaar, waarna hij mijn kont begon te masseren. Het voelde heerlijk en nog een paar handen kwamen erbij, zachter en minder ruw. Zijn vrouw masseerde de andere kant. Zij trok mijn billen uit elkaar en ze zagen mijn geschoren anus. Met een vinger streelde ze erover en vertelde haar man dat dit perfect zou zijn voor hem. Ik schrok een beetje van die opmerking, omdat ik wel stoute gedachten had maar niet bedacht had dat het echt zou kunnen gaan gebeuren. En zeker niet openbaar op een strand met meerdere mensen.

In tussen masseerde hij mijn kont door en de mannen zaten een voor een met hun pik te spelen. Een van hem kwam iets dichter bij liggen en terwijl de massage zich steeds meer alleen op mijn kontje richtte, was de pik van de man dichterbij mijn mond gekomen en fluisterde zijn vrouw in mijn oor: neem hem maar in je mond, hij is lekker. De man duwde daarop zijn harde pik tegen mijn lippen aan en ik begon te pijpen. De man bij mijn kontje, duwde zijn vinger steeds harder te mijn anus aan.. Maar doordat ik thuis al met mijzelf gespeeld had, zat mijn kontje vol glijmiddel en floepte zijn vinger soepel naar binnen. Zijn vrouw vond dit geil en trok mijn billen opnieuw uit elkaar en vroeg of hij er nog een vinger bij kon doen. Ik was zo geil geworden dat ik dat ik zei dat ze mochten doen wat ze wilden. Of ik dat wel zeker wist… kort aarzelde ik en zei ja.
Ze trok mij aan mijn heupen over eind en noemde dat ik in doggy positie moest gaan zitten. Ik deed wat ze zei en haar man begon mijn anus te vingeren met twee vinger en duwde er een derde tegen aan. De pik van de man die in mijn mond zat, nam mijn mond over en begon te stoten. Intussen waren alle mannen zich hard aan het aftrekken en pakte de vrouw die mijn billen uit elkaar hield, een riem uit haar tas en bond mijn armen achter mijn rug.

Daar lag ik dan, met mijn kontje omhoog, een harde pik neukend in mijn keel en de vingers van de man in mijn kontje. Dit had ik niet voorspeld toen ik vertrok van huis maar ik vond het heerlijk. De 3e vinger kwam erbij en er kwam lucht in mijn anus waardoor mijn gaatje open begon te staan. Een van de andere mannen die zich aftrok, nam plaats bij mijn mond en de man die ik net gepijpt had, ging achter mij staan. De vingers nam degene die mijn kontje vingerde eruit en mijn kontje gaapte open. Ik voelde hoe de derde man zijn pik in mijn anus duwde, de eikel voorbij ging en diep doorduwde. De vrouw had mijn handen achter mijn rug gebonden en was zichzelf gaan vingeren. In tussen was de man die mij was begonnen met neuken, harder en dieper te stoten. Door dat stoten, duwde hij mijn lijf heen en weer en kwam de pik van de man die ik pijpte steeds dieper in mijn keel. Mijn ogen begonnen te tranen en kokhals reflexen zorgden voor een hoop kwijl over de pik in mijn mond. Ik werd harder en harder geneukt, moest de pik tot op zijn ballen in mijn keel nemen en de mannen begonnen steeds harder te hijgen. Stop, zei de vrouw, wissel om… De mannen die nog niet in mij waren geweest met hun pik waren aan de beurt. In dezelfde positie werd ik opnieuw geneukt door de verse pikken.. De laatste man had de grotere pik, ik had hem nog niet hard gezien omdat hij zich niet zo op de voorgrond had gezet. Zijn slappe, toch grote pik, legde hij tegen mijn lippen aan en ik sloot mijn mond om zijn slappe pik en hij begon, net als de anderen erin te stoten. Hij leek langzaam geil te worden, want in mijn keel werd zijn pik dikker en harder. Hij had mij hoofd gepakt en duwde mijn keel hard tegen zijn eikel aan. De man die mijn kontje neukte pakte mijn heupen en stak zijn pik, diep en hard, in en uit mijn anus waardoor mijn anus steeds verder open bleef staan en een plop geluid begon te maken. Dit vond hij zo geil dat hij klaar begon te komen. Hij bleef met zijn pik in mijn anus waardoor hij zijn warme zaad in mijn kontje spoot. Omdat ik in doggy lag en mijn kontje al zo opgerekt was, droop het zaad uit mijn anus toen hij zijn pik eruit kwam. De vrouw begon aan mijn pik te zuigen en het zaad wat in mijn gapende kontje zat, droop langs mijn pik richting haar mond. Met haar tong over mijn ballen, ging ze richting mijn anus om het zaad op te vangen wat er uit lekte.

De mannen vonden dit allemaal supergeil en de volgende die zich aftrok, begon mijn kontje te neuken. Hij neukte mij harder dan de vorige. Intussen zat de man met de grootste pik, mijn mond en keel nog altijd te neuken en de vrouw met het zaad in haar mond, haalde zijn pik en eruit en spuugde het zaad in mijn mond. Waarna ze zijn pik weer pakte en terug duwde in mijn mond. Het zaad wat uit mijn kontje kwam, zat nu in mijn mond en ik had geen tijd om te slikken omdat ik alweer een pik erin had. Die duwde het zaad steeds verder in mijn keel en zijn pik was superhard geworden. De tweede man die kwam klaar, stootte zijn zaad diep in mijn kontje. Het kontje wat nu al lange tijd, hard gepenetreerd werd, voelde steeds voller, ook als er even geen pik in zat. Mijn anus was wat gezwollen en stond weer open, een deel van het zaad lekte er weer uit en de vrouw, die schijnbaar kickte op zaad uit mijn kontje, begon mijn gapende gaatje te likken aan de randen. De man had zijn zaad dieper gespoten dan de vorige dus de rest van het zaad kwam er niet uit druipen. ”Is niet erg” zegt ze, en ze wenkt de derde man, de man die mijn kontje gevingerd had. Het was zijn beurt om mijn kontje te gaan neuken. Hij kwam ook, na enige tijd hard klaar in mijn kontje. Ook hij had mijn kontje diep en hard geneukt en op het moment dat hij klaar kwam zat hij er diep in. Zijn zaad kwam er daarom ook niet uit druipen en bleef in mijn gapende gaatje zitten.

Nog altijd in de zelfde doggy positie, de grootste pik nog in mijn keel, een nog meer gezwollen en gevulde, gapende anus en de handen op de rug, trok de man met de grootste pik, zijn pik terug uit mijn mond en liep om mij heen. De vrouw vertelde mij dat hij er altijd wat lang over doet en dat hij van extremer houdt. Ik lag nog altijd met mijn billen omhoog, mijn anus knijpte samen omdat hij al zolang open stond en ik de boodschap van de vrouw wat spannend vond. De man begon mij niet gelijk met neuken, maar nam zijn handen om mijn anus weer te masseren. Die kwam snel weer open te staan en door alle lucht kwam er geluid bij, toen hij mijn begon te vingeren. Ik voelde echter dat dit niet 2 vinger waren maar twee handen die in mij aan het gaan waren. Het waren 4 vingers van 2 handen waarmee hij mijn kontje begon te bewerken. Telkens als ik aan de grote gewend was, volgde er nog een vinger. Tot hij zijn handen begon af te wisselen, 4 vingers van 1 hand die opgevolgd werden door de 4 van de andere hand. Tot dat 1 hand bleef staan met zijn vier vinger in mijn anus, om daar de duim bij te duwen. Ik voelde hoe mijn kontje opengesperd werd en uit getrokken werd door de grote hand die bleef duwen tot hij erin was. Door het vele glijmiddel en het zaad van de vorige zat er een hoop vocht in en ging zijn hand er soepel in. Mijn kontje werd nu gefist door een man met grote handen, de vuist ging erin, probeerde telkens wat dieper te komen voor hij hem eruit trok. Om dan zijn andere vuist er in te duwen. Mijn kontje werd zo hard gefist, dat ik zonder dat ik het kon bepalen tegendruk begon te geven en spuitend uit mijn pik, met een klaar komend gevoel begon te squirten. Het zaad sputterde eruit, de gaap van mijn anus was zo groot, dat elke keer dat hij zijn vuist eruit trok, mijn anus de lucht opzoog, en elke keer als hij hem er in duwde, de lucht eruit drukte met veel geluid. Voor de laatste keer haalde zijn zijn hand eruit, stak met beidde handen de twee vingers erin en trok mijn anus zo ver uit elkaar als hij kon. Zo konden alle mannen diep in mijn holletje kijken en hun eigen overgebleven zaad erin goed bekijken…

Zo, zei hij, nu ben je er klaar voor en zijn grote pik duwde hij tegen mijn anus aan. Begon te pompen en te stoten. Neukte mijn uitgewoonde anus, het hardste van alle mannen die erin waren geweest… stootte met zijn pik harder en harder, pakte mijn schouders en zat zo diep als hij kon en na een kwartiertje, pompte hij al zijn zaad uit zijn ballen mijn kont in. Met zijn grote pik had hij ook het meeste zaad. De vrouw had zichzelf zo gepositioneerd onder mijn pik, dat toen het zaad uit mijn anus stroomde het recht op haar gezicht kwam. Lik het eraf, zei een van de mannen. Ik zat alleen nog steeds vast dus kon mij niet bewegen. De vrouw begon aan mijn pik te zuigen, toen een van de mannen mij begon los te maken. Ik kwam snel klaar in haar mond en likte het zaad van haar gezicht af. De vrouw opende mijn mond en spuugde mijn eigen zaad erbij. Met een mond vol zaad en de druppels zaad nog druipend uit mijn kont, kon ik eindelijk weer gaan liggen. De houding had mijn armen zeer gedaan, het neuken had mijn kontje zo doen zwellen dat het wel een vagina leek en de smaak van het vele zaad zal ik niet gauw vergeten. De vrienden waren heerlijk klaar gekomen en maakten aanstalten om te vertekken. Ze bedankten me en liet hun hand nog een keer over mijn anus heen glijden voor ze wegliepen. De vrouw zei, als je ooit nog eens zin hebt, is dit mijn nummer. Mijn man en ik doen je graag nog eens.
Ik bleef, met mijn kontje volledig uitgewoond, achter.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 9275 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie