BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Ontmoeting met een jeugdvriend: Deel 5

We?

Ik voelde me een beetje, laten we het zeggen, niet gepast? Rob en Bianca wilde misschien wel alleen zijn en nu zat ik daar zomaar bij.

Bianca zag mijn vertwijfeling en wist direct wat er aan de hand was. Zonder overleg met Rob zei ze dat ik vannacht bij hun moest blijven en dat we met z’n drieën morgen Ilona van Schiphol af zouden gaan halen.

Ok…

In de avondzon genoten we van de warmte, het licht en het naakt zijn. Ik ben altijd wel een nudist geweest maar dit was het summum van genot. De warmte over je lichaam geeft je op een of andere manier een licht erotisch genot. Het enige wat ik een beetje miste was mijn cockring. Een stevige donut van (Rvs)staal. Maar dat heb ik niet verteld.

Rond half negen werd het toch wat koeler en gingen we naar binnen.

Rob ging op de bank zitten en Bianca ging onmiddellijk op zijn schoot zitten. Gezichten naar elkaar. Na een flinke tongzoen pakt Bianca de knoerharde pik van Rob beet en schoof deze bij haar naar binnen. Oh.. wat een geil gezicht. Zo voor mij.

Mijn lul was uiteraard ook gaan steigeren. En toen.. Bianca keek me geil aan.
Ik ging van de mijn stoel op mijn knieën en kroop naar ze toe. Ik likte het neukende stelletje, vooral het onderste deel van haar kutje waar de lul van Rob haar diep naaide. De zak van Rob, en ook nog het sterretje van Bianca. Bianca had duidelijk de leiding. Regelmatig trok ze de paal van Rob uit haar natte kutje en presenteerde die dan aan mij. Daar ging ik uiteraard graag op in..

Mijn paal was op oorlogssterkte van al dit lekkers voor me. ‘Vul me’ riep Bianca. Uh.. ik ?
Toch was dat kennelijk haar bedoeling. Ik in haar kontje en Rob in haar kutje? Had misschien eerder andersom verwacht, maar eigenlijk had ik helemaal niks verwacht.

Maar ik was zo geil. Dus ik stak mijn lul tegen haar kontje. Ja, naai me, riep Bianca.
Ohw, wat was dat geil. Ik moest echt moeite doen om niet meteen klaar te komen. Ik bewoog bijna niet meer. Bianca was dat ook bewust en bewoog ook bijna niet meer. Maar Rob ging tekeer als eens henkst en dat voelde ik natuurlijk ook. Ik voelde dat hij enorm klaar kwam in Bianca’s kutje. Voor mij was er toen geen houden meer aan. Ik kwam heerlijk..

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 8457 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie