BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De warmtepomp installateur

Demi was verward en onrustig. Ze had zojuist een geil en opwindend gesprek gehad met haar vriend. Een gesprek dat haar op het toilet deed belanden waar ze zich heerlijk had gevingerd. Haar vingers waren nat en kutje droop van haar kutsappen. Ze schrok toen ze op haar horloge keek, want over 10 minuten had ze een afspraak met een installateur.
Demi werkt op het kantoor van een bouwonderneming, en moet af en toe met onderaannemers naar bouwlocaties. Deze middag had ze een afspraak over het plaatsen van een aantal warmtepompen. Voordat de installateur kwam had ze nog wat tijd over en die had ze besteed aan een lekkere opwindende babbel met haar vriend. Ze hadden gesproken over de heerlijke geile seks van de afgelopen nacht en natuurlijk over de standjes waar ze de komende avond van zouden genieten. Demi zou over een paar dagen ongesteld worden en in de aanloop naar dat moment was ze altijd extra geil en was ze seksueel nauwelijks te stoppen.

Ze bracht haar kleren weer in orde en waste haar handen. Ze hoopte dat haar handen niet meer naar haar kutje zouden ruiken als ze de installateur een hand moest geven. Haar kutje was nat en bleef nat.
Het was een warme zomerse dag en het liep tegen de bouwvakvakantie. Een week met relatief weinig afspraken. Ze had zich dus lekker zomers gekleed. Een kort rokje, wellicht te kort, een gedetailleerd bloesje waarin de contouren van haar bh en haar volle tieten duidelijk zichtbaar waren. Die bh was nodig om haar D-tieten met forse tepels in bedwang te houden. Tepels die door het gesprek met haar vriend nog steeds hard waren en duidelijk zichtbaar waren door haar strakke bloesje.

Soms kwamen er wel eens mannen uit de bouw haar kantoor binnen vallen. Demi genoot ervan als ze hun ogen uitkeken, omdat ze niet verwacht hadden dat er zo’n aantrekkelijke en uitdagende dame op het kantoor zou werken.
Demi, zittend achter haar bureau, had ze op die hoogte een direct zicht op de kruisen van mannen die haar wilden spreken. Ze hoopte bij iedere binnenvallende medewerker een bobbel in zijn werkbroek te kunnen ontwaren. Demi kickte op mannen met gevulde kruisen. Maar, helaas, de werkkleding verhulde dergelijke details. Bij vertegenwoordigers in wat strakkere pakken had ze vaak meer geluk. Gelukkig voor Demi konden die slechts via haar naar de afdeling inkoop.

Met een kloppend hart en een nat kutje zat Demi te wachten op de installateur van de wamtepompen. Het ging over een project aan de rand van het dorp. Keurig om 4 uur werd er op de deur geklopt en stapte er een in spijkerbroek en T-shirt geklede jongeman binnen. Demi zag onmiddellijk dat het een sportieve vent was en ze verbeelde zich zelfs een bobbel waar te nemen. “Gedraag je,” schoot het door haar heen. Maar ja ze was nog steeds geil en opgewonden na het gesprek met haar vriend en die lekkere vent hielp natuurlijk niet om haar libido minder te laten worden.
Hij liep op Demi af. “Kevin, van de Installatiebedrijf VanDijk, volgens mij hebben wij op 4 uur een afspraak over de warmtepompen aan het Lemelerveld.” “Ja dat klopt en ik ben Demi, de leider van dat project. Kan ik je blij maken met een bak koffie?”

Even later zaten Kevin en Demi in een geanimeerd gesprek. Althans het gesprek begon geanimeerd. Al pratend ontpopte Kevin zich als een arrogant mannetje die dacht met zijn praatjes de wereld naar zijn hand te kunnen zetten. Plotseling viel bij Demi het kwartje. Kevin was de arrogante speler van het elftal uit het naburige dorp waar haar vriend ook wel eens tegen gespeeld had. De speler die bij zijn clubgenoten bekend stond als de versierder en ervan overtuigd was dat hij ieder meisje zou kunnen krijgen. Maar dat Demi door Kevin bij binnenkomst al herkend was als de vriendin van een collega voetballer, daar had ze geen weet van.

Demi kwam wel tot de conclusie dat ze een enorme blunder had begaan. Ze was niet achter haar bureau blijven zitten. Meestal deed ze dat, maar ze vond Kevin een aantrekkelijke gozer en was in een fauteuil tegenover hem gaan zitten. Maar door haar korte rokje was ze verplicht om haar benen tegen elkaar te houden, om te voorkomen dat Kevin het natte kruis van haar string zou zien of zelfs delen van haar glad geschoren kutje. Kevin zat wijdbeens tegenover haar, waardoor ze zich verbeelde de bobbel in zijn kruis duidelijk te zien. Demi was nog steeds geil en opgewonden. Ze had niet in de gaten dat door haar gesprek met haar vriend en de uitspatting op het toilet en meer knopen van haar bloesje waren open gesprongen dan goed was voor haar reputatie. Kevin genoot echter met volle teugen, want elke keer dat Demi voorover boog had hij het zicht op haar volle borsten. En af en toe zag hij zelfs haar tepels en tepelhoven. Het gesprek met Demi deed zijn jongeheer steigeren.

Demi haalde nog een kop koffie, maar liet het bakje met melk-cups vallen. Zonder nadenken boog ze zich diep voorover om de cups op te pakken. Ze stond voorover en wat er zich onder haar korte rokje bevond was voor Kevin duidelijk zichtbaar. Door haar korte rokje kreeg Kevin een fantastisch zicht op de billen van Demi, billen die uitliepen in een gladgeschoren kutje. Het kruisje van haar slipje was namelijk nat en te smal om haar volle kut te bedekken. Zonder zich dat bewust te zijn maakt ze Kevin lekker geil. Gevolg, bij warmtepomp-installateur, een harde lul en de gedachte hoe kan ik deze lekkere meid neuken. “Ik moet zien dat ik haar op het bouwlocatie krijg.” Demi ging weer zitten en zag tot haar genoegen dat er nu toch een echte bobbel was ontstaan. Dat ze daar zelf de oorzaak van was drong niet tot haar door.
Demi was niet optimaal gefocust en Kevin stuurde bewust aan op een discussie. De sfeer werd wat onaangenaam. “Luister goed, wij betalen dus wij bepalen,” zei een kribbige Demi. Niet wetende dat ze door dit gedrag Kevin alleen maar geiler maakte. “Nou dan gaan we toch even kijken aan het Lemelerveld,” zei Kevin. “Daar ben ik niet opgekleed, dus dat gaan we niet doen.” “Nee, dat zie ik,’ zei Kevin terwijl hij over zijn kruis wreef. Een beweging die Demi niet ontging. “We zullen toch moeten gaan kijken, want alleen als ik het ter plaatse gezien heb dan kan ik mijn baas overtuigen. En kunnen we na de vakantie aan de slag.” Het was een project dat onder tijdsdruk stond dus stemde een mopperende Demi in met het voorstel.

Ze besloten met de auto van Kevin te gaan en bij het starten zette Kevin, ongemerkt, de A.C. nog een tandje kouder. Hij praatte honderd uit vooral over zichzelf en zijn sport voetbal. “Ik wist niet dat er zulke mooie vrouwen in de bouw werkten. Ik kom altijd alleen maar kerels tegen.” “Ik mag dan in jouw ogen een mooie vrouw zijn. Ik ben blijkbaar niet instaat om je te overtuigen dat een bezoek aan de bouwlocatie eigenlijk niet nodig is,” was de reactie van Demi die daarmee te kennen gaf dat ze slecht tegen haar verlies kon. Maar voor Demi gold ook hoe groter het verlies hoe krachtiger haar libido.
Bij het schakelen schiet de Kevins hand van de versnellingspook en raakt het bovenbeen van Demi. Hij zegt niets. “Ooit van MeToo gehoord? Dus handen thuis houden,” bitste Demi. “Sorry mijn hand schoot van de pook.” “Misschien dat jij dat gelooft. Maar ik niet!” Dat er een tinteling door het lijf van Demi trok bij de aanraking, liet ze uiteraard niet merken.

“Heb je het koud?” vroeg Kevin. “Nee, ik vind het lekker fris. Maar wat ben je plotseling bezorgd.” “Ik ben niet bezorgd, maar ik zie je harde tepels. Volgens mij worden tepels hard als vrouwen het koud hebben, vandaar mijn vraag.” Demi bedekte spontaan haar borsten. Kevin grinnikte. Demi werd woedend. “Let maar op de weg in plaats van op mijn tepels.” “Kom, kom niet zo preuts. Toen je in jouw kantoor voorover gebogen stond om de melk cupjes op te rapen, had ik het volle zicht op het natte kruis van je slipje. Ik had toen niet de indruk dat je het erg vond dat ik dat heerlijks allemaal zag. Trouwens bij het serveren van de koffie liet je ruimhartig genieten van je decolleté.”
Demi kreeg een kleur als vuur. Want ze had die cupjes gewoon spontaan opgeraapt zonder te beseffen dat haar korte rokje aan Kevin een groots en geil panorama zou bieden. Maar er streden in haar twee Demi’s. De kordate projectleider die gewend is om te gaan met mannen die soms de neiging hebben wat te ver te gaan. Maar de andere Demi is nog steeds geil, ja zelfs extra geil, omdat ze de eerste ronde tegen Kevin heeft verloren. Kevin die arrogant is en een lekker lijf heeft en een forse bobbel. Kortom een type waar Demi spontaan een nat kutje van zou krijgen als ze nog geen nat kutje had gehad.

Aangekomen op het bouwterrein pakte Kevin zijn tas met papieren en betraden ze de in aanbouw zijnde huizen. De warmte pompen zouden worden geplaatst op de tweede verdieping, op het platte dak van de garage. De verdieping is te bereiken met een trapje. Demi kende de huizen van eerdere bezoeken en beklom zonder er bij na te denken de ladder. Kevin stond onder de ladder en genoot weer van de heerlijke volle billen van Demi en het fantastische uitzicht op het natte kruisje van haar string. “Ik zie dat je kruisje nog steeds nat is.” Weer voelt Demi dat ze aan de verliezende hand is. Hoe kon ze zo stom zijn door voor hem de ladder op te gaan. Ze besluit niet te reageren. Maar deze toenemende ergernis en haar verlies ten opzichte van Kevin, maakte haar ook steeds geiler. Ze lopen door naar de plek waar de warmtepompen zijn gepland.

“Hier kun je zien dat mijn voorstel haalbaar en betaalbaar is. Wellicht heb je geprobeerd door verleidingstactieken mij op een andere gedachte te brengen, maar daar trap ik dus niet in. Die warmtepomp moet daar geplaatst worden omdat dat de kortste en meest efficiënte verbinding is om het huis te verwarmen. Zelfs jouw natte kutje kan mij niet op andere gedachten brengen. Maar om de pijn voor jou wat te verzachten wil ik je wel een beurt geven. Ik heb geen warmtepomp bij me maar wel een zaadpomp,” zegt Kevin lachend.
Demi is woedend op de denigrerende woorden van Kevin. Vooral de beschuldiging dat ze bezig zou zijn om hem te verleiden en zo op andere gedachten te brengen maakt haar kwaad. Ze gaat voor hem staan en grijpt hem in zijn kruis. Een truckje die ze van haar vriend heeft geleerd, die bij de politie werkt, en haar in staat moet stellen belagers van het lijf te houden. Kevin kreunt van pijn. “Auw auw stop hier mee, auw auw!” Maar Demi houdt hem in zijn greep. “Ik heb je al gezegd, wie betaalt, bepaalt. En nu neem je de beschuldiging dat ik je zou hebben verleid terug. Wij beslissen over de plaatsing van de warmtepomp op basis van meetbare argumenten.” Al pratend verstevigde Demi haar greep. Kevin kreunde luider en kronkelde om los te komen. “Ja, sorry, ik neem die beschuldiging terug. Sorry!”
Demi was niet alleen kwaad vanwege die valse beschuldiging, maar ook geil en opgewonden. Toen ze Kevin in zijn kruis greep om hem tot de orde te roepen voelde ze dat hij goed bedeeld was. De gedachte om zich door die lekkere lul te laten neuken, maakte haar nog geiler.

Na het nodige meetwerk en overleg, werd er een oplossing voor het probleem gevonden. De warmtepomp ca 20 cm verschuiven was de oplossing van het probleem. Kevin paste de tekeningen en de plannen aan. Terwijl Kevin bezig was zag Demi dat Kevin inderdaad een forse bobbel had. Ofschoon Demi niet meer het gevoel had verliezer te zijn, was ze door het doen en laten van Kevin nog wel steeds ontzettend geil en verlangde ze naar een stevige beurt.
Toen Kevin zijn papieren opborg ontlokte dat Demi de opmerking, “Hm voor slechts 20 cm heb je me naar de bouwplaats weten te lokken.” “Nee hoor, het is meer dan 20 cm. Leg je hand er maar op. Jij wilt toch graag overtuigd worden door feiten?” Demi stond aan de grond genageld en wist niets te zeggen en voordat ze besefte wat er gebeurde haalde Kevin zijn stijve lul tevoorschijn. “Kijk maar, meer dan 20 cm,” zei hij triomfantelijk terwijl hij met zijn lul vooruit op Demi afkwam. “Idioot, hou hier mee op. Dat doe je maar bij één van je hoerige vriendinnetjes, maar niet bij mij!” Demi stond in de hoek en kon geen kant op. Kevin duwde zijn harde lul op kruishoogte tegen Demi. “Stop hier onmiddellijk mee. Als je niet stopt zal ik zorgen dat jullie nooit meer een klus voor ons aangeboden krijgen.” “Het is jouw ja tegen mijn neen. Bovendien kom ik je vriend wel eens tegen op het voetbalveld dan kan ik hem vertellen wat voor lekker geile lingerie je hebt en mooie forse tepelhove, met harde tepels. Je kutje is volgens mij lekker nat. Dus kunnen we die meer dan 20 cm ook eens op een andere manier invullen.”

Kevin boog zich wat voorover en gleed met zijn hand onder het rokje van Demi en legde zijn hand op haar kutje. “Nou, wat zei ik, drijf nat, ik had het dus goed gezien.” Demi kneep haar benen tegen elkaar. Kevin begon zacht te wrijven. Demi had het niet meer. Golven van genot kolkten door haar lichaam. Ze probeerde weerstand te bieden. “Stop, stop, dit wil ik niet, hou hier mee op! Dit wil ik niet!” “Maar ik wil het wel en je kutje wil het volgens mij ook maar wat graag. Kom op laten we die verschuiving van ruim 20 cm, mooi afronden.”
Demi kwam tot het besef dat ze gedoemd wat dit gevecht te verliezen, omdat ze bloedgeil was en Kevin bovendien een heerlijke dikke lul had. Demi ontspande zich. Kevin schoof haar string aan de kant en duwde twee vingers in haar natte kutje terwijl hij met zijn duim haar inmiddels gezwollen clitje bewerkte. Langzaam bouwde zich de orgastische spanning in haar lijf op. Het voelde heerlijk. Demi spreidde haar benen verder om Kevin vrije toegang te verschaffen. Haar kutje droop, haar tepels waren hard en haar clitje tintelede. Het duurde dan ook niet lang of Demi kwam heftig klaar. “Jaahh, ik kommm, ik kommm, jaahh,” hijgde ze.

Demi maakte de broek van Kevin los en zag de volle omvang van zijn stijve lul. “Wauw, wat een lekkere jongen!” hijgde Demi. Ze pakt zijn lul vast en ging langzaam op en neer. Haar hand paste er nauwelijks omheen. Ze liet de harde lul van Kevin soepel achter in haar keel glijden, ze voelde zijn eikel kloppen. Demi gooide alle remmen los. Ze stond op en omhelsde Kevin. “Ik wil dat je me neukt diep en heftig. Ik ben zo ontzettend geil en die lul van jou is zo heerlijk dik en lang die wil ik in mij voelen. Neuk me, neuk me.” Ze draaide zich om en leunde op de vensterbank. Ze duwde haar lekkere kont tegen de lul van Kevin. Hij was totaal verbouwereerd van haar omslag, maar liet het zich lekker over komen.

Demi stond voorover gebogen, haar benen gespreid en haar kutje stond uitnodigend open. Haar kutlippen glinsterden van haar kutsappen. Kevin greep haar string en trok die met één beweging naar beneden. “Geile kut ik ga je diep en heftig neuken,” kreunde hij.
Hij duwde zijn eikel tegen haar warme natte kutje. Demi kwam met haar hand tussen haar benen en opende haar kutje. Kevin drukte zijn eikel in haar neukspleet. Hij legde zijn handen op haar heupen en veroverde haar kutje heel langzaam, centimeter na centimeter. Demi had het gevoel dat ze al klaar kwam door het binnen dringen. Ze voelde ieder plekje in haar kutje. Ze wist niet dat ze zoveel gevoelige plekje had. Kevin penetreerde tot haar billen hem tegenhielden. “Oh, wat lekker, je raakt mijn baarmoeder, heerlijk. Neuk me diep.”
In een gestaag tempo begon Kevin in en uit te stoten. Hij sloeg zijn armen om haar heen en greep haar tieten. Demi ging weer met een hand tussen haar benen en begon zichzelf op het stotende ritme van Kevin te vingeren. Ze kneep haar kutspieren samen om Kevin nog intenser te voelen. “Sneller dieper, geile dekhengst neuk me diep, neuk me klaar. Laat me komen. Spuit me vollll. Jaahh.”

Kevin kon zich niet meer beheersen en neukte zichzelf en zijn sletje in een hoog tempo naar een orgasme. Hij greep de billen van Demi en duwde met een felle kracht zijn harde spuitende lul zo diep mogelijk in haar onderlijf. Schot na schot loosde hij zijn zaad. “Ik spuit je vol, geile slet, voel je hoe mijn zaadpomp werkt.” “Jaahh, ik komm, ik komm ik voel je warme zaad spuit me vol spuit me klaar jaahh.”
Toen Kevin was leeggespoten, boog hij zich voorover en leunde op Demi. “Wat heb je een heerlijk lichaam en wat heb je een lekkere strakke kut. Het was fantastisch,” fluisterde hij. Even later schoot zijn nog half harde lul uit haar kutje. Een gestage stroom van zaad en kutsappen droop langs de dijen van Demi naar beneden. Kevin pakte zijn tas en haalde er een pak zakdoekjes uit. “Gelukkig hebben we iets om ons gebruikte gereedschap schoon te maken.” “Dank je,” zei Demi.
Nadat ze hun kleding weer een beetje op orde hadden gebracht, zei Kevin met een brede glimlach, “we zijn het er dus over eens dat die meer dan 20 cm goed uitpakt.” “Als de warmtepomp net zo goed werkt als jouw spermapomp hebben de toekomstige bewoners niets te klagen.”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door trian

Ik schrijf graag verhalen over rijpere vrouwen, over moeders en zonen. Ik sta open voor reacties en commentaar, devries47@hotmail.com

Dit verhaal is 9552 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “De warmtepomp installateur”

Plaats een reactie