BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Doorzichtig

Mijn naam is Jos. Ik ben bijna twee meter lang en slank en een surfertype. Je kent het soort. Gebruind, lang blond haar, blauwe ogen en fit van urenlang peddelen in de golven. Ik ben ZZPer en werk als loodgieter, want hoe graag ik ook surf, golven kun je niet eten.

Vandaag kreeg ik een stresscall bij een appartementencomplex achter de boulevard van Scheveningen. De eigenaar van het complex stuurde wat foto´s het leek erop dat er een wasmachineslang of zoiets was gesprongen en dat het eetkamer op de eerste verdieping onder water had gezet. Ik had geen idee over de huurder, maar gezien de locatie en de luxe van het pand verwachtte ik een oudere eigenaar.

Ik was positief verrast toen de deur openging en een mooie jonge meid van begin twintig open deed. Ohja… ze droeg een dun redelijk doorschijnend nachthemd. Ik bedoel, eigenlijk was het volledig doorzichtig maar ze droeg een slipje. Ik probeerde niet naar haar borsten en lichaam te staren en keek strak naar haar gezicht. Ze had haar hoofd schuin en een telefoon tegen haar oor gedrukt. Ze keek echter niet naar mijn gezicht. In plaats daarvan staarde ze recht naar mijn verschoten, met spijkerbroek bedekte kruis. Haar ogen gingen langzaam omhoog, langs mijn strakke witte T-shirt tot ze mijn ogen ontmoetten en toen begon ze te praten.

“Ja, hij is gespierd en mooi!” verkondigde de brunette met groene ogen aan de onbekende partij aan de andere kant van de lijn. Ik was van slag, een mooie, vrijwel naakte, meid die open doet en mijn lichaam van kruis tot kruin checkt. En als klap op de vuurpijl mijn lichaam beschrijft aan iemand die ze aan de lijn heeft. Sprakeloos stond ik daar met de vervangende slang in de ene hand en mijn gereedschapskist in de andere hand. Ze beëindigde haar telefoongesprek en nam het initiatief. “Blijf je daar gewoon staan of kom je binnen?”

Ik had geen idee waar dit bezoek toe zo leiden. Mijn hoofd verdeelde zich in twee kampen. De opgeloste storingskant en de… Ik zal haar wel eens een slang laten voelen kant. Ik volgde haar door het appartement en genoot van het zicht op haar billen maar ook de talloze reflecties in de ramen die we passeerden. Ik keek mijn ogen uit naar haar glorieuze kont en werd blij van haar zacht deinende borsten. We gingen de eetkamer binnen en ze draaide zich om, om te praten, zich wel bewust van het feit dat haar lichaam goed zichtbaar was. Ik weet zeker dat ze iets heeft gezegd toen ik mijn ogen losmaakte van deze erotische, eigenlijk rete geile, aanblik. De ruimte stond blank.

“Er is een wasruimte boven ons en daar komt het water vandaan.” Klonk haar stem zacht en accentloos. Ik mompelde iets onsamenhangends en volgde haar de trap op waar ik schuin van onderen prachtig zicht kreeg op haar billen en de aanzet van haar kale poesje. We gingen de wasruimte binnen, ik keek om me heen. De wasmachine was verplaatst van zijn plek, waardoor de rubberen toevoer maar ook de afvoer slang strak gespannen waren.

Zo strak zelfs dat er één was gebarsten. Ik legde de nieuwe slang op de machine en hurkte onder de gebarsten verbinding en probeerde de situatie onder controle te krijgen en zei: “Nou, hier is het probleem, toen ze de machine plaatsten, hadden ze een langere slang moeten gebruiken. Deze is ook kort.” Toen pakte ze de nieuwe slang en liet die voor me bungelen. Brutaal lachend ging haar hand op en neer over de slang alsof ze een pik streelde. Met een zwoele stem vroeg ze: ‘’Wordt het hierdoor langer?’’

Ik slikte twee keer en dacht na over een antwoord. Wordt het een #meto of een passend antwoord op de situatie? FUCK IT OK, game on! dacht ik en verzamelde moed. Mijn pik duwde tegen de strakke werkbroek en moest duidelijk zichtbaar zijn. “Nee, dat zal het niet, maar het zal deze langer maken.”

Ze staarde naar mijn nu harde pik. “Als je hier klaar bent, ben ik beneden.” Daarop wierp ze mij een boosaardige grijns op. Ze draaide zich om en de meid liep de kamer uit. Normaal gesproken duurt het vervangen van een wasmachineslang zo’n vijf tot tien minuten. Deze duurde twee minuten. Ik pakte mijn gereedschap en ging naar beneden met een keiharde lul en wilde plannen in mijn hoofd. Verdorie, ik had haar naam niet eens gevraagd. Misschien had ze het me al verteld. Ik wist het niet, het kon me ook niet schelen. Ik liep naar de bar tussen de eetkamer en de keuken en zag haar daar, aan de eetbar zitten. Ze draaide zich om. “Heb je haast of heb je tijd voor een drankje?” Klonk haar stem zacht.

Tijd voor een drankje? Verdomme ik zou mijn agenda twee weken vrijmaken om nog 15 minuten met deze geile godin door te kunnen brengen. Ik dacht even na om een spits antwoord te geven. Voordat ik iets kon zeggen, klopte ze op de kruk naast haar en zei: “Ga zitten, is een biertje oké?”

Ik knikte van ja en ging zitten. Ze draaide zich op haar barkruk naar me toe, haar groene ogen keken in de mijne. Ze legde haar hand op mijn dij, ze zocht steun terwijl ze opstond. Even waren haar dikke borsten met donkerroze tepels ter grootte van een bierdop slechts een centimeter van mijn gezicht verwijderd. De verleiding om voorover te leunen en aan haar tepel te knabbelen was ondraaglijk. Terwijl ze bewoog, bleef haar hand op mijn dij liggen en gleed naar mijn kruis. Ze draaide zich om en liep de keuken in om een biertje te halen. Terwijl ze dat deed, gleed haar heerlijke parfum door mijn toch al overbelaste zintuigen. Opnieuw kreeg ik een kans om haar nauwelijks bedekte lichaam te bekijken. Ik werd gek toen ze voorover bukte bij de grote koelkast. Haar dikke schaamlippen staken links en rechts langs het kruis van haar stringetje. Zo kon ik onbelemmerd genieten van het staren naar haar kut. Toen ze hurkte wist ik het zeker. Zo veel uitdaging was niet goed voor mij. Ze keek om, zich bewust van haar daden en kwam terug met een fles BrugseZot en ging zitten. Terwijl ze het flesje op de bar zette schoof haar gewaad dat een beetje opengegaan was. Hierdoor hingen haar prachtige tieten vrij in de ruimte en schommelden zachtjes.

Ik nam een grote slok van het ijskoude brouwsel en verzamelde eindelijk genoeg moed om haar te vragen wat ze van plan was. “Niets.” Klonk haar stem iets hees en quasi onschuldig. “Niets?” Ik herhaalde. “Je hebt me in deze toestand gebracht en je gaat niets doen?” Ze giechelde “Nee gek, we gaan niets doen. Ik ben verloofd. Dit is het huis van mijn aanstaande man! Vroeger zou ik je keihard hebben geneukt. Ik ben nu een braaf meisje.” Haar ene hand speelde met een krul die voor haar gezicht hing. Ik schudde mijn hoofd. “Echt waar? Je geeft me een razende stijve en je gaat er niets aan doen?” Ze antwoordde gedecideerd. “Zoals ik al zei, vroeger….”

Ze staarde naar het plafond, ademde zwaar uit en zei met zachte stem: “Ik zal je een voorbeeld geven. Drie maanden geleden ging ik naar het afstuderen van mijn neef. Er zaten twee leuke jongens achter me op de tribune. Zij flirtten, ik flirtte terug. In het invaliden toilet van de uni heb ik de ene afgetrokken en de andere gepijpt.” Ze keek me weer aan met die ietwat gemene grijns alsof ze een reactie verwachtte.

“Nou,” zei ik, “het minste wat je kunt doen is me pijpen.” Ze schudde van nee. “Ik ben nu een braaf meisje.” Wanhopig probeerde ik: “Mij aftrekken?” weer die verrekte arrogante hoofdbeweging. “Nee, ik ben nu een braaf meisje.” Ik kon het niet geloven. Deze bijna naakte meid vertelde me dat ik de boot een paar weken gemist had? Ik staarde haar nu volledig vrije tieten. “Nou, je bent helemaal geen braaf meisje!”

Met voldane, ondeugende, grijns dronk ze haar bijna volle glas Gin-Tonic leeg. Het was pas 11.30 uur in de ochtend en ik zag een beetje glans in haar ogen. Ze klom van haar kruk. Deze keer gebruikte ze mijn been als hefboom om zichzelf te stabiliseren, ze greep de binnenkant van mijn dij en gaf me een kusje op de wang. Toen ze terugliep naar de keuken, leek het haar niet erg te vinden dat de doorschijnende kamerjas helemaal open was gegaan. Het leek haar ook niet te deren dat haar schommelende borsten kon zien. Ze schonk zichzelf nog een drankje in, draaide zich om en maakte een kleine buiging.

Toen ze dichterbij kwam pakte ik het elastische randje van haar slipje beet en duwde deze omlaag. “STOP, ik ben een braaf meisje.” Gniffelde ze. “Leuk geprobeerd.” zei ik, starend naar haar kale kutje. Ze ging weer op de kruk zitten. Het drankje in haar ene hand en haar andere hand gleed langs mijn been, deze keer ‘per ongeluk’ mijn kloppende en keiharde pik aanrakend. Ze zat op haar kruk, nippend aan haar Gin-tonic en liet haar badjas van haar schouders glijden. Ik staarde naar haar naaktheid, en toen ik naar haar keek, ontmoetten onze ogen elkaar en ze vroeg: “Vind je het leuk wat je ziet?” Ik slikte luid. “Verdorie ja!” Ze nam een grote slok en grijnsde en mompelde: “Ik wed dat je een goede kusser bent.” Klonk haar stem licht hees. “Ik heb geen klachten gehad” antwoordde ik, verdomd goed wetende dat de dames heet worden als we de dans der tongen doen.

Met die woorden zette ze haar glas op de bar en stapte van haar kruk en ging tegenover me staan. Ze duwde mijn benen open en kwam er tussen staan. Ze giechelde, nam mijn gezicht in haar handen en met haar groene ogen half gesloten plantte ze een kus op mijn lippen. Ik weet niet of het door dat ene biertje kwam, of door de constante opwinding waarin ik verkeerde, maar ik beantwoordde haar kus zo hartstochtelijk en krachtig als ik kon. Terwijl we de dans met onze tongen deden, drukte ze haar kutje op mijn keiharde pik. Mijn handen gingen van achter haar hoofd, langs haar gladde rug naar haar stevige blote kont. Ik greep een wang in elke hand en hielp haar zich tegen me te wrijven. “Fuck it, FUCK IT!” riep ze in mijn mond.

Ik voelde hoe ze tussen ons in reikte en mijn spijkerbroek begon los te knopen. Zonder onze kus te verbreken, trok ze mijn pik uit mijn broek en streelde deze zoals ze deed met de slang van de wasmachine. Ze kreunde in mijn mond, stond op en kwam op mijn schoot zitten. Ze wrikte haar onderlijf heen en weer en nam mijn geslacht tot het schaambeen in haar kut. Ik liet een bil los en greep een borst, kneep erin en draaide haar tepel. Ze keek me aan en met een beetje grijns en een beetje gegrom zei ze: “Ik ben zo’n slet, ik ben zo’n geile slet! Ik ga je neuken en wil je zaad!”

Ik grijnsde en liet haar mij berijden door haar voor alles wat ik waard was. Haar vocht droop op de voorkant van mijn spijkerbroek. Tussen het onophoudelijke rijden op mijn pik en de sensuele overbelasting van deze sexy godin, merkte ik dat ik te snel op het punt stond om klaar te komen. Ik kwam al rap klaar en spoot haar vol. Na nog een paar stoten en zachtjes in haar billen en borsten knijpen kwam ze ook klaar.

Toen ook zij gekomen was tilde ik haar van me af en zette haar op haar kruk neer. Ze bloosde en keek langs haar borsten omlaag en ving het uit haar kut lekkende zaad op met haar ene hand. Ik duwde mijn half harde en nog natte lul weer in mijn broek, nam de laatste slok van mijn biertje, pakte mijn gereedschap. “Je bent geen slet. Je bent een klasse vrouw die bij haar vriend te kort komt.”
Ik bedankte ik haar voor het bier en liet mezelf uit. Het laatste dat ik van haar zag was een grote grijns.

Terwijl ik naar mijn bus liep, trok ik aan het kruis van mijn spijkerbroek om mijn natte pik vrij te maken. (kerels weten waar ik het over heb) Achter de ruit van de woning waar mijn bus stond zag ik een vrouw staan. Ze lacht met een blik van “Ik weet wat je net hebt gedaan MAAT!”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eriks

Jong en onbezonnen, de eerste keer, ergens in Frankrijk tijdens een vakantie. Daarna beleefde ik veel tijdens mijn reizen, maar ook tijdens mijn werk. Meerdere ervaringen heb ik uitgeschreven om niet te vergeten en deze vul ik aan met fantasieën.

Dit verhaal is 13509 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie