BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Saai feestje van mijn vrouw

Ik ben al sinds jong geïnteresseerd in sex met jongens/ mannen. Al op jonge leeftijd had ik mijn eerste ervaringen maar ondanks dat heb ook altijd vriendinnen gehad. Ben nu ook getrouwd maar regelmatig heb ik nog dates met mannen. Ik ben zelf licht onderdanig ingesteld, draag wel eens lingerie en pijp graag. Het lijkt me leuk mijn ervaringen te delen op deze website.

Na mijn eerdere verhalen heb ik nu een verhaal dat gebeurde tijdens een feest met mijn inmiddels ex-vrouw Marieke. Het was een feest van het werk van Marieke waar ik echt absoluut niemand kende en me aanvankelijk ook redelijk verveelde. Gelukkig was het feest in de buurt dus we waren heen met de trein gegaan en zouden terug een taxi nemen. Er kon dus volop gedronken worden en dat zorgde ervoor dat ik wat losser werd. Marieke zag ik ongeveer eens per half uur voorbij stuiteren dus van haar hoefde ik niet veel aanspraak te verwachten.
Nadeel van veel drinken is dat je ook vaak naar het toilet moet. Na een bezoekje aan het toilet werd ik aangesproken door een man. ‘Vind je het ook zo saai die feestjes waar je niemand kent’. Ik beaamde dat ik me ook niet echt vermaakte maar dat je voor de goede vrede soms even geen keuze had. ‘Samen een biertje doen’ vroeg de man, die zich gelijk voorstelde als Alex. Zo gezegd zo gedaan en we gingen samen naar de bar, daar begonnen we te praten over oppervlakkige dingen. Marieke kwam een keer langsvliegen en knikte goedkeurend dat ik wat aansluiting had en even daarna kwam er nog een andere vrouw langs dansen, dit was blijkbaar de vrouw van Alex. ’De tweede keer dat ik haar zie vanavond’ zei Alex.

Ondertussen was ik Alex aan het bekijken, hij had een polo aan en een spijkerbroek. ZIjn bovenlichaam was niet super gespierd, hij had een heel klein buikje. De spijkerbroek zat strak om zijn benen en ook best strak in zijn kruis, ik zag daar een flinke bobbel zitten. Ik weer omhoog en zag dat Alex mij aankeek, hij had dus door dat ik hem aan het checken was. Ik was inmiddels wat licht in mijn hoofd door de drank en had in het begin niet door dat Alex steeds dichter bij me kwam staan. Ik had het pas echt door toen ik zijn kruis tegen mijn bovenbeen voelde wrijven. ‘Zullen we even wandelen’ zei Alex en hij liep weg. Ik liep achter hem aan en voelde een enorme geile bui opkomen…

Buiten aangekomen stond Alex me een stuk verder op te wachten. Ik liep zijn kant op en zag dat hij ook verder liep richting een grote zeecontainer waar hij uiteindelijk achter verdween. Ik bleef rustig lopen om niet op te vallen en werd met de seconde geiler. Hier was ik op een feest met mijn vrouw en was er vrij zeker van dat ik zo de pik van de echtgenoot van één van haar collega’s ging verwennen. Ik was inmiddels ook bij de container en toen ik aan de achterkant kwam zag ik iets wat mij beviel. Alex had zijn pik alvast uit zijn broek gehaald en stond trots te poseren. Hij had een mooie rechte pik van zo’n 17 centimeter en ik denk een centimeter of 5 dik. Geen enorm ding dus maar wel een fijn pijp formaat!

Zonder te denken liep ik naar hem toe en hurkte met mijn rug tegen de container aan. Alex stapte voor me, zijn keiharde glimmende eikel bungelde voor mij lippen. Ik stak mijn tong uit en likte zachtjes aan zijn lekker knop. Alex kreunde zachtjes en duwde met zijn heupen wat naar voren. Hij maakte me duidelijk wat hij wilde maar ik wilde eerst nog even lekker spelen. Ik pakte zijn pik in mijn hand deed hem omhoog en likte over de volledige lengte richting zijn ballen. Hij was volledig geschoren dus ik kon hem heerlijk likken en nam uiteindelijk één van zijn ballen in mijn mond en begon er zachtjes op te zuigen. Alex begon wat harder te kreunen en mompelde hoe lekker hij het vond.

Ik vond dat het tijd was voor wat meer actie en nam zijn eikel tussen mijn lippen en begon hem steeds iets dieper te pijpen. Met mijn tong likte ik dan aan de onderkant van zijn pik. De hardheid en warmte van zijn pik in mijn mond maakte me zo geil dat ik ondertussen mijn eigen broek open maakte om mijn lul wat ruimte te geven. Ik voelde de harde staaf van Alex steeds dieper in mond tot hij uiteindelijk tegen mijn huig kwam. Ik vond dit altijd een heerlijk gevoel want ik wist dat hij dieper kon! Ik ontspande mijn keel en langzaam nam ik Alex steeds dieper tot ik met mijn neus tegen zijn buik aankwam. Alex werd hier wild van want hij nam mijn hoofd in zijn handen en begon me in mijn mond te neuken, bij iedere stoot voelde ik zijn ballen tegen mijn kin aan tikken.

Alex ging hier paar minuten mee door, hij haalde zijn pik uit mijn mond. ‘Staan en omdraaien’ was zijn commando! Ik deed wat hij wilde en voelde al snel wat nats tussen mijn billen. Alex zat op zijn hurken achter me en ging met zijn tong over mijn kontje. Ik wist gelijk wat dat betekende, die wil me neuken. Ik was wel eens eerder geneukt maar dit overviel me een beetje. Alex was echter heel doelbewust, hij zorgde ervoor dat mijn kontje goed nat was. Hij stond toen op en toverde een condoom uit zijn broekzak, hij had dit duidelijk vaker gedaan want de condoom zat binnen een paar tellen om zijn stijve pik.

Ik voelde toen al snel zijn eikel tegen mijn gaatje drukken en probeerde te ontspannen. Ik voelde het topje van zijn eikel naar binnen glijden. Ik denk dat het door de drank kwam want ik voelde geen pijn alleen maar genot. Alex duwde verder en ik voelde zijn eikel steeds dieper naar binnen gaan. Ik bedacht me hoe geil dit was, op een feest met mijn vrouw en dan buiten achter een container geneukt worden, mmm. Ondertussen was ik instinctieve mijn kont terug aan het duwen, mijn kontje wilde meer pik voelen. Deze reactie van mijn lichaam herinnerde me eraan wat voor een slet ik kon zijn. Alex snapte de hint en begon me nu in een rustig ritme te neuken, steeds dieper tot ik zijn ballen tegen de onderkant van mijn billen voelde tikken! Heerlijk!
Ik denk dat we een minuut of vijf op deze manier bezig waren, Alex mij aan het neuken terwijl ik mezelf aan het aftrekken was. Het gevoel van zijn hardheid en het stimuleren van mijn prostaat zorgde ervoor dat ik het niet meer vol kon houden. Ik kwam schokkende klaar tegen de wand van de container terwijl ik mijn heupen naar achter ramde om zoveel mogelijk van zijn pik in me te voelen. Alex was inmiddels wat steviger bezig, zijn stoten kwamen sneller en harder. ‘Ohh ik ga komen’ zei Alex en terwijl hij dat zei voelde ik zijn pik pulseren in mijn kontje. Hij hield zijn pik diep in me terwijl hij zachtjes kreunende in mijn oor.

We bleven heel even zo staan en toen trok Alex zijn pik uit mijn kontje. Ik voelde dat mijn gaatje nog even open bleef staan, wat een geil gevoel! Alex trok de condoom van zijn pik af maar daar zat natuurlijk nog allemaal zaad op. Ik bukt voorover en nam zijn half slappe pik in mijn mondje en zoog alle restjes sperma er van af. Uiteindelijke likte ik nog even lekker over zijn stam en eikel. ‘Kom we moeten gaan’ zei Alex en hij had gelijk want anders zouden onze vrouwen ons misschien missen.

Snel fatsoeneerde we onze kleren, Alex liep als eerste terug naar het feest en ik kwam even daarna. Binnengekomen zag ik Alex bij de bar staan met twee biertjes. Ik liep naar hem toe en hij gaf met één van de glazen. Terwijl ik een slokje kwam zag ik mijn vrouw weer voorbij dansen, ze zwaaide naar me en ik zwaaide natuurlijk terug. Terwijl ik dat deed greep Alex me stiekem tussen mijn billen en drukte hij met zijn vingers tegen mijn gaatje. Mmmmm ik wist nu al dat ik naast mijn pijpdates toch ook wel een vaker op zoek zou gaan naar neukdates!
Zoals zo vaak met dit soort gebeurtenissen heb ik Alex nooit meer gezien. Ik was al van mijn vrouw gescheiden voordat het volgende feest was dus daar kon ik hem ook niet meer treffen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Multibiman

Ik ben getrouwde bi man die zo nu en dan behoefte heeft aan een avontuurtje. Ik ben licht onderdanig en vind het enorm geil om te dienen en te pijpen. Ik vind het leuk om over deze ontmoetingen verhaaltjes te schrijven, hoop dat jij als lezer dat ook lekker vindt.

Neem gerust contact met me op als je meer wilt weten of eens wilt chatten of mailen! (multibiman2@gmail.com)

Dit verhaal is 9236 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

5 gedachten over “Saai feestje van mijn vrouw”

  1. Heerlijk verhaal, ik ben ook getrouwd en ga af en toe cruisen in Barendrecht ( trimbaan ) en dan een leuke vent pijpen en mij dan heerlijk laten verwennen. De laatste keer heb ik bare laten verwennen. Ik kon het niet laten, hij had zo,n lekkere dikke pik . Het is gelukkig goed afgelopen. ( geen soa ) . Het is al een tijdje geleden, maar als ik er aan denk , dan krijg ik gelijk weer zin.

    • ik zou het wel willen ,maar je eerst die stap maken he ,ben zelf hetero maar soms denk ik ook wel eens dat lijk me ook wel lekker omdat een keertje me te maken

    • Vriend 62, Je komt er alleen maar achter door het een keertje te doen. Ik ben ook nog steeds gek op sex met mijn vrouw maar mijn uitstapjes met mannen zou ik niet willen missen!

    • Zalig is dat he… gewoon je laten nemen als een hoer…aankomen lopen kerel heeft zijn lul al stijf klaar pijpen en weer verder wat een genot..een aantal malen mogen mee maken..

Plaats een reactie