BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Erotische massage

Vandaag heb ik een afspraak met Andre, een zestiger uit de buurt van Kortrijk. Andre is een vrij grote man die zegt badmeester te zijn, nou ja gespierd en gebruind is hij zeker, hij komt nu voor de derde keer naaktmodel staan. Hij komt steevast in erg korte short, jaren zestig model, Adidas sportschoenen, een t-shirt en een vest van één of ander trainingspak, wellicht ook een overleving van de jaren stilletjes. Maar goed die doet hij toch uit eenmaal in mijn atelier. Om drie uur belt hij aan, klokvast, mijn vrouw laat hem binnen en zegt hem door te gaan naar het atelier alwaar ik hem verwacht, voor de gelegenheid heb ik alleen een roze, rode aansluitende boxershort aan. Mijn schildersezel staat klaar met een blanco vel steinbach papier vastgepint op een houten plaat. Na de gebruikelijke begroeting, een handdruk en drie kussen, trekt hij meteen al zijn spullen uit, gewoontegetrouw geeft hij enkele rukjes aan zijn dikke slappe piemel, telkens weer is zijn grote eikel onbedekt, geen spoor van voorhuid, zou hij besneden zijn vraag ik mij af, tja het doet er niet toe. Telkens weer nodigt hij mij uit hem vast te nemen, zijn goed gevulde zak in mijn handen te nemen. Straks beloof ik hem, eerst gaan we tekenen.

Ik zet mij achter het papier laat hem een staande houding aannemen en begin met houtskool zijn torso te tekenen. Af en toe probeert hij zijn opkomende buikje te verdoezelen, zijn handen liggen op zijn achterwerk, de borst gespierd het buikje ingetrokken. Er komt ook beweging in zijn geslachtsdeel, het slappe ding begint te groeien en zoiets zie ik graag. Ik vraag hem of hij een erectie kan aanhouden tenminste een kwartier en of het helpt als ik mijn broekje uitdoe. Nou ja we kunnen het alvast proberen. Dus doe ik mijn boxer uit, gooi hem achteloos ergens op tafel, geef mezelf een handmassage welke een mooie, al zeg ik het zelf, stijve lul oplevert. Ook hij laat zich niet onbetuigd, het gevolg, twee geile erecties die elkaar begroeten. Ik doe verder met mijn tekening en het dient gezegd hij kan zijn geval op sterkte houden, terwijl mijn kroonjuweel het toch enigszins laat afweten, af en toe bij rukken is dan ook de opdracht. Tja mijn vingers hangen wel vol houtskool en die brengen het over op mijn paal zodat die toch wel wat zwart uitziet, tja dat vegen we er wel af. Na twintig minuten neem ik enkele stappen terug overschouw en vergelijk, het lijkt mij ok.

Het werk is af, Andre kan komen kijken, vindt het ok. Hij staat achter mij, dicht, heel dicht, zijn erectie staat tegen mijn billen. Ik voel de spanning in mijn lichaam stijgen en word opnieuw hard. Andre stelt een massage voor, hij is er goed in, zegt hij, hij geeft ook sportmassages, zegt hij, hij heeft neutrale gel mee. Hola, denk ik, hij is er goed op voorbereid, wat kan het mij ook schelen, ik wil zijn handen op mijn lijf. Bijgevolg stem ik er gretig mee in. In het atelier ligt ook een matras met hoeslaken die dienst doet bij een zittende of liggende pose en vanzelfsprekend ook voor seksueel genot, dus daarop leg ik me neer, op mijn buik. Elke goeie massage begint op je buik denk ik. Andre knielt naast mij en begint bij mijn schouders eerst vluchtig, schouders en rug tot aan mijn kont. Dan komt hij schrijlings op mijn kont zitten en begint te wrijven en te kneden van hals tot kont, hij schuift daarbij iets naar achteren, zijn ballen rusten op mijn dijen zijn lul tegen mijn reet. Waar ik eerst ontspannen was komt de spanning terug daar ik me heel erg bewust ben van zijn stijve paal tegen mijn reet. Helaas na een tijdje gaat hij weer van mij af, knielt en begint mijn benen te masseren, eerst mijn kuiten, kneden, rekken, strekken, vervolgens zijn mijn dijbenen aan de beurt. Hij kneed ze vanaf mijn knieholte tot tegen mijn kont, telkens zijn handen mijn kont raken komt hij met zijn vingers tegen mijn reet, mijn kontgat en mijn balzak. Ik krijg de indruk dat hij zich daar keer op keer iets langer ophoud, alhoewel er zich daar slechts weinig spieren zijn om te kneden of het moet mijn sluitspier zijn.

Na enkele minuten neemt hij opeens mij balzak in zijn hand, trekt die een beetje naar achteren zodat ook mijn lul binnen bereik van zijn zalige handen ligt. Even kneed hij mijn ballen en dan ontfermt hij zich over mijn lul. Hij trekt hem naar achteren tussen mijn billen waardoor mijn balzak enigszins gekneld raakt. Daarom help ik iets door mijn kont iets omhoog te heffen. Hij draait en rukt nu aan mijn paal die broeiend heet rechtop staat, pakt mijn eikel beroerd met zijn duim het pisgaatje. Vervolgens wil hij mij op mijn rug hebben, iets wat ik gretig doe. Hij heeft alleen nog belangstelling voor mijn geslachtsdelen. Intussen heb ik hem nog met geen vinger aangeraakt. Nu brengt hij zijn mond naar mijn piet, begint mijn eikel te likken, zuigt hem dan in zijn mond terwijl hij me verder afrukt. Lang hou ik het niet vol, ik voel mijn zaad al opborrelen, ik denk dat hij het ook voelt, maar hij stopt, gaat met zijn hand tussen mijn billen, zoekt en vind mijn mannenkut en duwt er zonder pardon een vinger in. Eventjes schrik ik door de onverwachte, alhoewel, aanval. Dan ontspan ik mijn sluitspier laat hem vingeren, één dan twee vingers gaan te keer in mijn kont, stimuleren mijn prostaat. Hij neemt mijn piemel terug in zijn mond, pijpt en vingert mij. Ik heb het niet meer en van de weersomstuit leeg ik mijn warme zaad met luid gekreun in zijn mond, golf na golf. Ik blijf maar spuiten en hij probeert alles in zijn mond te houden, door te slikken, maar kan niet voorkomen dat het over zijn kin op mijn schaamhaar loopt. Ik moet hem vragen te stoppen want mijn hele lijf schokt enigszins spastisch verder. Hij verhoort mijn smeekbede, gaat liggen, kijkt me grijnzend aan en stelt de overbodige vraag of het lekker was.

Met een wedervraag van mij tot gevolg, wat denk je un zelf geilerd? We komen even tot rust en dan geef ik hem te verstaan dat het mijn beurt is om hem te verlossen en zeg hem op zijn rug te gaan liggen. Ik wil zijn lul in mijn kont en maak het hem ook duidelijk. Hij is veel te dik, laat hij me weten, toch denk ik dat dit niet het probleem is. Hem een massage geven daar heb ik geen zin in, ik wil die grote dikke worst in mijn mond, in mijn keel en kont. Meteen begin ik hem te pijpen, half stijf, maar in geen tel staat hij glorieus stijf en hard rechtop, lekker, dat beloofd. Ik ga een tiental minuten door met likken zuigen, zijn paal, zijn eikel, zuig één voor één zijn grote ballen, pijp hem, hij stoot zijn bekken omhoog wil dieper, in mijn keel, ik laat het toe voorbij mijn huig, in mijn slokdarm, in en uit, tot ik even snel moet ademen. Dan recht ik mij ga schrijlings op zin onderbuik zitten, hem aankijkend. Met mijn rechterhand pak ik zijn erectie, hef mijn billen en plaats zijn eikel tegen mijn kontgat. Mijn linkerhand gebruik ik om mijn kut open te spreiden en ik laat me langzaam zakken op zijn paal, traag gaat hij er in even pauzerend aan mijn sluitspier maar dan duw ik door tot hij helemaal in mijn gat zit. Even genieten terwijl de lichte pijn wegebt. Dan ga ik op en neer berijd die stevige stamper, steeds sneller, misschien dieper. Man daar hou ik echt heel erg van, terwijl ik neuk draai ik lichtjes met mijn kont, achter mijn rug grijp ik zijn ballen, wil ze tegen mijn reet voelen.

Andre ligt er wat krampachtig bij maar ik ben losgeslagen, mijn halfstijve lul klets telkens tegen zijn onderbuik, word opnieuw hard, hij voelt het en neemt hem in zijn vuist, begint me te rukken, en jawel hoor zaad loopt uit mijn eikel, niet echt spuitend maar in een constant leeglopen alsof de kraan openstaat, op zijn buik. Ik graai met mijn vingers in het kleverige goedje, lik het, laat hem likken, en dan het moment supreme, met een stevige kreun stompt hij zijn lul zo diep als maar kan in mijn kont en spuit zijn lading in mijn darmen, keer op keer, tot hij uitgeput gaat liggen en ontspannen. Ik hou hem nog in mijn kont gevangen, na genietend. Het duurt eventjes tot hij slapper word en traag maar zeker uit mijn kont glijd. Nog even liggen dan staat hij op, fatsoeneert zich en neemt afscheid, binnen veertien dagen zien we elkaar weer, zelfde tijd zelfde plaats, en ineens is hij weg. Ik voel tussen mijn billen waar mijn kontgat nog wijd open staat en alles nog kleeft van zijn zaad, lekker. Ik laat het zo en geniet verder. Drie dagen later heb ik een afspraak met Annie en Guido, een echtpaar uit het Gentse, we zien dan wel.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Tistje

Geile verhalen, bi, hetero, homo, trans en sm spreken mij geweldig aan, in al deze heb ik ervaring, het ene al meer dan het andere. Ik heb de intentie hier mijn echt gebeurde belevenissen te posten
Nieuwe vrienden en kandidaat modellen steeds welkom

Dit verhaal is 8015 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Erotische massage”

Plaats een reactie