BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Van Travestiet naar ‘Vrouw’

Vrijdag vijf uur galmt het geluid van de bel door de fabriekshal. Veertig jaar nog steeds vrijgezel scheur ik op een brommertje naar huis. In een torenflat op de tiende verdieping ga ik mijn appartement binnen. Na het eten en een frisse douche doe ik mijn klerenkast open. Gefascineerd kijk deze hetero naar zijn collectie vrouwen kleding en accessoires. Het is een obsessie geworden, geef kapitalen aan kleding, make-up, pumps, sieraden, pruiken, neptieten en lingerie. Ik scheer me constant van top tot teen en doe alles om slank te blijven. Het vreemde is dat ik geen vrouw zou willen zijn wil wel als travestiet over straat. Na jaren van twijfel ga ik morgen een poging doen. Avonds kan ik de slaap niet vatten, gaat het lukken? De volgende ochtend na een gezond ontbijt doe ik een zwarte beha met vulling om, trek mooie zwart hold ups panty’s aan, een donkerblauw jurkje met bijpassende blouse en pumps. Op mijn geschoren hoofd gaat een prachtige zwarte pruik. Maak mijn ogen op, stift de lippen rood en lak mijn nagels. In de spiegel zie ik een mooie vrouw, ik ben er klaar voor! Op de galerij schijnt de zon volop, ik moet mezelf tot de orde roepen: Stel je niet aan ga in de lift. Op de begane grond gooit een blonde slanke jongen folders in bussen, hij knikt; “Dag mevrouw”. Wow dit geeft zelfvertrouwen; “Heb jij het niet warm?”. De jongen ziet er bezweet uit in zijn trainingspak, hij lacht; “Niet gedacht dat het zo warm zou worden, ik heb dorst”. Ik vraag; “Wil je water?”. In mijn appartement zit Luc zeventien op de bank naar mijn benen te kijken; “Vind jij ze mooi”. Hij verschiet van kleur, ik zeg vriendelijk; “Het is jouw geluksdag je mag mijn benen voelen”. In zijn broek komt reactie, in trance vraag ik verleidelijk; “Vindt je het lekker als ik zo over je bobbel wrijft?”. Doe zijn broek op de enkels, wow het is geil om een andere lul te voelen. Luc gaat ondeugend onder mijn jurkje; “Nee nee ik ga jou eerst verwennen. Lik langzaam van de ballen tot de eikel, omsluit mijn rode lippen, schuif de lul in mijn mond en begin de jongen af te zuigen; “O mevrouw….wat lekker…..ooooh……”. Rustig aftrekkend laat ik me tong om de eikel gaan en zuig diep af. De jongen wordt snel onrustig in de benen; “O mevrouw……oooh…..ik kommm……”. Zijn sperma gutst over mijn tong, het smaak naar zoetige fruitmelk, gulzig slik ik alles door. Ik lik de laatste druppels zaad van zijn lul, ik geef hem een kus; “Volgende keer verder”. Hij drinkt zijn glas leeg; “Mevrouw bedankt voor het water, tot ziens”.
————————————————————————————————————————
Zondag mijn favoriete dag, in sexy lingerie heerlijk op de bank met een roman. Vandaag heb ik gekozen voor zwarte string, jarretelgordel en hold-up kousen. Lekker luchtje Chanel no vijf, zwart halflang kapsel, wenkbrauwen geëpileerd, oogschaduw zachtroze kleur, mascara, lippen en vinger- en teennagels in een warme kleur rood. Het lezen van Julia, vrijgevochten keizersdochter roman van Rosita Steenbeek wordt ruw door de voordeurbel verstoord. Doe een badjas om, zie door het kijkgaatje een Afrikaanse man. Zet de deur op een kier; “Dag mevrouw, ik ben Yazid u nieuwe bovenbuur”. “Dag meneer wat kan ik voor u doen?”. “Mevrouw ik ga klussen, dat geeft overlast, wil de tijden met u overleggen”. “Yazid dat waardeer ik, kom even binnen”.
Hij staat geïnteresseerd rond te kijken; “Mevrouw u appartement is heel mooi, ik ga de onze voor mijn vrouw Malika mooi maken, mag ik even verder kijken?”. Tijdens de rondleiding in de slaapkamer botsen wij per ongelijk tegen elkaar; “Excuus mevrouw”. “Geen probleem Yazid ik val op mooie zwarte mannen”. “Mevrouw u bent prachtig, ik val op blanke vrouwen”. Hij heeft de koord van mijn badjas vast, de spanning in mij bouwt zich op, Yazid aanschouwt mijn slanke lichaam gehuld in prachtige lingerie. Zonder blikken of blozen maakt hij mijn penis stijf, met zijn grote zwarte hand trekt hij de voorhuid strak naar beneden, laat zijn tong van mijn balzak tot de eikel gaan; “O Yazid ……. heerlijk …… ooooh……”. Zijn donkere lippen gaan om mijn blanke stijve lul, zacht begint hij te zuigen, likt heerlijk om de eikelrand en pijpt er lekker oplos; “O Yazid…… oooh ………. pas op……..ik kommmm”. Mijn lul gaat dieper, ladingen sperma wordt moeiteloos doorgeslikt. Wow wat was dit zalig, tijd om na te genieten is er niet bij. Yazid zet me op de knieën gebukt op bed, over mijn schouder zie ik zijn enorme zwarte stijve pik, hij spuugt in zijn handen, smeert speeksel over de dikke bruine eikel en pers die in mijn maagdelijke kontje; “Yazid ……. Alsjeblieft……..zachtjes doen……..”. Ik voel elke spier oprekken; “Oooooh…… mijn God …… ooooh….. rustig….”. Hij schuift zijn dikke negerlul, halverwege begint hij te neuken, met meer speeksel gaat hij dieper, begint hij te stoten; “O mevrouw ……. Lekker kutje……..”. Het gaat steeds soepeler wat een genot. Met zijn handen vast in mijn heupen beukt hij erop los; “O mevrouw……… ik kommmmm”. Met grote kracht stoot hij diep en voel zijn ladingen sperma in mijn kont spuiten. Hij geeft me een tikt op de billen; “Je bent een lekkere vrouw”. Over mijn schouder zie ik via de passpiegel het zaad uit mijn anus druppelen. Hevig trillend kan ik geen voet verzetten of ik door een vrachtwagen ben overreden. Yazid zegt; “Mevrouw dank voor de rondleiding, tot ziens”.
————————————————————————————————
Een week later is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Het warme weer is een mooie gelegenheid om in mijn nieuwe rokje naar de stad te gaan.
Tot in detail heb ik me weer tot een prachtige vrouw getoverd. In de brandende zon bij de bushalte staat een oude man met een ondeugende blik; “Hoe warmer het weer, hoe korte het rokje”. Van hem kan ik het hebben het voelt als een groot compliment. De bus laat op zich wachten, de oude man grijpt zijn kans om zijn levensverhaal te vertellen. Thomas vijfenzestig jaar, tien jaar weduwnaar, geen kinderen”. Het lijkt erop dat er een bus is uitgevallen; “Thomas sorry ik ga thuis bij de airco afkoelen”. Hij zucht; “Ik heb het ook warm mag ik bij u afkoelen?”. In mijn appartement laat ik de mobiele airco flink blazen; “Mevrouw wat heeft u een prachtige uitzicht”. Ik zet glazen water op tafel, ga naast hem op de bank zitten ; “Avonds is het uitzicht nog mooier”. Thomas geniet ook van een ander uitzicht: “Vind je mijn panty’s mooi?”.
Hij kijkt naar mijn mooie gelakte nagels die speels over zijn kruis gaan; “Zal ik verder gaan?”. Ik haal zijn slappe lul uit de broek, doe de voorhuid terug, lik zijn eikel omsluit zijn kleine stijve met mijn rode lippen en begin de oude man rustig te pijpen; “O mevrouw …….. wat lekker ……”. Hij voelt over mijn gevulde blouse, in mijn mond laat ik de tong om de eikel gaan: “Mevrouw……ooh …….. pas op ……. ik kommmmmmm”. Lauwe sperma sijpelt over mijn tong met één lik laat ik het kwakje in mijn keel glijden. Thomas moet bijkomen, ik geef hem zijn glas water; “Proost”. Terwijl de glazen klinken heb ik last van mijn geiligheid, kan niet zomaar mijn lul te voorschijn halen, hij zou een beroerte krijgen. Ik kan wel wat verzinnen; “Thomas je hebt zaadvlekken op jouw broek, doe maar uit dan maak ik het schoon”. Op een stoel doet hij zijn schoenen en broek uit, ik zeg; “Zelfs je onderbroek is vuil geworden, doe maar uit”. Ik wordt nieuwsgierig vraag me af of ik ook het mannetje kan zijn; “Thomas buk je even houdt je maar vast aan de stoel. Wrijvend over zijn kont trek ik de slappe billen uit elkaar, spuug speeksel ertussen: “Mevrouw….. wat ….. gaat ….. u doen?”. Mijn nieuwe rokje hang ik keurig over de bank. Met mijn benen gehuld in open panty op prachtige pumps ga ik achter hem staan, druk de eikel in zijn anus; “O mevrouw….. niet doen …auw…. oooh …..”, langzaam druk ik mijn enorme lul in zijn kont en begin de bejaarde man te neuken; “O mevrouw ….. ooooh ….. niet doen……auw……jaaa….oooh wat lekker”. Met meer speeksel ga ik steeds dieper voel de strakke kontspieren om mijn dikke eikel gaan. Thomas staat te wankelen op zijn benen, hangt over de stoel; “O mevrouw! Ik kan niet meer!”. Ik ook niet voel mijn orgasme, schuddend op mijn pumps spuit ik ladingen sperma in zijn oude reet. Resten zaad sijpelen uit zijn anus op de grond. Ik help de man in de stoel en loop naar de badkamer om me op te frissen. Terug heeft Thomas zich aangekleed, hij geeft een briefje met zijn adres, ik vraag; “Woon je tegenover mijn flat in die seniorenwoningen?” Hij knikt; “Nummer tweeëntwintig u bent altijd welkom, bedankt voor alles”. “Meneer Thomas geen dank, ik kom een keer langs”. Het mannetje zijn is vreemd genoeg niet mijn ding.
———————————————————————————————————————————–
Een paar dagen later wordt ik van boorgeluiden gek, O ja Yazid is aan het klussen maar acht uur avonds was niet de afspraak. Gelukkig het lijkt gestopt, een uur later gaat de voordeurbel. Ach wat lief Yazid en zijn vrouw geven voor het ongemak een bos bloemen; “Dank jullie wel, kom binnen”. Zijn vrouw zegt; “Moet veel schoonmaken”. Yazid zegt; “Ik wil wel een kopje koffie”. Binnen wilt hij wat anders; “Mmmm mevrouw stockings lekker”. Hij pakt me bij de hand legt me op bed, kleed zich uit en houdt zijn enorme lul voor mijn gezicht. Ik trek zijn bruine eikel bloot, neem de zwarte lul in mijn mond en zuig hem gulzig af. Hij is zo hitsig dat hij zijn orgasme niet kan uitstellen, hij drukt zijn eikel op mijn tong spuit ladingen sperma en kijkt hoe zijn kwakjes door mijn keel glijden. Yazid laat zich op bed vallen; “Mevrouw sorry dat ik zo snel kwam, ik heb de hele dag aan je gedacht”. Potent is hij wel kwartiertje later met mijn voeten hoog in de lucht laat hij zijn zwarte pik door mijn kont gaan. Yazid kijkt in mijn ogen doet zijn bruine lippen op mijn rode lippen, ik doe mijn mond open, onze tongen krioelen over elkaar. Hij neukt heerlijk door voel mijn stijve tegen zijn buik schuren, spontaan kom ik klaar, mijn zaad smeert tussen onze buiken. Het vrijen tijdens het neuken is zo intens, het voelt of ik van hem ben. ‘Mijn man’ voelt dat ook; “O schat ik ga spuiten…….”. Hij drukt zijn ballen tegen mijn ‘kutje’ en laat zijn zak leeglopen. Terwijl zijn liefdeszaad stroomt vraagt hij; “Hoe mag ik mijn vrouwtje noemen?”. De rillingen gaan door mijn hele lichaam; “O Yazid……wat ben jij geil”. Hij grapt: “Tanja Ik ben zwart”. Hij geef me een liefdevolle kus; “Ga van jou dromen, tot morgen”. Die morgen was helaas de laatste keer met Yazid, door al zijn geilheid had hij mijn voordeur niet goed dichtgedaan. Zijn vrouw ongerust kwam informeren of haar man bij mij was. Dat was wel duidelijk met zijn spuitende lul in mijn kont. Zij pakte woest de bloemen uit mijn vaas; “Yazid! Jij kunt hier blijven! Of met mij verhuizen”.
—————————————————————————————–
Twee weken later uitgerekend op mijn vrije dag staat hun verhuiswagen voor de flat. In vol ornaat sta ik met een tas vol nieuwe aankopen. De brandtrap is geen optie, de ingang is onmogelijk moet er niet aandenken om zijn vrouw tegen het lijf te lopen. Dan terug naar de stad, bij de bushalte krijg ik een beter idee, Thomas! Even denken, weet het weer nummer tweeëntwintig. Thomas is blij verrast; “Mevrouw gezellig kom binnen”. “Zeg maar Tanja”. In de woonkamer stelt Thomas mij voor aan zijn buurman; “Piet dit is de overbuurvrouw Tanja”. Piet gekleed in een korte broek en shirt zonder mouwen geef ik geen vierenzestig. Hij is een grote slanke lichtgespierde man flink door zon gekust met een gebruinde markante kop. Piet vraagt; “Tanja wat doe jij voor de kost?”. Shit daar heb ik nog nooit over nagedacht, het enige wat ik kan bedenken; “Schoonmaakster”. Hij is verbaast; “Ik dacht secretaresse, zo’n mooie vrouw”. Piet is een echte charmeur maar wel één met losse handjes. Het kan niet van één kant komen en leg mijn hand boven zijn knie. Thomas staat met een tasje; “Ik ga gebakjes halen, hebben jullie voorkeur?”. Piet grapt: “Geeft mij maar een tom …… POES”. Ik zeg; “Doe mij maar een banket……….STAAF”. Thomas schiet in de lach; “Ik haal wel kletskoeken!”. Fluitend gaat hij de woonkamer uit, Piet fluistert; “Tanja volgens mij lust jij wel iets voor die tijd”. Hij doet zijn korte broek uit, gaat wijdbeens zitten, Jezus Christus wat een enorme mooie staaf, binnen no time laat ik twintig centimeter keihard vlees door mijn hand gaan. Met moeite krijg ik zijn dikke eikel tussen mijn rood gestifte lippen, zachtjes masseer ik de grote balzak en zuig hem af; “O Tanja…… wat ben jij een geil vrouwtje”. Hij zet me gebukt aan tafel, ik zet gewillig mijn benen gehuld in prachtige visnetkousen wijd, over mijn schouders kijk ik hem verleidelijk aan, hij doet mijn rokje omhoog…….. Piet staat even te staren: “Tanja blijf staan”. Binnen een tel is hij terug smeert iets tussen mijn billen, pers zijn dikke eikel in mijn anus; “O mijn God…….voorzichtig….ooooh”. hij drukt twintig centimeter door en begint te neuken, ik verlies controle over mijn benen sta spastisch in mijn pumps te trillen; “Oooooo….. Piet …….. wat groot…….je splijt me……”. “O Tanja……. Wat een lekker kutje….”. Tot zijn ballen gaat hij steeds sneller, ik hangend over tafel als een slappe pop wordt helemaal stuk geneukt. Eindelijk begint Piet zwaar te hijgen: “Tanjaaaaaaa………… ik kommmmm”. Met kracht spuit hij grote hoeveelheden sperma, resten gutst over zijn pik mijn anus uit. Ik laat me op de grond glijden, krimp ineen en tril over de vloer. Op het moment dat Piet zijn broek aantrekt komt Thomas met koffie met gebak: “Ik heb gewacht tot jullie klaar waren”. Piet zegt; “Tanja is echt een heerlijke vrouw”. Ik kom in de benen doe mijn rokje goed; “Thomas mag ik me even opfrissen”. Hij wijst me de badkamer; “Tanja blijf jij vrouw of wil je mij nemen?”. Ik zeg; “Thomas je bent een schatje, wil je graag oraal verwennen de rest zou ik aan Piet vragen”. Nadat ik in de badkamer het zaad van Thomas heb doorgeslikt ga ik naar huis.
————————————————————————————————————————
De periode waarin de dagen korte worden zijn niet mijn favoriete maanden. Het zijn wel de maanden dat je voordelig de boel binnen kunt laten schilderen. Uiteindelijk heb ik bij toeval een schilder gevonden.
Eddy een aso man, joggingbroek onder zijn kont, shirt met korte mouwen waar zijn getatoeëerde armen uit steekt en een bierpens. Vijfendertig gescheiden, schilder met een riant salaris en verdiend goud met zwart werk. Oké Eddy is rijk maar blijft voor mij een aso! Werken kan hij wel vier uurtjes later sta ik naar strakke beige muren te kijken; “Eddy je bent fantastisch, ik ben er blij mee”. “Tanja ff de boel opruimen en dan is het helemaal af”. Ik heb speciaal voor hem een paar biertjes gekocht, onderuit gezakt met het flesje aan de mond, zijn hand in de broek bekijkt hij zijn werk. Ik vraag; “Tevreden?”. “Tanja heb je ook iets van hamburgers, frikandellen in huis?”. “Nee maar kan wel even naar de cafetaria lopen”. Terug heeft hij mijn tv aangezet, voeten op tafel; “He Tanja heb je nog bier?”. Hij werkt twee broodjes hamburgers en een frikandel speciaal naar binnen, ik zeg; “Eddy je hebt de curry nog aan de wangen zitten, smeerkees, je moet niet zo veel eten”. Hij snauwt; “Je bent mijn wijf niet”. “Gelukkig niet! Viespeuk! Ik zou je nooit willen”. Hij wijst naast hem op de bank; “Kom hier ga zitten”. Hij drukt mijn hoofd zo in zijn schoot, doet de broek omlaag; “Je hebt niets te willen slet, schiet op”. Dit zou ik niet moeten willen maar zijn heerlijke grote dikke lul kan ik niet afslaan. Met een pilsje aan de mond, kijkend naar tv moet ik Eddy afzuigen. Likkend over zijn lul en eikel maak ik zijn pik stijf en zuig hem diep af, mijn God wat houdt hij het lang vol, kwijlend van speeksel blijf ik doorgaan. Eindelijk; “O slet ik kommmm, op je knieën, mond open”. Hij richt zijn pik en spuit landingen sperma over mijn gezicht. Het lauwe zaad, druipt over mijn ogen, neus en wangen, hij snauwt; “Ga je wassen hoer en werk je make-up bij”. Zonder na te denken loop ik badkamer binnen en doe ik gewoon wat hij zegt. Ik begrijp er niets van, waarom schop ik die ongelikte vloekende aso niet de deur uit. Terug in de woonkamer zie ik hem niet; “Eddy waar zit je?!”. “In de slaapkamer”. Dit gaat me te ver en stap op hoge poten binnen; “Wegwezen!”. Hij briest; “Kuthoer waar bleef je! Uitkleden Nu!”. Totaal overrompeld kleed ik me voor zijn neus uit, alleen gehuld in netkousen op pumps wordt ik gekeurd. Eddy stapt uit bed loopt om me heen, hij pakt van het nachtkastje glijmiddel; “Tanja je bent echt een slet, schiet op ga liggen”. Met de benen in de lucht met de pumps nog aan ramt hij in één keer zijn grote dikke pik en begint gelijk te neuken; “ Vieze hoer, dit was toch je bedoeling”. “O Eddy….oooh…. echt niet ….. oooh ….”. Mijn anus sluit gulzig om zijn stijve, elke stoot laat me sidderen; “Tanja! Geef het toe……”. “Eddy….. jaaaa ….. mijn God …..”. Hij gaat plat op mijn bek, propt zijn tong naar binnen, in de smaak van bier moet ik mee tongen. Hij blijft maar doorgaan met een bierpens die over mijn buik schuift. Kronkelt onder zijn bezwete lichaam met zijn dikke pik in mijn kont en zijn tong in mijn mond wordt ik helemaal ‘gek’. Eddy pakt me bij enkels houdt de benen hoog en begint onwaarschijnlijk te rammen; “Ga je krijgen slet, spuit je helemaal vol, tien negen acht zeven zes vijf vier drie twee één! Jaaaaaa”. Met zijn ballen strak tegen mijn anus laat hij zijn zak in mijn leeglopen. Schuddend op bed spijbelt zijn sperma uit mijn kontje, vaag zie ik hem grijnzen; “Als je weer een beurt wilt, je hebt mijn telefoon nummer, de groeten!”. Hevig trillend schreeuw ik; “Wil je niet! Vieze aso!
———————————————————————————————————————————-
Een jaar later op een maandag loop ik een sexy outfit de boel schoon te maken. Ik heb zes maanden geleden mijn baan opgezegd en ben helemaal in mijn element. De droger is inmiddels klaar strijk onze kleren en leg alles keurig in de kast. Een klein glaasje Sherry bij het koken moet kunnen, ik dek te tafel. Zes uur komt mijn man de kamer binnen; “Wat eten we?”. “Aardappelen, broccoli en een lekker stukje vlees”. “Godverdomme Tanja ik lust die groene troep niet” “Eddy niet zeuren je hebt gisteren frituur gehad, mond houden en eten”. Hij bromt; “Oké ik eet het op maar ik krijg je wel, vieze slet”. In denk: heerlijk, morgen geef ik mijn man rauwkost.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Els en Richard

Wij Els (68) en Richard (61) genieten van het schrijven van erotische verhalen.
Niet meer zo fanatiek, wel met plezier! Richard geeft buitenshuis nog steeds met plezier, discreet ero massage aan mannen en vrouwen. (max dertig kilometer vanaf Enschede). Of zuig mannen in zijn schuur af. Ik, Els ben bewust monogaam. Wil je meer weten, gewoon mailen. Verzoekverhalen doen wij helaas niet meer. Wij zijn verhuisd naar Enschede maar houden het mailadres richarduitdeventer@gmail.com

Dit verhaal is 6450 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Van Travestiet naar ‘Vrouw’”

  • Hoi sohoi, stop met het corrigeren van de schrijvers.
   Dat verdienen zij niet en ook niet!
   Wij doen allemaal ons best en fouten worden er gemaakt.
   Hoeveel doet er niet eens toe, het gaat om het beleven van geile verhalen.
   Er lekker in verzinken zonder een corrigerende vingertje.
   Het doet afbreuk van het plezier om te schrijven.
   Als jij je zo stoort aan schrijffouten sla dan mijn verhalen over.
   Denk niet dat ik boos ben want daar ben ik veel te lief voor.
   Groetjes Els

  • SOHOT…(not) Kan geen verhaal lezen.. of jij geeft een reactie over taal en spel fouten.. ga aub wat anders doen dan een ieder hiermee te frustreren.
   Groet Erik
   Ps.. Els, jullie of jouw verhaal is weer heel geil om te lezen. Zie me hierzelf zo inpassen. Dikke kus, Erik

Plaats een reactie