BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Escapades met Lien – Sauna bezoek –

Een van onze bezigheden is naar de sauna gaan, lekker om in de winter op te warmen, ‘s zomers omwille van het grote buiten zwembad.
We vinden de leukste sauna net die welke zo kortbij onze woonplaats is, groot complex waardoor je zelden het gevoel krijgt dat er teveel bezoekers zijn.
We hebben zo stilaan een vast parcours door het domein, een beetje logisch dat we beginnen met de minst warme sauna, deze heeft veel ligbanken soms klinkt er zachte muziek eenmaal viel een oude man in slaap en begon te snurken waardoor ik me verplicht zag te fluiten, ja fluiten helpt echt. De man schrok wakker en stapte op dat hoefde voor ons niet maar goed.
Hierdoor bleven we met ons beide alleen achter in die grote ruimte.

Lien lag een bankje lager naast me en ze vroeg of ik ooit wel eens seks in een sauna heb gehad, ik moest bekennen van niet, de kans betrapt te worden leek me altijd wat te groot. Ze reageerde door haar arm omhoog te steken en mijn slappe penis vast te grijpen. Ik mopperde met te vragen wat moet ik zo meteen doen als ik hier met een stijve lig en er iemand binnen komt ? Doe dan alsof je slaapt dan lijkt het op een soort ochtend erectie. Zo bleef Lien me aanmoedigen en al snel lag ik daar met een stijve joekel waardoor Lien zich op haar knieën op de bank zette en me pijpte, ik met de ogen dicht en Lien verdiept in het afzuigen hadden we niet meteen gemerkt dat een vrij jong koppeltje ons bezig zag bij het binnen komen, doen alsof ik sliep zou nogal belachelijke geweest zijn. Lien trachtte nog iets te doen om mijn erectie uit het zicht te doen gaan maar echt zal dat niet geholpen hebben.
Het jonge stel lachte vriendelijk beide zegden ze goedemorgen, lekker bezig zo alleen, wilden wij ook eens een keertje proberen maar geen durf. Waarop Lien zegde dat ze best hun gang konden gaan en ze ons daarbij niet zouden storen. By the way zei het meisje ik ben Rie en mijn vriend is Johan, aangenaam wij zijn Lien en Lou. Lien nam m’n inmiddels wat gekrompen penis vast en begon me terug te pijpen.

Rie legde zich op de bank tegenover ons en zei Jo kom standje negenenzestig, waarop Johan die dus aangesproken wil worden als Jo z’n knieën naast het hoofd van Rie zette en met z’n mond zonder enig voorspel naar Rie’s kale poes boog.
Meteen zei Lien hmm wij ook en ze kroop bovenop me haar kutlipjes ter hoogte van mijn neus.
Lien was al zo vochtig als maar kan en haar poesje verspreide zoals steeds een geur van zeelucht en een vleugje muskus, voldoende om mij echte heet te maken. Ik zette me in on Lien’s kut te vermaken draaide rondjes langs haar clit of duwde mijn tong zo ver ik kon ik haar neukgrotje.
Met beide handen kon ik Lien’s borsten vatten en met mijn beproefde taktiek van Lien’s tepels te knijpen en tenslotte mijn betere zuig en likwerk op haar clit, ik kon haar gegrom voelen in mijn harde paal . Aan de overzijde bij Rie en Jo was ongeveer hetzelfde scenario aan het afdraaien, je kon Rie’s adem horen gaan en Jo’s vingers soppen in haar natte kut. Eigenlijk best een erg prikkelende situatie en ik ken Lien zeer goed waardoor ik wist dat ze zo meteen zou klaar komen wat ze ook deed, ze liet mijn penis los en gaf een ingehouden gil wat eigenlijk op een diepe zucht leek en wat schuddend klaar bovenop mijn mond.

Aan de overkant hoorde je Jo zeggen ‘als je zo verder doet spuit ik zo meteen je mond vol’ maar blijkbaar wist Rie niet van ophouden en riep Jo, nou daar heb je het en je zag zijn lichaam schokken. Rie die zei hmm je moest meer ananas eten het smaakt zo lekker terwijl ze haar mond afveegt. Lien is recht gestaan en naast Rie gaan zitten, ze heeft de borst van Rie vast en maakt rondjes met de tong rond de tepel, Jo zit beduusd te kijken en werpt een blik naar mij, ik heb mijn erectie vast en trek er wat aan en zie Lien post vatten over Rie’s lichaam om op haar beurt Rie’s kut te bewerken, daarbij zit Lien op de knieën haar billen enigszins omhoog. Op Jo moet Lien niet rekenen die heeft wel effe nodig tot z’n volgende erectie, ik vat post achter Lien even kijkt ze op ziet dat ik het ben en zet haar knieën nog net wat verder uiteen. Mijn harde paal gaat zacht en gesmeerd in Lien’s neukgaatje en ik begin aan een verkennende tocht door Lien’s neukgang, kom tot achteren en terug tot haar G-spot en opnieuw, opnieuw dan zegt Lien me, we gaan er hier geen kliederboel van maken op die bank als je gaat komen dan zuig ik jou wel klaar.

Omdat Lien een hand gebruikt om zichzelf naar een nieuw hoogtepunt te forceren en ik voortdurend twee van haar vingers over mijn paal voel glijden, zo komt er bij me ook al snel het gevoel te moeten gaan klaar komen. Maar net dan komt Rie met een kreet klaar ze ligt onder Lien te schokken en dus schokt Lien in een keer opnieuw een orgasme in, haar poes knijpt in m’n stijve lul en dan besluit ik me terug te trekken. Lien zit recht, dan komt Rie recht te zitten, Lien’s mond komt meteen naar maar penis toe. Maar dan hoor ik Rie zeggen mag ik en ze is Lien voor heeft haar mond op mijn stijve gezet, neemt die niet verder dan tot aan de rand van m’n eikel en ik voel ze krachtig zuigen, onderaan mijn stijve heeft ze haar duim gezet op mijn urinebuis. Ze lost haar krachtig gezuig slikt mijn paal zo ver dat ik haar kotsreflex voel, gaat dan terug naar de top en zuigt, het zuigen voelt bijna pijnlijk maar tegelijk echt heerlijk aan. Ik zie Lien’s gezicht nu dichter bij m’n stijve komen, ze heeft haar hand rond men paal geslagen waarop Rie zich terug trekt en Lien me haast even sterk afzuigt en ik me niet meer kan beheersen ik zeg nog ‘nu spuit ik’ en dan gaat mijn sperma door mijn ingewanden omhoog en spuit Lien’s mond vol.

Ik zie haar slikken, terwijl ze me nog wat verder aftrekt en ook Lien veegt haar mond af en zegt tegen Rie ‘zegde jij nu ananas’ waarop beide in een lach schieten. Jo zit nu minder beteuterd en heeft z’n piemel vast die verbazing wekkend al terug op sterkte is. Zo zegt Lien, Jo zou jij ? Waarna Lien naast Jo gaat zitten en zegt kom laat mij maar en ga liggen, terwijl Lien nu naarstig Jo aftrekt en afzuigt zitten Rie en ik er wat op te kijken. Vraagt Rie zou jij ook snel terug opkrachten komen ? Ik zeg je weet nooit, probeer maar. En Rie die zegt liggen en laat mij maar, ‘t ja zo’n andere vrouw die er behoorlijk uitziet en langzaam komt er terug leven in mijn piemel. Of die nu ook zo snel nog sperma gaat schieten maar ook dat weet je niet.
Rie kan er wat van, ze vat haar job ernstig op zo voelt dat, de wijze waarop ze zuigt en hoe ze met m’n ballen omgaat niet te vergeten haar gladde hand die van boven tot onder langs mijn paal gaat.

Lien zegt ‘Rie jouw Jo denk ik gaat hier al snel opnieuw spuiten’ en Rie ja doe maar wat moet.
Zegt Rie, Lien mag jouw Lou in mijn kut ? En Lien, ja doe maar. Rie is recht gestaan tot op de grond ik ben achter haar gaan staan en neem haar en meteen zeg ik oh zo nauw is jouw kutje. Ik boor me een weg naar binnen en begin aan een rondje kut neuken bij Rie, het heeft tijd nodig maar als ik haast eruit getrokken langs Rie’s G-spot ga die blijkbaar in omvang die van Lien overtreft, op dat ogenblik weet ik dat ik nog vlug ga spuiten. Ik zeg daarom ‘Rie speel met je clit want ik ga je zo meteen vol spuiten als dat mag ten minste, ja hoor hoor ik nog zeggen terwijl Rie al schokkend een tweede orgasme beleefd. Ik voel haar kut nog nauwer worden en haar G-spot nog uitdrukkelijker langs de rand van m’n eikel bewegen het lijkt wel of ze me afzuigt met haar poes, en dan geef ik een tik met mijn handpalm om de billen en spuit een toch nog behoorlijke hoeveelheid sperma haar diepe kut in.

Een tien minuten later terwijl wij ons rustig neergelegd hebben komen er enkele mensen de sauna ingestapt. Ik zeg Lien kom we nemen een dipje in het zwembad.

Rie en Jo hebben we die voormiddag niet meer gezien en we hebben in de sauna ook geen mobiel vast om nummers uit te wisselen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door shelavek

Volwassen heteroman, steeds en nog altijd sterk met seks bezig geweest. Woonachtig op de grens tussen Antwerpen en Limburg. Op zoek naar mooie jonge vrouw en af en toe model te staan voor een schilderij eventueel ook seksbuddy maar die 2 kunnen los van elkaar.

Dit verhaal is 8321 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie