BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn nieuwe negerin

Ik ben Debby en op dit moment heb ik veel plezier met mijn goede vriendin Henny. Een afgestudeerde van de Universiteit Brussel die docente was in Leuven. Ze is een lange, ronde en echt mooie jonge zwarte vrouw die haar hele bestaan een beschut leven heeft geleid. Haar vader is miljonair. Ze is daardoor verwend rot. Ze is verslaafd aan extreme ervaringen. Dus vroeg ik haar om het ultieme sociale en seksuele experiment te proberen. Dertig dagen lang zal zij de rol van de seksueel onderdanige zwarte vrouwelijke slaaf spelen, terwijl ik de rol van de dominante blanke minnares speel.
Ik heb er veel plezier in om Henny Dellemans te domineren. Tot nu toe heeft ze geen nee gezegd tegen alles wat ik haar heb gevraagd te doen. Ik liet haar mijn kleren schoonmaken, mijn vloeren doen en ook mijn eten koken. Ik vind het heerlijk om een sexy negerin te hebben die alles doet wat ik zeg. En ik weiger me daar schuldig over te voelen. Het was Henny’s idee om dit te proberen. Ik speel gewoon mee. Een echte blanke minnares zou zich niet schuldig voelen over het feit dat ze haar zwarte vrouwelijke slaaf de baas is. Om de rol te spelen, moest ik mentaal harder worden.
Henny was gewoon geweldig. Ze deed alles wat haar werd opgedragen. Ze leek het ook leuk te vinden toen ik haar uitschold. Niet alleen dat, maar ze leek het ook echt leuk te vinden als ik haar strafte als ze iets verkeerds deed. Ik vind het heerlijk om Henny over mijn knie te buigen en ik span haar grote zwarte kont met de rug van mijn hand. Andere keren gebruik ik een haarborstel om haar kontje echt te straffen. Ze kreunt als ik haar straf en lijkt het echt leuk te vinden. Ik vind het heerlijk om Henny’s sexy kontje te straffen. Het is zo groot en rond, zoals bij elke negerin. Ik wou dat ik zo’n lekker kontje had.

Ik hou ervan om Henny te vernederen en te domineren, en ze vindt het heerlijk als ik de volledige controle over haar neem. Ik doe een halsband om haar nek en loop met haar door het huis. Soms ga ik zitten en beveel haar mijn voeten te likken. Ik vind het heerlijk als ze als een gehoorzame slaaf voor me knielt en bedeesd vraagt om mijn kutje te likken. Ik sla dan hard op haar gezicht en beveel haar dan om mijn kutje te likken. Gehoorzaam begint ze aan mijn kutje te likken. Henny is zo’n geweldige onderdanige. En haar vaardigheden op het gebied van orale seks zijn ongeëvenaard. Met haar magische tong en behendige vingers weet ze de tenen van deze vrouw te laten krullen.
Ja, ik had veel plezier in het spelen van de rol van de dominante blanke minnares die seksuele relaties heeft met haar negerin. Henny is een natuurtalent als het gaat om onderwerping. Ik heb veel dingen over haar ontdekt sinds we met dit kleine spel begonnen. Ze is niet erg slim, hoewel ze goed is in het verspillen van zuurverdiende geld van haar ouders. Ze hunkert ook naar nieuwe sensaties. En last but not least, ze is gehoorzaam. Hoezo gehoorzaam? Ze reageert op autoriteit omdat ze een aangeboren verlangen heeft om gezagsdragers te behagen. Ik begreep dit van haar en liet het in mijn voordeel werken.

Henny vindt het heerlijk om ruw geneukt te worden en daar ben ik helemaal cool mee. Daarom kocht ik een grote voorbinddildo en neukte haar er heel vaak mee. Ik vind het heerlijk om haar op handen en voeten te zetten en haar grote zwarte kont te slaan tot het blauw is. Dan doe ik mijn voorbinddildo om en duw hem in haar kutje. Henny vindt het heerlijk als ik de dildo in haar kutje prop. En ik vind het heerlijk om het in haar te ploegen. Niet zoveel als ik ervan geniet om haar in haar kont te neuken, hoor. Ik druk de dildo tegen haar kontgaatje en duw hem naar binnen. Met een snelle stoot laat ik hem diep in haar kontgaatje zakken. Henny is absoluut geen maagd als het gaat om anale seks. Ze heeft daar veel pikken, dildo’s en vingers gehad. Maar ze heeft nog nooit zoiets gehad als mijn dildo van vijfentwintig centimeter. Daarmee laat ik Henny piepen. Ik dompel mijn dildo zo ver in haar kont, ik ben bijna verbaasd dat hij niet uit haar mond kwam. Ik beuk genadeloos op haar kont en heb mijn zin met haar. Zij houdt ervan om zich te onderwerpen en ik hou ervan om te domineren. Werkt goed voor ons beiden.

Na dit memorabele experiment groeiden Henny en ik naar elkaar toe. Het experiment was een succes. We lachen er allebei af en toe om. Het was leuk, maar moest ooit eindigen. Althans, dat dacht ik. Op een dag vertelde Henny me dat onderwerping aan mij haar heeft veranderd. Ze wil geen docent meer zijn. Ze wil niet de professionele wereld in. Ze wil mijn slaaf zijn. Echt. Ik was stomverbaasd, maar niet genoeg om een cadeaupaard op de bek te kijken. Ik kuste Henny hartstochtelijk en deed toen mijn halsband om haar nek. Ze is nu voor altijd van mij. We hebben Leuven verlaten en wonen nu in Brussel. Het is 2023 en ik ben een blanke vrouw die in de voorstad woont met haar zeer gewillige en zeer gelukkige zwarte vrouwelijke slaaf. De negerin liep weg van een leven van privileges, want mij dienen is wat haar gelukkig maakt in dit leven. En ik ben blij dat ze van mij is. Ik zou het niet anders willen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 10116 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie