BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Undercover werk 1

Dit verhaal moet nog een tweede deel gaan krijgen maar ik ben benieuwd hoe deze al bevalt.

Als undercoveragent maak je nogal het een en ander mee.
Je wordt voor uiteenlopende klussen ingezet. De ene keer moet je alle voetbalwedstrijden bijwonen van een club waar je totaal niets mee hebt en een andere keer mag je eersteklas vliegen omdat je dan zeker niet opgemerkt wordt door het individu dat je volgt. Het houdt het werk interessant, je leert nieuwe dingen in het algemeen of zelfs over jezelf.
Dit keer was weer een heel andere beleving. Een priveclub moest gemonitord worden op het eventueel witwassen van zwartgeld en of er geen uitbuiting plaatsvond.
De enige manier om daar binnen te komen is door lid of klant te worden of door er in dienst te gaan. Er zijn naast alle bekende klussen uiteraard ook mensen nodig die de minder geliefde klussen klaren.
Het schoonmaken van alle kamers of het onderhouden van alle apparatuur zijn er twee bijvoorbeeld maar deze mensen zijn niet echt betrokken bij het wereldje. Ik moest meer infiltreren…

Er stond een vacature voor interieurverzorgster met speciale behandeling. Na wat contact te hebben gelegd via de mail kwam het er op neer dat er een dame gezocht werd die de boel onderhield terwijl de klanten daar aanwezig waren. Zij moest dus gekleed in ‘passende’ kleding haar werkzaamheden verrichten en het kon zomaar gebeuren dat klanten haar zouden bekijken terwijl ze met dat werk bezig was.
Alle inzet was op Nathalie. Zij moest deze klus gaan klaren. Ze had al een en ander contact gehad, foto’s waren verstuurd, telefoongesprek was gevoerd en was zo goed als aangenomen.
Toen sloeg het noodlot toe…
Haar motor waarop ze altijd naar dr werk kwam werd ondersteboven gereden en met een dubbele beenfractuur lag Nathalie de komende maanden uit de running.
De enige persoon die qua bouw enigszins met haar overeenkwam… was ik…
Een probleempje, ik ben geen vrouw…
Gelukkig was Nathalie al geïnformeerd over haar nieuwe baan en mocht ze bijvoorbeeld niet in gesprek gaan met mensen. Sterker nog. Ze mocht geen woord zeggen!
Ook was het niet de bedoeling dat ze herkenbaar zou zijn, alsof we daar zelf niet op gekomen waren en daar voorzorgsmaatregelen voor zouden treffen.
Echter, in dit geval werd er geheimhouding van de werknemer geeist en mochten zij niet herkenbaar zijn voor de clientèle. Stel je eens voor dat je een wilde fantasie komt beleven en je buurvrouw staat vanuit een andere kamer toe te kijken. Dat voelt wat minder privé dan voorgesteld.
Tot zover kon het nog wel gaan lukken met mij in de plaats van Nathalie.
Wat werd er nog meer van me verwacht?
In ieder geval moest er een set dameskleding in mijn maat geregeld worden en dit moest dan ook nog volgens de voorschriften van de werkgever zijn.
Een schoonmaakstersschortje, lang haar in een staart, hoge zwarte hakken, een gladde legging of panty met een string eronder en het liefst een bijpassende bh.

Om te voorkomen dat er ergens haar tevoorschijn zou komen waar het niet de bedoeling was besloot ik een volledige waxbehandeling te ondergaan. Mannen armen zijn toch ook wel te herkennen om van benen maar niet te spreken.
Ik had nog nooit een dergelijke behandeling ondergaan en de enige associatie die ik had was met die van Jackass. Daar waren de jongens een waxbar ingegaan en hadden een paar strepen borsthaar weg laten halen onder luid jammerend protest.
Ik liep de open ogende ontvangstruimte binnen waar een jonge knappe dame mij te woord stond.
“Goedendag, ik zie dat u een compleet pakket heeft gekozen. Mag ik vragen of dit uw eerste behandeling is?”
Ik antwoordde dat ik tot op heden nog wax-maagd ben.
Ze glimlachte en zei dat een notitie zou maken zodat haar collega alles stap voor stap zou uitleggen en dat het, in tegenstelling tot wat veel mensen denken, nagenoeg pijnloos zou worden.
Dit zei ze waarschijnlijk uit ervaring want ze straalde uit dat ze zelf ook regelmatig een complete behandeling onderging en dat er naast de prachtige gladde benen waarschijnlijk een paar perzikzachte lipjes onder dat mantelpakje verscholen zaten.
Haar collega liet niet lang op zich wachten. Een blonde, slanke meid van nog geen 30 kwam op me afgelopen. Ze had een doktersjasje aan en daaronder vandaan staken een paar prachtig gladde gebruinde benen in een paar witgelakte pumps.
Hoi ik ben Daphne en ik ga je behandeling uitvoeren, zei ze. Ik liep achter haar aan naar de behandelkamer. Een klein kamertje met alle benodigdheden binnen handbereik rondom een goed verlichte tafel.
Je mag je uitkleden en plaatsnemen op de tafel. Ik zal je dan even met rust laten. Hier heb je een handdoekje dat je over je middel mag leggen wanneer je klaar bent.

Ik deed wat ze zei en wachtte op haar terugkomst.
Mn pik had willen steigeren bij de aanblik van Daphne en haar prachtige achterwerk maar deze was weer in redelijke toestand teruggezakt tot mijn geruststelling en wachtte vanonder het handdoekje af wat er ging komen.
Er werd op de deur geklopt en daar kwam Daphne binnen en bekeek me zo liggend op haar tafel compleet ontkleed. ‘Je bent nieuw hier hè?’ Vroeg ze. Ik antwoordde bevestigend. ‘Maak je geen zorgen, we zullen je liefdevol onder handen nemen, we hebben genoeg tijd om elkaar te leren kennen’, zei ze met een knipoog.
Vervolgens veranderde haar blik in een meer professionele.
‘We zullen beginnen met je armen en je borst en rug. Zeker je borst kan eventjes pijnlijk zijn maar dan valt de rest allemaal mee.’
Ze pakte de wax-spatel en smeerde een beetje op mn borst, legde er een stripje overheen, duwde het aan en zei: ‘let op, dit geeft je een indicatie van hoe het voelt’.
Ze trok met een ruk het stripje en de wax weer van mijn borst en met een pijnscheut door mn lijf kromp ik heel even… dat viel best mee!

‘Nou, dat is het ergste… Best te doen toch?’ zei Daphne. Inderdaad, het was wel te doen en dus liet ik haar begaan.
In no time had ze mijn tepels, mijn borstkas, mijn armen en mijn oksels gedaan.
‘Als je nu alvast even draait doe ik je rug, dan hebben we de bovenkant alvast gehad’ zei ze. Ik draaide me om en het handdoekje, dat tot dan toe mijn middel bedekte, viel op de grond aan de andere kant van de behandeltafel. Dat ze nu mijn billen zag maakte mij niet uit en de rest zou ze ook binnenkort te zien krijgen. Toch gaf me dat nog een beetje een ongemakkelijk gevoel.
Ze had inmiddels tot mijn navel alles gewaxt dus mijn kruis was ook bijna aan de beurt.
Nadat ze mijn rug en de bovenkant van mijn billen afgewerkt had mocht ik me weer omdraaien.
Ze bekeek het werk dat haar nog te doen stond en ik zag dat ze een paar keer terug keek naar mn kruis.

‘Het is een warme dag vandaag, vind je niet?’ zei ze en trok onderwijl haar jasje uit.
Daaronder zat een kort broekje en een haltertopje verscholen.
Het topje hield niet veel verborgen want wat het vormloze doktersjasje verscholen had gehouden werd nu prijsgegeven in de vorm van prachtige rondingen vrij dansend onder een dun laagje stof dat nauwelijks alles bedekte. Daarbij trok ze haar topje nog wat naar beneden om een blote buik te voorkomen. Haar tieten hadden hierom bovenin minder bedekking meer en kropen bijkans uit haar topje.
Ook het korte broekje zat strak om haar billen en in haar kruis getrokken. Om over een cameltoe nog maar te zwijgen. Had ze er nog wel wat onder aan!?
Ze ging verder met d’r werk. Mijn zaakje was aan de beurt. Ik besloot mijn blik te richten op het plafond en mijn gedachten naar iets anders te sturen want dit kon nog wel eens anders gaan lopen dan ik verwacht had.

Hoe professioneel Daphne ook te werk ging, ze raakte een paar keer onbedoeld mn paal aan en ook liet ze haar handen een paar keer zachtjes langs mn zak glijden. Hierdoor werd het hele zaakje toch wat meer gestimuleerd en stijfde iets op en produceerde wat voorvocht.
Tegen de tijd dat ze al met mn benen bezig was zag ik een zelfvoldane grijns op dr gezicht als ze richting mn kruis keek.
Dit was háár missie, háár voorspel, ze wond mij eerst op en raakte opgewonden van het feit dat ze mij zover kreeg met iedere genuanceerde beweging die ze gemaakt had.

Haar tepels begonnen wat stijver te worden en priemden door de stof van dr topje heen.
‘Wat is het toch lekker om een compleet kale man te zien!’, zei ze met een vrolijke stem. Ze was erg tevreden met het resultaat tot nu toe.
Ik grapte: ‘Ja ze zeggen dat ie zo ook groter lijkt’. ‘Daar heb jij niet zo een behandeling voor nodig hoor!’, zei Daphne met toegeknepen oogjes. Wat was dit nou? Maakte ze daar een toespeling?
‘Ik doe de achterkant van je benen nog en dan tot slot je billen.’ Op basis van dit commando draaide ik me weer braaf om.
Terwijl ze mijn kuiten en bovenbenen bewerkte begon ik me wat meer op mn gemak te voelen. Mn pik verslapte weer wat en dat stelde me toch wat meer gerust betreffende de situatie.

Daphne was inmiddels bij mn billen aangekomen en vroeg me haar te helpen door mijn billen uit elkaar te houden zodat zij makkelijker mn bilnaad kon doen. Ik deed gedwee wat ze zei. Toen ze daar bezig was liet ze een aantal keer haar vingers en passant langs mn aars glijden en duwde er ook een aantal keer zachtjes op. Ze zei dat ze een strip in een bepaalde hoek moest plaatsen en dat ze wat ondersteuning moest maken met dr ene hand. Vervolgens drukte haar duim stevig op mn sterretje.
Ik hield zelf mn billen uit elkaar en zij kon lekker dr gang gaan! Ongelofelijk.
Mn zak lag voor het grijpen voor haar in dit standje en mijn paal lag omhoog te kijken en begon weer langzaam op te stijven van al dit spannende geweld. Daphne liet haar ene hand op dezelfde plek zitten en met haar andere hand raakte ze soms mijn zaakje weer aan.
Ze praatte ondertussen over haar voorkeuren waarom ze van een ‘kale’ man hield. Ze snapte echt niet dat hordes vrouwen zich allemaal lieten behandelen of dagelijks met een scheermesje de boel stond bij te werken en dat de mannen een complete kluwen scheepstouw konden laten hangen.

‘En wat doe je zelf dan?’ Vroeg ik op quasi geïnteresseerde toon.
‘Ik wax het helemaal kaal iedere maand’ zei ze, ‘en soms nog wat vajazzling erbij’. Dat intrigeerde me. Wat moest ik me daar bij voorstellen? Dus ik vroeg:’oh, wat is dat dan?’
‘Ik ben bijna klaar, wacht even’.
Nog snel trok ze een laatste strip uit mn naad en drukte haar hand even op de gewaxte plek.
Ze streelde mn achterste en raakte daar ook mn anus weer aan. Vervolgens blies ze even zachtjes over mn billen.
‘Zo weer glad, lekker hoor’. Zei ze hees.
‘Ik zal je laten zien wat ik bedoel’ zei ze, ging voor me staan en liet haar short zakken. Omdat ik nog op mn buik lag keek ik gelijk tegen een paar heerlijke kale lipjes aan met wat glimmende steentjes er vlak boven die een hartje vormden. ‘Gisteren gedaan’ zei ze trots.
Bij de aanblik van deze gladde heerlijkheid voelde ik nog meer bloed stromen naar een plek waar het nu beter niet kon zijn. Helaas, een staalharde pik was het resultaat.

Ze streelde haar zachte kut en de glimmertjes en trok vervolgens haar short weer omhoog.
Ik zag nu waar haar kale lipjes de cameltoe maakten en de voorzichtige aftekening van de steentjes.
Dit ziet er allemaal goed uit zei Daphne. Draai je maar om dan doe ik nog een eindcontrole.
Met het schaamrood op de kaken draaide ik op mijn rug met een stijve van heb ik jou daar.
Ik wilde me verexcuseren maar Daphne viel me in de rede, ‘als dit het resultaat is van wat ik je net liet zien betekent dit dat het wel werkt!’ Ze gaf er een luchtkusje bij.
‘Zelfs zonder dat had je hem al zover gekregen’… het was eruit voor ik er erg in had.
Daphne deed alsof ze niets had gehoord. Ik lag op mn rug, ze zette mn voeten plat op de behandeltafel waardoor ik dus met opgetrokken knieën lag. Daarna deed ze mn knieën uit elkaar en keek rechtstreeks naar mn harde pik, mijn zak en mijn aars, voor zover mijn zak daar niet voor hing.
Ineens dook ze met haar werklamp naar mn kruis. Er zit hier nog een haartje, terwijl ze haar pincet pakte. Precies tussen mijn ballen en mn been. Een hand lag op mijn buik om de huid van die kant strak te trekken en mijn paal lag daar weer bovenop iets te verslappen.
Ze trok het haartje met een korte pluk weg.
Er had wat voorvocht op dr hand gedrupt.

Terwijl ze de rest van mn lijf afspeurde likte ze langzaam het voorvocht van dr hand. Toen ze klaar was keek ze mij met grote kijkers aan en zweeg… ik wist niet wat ik zag. Deze knappe verschijning met het heerlijkst verzorgde kutje dat ik in tijden had gezien en een paar tieten onder een niets verhullend shirtje, likte het voorvocht uit mijn lul zojuist op alsof het gemorste koffie was.
‘De spanning neemt anders wel weer wat af zo te zien’ zei ze, naar mijn verslappende pik kijkend en toespelend naar mijn zojuist gemaakte opmerking.
‘Daar kan ik wel verandering in brengen als je wilt.’ vervolgde ze.
‘Graag.’ Zei ik met het hart kloppend in mijn droge keel.
Ze kroop op de tafel tussen mn benen en pakte mn pik beet die alweer begon te groeien. Ze begroef dr gezicht tussen mn lies en mn lul en genoot van de zachte, onbehaarde huid.
Terwijl dr ene hand mijn paal streelde, tastte haar vingers van haar andere hand mn zak af en greep er voorzichtig omheen.
Nu alles kaal was, was mijn zak een stuk gevoeliger viel me op. Wat een heerlijke sensatie dat zo een geil ding ook nog eens zo lekker met jouw apparaat aan het spelen is.

Daphne bewoog langzaam de voorhuid op en neer en gaf voorzichtige kusjes op mn pik omhoog tot ze bij mn eikel was. Daar omsloot ze met haar lippen het topje van mijn lul en zoog ze erop. Terwijl ze zoog draaide ze rondjes om het gaatje en het toompje met dr tongpiercing. Mán wat kon dit kind pijpen! Een keer liet ze haar keel over de complete schacht hangen en hield ze even zo aan.
Dit was wel zo geil dat toen ze het nog een keer deed ik haar hoofd beet pakte en tegen mijn kruis aandrukte terwijl ik met mn bekken naar voren stootte. Daphne probeerde haar hoofd naar achteren te halen maar dit lukte uiteraard niet omdat ik het een paar seconden langer vasthield. Uiteindelijk liet ik haar los en ze kwam deels geschrokken deels bloedgeil omhoog en de kwijlsporen uit haar mond dropen op mijn lul en onderlichaam. Ze vond het toch wel spannend want ze spoog alle kwijl uit op mn lul en liet zich er weer direct overheen zakken. Weer hield ik haar iets langer vast en kwam ze nu nog geiler kijkend naar boven! Dit was de ijsbreker! Het kwijl dat over mijn lul mijn buik en zak droop likte ze op en terwijl ze mijn pik nog vasthad begroef ze zich in mijn zak en vrat die bijna helemaal op.

Allebei mn ballen verdwenen in dat lekkere smoeltje van haar. Ze zoog aan iedere bal apart. Ook een aparte sensatie.
‘Wat is zon kale vlakte toch heerlijk om aan te likken zei ze geil terwijl ze me verlekkerd aankeek’.
Toen tilde ze mn billen iets op door haar handen eronder te leggen en likte ze aan mijn sterretje. Met het puntje van dr tong drong ze naar binnen en vervolgens haalde ze met een lange haal naar boven over mijn zak en nam mijn lul weer in haar mond.
Ze zat op haar knieën op het randje van de tafel en had op een of andere manier het voor elkaar gekregen dr short uit te trekken en met een hand bewerkte ze zichzelf.

Ik pakte haar topje beet en trok het naar boven toe. Een hand liet mijn bil even los en schoof uit het topje. De ander bleef dr kut roeren. Ik kon het topje alleen over dr hoofd doen want dat gaf wel even mee. Haar tieten bungelden nu los boven de tafel. Ik pakte haar bij dr middel en draaide haar in 69 naar mij toe, ik wilde zien wat haar hand aan het doen was. Haar kut hing nu vlak boven mijn gezicht en haar hand was drukdoende haar naar een hoogtepunt te vingeren. Het topje hing nog om haar pols. Met haar andere hand steunde ze op de tafel tussen mijn benen in al zuigende op mn pik. Wat een heerlijk gezicht.
Ik probeerde voorzichtig het werk van haar hand over te nemen maar toen ik in de buurt kwam greep ze mijn hoofd beet en drukte haar poes recht in mijn gezicht. Ik voelde hoe haar zachte natte lippen om mijn mond heen sloten en likte het zachte vlees daaronder. Zo een gladde kut had ik nog nooit gevoeld! Altijd voelde je nog ergens een vergeten haartje of stoppel maar Daphne had dit absoluut niet! Wel voelde ik iets hards, een klein rond puntje dat ergens uitstak. Ze had naast een tongpiercing ook een pennetje door haar klit gestoken!
Dat ik dat zojuist niet had gezien!

Ik roerde met mijn tong d’r piercing en merkte dat dit haar goed opwond. Ik wisselde het beroeren van haar klitje en het penetreren van haar vulva waardoor ze zo geil werd dat ze een flinke lading kutvocht uitspoot over mijn gezicht en in mijn mond. Ik werd daar weer zo geil van dat ik bleef door likken en ondertussen ook haar mond volspoot. Het deerde me niet. Ik was zo geil dat ik door bleef gaan. Mijn pik verslapte niet eens!
Onder het leegvreten van dr bloedgeile kut draaide ik haar op haar rug zodat ik nu bovenop lag. Hiermee kwam mijn zak vrij te hangen en stak mijn pik wat meer vooruit. Daphne zoog weer aan mijn ballen en likte daarvanuit langzaam omhoog.
Ze bewoog me om me te laten zakken. Zo hing mijn aars recht boven haar mond en ze ging helemaal los op mijn kont en mijn bilnaad.
Af en toe voelde ik haar tongpiercing tegen mijn aars aandrukken en leek het alsof ze die bij mij naar binnen probeerde te drukken.
Aangezien ze zo druk met mij bezig was bediende ik haar van hetzelfde. Ik haalde met mijn tong van haar klit in een keer door naar haar aars en likte die ook uit. Net als bij haar kutje probeerde ik mijn tong zo diep mogelijk in haar kontje te krijgen.

Daphne pakte mijn hand en bewoog die naar haar centrale punt. Ze gebood mij mn vingers in haar te steken. Een voor een. Ik deed het en op een gegeven moment had ik drie vingers in haar kut zitten en lekte ze haar sappen over mijn hand uit. Ze haalde mijn vingers er uit en vouwde mijn duim uit en bracht die naar haar kutje. Ik drukte mijn duim haar natte grot in. Vervolgens pakte ze mijn wijsvinger en bracht die naar haar kontje. Ik werkte voorzichtig mijn vinger haar kontje in. Ik kon mijn duim aan de andere kant van het vlees voelen. Ik kon aan alles voelen dat ze meewerkte en eigenlijk meer over mijn vinger heengleed dan dat ik m naar binnen werkte.
Ze drukte nog een vinger naar binnen en daarna nog een. Drie van mijn vingers zaten er in dr reet gepropt en zij reed er vrolijk overheen. Ondertussen aanschouwde ik het en bleef haar klitje likken en af en toe beet ik er voorzichtig in. Haar tempo werd hoger en hoger en uiteindelijk vloeide er weer kutvocht over mijn duim en vingers.

Kom! Prop hem er in en spuit mn reet vol! Gebood ze mij. Mijn pik was nog nat van al het kwijl dat zij er op had laten lopen toen ze me aan het pijpen was en nog steeds stijf genoeg om nog even te gaan. Ik drukte mijn pik tegen dr aars en keek haar even aan ‘ik zou ook graag je kut volpompen’ zei ik. ‘Misschien een volgende keer, ik ben niet aan de pil snappie?’ Zei ze met een knipoog terwijl ze haar aars over mijn pik liet zakken.
Haar kleine opening was door haar hitsigheid en mijn voorbewerking niet zo nauw meer en ik gleed vrij makkelijk naar binnen.
Echter bleef het sterretje wel strak om mn lul geklemd.

Ik lag nu weer op mijn rug en Daphne bereed mij als een Amazone. Haar voeten vlak op de tafel en gehurkt zat ze boven me met haar handen op haar knieën en reed haar kont op mijn lul. Dr tieten bungelden er vrolijk op los en haar tepels priemden vooruit als twee bierbommetjes. Ik speelde er een beetje mee terwijl Daphne zich naar een volgend hoogtepunt werkte.
‘Ik kom bijna’, hijgde ze in mijn oor. ‘Wil je zo hard als je kan in mijn tepels knijpen en er aan trekken?’ Ze nam een stressballetje in haar mond en beet er hard op.
Ik had beide tieten beet en greep naar haar staalharde tepels. Ik nam ze in mijn mond en beet er stevig in. Met het balletje in dr mond keek ze me geil en gretig aan.
Het moment van komen was daar. Ik voelde hoe haar reet zich samen spande en mijn lul nog meer omklemde. Vervolgens spoot ze een lading vocht uit dr kut over mijn buik en met dat moment (en deels van de schrik) kneep ik keihard in haar tepels en trok ze zowat van dr tieten af. Ze kwam gigantisch klaar. Haar hele lijf rilde en haar ogen draaiden bijna weg, ze beet keihard op het stress balletje en haar kreet werd gesmoord. Zo zat ze even te sidderen op mijn paal, nagenietend van haar orgasme.

Toen ze weer wat bijgekomen was keek ze me geil aan en fluisterde: “Jij moet nog komen hè?!”
Ik wilde zeggen dat ik al gekomen was toen ze me aan het pijpen was maar ik was nog zo geil dat ik er vanuit ging het nog wel een keer te kunnen.
Zeker omdat ze nu anders ging zitten. Ze leunde nu achterover en had haar voeten wat naar voren gezet. Haar benen had ze ver uit elkaar zodat ik vol zicht op haar kale vlakte had en haar piercing parmantig vooruit zag steken.
Sterker nog, ik zag hoe mijn pik haar reet in en uit schoof bij iedere beweging die ze maakte.
Ik kon me niet voorstellen dat een geil grietje als zij met een lichaam als het hare nog niet voorzien was. Zou het haar eis zijn dat haar partner volledig kaal zou zijn? Dat zou voor mij geen probleem zijn als dit me te wachten stond in een relatie.

Dit alles schoot door mijn hoofd terwijl ik deze pornodame haar gang zag gaan en hoe ze mijn lul aan het berijden was.
Ik raakte zo opgewonden van haar dat ik mijn zaad weer voelde opborrelen en uiteindelijk haar kont vol spoot. Ze merkte het aan me en siste me toe terwijl ze door bleef rijden: “ja kom maar geile jongen, spuit je lading in m’n reet!”.
Toen ik uitgehijgd was kroop ze langzaam van mijn pik die afgepeigerd op m’n buik viel, half slap.
Daphne zei:”ik zal jou nog even opfrissen als jij mij doet” en draaide zich om. Ze nam mijn lul weer in haar mond en zoog m helemaal schoon. Ze likte m’n voorhuid aan alle kanten totdat alles weer schoon was. Ondertussen had ze haar kont boven m’n gezicht gepositioneerd en zat er voor mij weinig anders op dan haar schoon te likken. Ik deed het met plezier want man wat was ik nog steeds geil! Tijdens het likken sijpelden mijn sappen haar aars weer uit zo mijn mond in. Ik kon weinig anders doen dan het opvangen.

“Niet doorslikken hoor!” Zei ze en draaide zich naar mij en gaf me een tongzoen waarbij ik mijn zaad uit haar aars weer vanuit mijn mond in die van haar mocht laten lopen. Alles slikte ze door en terwijl ze zich op haar hurken liet zakken voor me op de grond ging één hand voelend aan haar kut en kont of er nog meer uit kwam en bracht dat naar haar mond waar ze haar handen aflikte. Ik bekeek het schouwspel vanaf de behandeltafel en genoot van dit uitzicht.
Toen ze klaar was pakte ze een paar verfrissingsdoekjes en maakte mij eerst schoon en daarna zichzelf.
Ze zei:”Kom, we kleden ons aan want ik denk dat de tijd én mijn pauze erop zit”.
Toen ik enigszins vertwijfeld over alles wat me net gebeurd was buiten stond en naar m’n auto liep kwam er een berichtje van haar binnen.
“Bij je volgende behandeling wel weer naar mij vragen hè!?! 😉”
Stuurde ze.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Waxfan

Ik heb over de jaren een aantal verhalen geschreven en ben benieuwd wat anderen er van vinden dus ga ze nu maar plaatsen. Er zitten ook nog verhalen in de pen dus er moet nog het een en ander bij komen.

Dit verhaal is 9006 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Undercover werk 1”

    • Deel twee gaat de heel andere kant op. Meer kinky en BDSM.
      Ik hoop dat het je goedkeuring kan wegdragen. 😊

Plaats een reactie