BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Caravan

Ik ben al sinds jong geïnteresseerd in sex met jongens/ mannen. Al op jonge leeftijd had ik mijn eerste ervaringen maar ondanks dat heb ook altijd vriendinnen gehad. Ben nu ook getrouwd maar regelmatig heb ik nog dates met mannen. Ik ben zelf licht onderdanig ingesteld, draag wel eens lingerie en pijp graag. Het lijkt me leuk mijn ervaringen te delen op deze site.
Eens in de zoveel tijd vind ik het lekker om een paar dagen helemaal alleen ergens bij te tanken, geen gezeur van vrouw en kinderen maar stilte en rust. De eerste keer dat ik dit deed ben ik naar een resort geweest in Noord Frankrijk, was leuk maar wel een eind rijden. Ik ben er achter dat ik ook gewoon in Nederland tot rust kan komen, gewoon ergens op een park in een stacaravan bijvoorbeeld.

Dit keer had ik een plekje geboekt in de buurt van Egmond, had het via vakantieveilingen of zoiets gevonden en kostte geen drol. In de reviews was te lezen dat het park redelijk verouderd was, vandaar de lage prijs, maar dat het er wel heel rustig was en je veel privacy had door de opstelling van de stacaravans. Ik reed dus vol goede moed naar Egmond voor een lekkere rustige 4 dagen in mijn eentje.

Aangekomen op het park zag ik dat het er inderdaad niet meer zo nieuw uitzag, maar voor mijn doel was dit prima. Al snel werd ik ingechecked en begaf me naar mijn plek. De caravans waren in een V-vorm opgesteld, hierdoor had je tussen de twee caravans in een tuin met aan het einde een grote heg, veel privacy dus want de toegang tot de tuin was een klein pad. Ik pakte snel al mijn rommel uit, schonk een lekker glaasje Bacardi cola in en ging lekker op het terras zitten. Het duurde denk ik een minuut of 10 voordat ik in slaap viel.

‘Goedemiddag’, ik schrok wakker van een stem, ‘Oh sorry, ik zag niet dat je aan het slapen was’. Ik keek in de ogen van een jong meisje, ik denk maximaal 17 jaar oud. Ze had blond haar en droeg een kort rokje en een strak topje waar twee mooie tietjes strak naar voren prikten. ‘Wij zijn uw buren’, ik keek langs haar heen en zag een jongen lopen van ongeveer dezelfde leeftijd, hij was aan het sjouwen met tassen. ‘Wij zijn Ellen en Sander, mijn ouders hebben ons een kort uitstapje cadeau gegeven’. Ik stelde me ook voor, Sander was inmiddels ook bij ons komen staan, hij zag er ook goed uit, slank en gespierd. Ik vertelde ze dat ik alleen was om even lekker bij te komen en het stelletje verzekerde me dat ik geen last van ze zou hebben. Vervolgens gingen ze naar hun caravan om uit te pakken, ik ging naar binnen om op bed mijn tukkie voort te zetten.

Zoals zo vaak, als je helemaal wakker bent kan je niet meer slapen dus ik lag op mijn zij in bed door een kier tussen de gordijnen de tuin in te kijken. Ik keek uit op het terras van Sander en Ellen. Al snel zag ik ze naar buiten komen, Ellen had nu een fel gele bikini aan, ik denk dat die eigenlijk een maatje te klein was. Haar tieten paste maar net in het topje en ook het broekje zat zodanig strak dat ik duidelijk de lipjes van haar kutje kon zien. Toen ze zich omdraaide zag ik dat het een string was, het touwtje zat heel strak tussen haar kontje, je zag het bijna niet zitten. Toen ze bukte om iets op te pakken krulde het kruisje van de string zo samen dat het verdween tussen haar schaamlippen, je zag nu het blote vlees waaruit ik kon opmaken dat ze een kaal kutje had. Sander kwam naar buiten en ook dat wekte mijn interesse, de jongen had een echte zwemslip aan, ik denk ook iets te klein want hij zat erg laag en je zag heel duidelijk de vorm van zijn pik en zak in het broekje zitten!.

Ik kon nu dus helemaal niet meer slapen! Ik ging rechtop in bed zitten en bleef gluren naar het stelletje. Ze konden mij onmogelijk zien dus ik besloot mijn onderbroek uit te trekken zodat mijn licht gezwollen pik wat meer ruimte had. Sander zat nu op een stoel en Ellen zat op zijn knie, ze waren elkaar aan het kussen maar al snel waren ze druk aan het tongen. Ik zag hoe Sander zijn hand tussen de benen van Ellen duwde, Ellen deed haar benen uit elkaar om hem meer ruimte te geven, hierdoor had ik vol zicht op haar kruis. De stof van het te kleine broekje schoof vanzelf aan de kant en ik keek zo haar blote spleetje in. Sander duwde al snel een vinger bij haar naar binnen en in een rap tempo begon hij zijn vriendin te vingeren.

Ik had een prachtig uitzicht, de vinger van die knappe jongen in het heerlijk jonge kale kutje van een prachtig meisje. Sander en Ellen tongden elkaar steeds wilder, het was duidelijk dat ze beiden enorm geil waren. Ik zag dat Sander z’n zwemslip zijn steeds harder wordende pik niet meer kon houden, hij stroopte de voorkant naar beneden zodat zijn pik wat meer vrijheid had. Ik keek wel ff op, Sander had een mooie kaal geschoren pik van zeker 20 cm en hij was ook erg dik geschapen. Ellen nam zijn dikke lul in haar handen en begon Sander af te trekken. De dikke eikel glom van het voorvocht en de handen van Ellen bewerkte de dikke knop stevig.

Ikzelf was inmiddels ook aan mijn pik aan het trekken, wat een mooi schouwspel! Ik keek best vaak porno maar dit was natuurlijk beter, live twee prachtige jonge lichamen! Sander had inmiddels nog twee extra vingers bij Ellen naar binnen gepropt, zijn handen glinsterde van het vocht dat uit de kut van Ellen liep. Na een tijdje begon Ellen te schokken en te kreunen, ze kwam klaar! Met haar onderlichaam begon ze te stoten op de vingers van Sander, hierdoor schoot ook de pink van Sander bij Ellen naar binnen. Ze was nu de hand van Sander aan het berijden, terwijl Sander met zijn duim de klikt van Ellen aan het masseren was. Uiteindelijk zag ik dat Ellen met een diepe kreun klaarkwam op de hand van Sander terwijl ze steeds heftiger aan de pik van Sander aan het trekken was. Het orgasme van Ellen dreef ook Sander naar een hoogtepunt en terwijl Ellen zich nog een keer over de vier vingers van Sander heen liet zakken, spoot Sander een enorme hoeveelheid zaad over de handen en lichaam van Ellen heen.

Ikzelf was nog lang niet op een punt beland dat ik klaar zou komen en ik besloot mijn pik nu dan ook even met rust te laten. Sander en Ellen waren inmiddels naar binnen gegaan, ik denk om even op te frissen. Tien minuten later kwamen ze weer naar buiten, nog steeds gekleed in dezelfde strakke zwemkleding. Het was duidelijk dat ze wat energie hadden verloren met hun vinger- en trekpartij want beide zaten binnen no time met hun ogen dicht.

De rest van de dag verliep rustig, ik had natuurlijk wel een spanning in mijn onderlichaam omdat ik niet was klaargekomen maar wel erg opgewonden was geraakt. Na het eten ging ik op het terras zitten met een wijntje om het nieuws ff te lezen en wat te appen met het thuisfront. Na verloop van tijd kwam Ellen ook naar buiten en vroeg of ik zin had om bij hen wat te drinken. Ik had daar wel oren naar en al snel zaten we met z’n drieën op het terras. Ellen had weer het korte rokje en strakke topje aan, ik had echter al snel door dat ze een onderbroekje was vergeten aan te trekken. Toen ze haar benen op een Sharon Stone manier over elkaar deed keek ik zo het kale kutje in. Sander had blijkbaar geen zin om zich om te kleden, hij had nog steeds de zwemslip aan met een shirt eroverheen.

We dronken wat wijntjes en al snel had ik door dat Ellen daar niet zo goed tegen kon. Tegen een uur of tien was ze duidelijk flink aangeschoten, hield geen rekening meer met haar kleding en zat regelmatig met haar kutje open en bloot. Sander besloot uiteindelijk dat het genoeg was voor Ellen en hielp haar naar bed. Toen hij terugkwam schonk hij voor ons nog wat in. ‘Sorry, ze kan er niet zo goed tegen’. Ik zei hem dat het niet erg was en dat hij blij mocht zijn met zo’n mooi meisje. Hij knipoogde naar me, en zei dat ik misschien een beetje te veel had gezien hoe mooi ze was.

Ik begon nu Sander te complimenteren met zijn lichaam, dit maakte hem duidelijk ongemakkelijk en hij kreeg een rood hoofd. Ik biechtte hem op dat ik hen die middag had gezien en dat ik onder de indruk was van zijn dikke pik. Sander werd nu nog ongemakkelijker maar ik kon in zijn strakke zwemslip goed zien dat zijn pik wat aan het groeien was. Ik vertelde hem dat ik had genoten van zijn orgasme en de hoeveelheid zaad die hij over zijn vriendin heen had gespoten. De slip van Sander kon zijn pik nu bijna niet meer houden, er was een grote tent ontstaan! Ik zei hem dat hij zijn pik best even uit het broekje mocht halen als hij dat prettiger vond. Sander keek me raar aan maar toen zei ik ‘Jongens onder elkaar!’ en ook de drank hielp denk ik een beetje, haalde Sander zijn 20 cm uit het broekje. Zijn pik stond fier overeind en er vormden zich al druppels voorvocht.

Mijn pik was inmiddels ook op lengte en ik besloot het voorbeeld van Sander te volgen. Ik stond op, maakte mijn broek los en haalde mijn stijve staaf uit mijn broek. Ik ging nu niet op mijn eigen stoel zitten maar op de stoel naast Sander. Ik besloot het voortouw te nemen en pakte de pik van Sander in mijn handen en begon hem af te trekken. Sander keek mij ongemakkelijk aan maar vond het duidelijk ook wel lekker. ‘Ik wil dit niet bij jou doen’ fluisterde hij. Ik stelde hem gerust, ‘je doet alleen wat je zelf wil’. Ik vertelde Sander tijdens het trekken dat ik wel vaker seks had met mannen, dat ik met name gek was op pijpen van mannen. Sander snapte de hint en stond op, hij stapte voor me en ik keek nu tegen zijn mooie geschoren paal aan. Ik maakte mijn lippen nat en nam de harde eikel in mijn mond. Terwijl ik zachtjes zijn ballen masseerde begon ik hem te pijpen. Ondertussen trok ik aan mijn eigen pik, denkende aan de situatie. Ik, een man van 46, zat hier op een stoel de heerlijke dikke pik van een jongen van 17 af te zuigen. Sander stond hier duidelijk te genieten en besloot wat dapperder te worden, hij legde een hand op mijn hoofd en begon een beetje mee te stoten. Ik nam zijn pik steeds dieper in mijn mond tot ik hem beetje bij beetje in mijn keel voelde glippen.

Ik was inmiddels gestopt met mezelf af te trekken en was met mijn volledige aandacht bij het bevredigen van de jonge vent. Sander was wat wilder aan het stoten, voor mij een teken dat hij ging komen. Ik zoog nog even aan zijn pik, haalde hem uit mijn mond en begon hem af te trekken terwijl ik met mijn tong aan zijn eikel likte. Ik voelde de pik opzwellen en de eerste dikke straal zaad spoot uit zijn pik, ik bleef hem trekken en ik Sander bleef zaad spuiten. Mijn hele gezicht was ondergespoten maar ik had ook flink wat zaad op mijn lippen en in mijn mond. Ik slikte dat lekker door en met mijn vingers verzamelde ik het zaad op mijn gezicht en stopte dat ook in mijn mond. Ik keek Sander aan en toonde hem mijn tong die helemaal onder zijn dikke pap zat, ik slikte alles in één keer door. ‘Dat heeft Ellen nog nooit voor me gedaan’, zei hij. Ik zei hem dat ze niet wist wat ze miste.

Ik nam de pik van Sander weer even in mijn mond en zoog hem lekker schoon. Terwijl ik dit deed voelde ik hem alweer opzwellen, tja zo’n jonge gozer kan natuurlijk makkelijk nog een keer. Ik haalde zijn pik uit mijn mond en begon hem een beetje af te trekken. ‘Laat Ellen je weleens in haar kontje neuken’ vroeg ik hem. Sander keek me aan of ik gek was en zei dat dat nooit zou gaan gebeuren. Ik was inmiddels zo geil en had nog zo veel zin, de pik van Sander was inmiddels weer hard en uit hun caravan hoorde we het gesnurk van Ellen. ‘Wil je het eens proberen’, vroeg ik Sander. Met grote ogen keek hij me aan en vroeg me of ik bedoelde dat hij mij in mijn kont mocht neuken. Ik stond op, deed mijn broek uit en ging op mijn knieën op de stoel zitten. Sander keek nu naar mijn blote kontje, ik trok mijn billen uit elkaar en fluisterde ‘Ja, je mag me in mijn kontje neuken!’. Ik zei hem dat we dan wel iets van een glijmiddel nodig hadden, en rende in mijn blote kont snel naar mijn caravan om een flesje te pakken.

Ik smeerde mijn kontje goed in en vingerde mezelf een beetje om het glijmiddel goed naar binnen te brengen. Sander stond met grote ogen te kijken terwijl hij zijn pik goed insmeerde. Ik ging weer met mijn kontje omhoog naar hem toe zitten en trok mijn billen uit elkaar. Sander duwde zijn dikke knop langzaam bij me naar binnen. Pff, hij had echt een dikke staaf en het deed wel even pijn maar uiteindelijk voelde ik zijn eikel naar binnen glijden gevolgd door de stam van zijn heerlijke pik. Sander begon me zachtjes te neuken terwijl hij me stevig bij mijn heupen vast had. Ik voelde hem steeds dieper in me komen, ik vind dit zo’n lekker gevoel, mijn kontje gevuld, de stimulatie van mijn prostaat. Sander begon het tempo wat te verhogen en ook steeds dieper te gaan, ik voelde zijn balzak tegen mijn billen aantikken, ook zo’n heerlijk gevoel!

Het stoten werd sneller en heftiger, ik was inmiddels hard aan mijn eigen pik aan het trekken en door de stimulatie van mijn prostaat hield ik het niet meer. Ik kreeg een enorm orgasme en spoot mijn zaad tussen de leuning van de stoel door op het terras. Sander begon meer te kreunen en uiteindelijk met een paar diepe harde stoten parkeerde hij zijn pik diep in mijn kont en spoot zijn zak voor de tweede keer die avond leeg.

Sander bleef nog even in me , maar uiteindelijk kwamen we voldaan los van elkaar. Sander stond met een rood hoofd naar me te kijken, het leek erop dat hij zich een beetje schaamde. Ik zei hem dat hij niets fouts had gedaan, hij had genoten en ik ook, het zou ons geheimpje blijven. Ik pakte hem beet en gaf hem een dikke knuffel. We namen afscheid en naakt liep ik naar mijn eigen caravan, ik spoelde me even af en viel daarna in bed in een diepe slaap.

De volgende ochtend kwam ik het terras op en keek naar het stralende gezicht van Ellen, ‘Goedemorgen buurman!’. Ik begroette haar terug. Wat zouden deze dagen nog meer gaan brengen?

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Multibiman

Ik ben getrouwde bi man die zo nu en dan behoefte heeft aan een avontuurtje. Ik ben licht onderdanig en vind het enorm geil om te dienen en te pijpen. Ik vind het leuk om over deze ontmoetingen verhaaltjes te schrijven, hoop dat jij als lezer dat ook lekker vindt.

Neem gerust contact met me op als je meer wilt weten of eens wilt chatten of mailen! (multibiman2@gmail.com)

Dit verhaal is 9809 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Caravan”

Plaats een reactie