BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mooie patiënte, en leuke collega.

Ik werk als vrouwelijke arts in een ziekenhuis, ik ben specialist in mdl (maag darm lever).
Ik ben 37 jaar slank blond 170 lang en voor wie het interessant vind, ik heb een paar cup B borsten.
Ik ben getrouwd en voel mij zo hetero als het maar kan.
Maar goed dit verhaal gaat over een operatie bij een vrouw van een jaar of 45, zij had last van een lekkende darm en moest een tijdelijke stoma onder haar ribben een stukje onder haar rechter borst, die kon dan naar een paar maand weer weg als wij een stukje tussen haar darm een stuk lager onder haar navel hadden verwijderd.

Maar goed voor de eerste keer had ik een intake gesprek met haar, zij was natuurlijk gespannen maar heel spontaan, zij moest haar blouse gewoon iets naar boven doen en ik wees haar aan waar de stoma tijdelijk kwam te zitten.
Het was een mooie verzorgde vrouw iets kleiner dan mij ook blond maar wat wel op viel zij had grotere borsten.
Maar goed de eerste operatie was een fluitje van een cent en binnen het half uur klaar en ik zag ook weinig van haar omdat zij onder zo’n groen laken lag en alleen een gat er in waar ik moest opereren.
Een paar maand moest de grotere operatie en zou circa 3 uur duren, dat doe je dan samen met een co arts ik had de leiding en de co arts was een jongere mannelijke arts van 27 jaar oud.

De vrouwelijke patiënt lag al klaar onder een groen kleed, maar omdat wij op verschillende plekken moesten zijn ging het kleed er af.
De vrouw lag daar helemaal naakt, omdat wij ook tussen haar navel en vagina moesten opereren, en een soort katheter in haar kut moesten plaatsen omdat zij natuurlijk eerste tijd niet naar de wc kon.
Ik had er nog nooit last van gehad, maar het zweet brak mij een beetje los, zij had een prachtige cup E borsten, en een iets roodachtig behaarde kut.
Omdat het schaamhaar er behoorlijk op stond vroeg ik de patiënt of zij het erg vond dat ik er iets of scheerde, zij was namelijk onder plaatselijke verdoving maar wel duf gemaakt.
Zij vond het natuurlijk geen probleem, ik schoor een beste pluk er af en bewaarde dat in een bakje.
Ik voelde kutlippen opzwellen en keek naar mijn collega en zag tot mijn verbazing dat hij met een stijve stond.

Ik begon met de katheter, ik opende de kutlipjes van de vrouw, en werkte het slangetje iets naar binnen, haar lipjes zwollen op en werden vochtig.
Ik keek mijn collega aan die stond er nu ook aandachtig bij te kijken en een zichtbaar stijve pik, samen friemelden wij wat aan haar kut en ik raakte per ongeluk haar clit aan en zij gaf een gilletje.
Zo’n katheter plaats normaal in een paar minuten dit duurde wel een half uur, ook de verpleegsters die onder steunden wisten niet wat ze mee maakten.
De hele operatie liep bijna 2 uur uit.
Net als voor een operatie douchen wij ons ook vaak na een operatie dat doen de vrouwelijke artsen vaak samen met de vrouwelijke verpleegsters in een grote douche net als bijv. bij de voetbal, en dan daarna gaan de mannen.
De patiënt was inmiddels naar de kamer en de verpleegsters zeiden dat zij het we zoude opruimen, dan konden mijn mannelijke collega en ik vast weg gaan.

Ik was nog steeds wat geil want wat was dat een prachtige vrouw, ik stapte kleedkamer in en mijn collega wilde wachten, ik zei kom maar mee jo dan kun jij ook eerder naar huis.
Even later stond ik onder de douche en zag dat mijn collega zich uit kleedde er kwam een enorme stijve pik uit zijn broek, en hij stapte naast mij onder de douche.
Hij zag mij kijken zei sorry hoor ik ben vandaag zo opgewonden, van die patiënt, ik fluisterde jij bent niet de enige.
Voor dat ik het door had stond ik met zijn stijve in zijn hand, en weer even later met de handen tegen de muur en de benen uit elkaar en werd hard geneukt door mijn collega.
Wij waren zo druk bezig dat wij de verpleegsters niet hadden horen aan komen, die stonden met grote ogen kijken wat wij aan het doen waren.
Hij spoot zijn pik leeg in mij en ik viel bijna flauw toen ik klaar kwam, 2 van de verpleegsters vingen mij op zij waren ook al klaar om te douchen, en stonden nu naakt naast mij en zetten mij nog even onder de douche de 1 waste mijn kut nog even schoon zodat zijn sperma ook weg was.

Ik keek de meiden aan, en ik was weer wat bij mijn positieven en keek beschaamd en vroeg hun hier over te zwijgen.
Natuurlijk zeiden zij dat ze hun moet hielden.
Ik liep snel weg en wat mij bezielde weet ik niet, maar ik zocht naar het bakje met schaamhaar en nam dat mee naar huis.
De patiënt moest gelukkig nog een paar dagen blijven.
Wordt misschien vervolgd

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 11554 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Mooie patiënte, en leuke collega.”

Plaats een reactie