BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Jill word doktersassistente 2

De mond thermometer gaf 37,5 gr aan maar het zoeken naar de meter die in haar kut zat duurde langer voor Sandra die had gevonden maar ook deze gaf 37,5 aan en nu kwam de anale aan de beurt ze zag dokter Sandra glijmiddel op haar duim en wijsvinger doen en ging zo haar anus in maar na zeker vijf minuten zei ze tegen Mats geef maar even die anale spreidtang wand hij zit dieper dan ik dacht Jill aankijkend goed gedaan meisje prima.
Jill wachtte af wat er verder ging gebeuren terwijl de dokters elkaar aankeken en voorbereidingen gingen treffen voor een vaginaal onderzoek.
Hiervoor werd Jill uitgenodigd om op de gynaecolenstoel plaats te nemen Sandra hielp haar de benen in de beugels te leggen en draaide onder de stoel en voelde Jill haar benen wijder uit elkaar gingen.

Dokter Sandra deed latex onderzoekshandschoenen aan Ging op een krukje tussen Jill haar benen zitten en begon uiterst nauwkeurig haar schaamlippen te betasten pakte ze vast en trok ze open.
Kijk Mats ze heeft heel mooie volle schaamlippen en de clitoris zit mooi er tussen verborgen.
Jill voelde nu dat dokter met een vinger naar binnen ging en haar duim op de klit hield hetgeen Jill uitermate opwond en dat ook liet merken.
Even later gingen er twee vingers van Sandra naar binnen en drukte stevig door en waar de meeste vrouwen een terugtrekkende beweging maken gaf Jill tegendruk en zag dat dokter Jill aankeek toen hun ogen elkaar kruisten kwam er een glimlacht op Jill haar lippen en een knipoog van de dokter.
Met nog een vinger erbij liet dokter weten dat ze erg nauw was en nog niet veel gewend om in haar vagina te krijgen.
Jill schrok even toen dokter haar vinger terug trok en nu met haar duim in de vagina ging en tegelijkertijd de wijsvinger in haar anus duwde.
Hier had Jill niet op gerekend maar wende al snel aan het nu komende onderzoek waarbij dokter langdurig de tussenwand tussen vagina en darmen onderzocht. Hierna volgde een onderzoek met speculums werden uitstrijkjes genomen.

Toen dokter Sandra klaar was ging Jill ervan uit dat het onderzoek ook klaar was maar dat klopte niet wand dokter Mats deed nu latex handschoenen en ging nu tussen Jill haar benen zitten en een ongeveer het zelfde onderzoek volgde met het verschil dat dokter Sandra nu met de stethoscoop de hartslag van Jill continu controleerde terwijl Jill zich ook goed moest concentreren op wat dokter Mats vroeg en wat ze voelde en de grootse moeite had om zichzelf onder controle te houden omdat ze het heel lekker vond wat de dokters deden.
Maar dat was hen ook niet ontgaan maar dokter Mats wist ook heel goed hoe je een vrouw moest laten klaarkomen.
Jill begon nu zwaar te ademen en met haar billen te draaien en ze keek dokter Sandra aan en zei stop dokter anders kom ik klaar.
O zei dokter Mats is dat zo.
Ja dokter wilt U alstublieft stoppen.
Wat zullen we daar mee doen collega, Sandra aankijkend.
Ik wil haar wel zien klaarkomen zei Mats en ik denk dat het voor het onderzoek ook noodzakelijk is.
Mats keek Jill aan en zei lieve Jill je heb zelf aangegeven dat je een degelijk onderzoek heel fijn vind en daarom zul je moeten klaarkomen anders kan ik het onderzoek niet afronden.

Sandra begon nu met Jill haar tepels te spelen en Mats ging met twee vingers in de vagina en met een vinger van zijn andere hand de anus strelen.
Al snel kronkelde Jill on de dokters en met een luide gil kwam ze klaar maar Mats bleef met zijn vingers in haar vagina en ook Sandra ging verder om het orgasme langdurig te laten zijn tot Jill eindelijk stop stop stop dokter ik kan niet meer.
Mats krok zijn vingers terug en zo kwam er nog een golf geilvocht achteraan en Jill bleef nog lang met haar vagina pulseren tot ze zeker tien minuten later weer bij haar positieven was.
Weer aangekleed ging ze naar de kamer waar de dokters zaten keek hen aan en zei sorry dokters maar ik kon mij niet inhouden.
Geeft niet hoor wij wilden wel eens weten of je het zo lekker vond als dat je zelf in gedachten had en ik moet zeggen zei dokter Mats het klopt wel je vind het heerlijk en opwindend.
En wij zijn er zeker van dat jij je plaats wel zult vinden je bent een goede assistente.
Een paar dagen later was de laatste dag van Jill als stagiaire en met een heel goede referentie bedankte Jill de beide dokters.
Die zelfde dag zette ze zich op een vacaturebank voor medisch personeel en plande meteen een vakantie van twee weken naar Spanje.
Twee dagen later Jill lag lekker te zonnen op het strand, en begon Werner met het overnemen van een dokterspraktijk waar een paardagen later alle formaliteiten voor waren geregeld dat hij drie weken later kon beginnen.
En daarom ging hij ook maar eens kijken naar een assistente en kwam die van Jill tegen en haar cv stond hem wel aan en stuurde een mail naar haar voor een uitnodiging.

Jill lag op het strand toen ze haar tel voelde trillen.
Ze keek en zag een mailtje en wat ze las was een uitnodiging voor sollicitatie als dokters assistente.
Ze liet het voor wat het was om in de avond in haar hotel te reageren.
Toen die avond na het eten op haar kamer de mail opende stonden daar nog twee uitnodigingen voor een sollicitatie Jill las ze door en besloot om bij alle drie te gaan praten en maakte direct met hen een afspraak op drie dagen achter elkaar.
Ze kreeg de volgende morgen al bericht dat het ingepland stond en werd nog een fijne vakantie toegewenst.
Jill was een dag thuis toen ze zich klaar moest maken voor de sollicitatie bij dokter Werner.
Ze had besloten op de fiets te gaan gezien het maar tien km van haar woning was.
Jill moest wel even nadenken wat ze aan zou doen en besloot een strak zittende rode jurk aan te doen met zwarte hold-up nylons en rode stilettoschoenen daar onder en een rode bh met driekwart cup en bijbehorende string.
Ze keek in de spiegel en zag dat op haar bips duidelijk de contouren van de string te zien waren maar dacht ze daar zit ik toch op.
En ze vond het wel sexy met een diep decolleté en een split achter in haar jurk die voor de goed oplettende mannen goed de boord van de nylons zichtbaar waren.

Met een dunne zomerjas vertrok ze naar de dokter en ze moet naar de praktijk komen.
Na een halfuur was ze er en zette haar fiets in de staling naast de praktijk.
Belde aan waarop dokter Werner open deed gaf haar een hand en zei hang je jas maar aan de kapstok.
Jill keek rond terwijl Werner haar naar zijn kantoor begeleide ze zag dat er nog druk verbouwd werd maar zijn kantoor was al klaar.
Hij nodigde haar uit om aan tafel plaats te nemen maar het viel Jill wel op dat hij haar goed bekeek en ze kon ook niet voorkomen dat hij toen ze ging zitten haar jurk behoorlijk omhoog kroop en zo een flink stuk dij liet zien.
Maar Werner ging tegenover haar zitten en begon haar te prijzen met haar uitgebreide cv waar ook de stages in beschreven stonden met de reverenties van de artsen waar ze stage had gelopen.

Werner begon zijn verhaal met wat hij van Jill verwachte ook mede gezien haar goede reverenties vond hij dat Jill alle werkzaamheden waar ze voor was gekwalificeerd bij hem ook mocht doen en hij noemde specifiek dat hij de middelen niet had om meer personeel op korte termijn aan te nemen.
Jill voelde haar slipje nat worden bij het horen wat ze allemaal mocht doen en ook haar tepels stonden stijf in haar bh maar die kon niet voorkomen dat ze duidelijk te zien waren en dat ontging Werner ook niet maar ook Werner was flink opgewonden met een duidelijke bult in zijn broek maar dat was voor Jill niet zichtbaar en na dat Werner haar vroeg of ze de rest van het gebouw wilde zien zag Jill dat ze al ruim ander halfuur zaten te praten.
Jill wilde natuurlijk wel zien waar ze kwam te werken en Werner vertelde dat ze bij de receptie haar eigen plek had maar naast de behandelkamer van hem ook nog een behandelkamer zat die voor haar zou zijn.
Werner liet weten dat ze de receptie had en bloed afname moest doen bloedruk meten longfunctie meten maar ook bij vrouwen uitstrijkjes maken en dergelijke dus ronduit alles waar ze voor geleerd had kon ze hier in praktijk brengen.
Werner liet weten dat ze zo snel mogelijk mocht beginnen wand zijn voorganger had de administratie lang niet op orde en daar konden ze samen al veel aan doen.

Ook zei hij dat hij over tweeweken open ging met zijn vernieuwde praktijk.
Jill liet hem weten dat ze nog twee sollicitaties had maar beloofde dat ze uiterlijk woensdag zou laten weten of ze bij hem kwam werken.
Jill op de fiets had de zelfde gedachten als Werner wat een stuk een pracht van een kerel mooi en knap en Werner wat een prachtige vrouw lekker stuk mooie lichaamsvormen alles op zijn plek.
Ik hoop maar dat ze voor mij kiest.
Weer thuis ging Jill naar de wc en schrok toen echt van de natte plek in haar string het vocht had aan de voorkant de boord van haar string bereikt.
Beide waren ze er wel van overtuigt dat ze professioneel met elkaar om dienden te gaan.
De volgende morgen had Jill een afspraak met een arts ongeveer een uur met het openbaarvervoer van haar huis.
Toen ze daar aankwam was het een artsen collectief met meerdere artsen en al snel bleek dat ze Jill wilden hebben voor vervanging van een collega in verwachting voor een halfjaar.

Jill liet al snel merken dat het niet haar bedoeling was en schudden elkaar de hand en Jill wenste de arts succes met het verder zoeken.
Weer buiten overdacht ze dat haar derde sollicitatie in de route terug naar huis was en ze belde of het nu gelegen kwam omdat ze inde buurt was.
Even was het stil en toen vroeg de dame hoe laat ze daar kon zijn Jill overdacht even en zei met een halfuur.
Dat was te vroeg maar en halfuur later kon wel.
Jill besloot ergens een kop koffie te drinken om de tijd te doden.
Ze melde zich op tijd bij de praktijk en werd door een assistente naar de arts gebracht die haar had aangeschreven voor een baan.
Het was een vrouw van zo schatte Jill van rondde 50 jaar.
Er volgde een goed gesprek en de arts was onder de indruk van Jill haar cv.
Maar het werd Jill al snel duidelijk dat ze niet voor alle werkzaamheden zou worden ingezet net als dokter Werner van haar verwachte.
Daarom besloot Jill om maar meteen te zeggen dat ze een andere baan haar meer mogelijkheden bood en niet op deze inging ze gaf de arts en hand en vertrok.

Buiten ging ze een lunchroom binnen bestelde koffie en een broodje waarop ze besloot om Werner te bellen dat ze er uit was en bij hem wilde komen werken.
Werner was daar heel blij mee en vroeg kun je morgenvroeg al beginnen.
Jill vroeg hoe laat ze er moest zijn.
Halfacht zei hij dan zie ik je morgen.
Jill had zich gedoucht en trok mooi sexy kleding aan niet te erg maar haar lichaamsvormen kwamen hier goed in uit wat in de meeste kleding die ze in de kast had hangen wel het geval was.
Een nauwe zwart rokje een witte bloes die veel inkijk bood als ze zich voorover boog.
Jill keek in de spiegel naar haar billen en zag dat haar string goed aftekende in haar strak rokje.
Toch besloot ze het aan te houden er waren toch nog geen patiënten.
Ze fietste naar haar nieuwe werk belde aan en Werner kwam open doen.
Hij vertelde waar de garderobe was waar Jill haar jas op kon hangen.
Hij liet Jill voor zich uitlopen naar de kamer waar hij later zijn patiënten zou ontvangen.
Zo zag hij de prachtige billen voor zich uit wiegen en kreeg een keiharde pik in zijn broek toen hij ook de string zag afgetekend in haar rokje.
Met de grootste moeite kon hij zijn harde pik verbergen en nam plaats tegenover Jill.

Onder het genot van een kop koffie vertelde hij dat het patiënten dossier eerst op orde wilde maken.
Werner nam zijn computer en sloot voor Jill een laptop aan zodat ze beide het zelfde zagen en dossier voor dossier door namen aanvullingen deden en daar waar nodig patiënten belden voor info op hun dossier.
Dat bellen nam Jill voor haar rekening en ook als er koffie gehaald moest worden.
En Werner had de grootste moeite zijn pik in bedwang te houden ook als Jill zich voorover boog om het papier die bij de dossier hoorden te pakken zodat hij de inkijk op haar grootte borsten had en toen ze even weg was had hij het pak dossiers nog wat verder weg gelegd zodat Jill zich verder moest buigen om het te pakken.
Al veel eerder dan Werner had gedacht was het patiëntendossier op orde zo hij het wenste en ook in overleg met Jill zodat ze beide hun weg konden vinden.
En elke dag had Jill iets anders aan en ook zij had gemerkt dat het Werner opwond zo als ze er bij liep.
Wat Werner het meeste aan sprak waren de hoge naaldhakken die Jill elke dag aan had wat prachtig kwamen haar benen daar op uit en dan ook nog de nylons die ze droeg.
Maar wat Werner niet wist was dat Jill haar string elke dag zeiknat was wand dat kon ze goed verbergen maar de harde lul in zijn broek was Jill niet ontgaan en ze speelde daar ook wel op in met het kleden en wat Werner niet ontging waren de tepels die met regelmaat goed in haar bloes te zien waren.
Het was de laatste dag voor de opening van de praktijk alles was klaar en vroeg Jill bij haar te komen zitten, dronken een koffie toen Werner aan Jill vroeg bij welke dokter zij was.
Jill vertelde wie het was en dat ze daar nog nooit was geweest omdat ze niet ziek was.
Maar dokter ik denk te weten waarom U dat wil weten.
Ja Jill het lijkt mij dat mijn assistente ook bij mij als patiënte is.
Ja dat zou ook wel makkelijk zijn indien het nodig is liet Jill weten.
Zullen we dan voor jou ook maar een dossier aanmaken dan is dat geregeld.
Jill vroeg aan Werner of zij haar gegevens ook moest opvragen bij de andere artsen waar ze als kind wel was geweest.
Zeker die gegevens moet ik ook hebben.
Jill had het geregeld toen ze aan het onderzoek dacht bij dokter Sandra en dokter Mats tijdens haar stage.
Ze vroeg zich af of de dokters hier een dossier van hadden gemaakt.
En daarom ging ze opzoek of dat zo was en tot haar schrik was er een zeer uitgebreid dossier van dat onderzoek gemaakt.
Even overdacht ze of ze het aan haar dossier zou toevoegen maar liet het achterwege.

Het was in het begin even wennen maar al snel had Jill verschillende onderzoeken die bij haar werden neergelegd onder de knie.
Zoals bloedprikken bloeddruk meten en al twee keer had ze een ECG moeten maken deze week bij een man en een vrouw.
Zo ook gehoor testen en long en hart controles.
Vrijdag morgen zo rond halftien kreeg Jill op haar beeldscherm dat ze een uitstrijkje moest maken bij een vrouw van 30 jaar.
Deze vrouw was net bij de dokter geweest en die had haar naar de wachtkamer gestuurd en daar ging Jill haar weer ophalen.
Jill vroeg haar om zich van onderen bloot te maken en op de gynaecologenstoel plaats te nemen en ondertussen raadpleegde Jill wat de dokter op had geschreven en wat er met het uitstrijkje moest geburen.
Jill legde een paar glasplaatjes en een broed doosje klaar en sprak de vrouw met een geruststellende stem toe dat het zo klaar was.
En ondertussen nam ze plaats tussen de vrouw haar benen nam het speculum deed er wat glijmiddel op en vroeg de vrouw te persen en drukte meteen het speculum in de vagina van de vrouw en hoorde een diepe zucht.
Jill kneep in het handvat om het speculum maximaal te openen deed de lamp aan en keek in het speculum en kon de baarmoedermond duidelijk zien ze nam een spatel en zei tegen de vrouw wat u nu gaat voelen is een beetje vreemd maar het is zo klaar.
Jill nam het uitstrijkje en er zat genoeg slijm aan en deed het in het doosje en sloot het met een dekseltje.
Vervolgens nam ze weer een ander spatel en nam wat slijm van de schedewand maar moest wel een paar keer op en neer strijken voor ze voldoende had.
Jill liet het speculum zitten om eerst de uitstrijkjes veilig te stellen en daarna sloot ze het speculum en trok het langzaam uit de vagina.
Jill liet de vrouw opstaan en mocht zich weer aankleden.

Jill genoot van het werk maar ook dokter Werner was zeer tevreden.
De telefoon ging net voor het sluiten van de praktijk Jill nam op en zei met de praktijk van dokter Werner met Jill spreekt U.
Aan de andere kant een van de collega artsen of dokter Werner wilde deelnemen aan het tweewekelijks overleg met alle artsen in de regio.
Ik zal U even doorschakelen en zette het over naar dokter Werner en vertelde wie er aan de telefoon was.
Jill luisterde mee en wist nu ook waar het over ging.
En als laatste werd er gevraagd of Werner het erg vond om notulen te maken van het overleg dat deden ze om de beurt.
Werner vond dat goed en er werd een afspraak gemaakt voor drie dagen later.
De volgende morgen kreeg Jill opdracht om een man te katheteriseren omdat hij al diverse malen een blaasontsteking had gehad.
Dokter wilde nu voor langere tijd zijn urine onderzoeken.

Jill riep een man van 50 jaar zo stond in het dossier bij haar binnen en zei maak je maar van onderen bloot en ga maar op die tafel liggen.
De man deed wat Jill vroeg maar ook was hem niet ontgaan hoe mooi Jill was en sexy ze er uit zag.
Dat resulteerde in een erectie bij de man en hij schaamde zicht er duidelijk om.
Jill deed latex handschoenen aan en zei ik zal eerst even zorgen dat de erectie weg gaat anders doet het wel pijn het inbrengen van de katheter en met twee vingers tikte ze tegen de penis van de man.
Al snel werd hij slap en Jill bereide het inbrengen van de katheterslang voor.
Met een spuitje spoot ze wat glijmiddel in de penis waarna ze de katheter uit zijn verpakking haalde en het topje inbracht en zo vond de patiënt ging dat snel maar Jill vond dat ze hem terug moest trekken om meer glijmiddel in te spuiten en dan opnieuw inbrengen Toen hij er hellemaal in zat pakte ze een spuitje met lucht er in om de ballon in zijn blaas te vullen zodat hij er niet meer uit kon Jill sloot het vervolgens aan op een zak en toen mocht hij zich weer aankleden.

Klaar om te vertrekken zei Jill elke dag de urine opvangen uit de zak en elke dag hier brengen voor controle.
Hoe lang moet hij blijven zitten zuster vroeg hij.
Even kijken wat de dokter heeft voorgeschreven zei Jill.
Jill keek op van achter haar scherm en zei drie dagen maar als het niet goed is dan kan het zijn dat het een week blijft zitten.
De man zei dag zuster en tot morgen.
Dokter Werner had overleg met de arts die belde en sprak af om mee te doen aan het overleg.
Nadenkend over de vraag of hij ook beurtelings verslag te maken bedacht hij dat zijn secretaresse Jill hier in had gestudeerd en keek in haar cv waar het stond.
Hij riep Jill binnen en vroeg haar te gaan zitten wat Jill deed en met haar benen over elkaar kan hij meteen zien dat ze haar hold-up nylons aan had omdat ook haar jurkje behoorlijk omhoog kroop.
Hij kreeg meteen een stijve lul die erg ongemakkelijk in zijn niet al te ruime broek zat.

Geschreven door Hajo
Einde deel 2

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 13882 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Jill word doktersassistente 2”

Plaats een reactie