BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn vriend door bejaarde man op volkstuin gepakt!

Mama staat onderaan de trap te roepen; “Pieter! Opa staat te wachten!”. Ik heb helemaal geen zin om met die ouwe mee te gaan, hij loopt al maanden te zeuren dat ik zijn volkstuin moet zien. Mama geeft een tas; “Ik heb broodjes gemaakt, wel opeten, neem je oude kleren mee, doe je voorzichtig”. Zuchtend; “Ma ik ben zeventien”.
Opa zegt; “Kunnen we nu gaan”. Het is lang geleden dat ik naast opa in de auto heb gezeten. Hij was altijd met zijn eigen bedrijf bezig dat zelfs zijn huwelijk heeft gekost. Er gaan geruchten dat oma was vreemdgegaan, zij is twintig jaar geleden met de noorderzon vertrokken. Opa heeft een jaar geleden zijn bedrijf goed verkocht. Hij heeft toen direct op een tuincomplex een groot kavel met tuinhuis gekocht. Vol trots laat hij de fruitbomen, groenten, bloemen en planten zien. Opa zegt; “Eerst koffie”. In een compleet ingericht tuinhuis pak ik de broodjes; “Opa Wat gaan wij doen?”. Hij vraagt; “Ben jij een beetje sterk?”. “Opa ik ben een nerd, zit dag en nacht achter een computer”. Hij lacht; “Dat wordt groentes zaaien”. Of het de normaalste zaak zit ik tegen de blote kont van opa aan te kijken; “Pieter je hebt toch wel oude kleren meegenomen?”. Ik zeg; “Vergeten, ik houdt dit wel aan”. Opa zegt; “O nee wil geen ruzie met jouw moeder, loop even naar Theo die heeft vast een overall over”. Ik vraag; “Wie is Theo?”. Opa steekt zijn duim omhoog: “Top kerel hij heeft me hier alles geleerd, hij zit op kavel acht”.
———————————————————–
Kavel acht is niet ‘misselijk’ wat een lap grond, verderop zie ik een bejaarde man in de grond schoffelen; “Hallo! Bent u meneer Theo?!”. “Jij moet vast Pieter zijn?”. Ik verbaast; “Hoe weet u dat?”. Meneer schiet in de lach; “Ik heb elke dag van de week van jouw opa moeten aanhoren dat zijn kleinzoon vandaag zou komen”. Ik vraag; “Heeft u een overall over?”. In zijn tuinhuis haalt hij een groene overall uit een kast; “Deze is nieuw hij is mij te klein”. Eindelijk heb ik dat ‘rotding’ aan, alleen de knopen gaan niet; “Meneer de knoopsgaten zijn te klein”. Hij schiet in de lach; “Dat bestaat niet, je moet het met kracht doen, ik help je wel even”.
Met zijn hand in de overall voel ik zijn gerimpelde vingers tegen mijn lul.
O nee hè voel een erectie komen, rode vlekken schieten in de nek, meneer fluistert; “Pieter voor jouw grote lul hoeft jij je niet te schamen”. God zij dank de overall zit dicht en ga terug naar opa. Samen wroeten in de aarde is leuker dan gedacht de tijd vliegt. Opa zegt; “Pieter je moet op tijd thuis zijn, breng de overall terug”. Meneer Theo zit in zijn tuinhuis; “He Pieter je bent mooi op tijd, ik wilde net jouw kleren komen brengen”. Het is niet te geloven ik krijg de knopen niet open, meneer ziet me hannesen; “Jongen laat mij het doen”. Tot schaamte krijg ik weer een erectie, met zijn gerimpelde hand begint hij me af te trekken, hij fluistert; “mmm….. volgens mij ben je er aan toe ……… je hebt een heerlijke lul……minstens achttien centimeter……vindt je het lekker?”. Wat verward door de situatie kan ik niet helder denken en laat me gelaten door de bejaarde man aftrekken. Hij doet de voorhuid terug, laat zijn tong krioelend om de eikel gaan, schuift de stijve in zijn mond en begint te pijpen. Wow weet niet wat me overkomt, hangend tegen een kast voel ik de rillingen door mijn lichaam gaan. Gevarieerd wordt ik bevredigt, de oude man trekt, likt en zuigt aan mijn stijve lul; “O meneer…..pas op……ik kommmm”. Hij neemt de lul nog dieper, ik spuit ladingen sperma in zijn mond die hij zo doorslikt. Met een ongemakkelijk gevoel loop ik zijn tuinhuis uit. Ik denk: ben voor het eerst gepijpt en dat door een bejaarde man, gatver!
——————————————————————-
De volgende ochtend wordt ik door moeder geroepen; “Pieter! Ontbijt staat klaar!”. Tijdens het eten van een broodje geeft mijn gsm een app toon, Lucas heeft geschreven: ‘Balen ik moet naar de verjaardag van mijn oma, kost me twee dagen’. Lucas is mijn vriend, hij is zestien ook een nerd en wij bouwen samen sites. Het is echt balen dat hij dit weekend niet kan. Mijn vader baalt ook hij moet vandaag zijn belofte inlossen; “Pieter ik heb geen zin om alleen te gaan, ga je mee?”. Hij matst mij zo vaak, krijg veel van hem dus samen naar de volkstuin. Opa laat met trots aan zijn zoon zijn rijkdom zien. Mijn vader een echte kantoorpik heeft niets met dit soort dingen toch probeert hij enthousiast te doen. Tijdens de rondleiding komt een zekere bejaarde Jan even buurten; “Dag mannen, Theo nog tijd voor een bakkie”. Mijn vader heeft het hier wel gezien, Opa vraagt; “Pieter jij blijft toch wel, kan je hulp goed gebruiken”. Jan heeft wel een overall voor mij: “Jongen kom maar mee”. Zijn tuinhuis is ook zo luxe en ik heb altijd gedacht dat het houten krotten waren.
Deze volkstuin zit vol bemiddelde bejaarden mannen. Jan geeft me een overall; “Alsjeblieft deze moet passen”. Gelukkig wel en krijg de knopen zelf dicht; “Meneer bedankt, tot later”. Hij lacht; “Ho ho niet zo snel jongen, jij moet mij goed bedanken”. Hij haalt zo zijn slappe zak tevoorschijn en zegt; “Wat Theo bij jou heeft gedaan mag jij bij mij proberen”. Totaal beduusd stamel ik; “Meneer…..dit wil ik niet…..”. Jan grijnst; “Pieter er wordt hier veel geklets, ik kan voorkomen dat Theo met jouw opa gaat praten”. Ik zeg; “O meneer Jan opa mag dit niet weten”. Hij knikt; “Maak je geen zorgen en doe mij even een pleziertje”. Het is geen keus en pak zijn oude zak vast, mmmm de warme slappe lul voelt best lekker. Verbazend snel krijg de bejaarde een erectie, likkend over zijn eikel duwt hij die tegen me lippen; “Kom jongen doe je mond open…….ja goed zo………doe maar lekker zuigen……..ooooh……dit is goed……..”. Steunend in zijn overall tegen het aanrecht met zijn lul uit de broek, met zijn gerimpelde handen door mijn blonde haren begint hij steeds harder te kreunen; “O jongen…….ik kommmm……”. Ik voel ladingen sperma in mijn mond spuiten, de lauwe stralen gaan over mijn tong, het smaakt als zoete fruit melk, met zijn lul nog in mijn mond moet ik alles slikken. Voldaan stopt oude Jan zijn lul in de overall, houdt een glas onder de waterkraan; “Alsjeblieft Pieter”. Gedachteloos drink ik het water op en ga naar opa.
————————————————————
Een week later zit ik op vrijdagavond bij mijn vriend Lucas op zijn zolderkamer. Mijn gsm geeft een app toon, ik wist niet dat mijn opa kon appen: ‘Hoi Pieter ik ga groente verkopen wil jullie een website voor mij bouwen, ik betaal er wel voor, grt opa”. Wow opa weet meer van deze tijd dan ik had verwacht, ik stoot mijn vriend aan; “Lucas wij hebben een klus”. De volgende dag zitten Lucas en ik bij opa in zijn tuinhuis om de site te bespreken. Hij heeft al een lijst gemaakt met wat hij gaat verkopen plus de prijzen. Zoals altijd is hier de zoete inval, Jan schuift aan tafel om koffie te drinken. Hij kijkt belangstellend op mijn laptop en vraagt verbaast; “Jongens hebben jullie deze site ook gebouwd?”. Ik knik; “Deze is van een fietsenmaker uit een dorp”. Opa en Lucas hebben niet door dat Jan met zijn hand in mijn kruis zit. Wrijvend over mijn broek rits hij de gulp open. Opa praat met passie over zijn verwachte oogst, Lucas die meer heeft met het voer van McDonald’s begrijp niets van groente. Opa zegt tegen hem; “Lucas ik zal je het laten zien”. Zodra zij de deur uitgaan doet Jan zijn hoofd ik mijn schoot , met zijn lippen strak om mijn grote lul zuigt hij me heerlijk af. Ondanks dat ik dit niet wil ga ik onderuit zitten om ervan te genieten. Ik ben zo geil dat ik niet realiseer dat wij betrapt kunnen worden. Lang duurt het niet die Jan pijpt zo geraffineerd spontaan begin ik te spuiten, hij neemt mijn lul nog dieper en zuig het sperma tot de laatste druppel op. Hij neemt een slok koffie en grapt; “Die is net zo lauw als jouw zaad”. Volgens mij heeft Opa Lucas gegijzeld waar blijven die toch? Buiten zijn zij door Theo opgehouden die zich graag overal mee bemoeit. Op grote afstand zie ik Lucas met Theo weglopen, opa komt mijn kant op, ik vraag; “Waar gaat Lucas naar toe?”.
Opa lacht; “Theo heeft jouw vriend weten te strikken om hem te helpen”.
Ik vertrouw de situatie niet en Theo helemaal niet met al zijn praatjes.
Met alle respect mijn vriend Lucas is zo groen als gras en naïef, daarom ga ik polshoogte nemen.
———————————————————-
Door een openstaande raam kan ik alles zien en horen wat er in zijn tuinhuis gebeurd. In eerste instantie lijkt alles normaal, ze drinken wat en praten over hun hobby’s. Theo vraagt; “En? Lucas heb je al een vriendinnetje?”. “Nee meneer, meisjes vinden me te dik”. Theo zegt; “Je oogt inderdaad wat papperig, eet je veel?”. Lucas voelt zich duidelijk ongemakkelijk door zijn opmerking en zegt: “Meneer ik eet wel veel maar het probleem is genetisch bepaald”. Theo stelt Lucas gerust; “Jij krijgt zeker een meisje, al is het alleen maar voor de seks, elk meisje houdt van een lekkere penis”. Mijn vriend wordt nog ongemakkelijke; “Meneer……dat is ook een ……. probleem ……. die van mij is te klein”.
Bejaarde Theo ziet zijn kans; “Jongen je moet toch naakt in de overall dan kan je tevens beoordelen”. Lucas heeft blijkbaar door zijn onzekerheid behoefte aan een mening. Allemachtig! Ik wist niet dat Lucas zo mollige was, hij heeft zelfs tietjes. De bejaarde Theo voelt onder zijn buik; “O jongen jouw lul is inderdaad niet groot en als die stijf wordt?”. Theo begint Lucas af te trekken; “Meneer…. Ik wil dit niet……”. Theo zegt; “Kom jongen stel je niet aan, je wilt het toch weten……..”. Vastgenageld aan de grond laat Lucas zich aftrekken, Theo zegt; “Mmmm ….. jouw lul begint te groeien…… ik zal hem groter voor je maken, houdt je buik omhoog dan zal ik je even lekker afzuigen”. Eigenlijk moet ik nu ingrijpen maar het is zo’n geil gezicht, een papperige jongen die zijn buik omhoog houdt en door een bejaarde man wordt gepijpt. Zie zijn kleine dikke stijve met een behoorlijke eikel strak door de gerimpelde lippen gaan. Lucas staat op zijn korte mollige benen te wankelen; “O meneer ik kommmm……”. Theo neemt zijn lul tot zijn ballen in de mond en slikt al zijn ladingen sperma.
Hij veegt met zijn mouw de mond droog en zegt; “Jongen jouw pik is niet slecht, geef het een zeven, nu mag jij wat voor mij doen”. Lucas wordt gebukt aan het aanrecht gezet, Theo smeert boter tussen zijn billen; “Mmm jongen wat een lekker zachte slappe billen heb jij”. Lucas hakkelt; “Meneer wat gaat u doen?”. Hij tikt hem speels op zijn kont; “Dit ga je lekker vinden”. Theo gaat achter hem staan, haalt zijn lul uit de overall, duwt de eikel tussen de anus, Lucas slaakt een kreet, de bejaarde man drukt centimeter voor centimeter zijn stijve door de reet en begint te neuken; “O meneer….auw….. zachtjes doen ……ooooh …… dit is ….. “
Hangend aan het aanrecht wordt vriendje diep geneukt, tot zijn ballen stoot de bejaarde zijn stijve door de dikke kont. Met zijn gerimpelde handen vast in de heupen verhoogt hij de tempo; “O jongen wat heb jij een heerlijk strak geil sterretje ………. O mijn God …… ik kom al …….. O ja ik spuit nu helemaal vol…….” Schokkend op zijn oude benen loost de bejaarde zijn ladingen sperma, als hij zijn stijve eruit haalt zie ik zijn zaad uit de anus van Lucas druppelen. Ik kan niet geloven dat ik niet heb ingegrepen.
—————————————————————————————
Opa zegt; “Pieter ik moet zaden kopen, jij redt je wel?”. Een half uurtje later komt Lucas wat verwart aanlopen; “Alles goed vriend?”. Hij knikt; “Prima, ik heb alleen geen zin meer om te werken, ik fiets naar huis”. Op een bepaalde manier heb ik met hem te doen en ga enigszins boos verhaal halen. Op hoge poten stap ik in het tuinhuis van Theo; “Jij viezerik! Je hebt mijn vriend gepakt en ga je dit ook vertellen aan Jan!”. De bejaarde Theo schrikt van mijn agressie, hij hakkelt; “Lucas was ……… vergissing, ik ben het vrouwtje …… van Jan”. Ik roep; “Ik ga nu naar Jan! En alles vertellen!”. Hij is totaal ontdaan; “Alsjeblieft Pieter niet doen, ik smeek het jou”. Ik voel me machtig en zeg; “Doe dat naakt op je knieën”. Hij pijpt me of zijn leven ervan af hangt, ik snauw; “Genoeg zo!”. Ik zet de bejaarde man gebukt aan het aanrecht, hij zegt; “Niet doen, ik ben van Jan”. Ik grijns: “Dat is wel beperkt”, met een dot boter duw ik de eikel tussen zijn anus, schuif mijn stijve in zijn kont en begin de bejaarde te neuken. Wow het gaat soepele dan gedacht, hij kreunt; “O wat groot ….. heerlijk ….”. Met mijn uithoudingsvermogen en potentie neuk ik het ‘vrouwtje’ van Jan helemaal stuk. Zijn gerimpelde lichaam krimpt in een, trillend op de benen moet ik hem opvangen om door te neuken. Kijkend hoe mijn enorme lul door zijn anus schuift is te geil en spuit ladingen sperma. Met mijn zaad druipend uit zijn kont zakt Theo op de grond, ik zeg: “Jij blijft van Lucas af anders ga ik praten, de groeten”.
——————————————————————————-
Lucas en ik hebben een week vrij gehad en continue aan de site van opa gewerkt. Lucas vraagt; “Zullen wij de site bij jouw opa presenteren?”. Het lijkt of mijn vriend graag naar de volkstuin gaat, ik denk: Lucas zou toch niet voor Theo willen gaan? Volgens mij moet het bijna traumatisch voor mijn vriend zijn geweest, of? Er wordt op de deur geklopt; “Jongens kan ik binnenkomen?”. Moeder van Lucas steek de kop om de deur; “Lucas, papa en ik gaan nu naar oma, er ligt genoeg eten, morgenavond zijn wij terug”. Niet veel later vraagt Lucas weer om naar de volkstuin te gaan, dit is verdacht en besluit om hem te testen. ‘Per ongeluk’ mors ik cola over zijn shirt en broek; “O sorry doe snel je kleren uit anders verkleurt het”. Zo naïef als hij is trekt Lucas zijn shirt en broek uit. Met een doek wrijf ik over zijn mollige lichaam, ik zucht: “Zelfs je onderbroek zit onder de cola, trekt die ook maar uit”. Met mijn handen wrijf ik zogenaamd zijn kont droog; “Lucas buk je even, steun op het bureau” . Ik trek zijn heerlijke slappe billen uit elkaar, spuug ertussen, haal mijn enorme stijve uit de broek. Onvoorstelbaar mijn vriend geeft geen enkel protest, duw de eikel tussen zijn anus, langzaam druk ik mijn enorme harde pik in zijn strakke kont, wow dit is super, voel elke kontspier strak om mijn lul gaan, met meer speeksel erbij gaat het soepele en begin mijn vriend te neuken, hij kermt; O machtig …… wat groot …..zachtjes doen”.
Het is geil om mijn blanke sabel door zijn anus te zien schuiven, met mijn handen wrijf ik over zijn vette lichaam en masseer zijn vadsige tietjes.
Lucas is door het dolle hangend aan het bureau trillend op zijn korte mollige poten schreeuwt hij alles bij elkaar. De rillingen gaan door mijn hele lichaam, ik voel mijn orgasme komen, houdt de kloppende eikel diep en spuit ladingen sperma in zijn kont. Heel voorzichtig haal ik mijn lul eruit en zie mijn kwakjes uit zijn anus sijpelen. anus kwakjes komen. Of er niets is gebeurt gaan wij naar beneden en gooien een pizza in de oven. Lucas lust iets meer en werkt weer een punt naar binnen. Ik laat hem rustig kauwen, doe zijn onderbroek iets omlaag, houdt met een hand zijn buik omhoog en begin te pijpen. Ondanks dat hij een kleine pik heeft is die heerlijk dik met een gigantische eikel waar ik met tong flink onder de rand ga. Zodra ik zijn lul in de mond neemt proef ik zijn eerste druppels sperma gevolg door een explosie, ladingen lauwe sap guts door mijn mond die ik gulzig slik. Met cola spoel ik de resten weg, mijn gsm gaat; “Pieter waar blijf jij? Het eten staat op tafel”. O shit helemaal vergeten; “Sorry mama, heb net pizza gegeten en blijf bij Lucas slapen.
Moeder zegt; “Kom morgen dan langs, krijg je fatsoenlijk te eten, groetjes aan Lucas”.
———————————————————————-
De volgende ochtend na een geile nacht heb ik zoals altijd een ODOL.
Lucas is blij, masserend aan mijn ballen gaat hij met zijn tong langzaam over mijn lul en eikel. Hij gaat voor mij op zijn rug, ik pak hem bij de enkels, duw zijn benen gehuld in een oude hold-up panty van zijn moeder wijd omhoog en begin rustig te neuken. Met mijn mond naar zijn mond is even spannend, hij draait zijn hoofd niet weg en onze tongen smelten samen. Het is zo intens dat ik mijn lul even stil houdt heftig elkaar te kussen. Ik laat mijn paal weer flink schuiven en begin tijdens het vrijen spontaan te spuiten. Het soppen van zijn reet laat horen hoe enorme ik in zijn kont heb gespoten. Lucas trilt van de inspanning, ik zeg; “Blijf jij maar liggen, ik zet koffie”. De moeder van Lucas heeft in de koelkast gesmeerde broodjes klaar gelegd. Tijdens het eten vraag ik; “Wil jij naar de volkstuin?”. Hij schudt zijn hoofd, lacht en zegt; “Zou niet weten wat ik daar nog moet doen”.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Els en Richard

Wij Els (68) en Richard (61) genieten van het schrijven van erotische verhalen.
Niet meer zo fanatiek, wel met plezier! Richard geeft buitenshuis nog steeds met plezier, discreet ero massage aan mannen en vrouwen. (max dertig kilometer vanaf Enschede). Of zuig mannen in zijn schuur af. Ik, Els ben bewust monogaam. Wil je meer weten, gewoon mailen. Verzoekverhalen doen wij helaas niet meer. Wij zijn verhuisd naar Enschede maar houden het mailadres richarduitdeventer@gmail.com

Dit verhaal is 9126 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Mijn vriend door bejaarde man op volkstuin gepakt!”

Plaats een reactie