BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Het sprookje dat pijpen heet

Ik ben gek op pijpen, maar echt dol erop. Ik hou van het geven van ultiem genot, mannen zien genieten maar ook van de controle die je hebt met het harder of zachter zuigen en diep zuigen of teasen met je tong over zijn eikel. Het moment dat hij de controle overneemt, begint te stoten tot aan het moment dat ze zich niet meer kunnen beheersen en het zaad ongecontroleerd in mijn mond of gezicht spuit.

Maar het begint met de locatie. Dat maakt vaak zoveel uit. Pijpen is altijd geil en ik doe het graag in de slaapkamer of op de bank bij iemand thuis. Het wordt spannend als je op je knieën in wat bosjes zit, met de kans gezien te worden door een wandelaar. Of dat je, zoals laatst op, een parking snel even een getrouwde kerel afzuigt in zijn auto, of in een goor toilet van een tankstation langs de snelweg.

Dan de rolverdeling. Als pijper ben je feitelijk onderdanig aan het genot van de ander. Mannen die ik pijp zijn vooral bezig met hun eigen genot, mijn warme mondje helpt ze daarbij. Dat geeft mij altijd een heerlijk “fout” gevoel, nog steeds na al die pikken die ik al pijpte.

Dan het visuele aspect. Het moment dat je zijn riem losmaakt. Met zijn kruis vlak voor je. Vaak is er al een bobbel zichtbaar. Dan maak je zijn broek open, knoopjes of rits, je trekt zijn broek wat verder omlaag om (meestal) de volgende laag te ontdekken. Zijn onderbroek, de manier waarop zijn pik erin hangt..stijf en in afwachting, de contouren vaak zichtbaar zodat je al een beetje weet welk formaat hij heeft. En dan het moment dat je die broek omlaag doet. Soms is hij half stijf…groot hangend over zijn ballen…prachtig. Maar soms flapt ie superhard bijna tegen je mond. Dat beeld is zo geil, als je op je knieën zit.

Dan de eerste aanraking, even zijn ballen cuppen….zachtjes…of meteen je hand om zijn harde..of even tussen zijn benen achter zijn ballen, even die aanraking. Dan je hand er toch omheen.. zijn voorhuid naar achter trekken…zacht op en neer…dan hoor je de ademhaling veranderen en soms zie je al wat vocht op de eikel ontstaan.

Het oogcontact. Vind ik vaak onderschat, maar het is zo belangrijk om vooraf of terwijl je zijn pik naar je mond brengt, oogcontact te maken en vast te houden. Het benadrukt de verhoudingen extra. Hij staat….kijkt op je neer. Je kijkt omhoog….verlangend met een blik die zegt…toe maar laat je maar gaan, mijn mondje is voor jou, klaarkomen mag altijd. Dan een kleine glimlach en dan…

De smaak, elke pik heeft een eigen smaak. Soms net voor dat hij keihard is, lik je eraan, half stijf over zijn eikel. Je proeft soms het zoute restje plas. Of een sterke geile smaak of geur. Dan weet je het….je kijkt hem aan en neemt hem in je mond je warme mond om zijn pik.

Dan het zuigen, het spel. Alles tegelijk, overrompelen. het pijpen, mijn hoofd gaat op en neer, maar ik bedrijf ook de liefde met zijn pik. Ik speel ermee ik tong met zijn eikel, ik spuug erop en slurp het weer op. Mijn speeksel dat mengt met zijn voorvocht, de smaak. Oogcontact, altijd. Diep zuigen dan weer even zijn pik eruit. Soms willen ze ermee tegen je wang slaan…dan weer de warmte in…mijn mond het natte. Ik masseer zijn ballen en pijp door…nat, soms slurpend, luid maar altijd met oogcontact.

De climax, het eindspel. Zijn ademhaling veranderd opnieuw. Meestal vertraagt het eerst doordat de controle er niet meer is. Het ritme is weg, even kijkt hij je aan, diep in je ogen en dan verstrakt zijn blik, omdat zijn hersenen vertalen wat hij ziet. Mij, met ogen die zeggen toe maar, spuit maar. Dan een grom, soms een kreun of zucht. Op dat moment voel je de eerste druppels dik voorvocht op je tong. Je voelt zijn ballen verstrakken en het eerste spasme van zijn pik dat er voor zorgt dat zijn zaad vanuit zijn ballen, door zijn schacht jouw mond in schiet, tegen je gehemelte, dan word ik hebberig en zuig harder…letterlijk het zaad eruit, en je voelt je mond vollopen met zijn sperma….jouw beloning…zijn genot en je mond zit er vol mee. Je slikt als hij blijft schokken en je volspuit…soms teveel dan loopt het langs je kin of mondhoeken, soms trekt hij zich terug uit je mond…dan voel je het op je gezicht landen en druipen. Je geniet van de smaak als je de laatste resten wegslikt.

Dan het einde, de betovering is verbroken, het sprookje voorbij. Ik voel me altijd alsof ik Assepoester ben wiens koets en jurk is afgenomen. Zijn pik wordt slap hangt voor je…meestal nog wat nadruppend, wat je eraf likt. De glinstering rond je mond door het daglicht of een lamp, bij mij zit er vaak wat op mijn shirt. Een kus, vaak een onhandig klopje op je hoofd of een snelle groet.

En dan hoop je dat je snel weer Assepoester bent.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 6787 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Het sprookje dat pijpen heet”

Plaats een reactie