BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Met mijn man naar de dokter.

Een paar maanden geleden waren mijn vrouw en ik op vakantie. Ze kreeg buikpijn en hoewel ze niet ernstig aanvoelden, besloot ze dat een bezoek aan de hoteldokter uit voorzorg een goed idee zou zijn. Ze kwam erachter dat de dokter vanaf twee uur beschikbaar was bij de receptioniste, en wachtte reikhalzend op zijn komst “Wacht je op de dokter?” vroeg een meisje, terwijl ze langs Susan in de lobby liep. “Ja”, zei Susan terwijl ze geduldig door een reisgids zat te bladeren, maar ik denk dat hij hier pas om twee uur is.” “Nee, zei het meisje, ik denk dat hij vroeg is. Ik weet zeker dat hij het niet erg zal vinden dat je nu binnenkomt. Klop maar op de deur, hij gebruikt kamer drie voor zijn consulten,” zei het meisje glimlachend. Susan ging naar kamer drie, blij dat ze een half uur te vroeg zou worden gezien, want ze had nog dingen gepland voor die middag. Ze kwam bij kamer drie, en klopte zachtjes op de deur. Ze hoorde een gegrom, dat ze interpreteerde als de dokter, die haar vroeg om binnen te komen. Ze opende de deur, en was verbaasd over de aanblik van de kamer. De kamer, die leek op die waarin we verbleven, maar was aangepast tot een dokterspraktijk. Aan het einde van de kamer stond een bureau met een bloeddrukmeter erop en een pc. Rechts van het bureau hing een kamerscherm, en achter het scherm waren duidelijk een karretje en brancard te zien. Er stond een bed aan de linkerkant van het bureau, dat meer op een ziekenhuisbed leek, dan het soort dat je in een hotelkamer aantreft. En daar, geknield op het bed, zat een blonde verpleegster, met haar uniform om haar middel omhooggeduwd, duidelijk genietend van haarzelf. Het witte uniform had een ritssluiting op de bovenste helft van de jurk, die helemaal naar beneden was getrokken, waardoor haar grote, welgevormde borsten van haar lichaam naar beneden konden hangen. Ze droeg witte nylonkousen en een jarretellegordel.

Haar slipje was echter duidelijk verwijderd toen een lange knappe man met staalgrijs haar en een witte doktersjas achter haar stond, zachtjes heen en weer zwaaiend met zijn lul, terwijl hij haar kont streelde. Daarna ging zijn hand naar haar kut, zocht en vond haar klit. Steeds sneller gingen zijn vingers over haar klit, en kwam ze kreunend klaar. Ze kon haar ogen nauwelijks geloven. Het werd haar al snel duidelijk, dat ze haar niet hadden opgemerkt. De dokter die zijn ogen een beetje gesloten had, kreunde zachtjes “God, ik houd van vrouwen die nylonkousen dragen, die maken me zo geil,” zei hij, terwijl de verpleegster met één hand aan haar harde tepels begon te trekken, terwijl ze met de andere haar klit streelde Susan glipte stilletjes de kamer uit, haar hart bonzend tegen haar ribben. Ze had ineens een idee. Ze rende terug naar onze kamer, en trok haar korte broek en T-shirt uit. Ik keek naar haar terwijl ze ook haar bikinitopje uitdeed en een bloesje aantrok “Wat heeft de dokter gezegd?” vroeg ik haar. “Oh, ik ben nog niet geweest,” zei ze, met een opgewonden blik in haar ogen. “Wat doe je nu?” vroeg ik, terwijl ze haar bikinibroekje ook uittrok en de witte kanten geborduurde string aantrok, die ik haar voor Valentijnsdag had gegeven “Ik kleed me aan om naar de dokter te gaan,” zei ze, terwijl ze een nylonkous over haar dijbeen rolde “Hij zal ogen tekort hebben als hij je moet onderzoeken, terwijl je zo lekker gekleed bent,” zei ik, terwijl ik haar bewonderde toen ze de jarretelles aan de bovenkant van haar nylons vastmaakte “Oh, ik hoop het echt,” zei ze, boosaardig glimlachend “Wat ben je dan van plan?” vroeg ik. “Dat vertel ik je later wel, als ik weer terug ben,” zei ze, terwijl ze haar lange zwarte rok aantrok, over haar dijen streek, en de deur uit liep. Ze liep terug naar kamer drie. Dit keer klopte ze netjes op de deur, en werd ze begroet door de verpleegster in het witte uniform, die ze eerder op de middag zag genieten. “Goedemiddag,” zei de verpleegster glimlachend naar haar. De rits van haar jurkje was een paar centimeter naar beneden getrokken, waardoor een groot gedeelte van haar volle borsten zichtbaar was, haar gezicht nog steeds een beetje vochtig van het zweet van haar eerdere inspanningen.

“Kom binnen, zei de verpleegster, waarmee kan ik u helpen?” “Ik wil de dokter graag zien,” zei ze. De verpleegster vroeg mijn vrouw om te gaan zitten, terwijl ze tegenover haar ging zitten, haar benen over elkaar slaand, en een uitgestrekt met nylon bedekt dijbeen liet zien. “De dokter heeft momenteel een dringende oproep,” zei de verpleegster glimlachend. Ze streek met haar vingers door haar lange blonde haar. “Ik ben de praktijkondersteuner. Een deel van mijn taken is het uitvoeren van een pre-consultatiebeoordeling. Als ik maar een paar details mag noemen.” Ik zag dat ze de muis van de pc bewoog, en de screensaver op de pc uitschakelde Nadat ze alle persoonlijke gegevens van Susan had genoteerd, draaide ze haar stoel om, en keek Susan aan, terwijl ze haar stethoscoop om haar nek hield. “Oké, wat lijkt het probleem te zijn?” vroeg ze met een brede lach. “Nou, het is eigenlijk een beetje gênant, zei ze, het is een soort van, nou, mijn probleem is van seksuele aard.” “Oh!” zei de verpleegster, duidelijk verrast. Susan merkte dat ze behoorlijk geïntrigeerd leek. ‘Nou, dan heb je veel geluk. De dokter heeft enige expertise in psychoseksuele geneeskunde. “Ik weet het, ik heb hem zien oefenen”, dacht Susan. “Wat is de exacte aard van dit seksuele probleem?” vroeg de verpleegster, terwijl ze een pen uit haar borstzak haalde. “Nou, ik heb altijd heel plezierige orgasmes gehad als ik geneukt heb, maar die lijken de laatste tijd te zijn gestopt,” zei Susan. De volgende vijf minuten ondervroeg de verpleegster Susan over haar vermeende problemen. De vragen waren soms een beetje vreemd, vond Susan. “Hoe lang is de penis van uw man? Heeft uw man ooit orale seks met u gehad? Masturbeert u regelmatig? Gebruikt u een vibrator? Heeft u ooit seks gehad met meer dan één partner tegelijk? Heeft u ooit seks gehad met een vrouw ?”

Susan was er zeker van, dat de verpleegster de vragen alleen voor haar eigen persoonlijke voldoening stelde. De verpleegster leek een beetje te kronkelen op haar stoel, en nog nagenoot van het gevoel van haar natte kut. Susan voelde ook dat ze opgewonden raakte door de vragen, en de manier waarop de verpleegster die stelde. Haar tepels verstijfden tegen haar blouse, en ze merkte dat de verpleegster er meer dan eens naar keek. Toen de verpleegster Susan vroeg, of het idee om seks te hebben met een andere vrouw haar afstootte, en ze op haar beurt antwoordde: “Helemaal niet,” was de reactie van de verpleegster zeer opwindend om te zien. “Ik ga nu over naar het fysieke deel van de beoordeling,” zei de verpleegster. Ze leunde naar voren, en legde de stethoscoop op Susans borst. Na slechts een moment zei ze, dat ze niets kon horen, omdat de stof van de blouse teveel storing veroorzaakte. Ze trok het scherm om hen heen, en vroeg Susan om haar blouse uit te doen. Toen Susan hem open maakte om haar blote borsten te laten zien, glimlachte de verpleegster. “Ik dacht al dat je geen Bhtje droeg, zei ze, je borsten zijn stevig genoeg om het te kunnen doen. Loop je graag zonder Bhtje?” vroeg ze. Susan legde uit, dat ze van de vrijheid van haar borsten hield. “Ik draag nooit een BH op het werk, zei de verpleegster, zie je, dit uniform heeft een ingebouwde ondersteuning.” Terwijl ze dit vertelede, ritste ze de voorkant open, om Susan de binnenkant van haar uniform te laten zien. Susan kreeg tegelijkertijd ook een blik op haar prachtige volle borsten. “Oh, dat is erg indrukwekkend,” zei Susan opgewonden lachend, bij de gedachte dat haar opmerking evengoed over haar borsten als naar haar uniform zou kunnen verwijzen. De verpleegster ritste haar uniform weer dicht, maar niet helemaal, en begon Susan te onderzoeken. Ze plaatste haar stethoscoop op Susans borsten, en luisterde even. “Dat is goed,” zei ze. Susan knoopte haar blouse weer dicht, en voelde haar tepels hard worden terwijl de verpleegster er opgewonden naar keek. “Wil je nu ook je rok uittrekken, dan kan ik ook daar eens naar je kijken,” glimlachte de verpleegster. Susan stond op, knoopte haar rok los, en liet hem theatraal op de grond vallen. De verpleegster hapte even naar adem. Susan stond voor haar, haar lange benen gehuld in zwarte nylons, en een jarretellegordel met een kleine witte kanten string die haar kutje nauwelijks bedekte. Donkerbruin krullend schaamhaar was duidelijk zichtbaar door de stof.

De verpleegster had grote moeite om rustig te blijven, en vroeg Susan om haar string uit te doen. “Ik moet een paar aantekeningen maken op dit formulier, zei ze. Ga daar maar op de bank zitten.” Susan boog zich voorover, trok haar string naar beneden, deed het van haar enkels af, en ging met haar achterste op de rand van de bank zitten. “Doe je benen even open schat,” zei de verpleegster. “Juist. Een streepje schaamhaar.” Ze ging met haar gezicht dicht bij Susans kruis. “Donkerbruin. Eens kijken. Schaamlippen? Mmmm, ik kan ze niet zo goed zien. Vindt u het erg als ik uw schaamhaar kort knip? Dan kan de dokter u gemakkelijker onderzoeken.” Suzan schudde haar hoofd. Ze kon niet praten, omdat ze nu heel moeilijk ademde. Ze was geil! De verpleegster pakte een klinisch ogende schaar, en knipte al het schaamhaar weg, totdat haar kutje duidelijk zichtbaar was. Toen pakte ze een scheermes en gel, smeerde dat op haar kutje, en haalde zo de laatste stoppeltjes weg, zodat haar kutje glad geschoren was. “Ja, dat is beter. Roze en gezwollen schaamlippen, een beetje nat,” zei ze opgewonden, terwijl ze aantekeningen maakte. “Nou even de temperatuur opnemen,” zei ze, terwijl ze een thermometer die ze uit een metalen bakje op de bank haalde, in Susans kutje stopte. Terwijl ze die inbracht, bleven haar vingers op Susans kutje hangen, “Reuk, lekker muskusachtig,” zei ze, terwijl ze nog meer aantekeningen op het formulier krabbelde. Ze nam de thermometer uit het kutje van Susan, en wierp een blik op de meetwaarde. “Zevenendertig komma twee, dat is prima,” zei ze. “En tot slot, even proeven,” zei ze, terwijl ze Susan bewust aankeek. Susan trok vragend één wenkbrauw op, en keek haar aan. De verpleegster stak haar wijsvinger in haar kutje, en bewoog hem vakkundig een paar keer in en uit, voordat ze hem terugtrok, en in haar mond stopte.

“Oh, moeilijk te zeggen. Ik proef alleen de zeep waarmee ik me voor het onderzoek waste.” Ze legde haar handen op Suzans knieën, en opende haar benen nog verder, terwijl ze tegelijkertijd hurkte tot haar gezicht ter hoogte van Susans kruis was. “Je vindt het toch niet erg,” vroeg ze. “Nee, helemaal niet,” zei Susan, terwijl ze verwachtingsvol achterover leunde. Binnen enkele seconden voelde ze het puntje van de tong van de verpleegster langs haar kutje lopen, en haar schaamlippen van elkaar scheiden. Ze voelde haar tong snel over haar klit schuiven, en toen plaatste de verpleegster haar lippen op haar klit en ze zoog er zachtjes aan. Susan had nog nooit zoiets gevoeld in haar leven. Geen enkele man had haar ooit zo laten voelen tijdens orale seks. De verpleegster duwde haar tong een paar keer in en uit haar kutje, alsof het een lul was, en ze neukte haar zo, voordat ze opstond, haar lippen likte, en glimlachte naar Susan. “Zoet, denk ik. Ja, zoet, doet me een beetje denken aan meloen,” kondigde ze aan. Susan hoorde de deur van achter het scherm opengaan. De dokter moest terug zijn. De verpleegster zei tegen Susan dat ze haar rok weer aan mocht doen, maar haar string uit moest laten. “Je hoeft die alleen maar weer uit te doen als hij dat wil,” zei ze. “Ik hoop het echt,” dacht Susan opgewonden. De verpleegster verdween achter het scherm, en Susan hoorde haar iets tegen de dokter fluisteren. Na een tijdje kwam ze weer achter het scherm, en zei dat de dokter klaar was om haar nu te zien. De verpleegster leidde haar om het scherm, en Susan zag de dokter achter het bureau naar haar glimlachen. “Blijf daar maar staan mevrouw eh…” zei de dokter, bladerend door de aantekeningen die de verpleegster had gemaakt. “Noem me maar gewoon Susan,” zei mijn vrouw. De verpleegster kwam bij de dokter achter het hoge bureau staan. “Juist, kun je je rok voor me laten vallen Susan?” vroeg de dokter.

Susan knikte, knoopte haar rok los en liet hem op de grond glijden, net zoals ze voor de verpleegster had gedaan. Ze stond voor hen, naakt vanaf haar middel, afgezien van haar nylons, jarretellegordel en haar pumps. De dokter staarde recht naar haar kutje. Ze kon zijn beide handen op het bureau zien, maar aan de bewegingen van de verpleegster was te zien, dat ze zijn broek had opengeritst, en hem aan het aftrekken was. “Rechts omdraaien en voorover buigen,” beval de dokter. Susan deed precies wat haar was opgedragen, en toen ze achterom keek, zag ze dat het hoofd van de verpleegster onder het bureau was verdwenen. De dokter kreunde van waardering. Susan wist niet of het kwam door de behandeling die de verpleegster hem gaf, of het uitzicht op haar billen, en haar gezwollen schaamlippen. De dokter gebaarde de verpleegster te gaan zitten, en Susan hoorde hem zijn broek dichtritsen. “Juist Susan, ga hier maar op de behandel tafel liggen,” zei ze. Susan ging rechtop staan, klom op de tafel, en ging liggen. De dokter kwam naar de tafel, zijn grote stijve lul nog duidelijk zichtbaar in zijn broek. Hij trok een krukje op wieltjes naar de tafel, en de verpleegster kwam naar de andere kant en pakte Susans hand. De dokter zei: “Ik zie aan de aantekeningen dat mijn verpleegster zeer grondig is geweest. Ik zou u echter zelf willen onderzoeken,” zei hij, terwijl hij Suzans dijen van elkaar deed. “Ik ga je kutje manipuleren en eventuele reacties noteren. Is dat goed?” vroeg hij. Susan knikte, en zonder te aarzelen liet de dokter zijn wijsvinger in Susans kutje glijden. Nadat zijn vinger nat was geworden, trok hij hem terug, en begon er heel lichtjes haar klit mee te omcirkelen. Ze sloot haar ogen, en begon te genieten van die vertrouwde gevoelens. Na ongeveer een minuut voelde ze duidelijk de hete adem uit de mond van de dokter op haar klit. Ze hoorde hem erover kabbelen, en moest zichzelf inhouden om niet geil te schreeuwen.

“Ik krijg het behoorlijk warm. Vind je het erg om mijn blouse los te knopen?” vroeg ze aan de verpleegster. Die glimlachte, maakte handig alle knopen van haar blouse los, en trok hem wijd open. De dokter keek omhoog naar haar borsten en Susan keek naar beneden, om te zien hoe hij zijn broek losmaakte en zijn lul er uit haalde. Door het gemak waarop de dokter dit deed, was het duidelijk dat hij geen ondergoed droeg. De verpleegster legde haar handen op Suzans borsten, en begon zachtjes in haar tepels te knijpen, en rond te draaien. De dokter stond op, en zei tegen de verpleegster; “Ik ga voor een inwendig onderzoek.” Hij schoof zijn broek naar beneden, om een lange, dunne, licht gebogen lul te onthullen, met een donker plukje krullen en een strakke notenzak eronder. Hij schoof zijn stijve lul langzaam in haar kutje, en wreef over haar klit, terwijl hij haar neukte. Susan trok de verpleegster naar zich toe, en trok de rits van het verpleegstersjurkje naar beneden. Haar prachtige borsten stuiterden naar voren, toen het jurkje van haar schouders op de grond gleed. Ze boog zich voorover, en liet ze voor Susans gretige, wachtende mond bungelen. Susan voelde haar borsten bewegen, terwijl ze haar hand uitstak en het slipje over haar witte kanten nylonkousen van de verpleegster schoof. Die pakte Susans hand, en legde die op haar natte kutje. Susan liet haar vingers zo goed als ze kon, op en neer door haar kutje glijden. “Wil je het?” vroeg de verpleegster. “Oh, ja graag,” zei Susan enthousiast. De verpleegster klom op de tafel, en plaatste haar kruis over Susans gezicht. Susan, die bekend was met het lekken van een kutje, likte haar voor alles wat ze waard was, toen de dokter gromde, om aan te geven dat hij op het punt stond in haar kutje klaar te komen. Hij trok zijn lul uit haar kutje. De verpleegster draaide rond op Suzans tong, en nam de lul van de dokter in haar mond, terwijl hij zijn sperma in haar keel pompte. De verpleegster begroef daarna haar gezicht weer in Susans kruis, en begon weer op haar klitje te zuigen. Toen Susan op een verpletterende manier klaar kwam, keek de dokter toe, en zei: “Nou, ik denk dat we je probleem hebben verholpen, Susan. Het kan echter zijn dat je nog een paar bezoeken aan ons moet brengen terwijl je op vakantie bent, gewoon om te controleren hoe het met je gaat.”

Haar man had op enig moment ook de dokter nodig. Hij vertelt wat er gebeurd was. “Ik heb een klein ongelukje gehad in het zwembad. Ik stootte mijn heup tegen de treden toen ik uit het zwembad stapte. Er begon zich een vrij grote blauwe plek te ontwikkelen net onder de tailleband van mijn zwembroek toen ik terugkwam in de hotelkamer. Susan, mijn vrouw, stond erop dat ik de hoteldokter er naar moest laten kijken.” “Het is maar een blauwe plek” zei ik terwijl ik ernaar keek in de spiegel. “Je had je bot wel kunnen breken of je nier gekneusd kunnen hebben,” zei Susan bezorgd. “Nou, de dokter komt vandaag niet naar het hotel. Ik zag een bericht op het bord toen ik bovenkwam. Blijkbaar is vandaag alleen de verpleegster aanwezig., antwoordde ik. “Oh, ze is heel goed!” zei Suzan. Susan was vorige week al bij de dokter geweest, en sprak uit ervaring. “Ze zal zo kunnen zien of er nog meer schade is. Ik ga wel met je mee als je wilt.” “Ik denk dat ik het bezoek aan de verpleegster in mijn eentje wel aankan. Ik ben geen kind weet je,” zei ik glimlachend naar haar. “Oh, het is goed. Ik moet haar toch nog spreken over mijn vorige bezoek,” zei ze. Ongeveer tien minuten later zaten we buiten de kamer te wachten, die de dokter gebruikte voor zijn bezoeken. Plotseling ging de deur open, en kwam er een lange blonde vrouw naar buiten, gekleed in een smetteloos verpleegstersuniform, en op een paar vette naaldhakken. Ze had een fantastisch figuur, en glimlachte naar me, toen ze naar buiten kwam. Opeens merkte ze mijn vrouw op. “hoi Susan, zei ze haar herkennend, “geen problemen meer hoop ik.” “Nee, het is mijn man, hij heeft zich gestoten, en ik vroeg me af of je hem even zou kunnen controleren” “Geen enkel probleem,” zei de verpleegster, en keek me van top tot teen aan. “Kom binnen,” zei ze terwijl ze het bordje op de deur veranderde in bezet.

We liepen de kamer binnen, en de verpleegster ging naast een bureau zitten, en gebaarde ons om twee stoelen tegenover haar te nemen. Terwijl ze ging zitten, kruiste ze haar benen, en onthulde haar prachtige, in ragfijne nylons gehulde dijen. “Mijn man heeft zijn rug gekneusd. Ik weet zeker dat het niets anders is, dan dat het belangrijk was om het te laten nakijken”, legde Susan uit. “Ja, het is beter om veilig te zijn dan te laat,” zei de verpleegster glimlachend naar me. “Waar is de blauwe plek?” Ik draaide me een beetje om op mijn stoel, en gaf met mijn hand de positie van de blauwe plek aan. “Ah, ik begrijp het. Wel, duik maar eens achter dat scherm, en doe je shirt en broek uit.” zei de verpleegster. Ik ging achter een kamerscherm staan dat in de hoek van de kamer stond, en begon mijn kleren uit te trekken en netjes op te vouwen op de behandel tafel, die ook achter het scherm stond. Ik trok ook mijn sokken uit. Ik stond daar met alleen mijn boxershort aan, en probeerde te luisteren naar wat Susan en de verpleegster zeiden. Ik kon het niet verstaan, maar hoorde ze een of twee keer giechelen. Waarschijnlijk een of andere vrouwelijke grap, daar is Susan goed in, dacht ik. Opeens vroeg de verpleegster; “Ben je klaar?” “Ja,” antwoordde ik voorzichtig. Susan en de verpleegster kwamen allebei om het scherm. “Vind je het niet erg als je vrouw aanwezig is terwijl ik je onderzoek?” vroeg ze. “Helemaal niet. Ze heeft het allemaal al eens eerder gezien,” grapte ik. De verpleegster draaide me om, en begon haar hand professioneel over mijn onderrug te laten glijden. “Ah, ja, ik zie de blauwe plek, zei ze, vind je het erg om je short uit te doen, zodat ik het beter kan zien?’ Ik trok mijn short uit, en legde die op mijn kleren. De verpleegster pakte alles op en legde het op de stoel naast de tafel. “Ga alsjeblieft met je gezicht naar beneden op de tafel liggen,” zei ze. Ik klom op de tafel, en ging liggen met mijn hoofd op mijn gevouwen armen. De verpleegster begon vakkundig het gekneusde gebied op mijn rug te voelen. “Het is maar een oppervlakkige blauwe plek,” verklaarde ze uiteindelijk. “Ik zou het kunnen masseren als je wilt. Het zal de bloedsomloop verhogen, en het helpt sneller te genezen”, zei ze.

Ik had nog nooit een massage gehad en stemde meteen toe. De verpleegster pakte een fles van de plank, goot wat kruidengeurolie in de palm van haar hand, en streek deze glad in beide handpalmen, voordat ze het getroffen gebied met warme olie bedekte. Het gevoel was in het begin pijnlijk, maar dat verdween snel, en maakte plaats voor een heerlijk ontspannend gevoel. Na een paar minuten was ik bijna in dromenland, toen ik voelde dat de verpleegster zachtjes mijn billen begon te kneden, en de toppen van haar vingernagels zachtjes langs de binnenkant van mijn dijen liet schrapen. Ik keek om me heen, en zag dat ze mijn melkwitte billen masseerde, in contrast met mijn notenbruine huid. De verpleegster glimlachte naar me. “Dit is om je lymfedrainage te verbeteren,” vertelde ze. Het deed meer dan dat. Ik voelde hoe mijn lul begon te verstijven. Ik merkte dat ze de rits van haar uniform verder naar beneden had getrokken, en dat het uitzicht op haar volle borsten veel effect had op mijn stijve lul. Zolang ik niet hoefde op te staan, zou ik het goed vinden. Plotseling stopte ze haar massage, en vroeg me om rechtop te gaan zitten. Oh nee, dacht ik. “Mag ik hier niet even blijven liggen?” vroeg ik. “Nee, antwoordde ze, ik moet ook even naar je voorkant kijken.” Nou, ik weet zeker dat verpleegsters dit soort dingen eerder hebben gezien, en mijn vrouw heeft me zeker eerder met een stijve lul gezien, dacht ik. Ik ging rechtop zitten, en zwaaide mijn benen om, zodat ze over de rand van de tafel hingen. Ik zag Susan achter haar hand giechelen. Ik keek naar beneden, en merkte dat mijn lul stijf overeind stond, mijn voorhuid strak naar achteren, en liet een kloppende paarse eikel zien.

De verpleegster keek naar mijn lul. “Oh maak je geen zorgen, dat is een normale reactie,” glimlachte ze, terwijl ze naar mijn lul bleef staren. “Nou, ik vroeg me af of u de penis van mijn man ook zou willen bekijken,” zei Suzan. “Wat is er mis mee?” hoorde ik mezelf zeggen. “Oh, helemaal niets, ik vind dat je een mooie penis hebt,” zei de verpleegster. “Het is alleen dat ik uw vrouw vertelde dat we deelnemen aan een onderzoek, dat door de regering in dit land wordt uitgevoerd, naar de kenmerken van mannelijke geslachtsorganen. Ik vroeg of ze dacht dat u het erg zou vinden om mee te doen. U vindt het niet erg toch?” “Ga door, het wordt echt leuk,” zei Susan glimlachend. “Het doet toch geen pijn?” vroeg ik. “Nee, lachte de verpleegster, en pakte een klembord, helemaal niet.” “Oh, goed dan,” antwoordde ik. Ze haalde meteen een meetlint tevoorschijn, en begon de lengte van mijn lul te meten. “negentien centimeter, zei ze, dat is in het gemiddelde bereik,” merkte ze op. “Wat vind je van de lengte van je penis?” ‘Ik wou dat die langer en dikker was, denk ik,” zei ik, maar dat doen alle mannen toch, nietwaar?” “Meestal wel,” antwoordde ze. “Hoe noem je normaal je penis, hoe noem je die?” vroeg ze, penis klinkt zo klinisch.” “Nou, eh… gewoon lul,” antwoordde ik verlegen. “Oh, oké dan,” zei ze, terwijl ze het meetlint om mijn lul legde. “Omtrek, zeven en een halve centimeter, dat is nu boven het gemiddelde. Dat is interessant. Vrouwen hebben veel liever een mooie dikke lul, in plaats van een lange, wist je dat?” zei ze. De manier waarop ze het woord ‘lul’ zei, zorgde voor extra opwinding. “Oh, echt, wat moet je nu nog doen?” vroeg ik. “Nou, ik moet de hoeveelheid sperma wanneer je klaarkomt opmeten, en er verschillende observaties over doen. Proeven, ruiken, dat soort dingen,” zei ze nonchalant. “Daarna moet ik de afmetingen van je lul in slappe toestand opmeten nadat je bent klaargekomen, en de duur van je herstelperiode noteren.” “Wil je dat ik nu klaarkom?” vroeg ik opgewonden. “Oh ja, het is heel essentieel,” zei ze, terwijl ze een paar strakke latexhandschoenen aantrok.

Ze knielde voor me neer, terwijl ze mijn ballen in de ene hand hield, en me langzaam aftrok met de andere hand. “Voelt dat lekker aan schat?” vroeg Suzan. “Oh, ja het is geweldig” antwoordde ik. “Wil je liever dat ik je pijp?” vroeg de verpleegster. “Dat zou echt fantastisch zijn,” zei ik. Ze begon mijn eikel te smeren met haar lippen, en stopte toen mijn lul in haar mond, terwijl ze de onderkant en ballen masseerde met haar handen. “Ik wil dat je in mijn mond klaarkomt,” zei ze tussen de zuigbewegingen door, ik moet je sperma proeven als onderdeel van de test.” “Oké,” antwoordde ik opgewonden. Ze begon de snelheid nu op te voeren, en ik voelde dat ik op het punt stond om in haar mond klaar te komen. Plotseling voelde ik dat ze een gehandschoende vinger in mijn kontgat stak, en ik explodeerde in haar mond. Nadat ik klaargekomen was, stond ze glimlachend op, terwijl ze een druppel sperma van haar wang veegde. “Mmmm, het smaakt een beetje naar koffie,” kondigde ze aan. “Smaakt hij altijd zo?” vroeg ze Suzan. “Zoals?” glimlachte ze. Het leek een teken te zijn voor de verpleegster, die naar Susan liep, en haar vol op de mond zoende. Toen ze zich terug trok, zei Susan “Ja, dat is de normale smaak,” terwijl ze haar lippen likte. De verpleegster mat snel mijn slappe lul, en krabbelde de maten op haar klembord. “Oké, herstelperiode, kondigde ze aan, ik ga timen hoe lang het duurt voordat je lul weer lekker hard wordt,” zei ze terwijl ze op haar horloge keek dat aan haar sexy uniform hing. Ze ging naast Susan zitten. “Speel maar lekker met je lul, en maak hem stijf,” beval ze. Susan en de verpleegster keken allebei hoe ik met mijn lul rommelde. “Ik vind het wel een geil gezicht om een man met zichzelf te zien spelen, jij niet?” zei ze tegen Susan. “Hij is nog niet erg hard, of wel?” voegde ze eraan toe. “Misschien zou dit helpen,” zei Susan terwijl ze haar rok optilde om te laten zien dat ze nylons en een jarretellegordel droeg, maar geen string aan had. Ze opende haar benen, en begon over haar klit te wrijven. “Ja, dat kan het proces misschien versnellen,” zei de verpleegster.

“Vind je het erg als ik meedoe?” vroeg ze, en voordat ze op antwoord wachtte stond ze op, ritste haar uniform open, en liet het op de grond vallen. Ze stond voor me in slechts een paar huidkleurige nylons, een jarretellegordel, pumps met vette naaldhakken. Net als Susan had ze geen string aan, en haar prachtige borsten stonden stevig vooruit. Ze zat naast Susan in een soortgelijke pose, en vingerde haar sappige natte kutje. Ik begon aan mijn steeds stijver wordende lul te pompen voor alles wat het waard was. “Oh, het spijt me schat, je lijkt buitengesloten te zijn. Moet ik je even helpen?” zei de verpleegster, terwijl ze naar Susan keek. “Oh, ja alsjeblieft” antwoordde Susan, die haar benen nog meer spreidde, en haar blouse open maakte. De verpleegster ging op handen en voeten zitten, en begon Susan kutje te likken. Ze stak haar kont in de lucht en keek me toen geil aan. “Blijf je daar de hele dag staan om je lul af te trekken, of wil je er eens goed gebruik van maken?” zei ze wiebelend met haar billen. “De enige afmetingen waar ik om geef, zijn de afmetingen van die dikke lul van jou in mijn kutje,” zei ze geil. Ik liep naar haar toe, terwijl ik mijn lul vasthield, en hem met een stoot in haar kutje knalde. Ze was zo nat. Susan kon naar beneden reiken en in mijn ballen knijpen, terwijl ik haar neukte. Ik hoorde haar klaarkomen, door de tong van de verpleegster. Ik voelde golven sperma opkomen, toen Susan mijn lul vast pakte, terwijl de verpleegster klaarkwam. De enorme sensaties zorgden ervoor dat ik mijn sperma in haar kutje spoot. Susan kon aan mijn gezichtsuitdrukking zien dat ik klaarkwam. “Hij vindt het leuk om hele kinky dingen te doen,” vertelde ze de verpleegster. “Oh, echt?” zei ze. “Nu ben ik aan de beurt. Kniel maar voor me neer, en lik je sperma uit mijn kutje,” beval de verpleegster. Ik knielde voor haar neer, likt haar kutje schoon met mijn tong, en bedankte haar dat ik mee mocht doen aan haar onderzoek. “Het hoort allemaal bij de dienstverlening,” zei ze glimlachend, terwijl ze haar uniform weer dicht ritste.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Max55

Ik ben een oudere jongere, die kan genieten van mooie, en tekstueel goed geschreven verhalen. Ik ben een liefhebber van alles dat een meisje of een vrouw mooier kan maken. Dat verwerk ik in mijn verhalen.

Dit verhaal is 22508 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Met mijn man naar de dokter.”

Plaats een reactie