BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Sauna IV Slot

Liefdevol gekust door een heerlijke lieve manLees eerst: Saunabezoek I, Sauna II & 3

Het duurt slechts tellen of een nieuwe, keiharde en voelbaar dunne pik glijdt mijn volgespoten grotje in, oh het is geweldig hoe ‘geliefd’ ik me voel, hoe gevleid dat al die mannen bij mij willen genieten maar ik moet echt even stoppen. Het is voor nu even teveel dus duw ik hem tegen zijn heupen naar achteren. Hij begrijpt het onmiddellijk en trekt zijn lul uit mij terug. Ik ga rechtop zitten en kijk in het gelaat van de uitbater: “Biertje?” vraagt hij goed getimed, met een brede glimlach rond zijn mond en…, het biertje, reeds getapt, naar mij aanreikend.

Sauna IV (Slot)
Wanneer ik me opricht voel ik hoe mijn aars een deel van het zaad dat zojuist in mij is geïnjecteerd, de geborgenheid van mijn lijf laat verlaten waarna het met een pletsend geluid de plavuis raakt.
Godallemachtig wat smaakt dat witschuimend drankje heerlijk en wat is deze avond al geslaagd, tegelijk wil ook ik nog wel aan m’n trekken komen om ook mijn zaad ruimschoots ‘over een akker te laten vloeien’; wat later zal ik weten hoe mijn gedachten bewaarheid worden…

Ik trek me even terug in de zitgedeeltes van de sauna, kijk wat porno op een groot beeldscherm, volg de lichtstippen van de discolamp op wanden en plafond, vergaap me aan het vlammenpatroon in de open haard, neem slokjes van mijn biertje en kijk naar mannen die anderen proberen te verleiden; licht aanraken, aanspreken, een hand op een dij, een hand die een geslacht aanraakt, soms beetpakt, een blik in ogen, een tong die lippen bevochtigd.

“Klaar voor verwennen 3.0?” pas nu zie ik de man die mij eerder 2x benaderde, vertrok zonder dat ik wist wie hij was en me onnoemelijk heerlijke gevoelens bezorgde. “Hé, wat leuk je ook te zien,” antwoord ik, “heerlijke man.” Zijn postuur is zoals ik vermoedde, het lijkt op het mijne; wel goed maar geen sixpack, wel slank maar niet atletisch, niet jong maar zeker ook niet oud en juist door het gewone voor mij heel aantrekkelijk. Net als ik, zit hij op z’n handdoek en toont hij zijn ‘gereedschap’ in volle glorie. Hij heeft een bescheiden cockring om, is prachtig gladgeschoren, niet besneden en ik kan zien dat zijn geslacht nog vol is door gebruik: goed gevuld en lekker lang.

Hij draait een kwartslag en dus ook ik, waardoor we recht tegenover elkaar komen te zitten. Hij scant mijn lichaam en eindigt bij mijn ogen waar hij, langer dan gebruikelijk, inkijkt. Omgekeerd scan ik zijn lichaam en neem, bij de aanblik van zijn pik, zijn speeltje in handen. Z’n pik voelt warm, ietwat vochtig, prettig zacht en prikkelt mij heftig. Mijn hand prikkelt hem, want zijn penis neemt het uiterlijk aan dat hoort bij een opgewonden man; het zwelt in dikte, strekt en hardt zich uit en richt zich, dansend op zijn hartstag, op. Hij neemt mijn geslacht in z’n handen, “dit keer wil ik jou voelen,” zegt hij. Nadat hij ook mijn lid, de opgewonden staat, in evenwicht heeft gebracht met de geilheid die ik voel, laten we elkaars pikken los. Ik draai terug en hij neemt plaats op mijn schoot.

Zijn benadering is anders, hij zuigt niet meteen op mijn harde paal, waarna hij met een aantal bewegingen zichzelf tot een hoogtepunt brengt, nee, hij neemt plaats op mijn schoot. Met onze gezichten gericht naar elkaar en het heerlijke gevoel van zijn warme paal tegen de mijne. Hij schuift nog iets naar voren waardoor onze pikken zich tussen onze buiken bevinden en ik de schokjes van zijn samentrekkend lid kan voelen. Ook mijn lid verkneukelt zich bij deze houding en geeft goedkeurende knikjes terug.

Hij streelt door mijn haar, kamt het naar achteren met gespreide vingers en neemt dan mijn hoofd tussen zijn handen beet en drukt zijn lippen tegen de mijne. Werkelijk, zo’n heerlijke en tedere kus heb ik lang niet ervaren; hij zoent ontspannen en speelt geil met z’n tong in mijn mond. Het kussen is zelfs zo geil dat ik dat ook voel opwellen tussen ons twee, ik voel het mijn pik instromen en het voelt als veel. Het zoenen gaat door en tegelijk voel ik dat hij mij meer tegen zich aantrekt waardoor onze lijven één lijken te worden; echt lijken te versmelten. Nu weet ik zeker dat onze pikken zich glibberig tussen onze onderbuiken heen en weer bewegen. Pas dan voel ik zijn onderlijf iets naar achteren schuiven, waarna zijn heupen omhoogkomen en ik voel hoe ‘zijn stopcontact op zoek gaan naar mijn stekker’. Hij speelt met zijn ontsluiting door kleine beweginkjes te maken tegen mijn eikel, hierdoor voel ik de druk van zijn kringspier duidelijk van strak gesloten naar meegevend opengaan.

Hij beweegt een tijdje enkel op mijn eikel die zich glad, en daardoor soepel, bij hem naar binnen en buiten beweegt. Af en toe knijpt hij zijn kringspier krachtig samen waardoor deze ‘vasthaakt’ achter de rand wat geweldig stimulerend voelt wanneer die toch naar buiten glipt. Zijn bewegingen nemen toe waardoor hij meer op en neer beweegt en mijn pik hem dieper penetreert en zijn grotje cm. voor cm. smeert met m’n geil. Bijna op zijn diepst voel ik hem met een zucht van genot ontspannen neerkomen op mijn schoot waarna hij stilzittend geniet van mijn paal in zijn lijf, mijn pulserend lid tussen zijn kringspier. Zijn lippen zoeken opnieuw de mijne en nu voelt het zo mogelijk nog intiemer doordat ik het samentrekken van zijn kutje voel op de schacht van mijn pik, die diep in zijn lijf gestoken is.

Sodujuu wat ‘n ongelooflijk geil gevoel en wat een ongelofelijk gevoel ook om hem toch nog dieper te willen voelen, nog verder in hem te willen kruipen. De ervaring zo diep in hem begraven te zijn, hem op z’n meest intiem te ervaren en omgekeerd dat een ander mens het toelaat, ernaar verlangt, om een ander dat te gunnen. Dit zorgt bij mij voor gevoelens die ik, als niet gelovige, alleen maar kan beschrijven als goddelijk. De intensiteit die op dat moment tussen ons plaatsvindt is voor mij van een chemie die ik iedereen gun: het nabije, zo intens in aanraking met de ander, een zo volkomen overgave naar en van de ander die hemels voelt, niet mag eindigen en emotioneel van zo’n betrokkenheid dat alles om mij heen verdwijnt, het zicht, de geluiden. Er is enkel aanraking van jou naar mij, van mij naar jou en dat op een niveau wat juist niet alleen om het ontladen gaat, die laatste samentrekking die voor een orgastische ontlading zorgt. Het is juist het ‘pad ernaartoe’ dat verbinding maakt met de ander, dat maakt dat we beiden in een euforisch moment belanden waarbij jij er alleen voor mij bent, ik alleen voor jou, een moment waarbij we beiden in de kern fuseren en volledig in elkaar opgaan.

Om ons heen verzamelen opnieuw mannen die, misschien wel jaloers, mij opnieuw zien genieten met alweer een andere man. Ik ben niet exhibitionistisch maar in deze omgeving vind ik het niet erg en heeft het geen effect op wat ik doe en wat ik voel, toch vind ik fijn als hij voorstelt om een meer intiem plekje op te zoeken.
We ontstrengelen en lopen samen naar één van de aparte kamertjes. Deze ruimte bestaat uit een groot matras dat ruimer is dan een tweepersoonsbed en hierop nemen we opnieuw tegenover elkaar plaats, de benen om elkaar heen, redelijk dicht tegen elkaar aan. Hij pakt zijn eigen geslacht en wekt er nieuw leven in terwijl hij mij in de ogen kijkt. Ik pak m’n eigen pik en begin, net als hij, mezelf af te trekken waarbij ook ik hem in de ogen kijk. Het is spannend en zeker geil om te zien wat de ogen van de ander kunnen vertellen, de kleine spierbeweginkjes onder het oog, de pupillen die verwijden, kleine, kennelijk onbewuste, bewegingen van de oogbollen bij het opwekken van de lust gevolgd door een soort glazige staar wanneer hij bijna klaarkomt en dan zijn zaad op mijn pik en onderbuik spuit en hij kortademige geluidjes maakt tijdens het zaadwerpen.
Zoveel geile signalen stimuleren ook bij mij automatische respons waardoor mijn zaad schokkend mijn eikel uitspuit en ik zijn onderbuik bedek met witte vlokken chromosoom. Opnieuw schuiven we op onze billen naar elkaar toe, buiken tegen elkaar, zaad van elkaar dat zich vermengt, en een intens warme, natte tongzoen waarbij we opnieuw fuseren en de liefde, de genegenheid van de een naar de ander bezegelen. Zeer voldaan leggen wij ons neer waarna hij achter me komt liggen en we als lepeltjes nagenieten van de gevoelens die ons overmannen.

Toen ik aan het begin van de avond de sauna binnentrad had ik zekere verwachtingen maar die blijken tegen sluitingstijd gekwadrateerd waargemaakt. We worden uit een licht soezen wakker geschud door geroep van de uitbater, “we gaan zo sluiten.”
We lopen samen naar de douche en als een stel zepen we elkaar in en voelen elkaars gebluste organen voor de laatste maal bij inzepen en afspoelen.
Tijdens het afdrogen en aankleden zijn we stil maar kijken we elkaar wel af en toe aan waarbij ik bij hem, en hij bij mij, een voldane glimlach zie.
Aangekleed pakken we elkaar nog even beet, duwen onze onderlichamen tegen elkaar zodat we elkaars geslacht een laatste keer kunnen voelen. Een korte, warme, intieme kus volgt waarop we besluiten elkaars nummer te noteren. We rekenen af, stappen naar buiten en voor we de deur dichttrekken maken we nog een keer oogcontact: “Tot snel,” zeg ik, “heel graag,” antwoordt hij.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Decent

Ik ben na mijn scheiding op ontdekkingstocht gegaan naar mijn seksualiteit; tot dan had ik slechts die ene ervaring. Ik ontmoette leuke mensen, ontdekte nieuwe seksuele omgangsvormen en daardoor werd ik veel 'vrijer'. Zo ontdekte ik ook mijn interesse in het hebben van seks met een man, aanvankelijk als fantasieën in mijn hoofd.

Dit verhaal is 6830 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie