BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De nieuwe buurman, deel7

“Zo, jij laat ook alles met je doen hè?” hoort Rebecca achter haar rug. Haar gedachten gaan direct alle kanten op. Ze hoort dat het Mehmet is, die haar weer ‘verrast’. Ze is blij dat hij haar weer komt bezoeken en haar weer goed onder handen gaat nemen. Tegelijkertijd hoort ze ook wat hij zegt. Zijn zoon heeft hem dus verteld wat hij en zijn vrienden allemaal met haar heeft gedaan. Ze hoort aan zijn toon dat hij het afkeurt, waardoor ze zenuwachtig wordt. Wat gaat hij met haar doen, gezien hij weet wat zij zijn zoon en zijn vrienden met haar hebben laten doen?

De jonge huisvrouw dwingt zichzelf om op te staan en naar Mehmet toe te draaien. Ze ziet de grijns op zijn gezicht. De last valt meteen van haar schouders. Hij zat haar maar te jennen! Ze glimlacht terug naar hem.
Mehmet stapt op Rebecca af en slaat zijn armen om haar heen. Hij drukt zijn mond op die van haar. Rebecca opent haar mond om zijn tong toe te laten en die te strelen met haar eigen tong. Ondertussen duwt ze haar borsten tegen zijn borst aan. Mehmet legt zijn handen op haar billen en kneedt ze. Ze kreunt zachtjes in zijn mond. Even beseft ze weer hoe gewillig en enthousiast ze het hem toelaat om haar te zoenen en te betasten.

“Je bent niet boos…?” begint Rebecca. Haar Turkse buurman lacht hardop. Hij schudt zijn hoofd. Rebecca voelt de opluchting. “Mijn zoon mag met je doen wat hij wilt. Als jij het allemaal toelaat…” De Turk kijkt Rebecca indringend aan. Hij geeft Rebecca een harde klap op haar billen. “… dan ben ik ook wel benieuwd wat jij mij allemaal toelaat.” Die opmerking prikkelt Rebecca’s nieuwsgierigheid. Wat is hij allemaal met haar van plan?
Veel tijd heeft Rebecca niet om erover na te denken. Voordat ze het doorheeft, pakt Mehmet de rand van haar T-shirtje vast en trekt ze die over haar hoofd. Haar grote borsten stuiteren een keer op en neer. De Turk kijkt goedkeurend naar haar borsten. “Zo zo, zelfs geen beha aan tegenwoordig?” merkt hij grinnikend op.

De Turk duwt Rebecca. Hoewel ze schrikt van zijn duw, laat ze zich op haar bed vallen. Mehmet verspilt geen seconde en trekt direct haar hotpants van haar heupen. Hij kijkt gespeeld teleurgesteld wanneer hij ontdekt dat Rebecca nog wel een string draagt. “Ik had toch wel verwacht dat je die dan ook uit had gelaten.” Zonder op een reactie te wachten trekt hij ook haar string uit. Hij kijkt goedkeurend naar haar kaalgeschoren venusheuvel. Rebecca had al verwacht dat ze ‘bezoek’ zou krijgen, dus ze heeft zich die ochtend nog geschoren. “Goed zo meisje” complimenteert de Turk terwijl hij een vinger door haar schaamlipjes haalt.
Plotseling draait Mehmet haar op haar buik en slaat hij weer hard op Rebecca’s billen. Ze voelt zijn hand op haar billen branden. Ze sist het uit van de pijn. “M… Mehmet!” gromt ze. De Turk gniffelt. “Als ik hoor wat jij mijn zoon allemaal laat doen, moet dit ook kunnen toch?” vraagt hij. Wanneer de jonge huisvrouw over haar schouder naar de Turk kijkt, ziet ze de grijns op zijn gezicht. Ze weet dat ze niks hoeft te zeggen, hij weet het antwoord toch al.

“Lekker kontje heb je toch ook…” verzucht Mehmet terwijl hij Rebecca’s billen pakt en ze spreidt. Rebecca hoort de Turk spugen voordat ze de klodder tussen haar billen voelt spatten. “Wat doe je?” vraagt de jonge huisvrouw enigszins zenuwachtig. “Daar kom je snel genoeg achter” antwoordt Mehmet. Hij voegt de daad bij het woord en schuift een vinger tussen haar billen tegen haar sterretje.
“Mmh nee!” probeert Rebecca te protesteren. Ze beseft al snel genoeg dat het geen zin heeft. Ze probeert zich te ontspannen en de vinger toe te laten. Ze herinnert zich dat Krijn wel eens anale seks heeft voorgesteld en dat zij hem nog net niet het bed uit heeft getrapt, terwijl ze de Turk maar één keer nee zegt voordat ze het hem toelaat om een vinger in haar kontje te steken. Blijkbaar merkt de Turk het. “Goed zo” stelt hij haar gerust. Met zijn andere hand kneedt hij haar billen. “Wees maar blij dat ik je eerst zo laat wennen” voegt hij er gniffelend aan toe.
Wanneer Rebecca net aan de vinger gewend lijkt te raken, voelt ze hoe Mehmet nog een vinger haar kontje in probeert te duwen. “Mmh” gromt ze. De tweede vinger voelt ze met een stuk meer moeite naar binnen schuiven, hoe goed ze zich ook probeert te ontspannen. “Wen er maar aan” herhaalt Mehmet, “mijn pik is nog groter.” “Mmh ja” beaamt Rebecca. Mehmet gniffelt zelfingenomen. Ze vraagt zich af of Mehmets dikke pik wel in haar kontje past…

Terwijl de Turk haar kontje vingert, gaat hij naast haar liggen. Met zijn vrije hand pakt hij haar krullen en haalt hij zijn hand erdoorheen. “Je doet het goed meisje” fluistert Mehmet hees in haar oor. Dat blijkt de sleutel te zijn voor de jonge huisvrouw om zich genoeg te ontspannen. Ze voelt de druk van haar kringspier verdwijnen, waardoor de tweede vinger haar kontje binnen dringt.
Rebecca draait haar hoofd naar de Turk toe en grimast naar hem. Tot haar verbazing reikt de Turk naar haar toe om haar te kussen. Ze verwacht niet dat de Turk zo teder kan zijn tegen haar. Mehmet grijnst naar haar. “Ik ga je in je kontje neuken meisje” fluistert hij. Rebecca knikt. “Neuk mijn kontje maar met je dikke pik lekkere neuker” moedigt ze hem aan.

De Turk trekt zijn vingers uit Rebecca’s sterretje. Ze kan het niet laten om een zucht van opluchting te slaken. Dan rolt Mehmet op zijn rug om zijn korte broek uit te trekken om daarna over de jonge huisvrouw heen te rollen. Zonder dat de Turk erom vraagt, pakt Rebecca haar billen en trekt hij ze uit elkaar. De Turk gniffelt. “Jij hebt er wel zin in hè?” Rebecca kan het niet laten om een opmerking terug te maken. “Als ik jouw zoon van alles toelaat, moet ik jou ook niet tekort doen hè?” Mehmet pakt haar krullen vast en trekt haar hoofd naar achter. “Inderdaad, laat jij je maar lekker in je kontje neuken” fluistert hij grommend in haar oor. Hoewel Mehmet de indruk wil werken dat hij hardhandig met haar omgaat, heeft Rebecca door dat hij haar haar plezier ook gunt.
Dan voelt Rebecca hoe haar Turkse minnaar zijn eikel tegen haar sterretje drukt. Ze voelt hoe hij met zijn eikel steeds meer druk zet tegen haar kontje. Uiteindelijk wijkt haar kringspier en voelt ze hoe Mehmet zijn eikel langzaam haar kontje in duwt. Onwillekeurig bedenkt ze dat ze nog nooit eerder anale seks heeft gehad en dat Mehmet dus haar kontje ontmaagdt. Het gevoel van Mehmets pik die haar kringspier steeds verder uitrekt zorgt ervoor dat ze er niet langer over na kan denken. Kreunend en grommend doet ze haar best om zijn lul zo goed en zo kwaad mogelijk toe te laten in haar kontje.

Net wanneer Rebecca het gevoel heeft dat ze niet meer van Mehmets pik kan verdragen, drukt hij zijn eikel volledig in haar kontje. Wanneer het dikste gedeelte van zijn eikel in haar zit, hapt Rebecca naar adem. “Je… zit in me” verzucht ze. Ze kan niet geloven dat ze zijn dikke pik in haar kontje kan hebben! “Ik neuk je kontje” gromt Mehmet in haar oor.
Met langzame halen voelt Rebecca Mehmets pik in haar kontje stoten. Ze grijpt het bed vast om zich schrap te zetten tegen de pijn, maar ze laat Mehmet zijn gang gaan. Ze is ervan overtuigd dat het vast lekkerder voelt wanneer ze eraan gewend is. Langzaamaan voelt ze dat dat ook zo is, het doet steeds minder pijn om zijn pik in haar kontje te voelen. Alsof haar minnaar het aanvoelt, stoot hij geleidelijk harder en dieper, totdat ze zijn lies aan het eind van iedere stoot tegen haar billen voelt klappen. Rebecca ontvangt iedere stoot met een gemoffeld kreuntje.
“En? Vind je het al lekker om in je kontje geneukt te worden meisje?” vraagt Mehmet grommend. Rebecca humt instemmend. “Ja Mehmet.” De Turk gniffelt zelfingenomen. Hij pakt haar krullen vast en trekt haar hoofd naar achter. “Wat ja Mehmet?” Rebecca kreunt. “Ik vind het lekker, om in mijn kontje, geneukt te worden Mehmet” zegt ze tussen zijn stoten door. Hij laat haar haren los. “Goed zo.”

Tot haar verbazing voelt ze dat haar Turkse minnaar haar krullen aan de kant schuift om haar in haar nek te kussen. “Je hebt zo’n lekker kontje meisje” fluistert hij in haar oor. Ze geniet van het complimentje. “En jij, hebt zo’n lekkere, pik Mehmet.”
“Dan mag je er wel lekker op zitten” besluit Mehmet. Hij trekt zijn pik uit Rebecca’s kontje, waardoor ze zucht van opluchting. Toch heeft ze nog niet genoeg gehad. De Turk rolt van haar af en op zijn rug, waarna Rebecca op haar minnaar gaat zitten. Haar minnaar bekijkt haar goed en grijnst. Ze kan het niet laten om terug naar hem te glimlachen, het voelt goed om te zien dat haar minnaar haar zo mooi vindt. Ze pakt haar borsten vast en speelt ermee, waardoor Mehmet een grijns van oor tot oor krijgt. Hij bevredigt haar ook zoals Krijn nooit zou kunnen, dus ze gunt hem ook zijn genot. Ook als dat betekent dat het haar in het begin pijn doet.
Zonder dat Mehmet erom hoeft te vragen, pakt ze zijn pik vast en zet ze die tegen haar sterretje. “Goed zo meisje” zegt haar minnaar. Ze glimlacht naar hem en laat zich langzaam over zijn pik zakken. Ze voelt hoe haar kringspier al een stuk makkelijker ruimte maakt voor zijn pik. Ze lacht hardop. “Het is zo lekker” verzucht ze.

Wanneer ze weer gewend is aan Mehmets pik in haar kontje, begint Rebecca met haar heupen te schuren. Het verbaast haar dat het een best fijn gevoel met zich meebrengt. De Turk kijkt haar met een grijns aan. “Ik wist wel dat je het lekker zou vinden, zie jou eens genieten van een pik in je kontje.” “Jouw pik in mijn kontje” verbetert Rebecca voordat ze zich voorover laat vallen om haar Turkse minnaar te zoenen.
De jonge huisvrouw duwt zich weer overeind om met haar klitje te spelen. Met haar andere hand pakt ze haar borst vast om die te kneden. Door Mehmets pik in haar kontje, haar vingers op haar klitje en haar hand op haar borst voelt Rebecca dat ze naar een orgasme toe raast. Grommend maakt ze zichzelf klaar. “Kom maar meisje” moedigt Mehmet haar aan.
Rebecca’s adem stokt, ze stoot nog een paar keer met haar heupen en dan komt ze luid kreunend klaar met Mehmets lul in haar kontje. Ze kermt haar genot uit. Wanneer ze naar Mehmet kijkt, ziet ze dat hij naar haar kijkt met een tevreden grijns op zijn gezicht. Ze blijft zichzelf vingeren om haar orgasme zo lang mogelijk te laten duren. “Mehmet!” kermt ze uit.

Uitgeput laat Rebecca zich over haar Turkse minnaar vallen wanneer haar orgasme langzaam wegebt. Ze lacht hardop terwijl ze vol overgave Mehmet zoent. “Dat was zo lekker” verzucht ze. Ze giechelt wanneer de Turk haar in haar nek kust en van onder nog een keer in haar stoot. “Jezus wat heb je een lekkere pik” fluistert ze in zijn oor. Mehmet gniffelt zelfingenomen. “Jij bent lekker.”
“Mehmet?” “Ja?” Rebecca kijkt met een verliefde blik in Mehmets ogen. Ze voelt Mehmets lul in haar kontje kloppen. “Jij hebt mij zo lekker laten komen… waar wil jij komen?” De Turk gniffelt. Hij trekt zijn pik uit haar kontje, waardoor Rebecca een zucht van opluchting slaakt. “Ga jij maar mee naar de badkamer, ik denk dat je dan wel genoeg weet” besluit hij. Rebecca voelt haar wangen rood gloeien. Hij weet donders goed wat zijn zoon en zijn vrienden daar met haar hebben gedaan… Desalniettemin rolt ze van het bed af en pakt ze Mehmets hand vast om haar naar de badkamer te leiden.

Terwijl ze met haar Turkse minnaar aan de hand naar haar badkamer loopt, vraagt ze zich af wat Mehmet van plan is met haar. Ze heeft een vermoeden dat hij zich heeft laten inspireren door zijn zoon en zijn vrienden.
Zonder erover na te denken stopt Rebecca in de douche en gaat ze op haar knieën voor Mehmet. “Heel goed meisje” complimenteert haar Turkse buurman, die haar met een grijns bekijkt. De jonge huisvrouw kijkt naar zijn pik, die nog steeds hard voor haar gezicht staat. Ze kijkt afwachtend naar haar minnaar. Hij legt zijn hand op haar achterhoofd, haalt zijn vingers door zijn krullen en duwt haar hoofd naar zijn kruis toe. Gewillig laat Rebecca zich naar zijn pik toe leiden. Ze opent haar mond en zuigt op zijn eikel. Heel even bedenkt ze dat Mehmets pik net nog in haar kontje heeft gezeten, voordat ze haar gedachten verzet om de Turk met volle overgave te pijpen.
“Wat doe je dat toch weer lekker meisje” verzucht Mehmet. Rebecca glundert door zijn complimentje. Ze voelt zijn pik al in haar mond kloppen. Haar anaal neuken heeft Mehmet ook niet koud gelaten. Ze hoeft niet lang te wachten voordat hij haar onder gaat spuiten!
“Laat me dat mooie koppie maar onderspuiten.” Rebecca stopt met Mehmet pijpen en wacht tot hij zijn pik vastpakt. Ze heeft al besloten dat zij hem wel wil aftrekken als hij het niet zelf doet, maar de Turk trekt zichzelf al af. Ze zet haar meest zaadvragende blik op en kijkt haar Turkse minnaar recht in zijn ogen. “Kom maar lekkere vent, spuit maar” moedigt ze hem aan. Ze ziet aan Mehmets blik dat hij het geweldig vindt dat ze laat weten hoe graag ze wilt dat hij haar onder spuit.

Grommend laat Mehmet weten dat hij klaar gaat komen. Rebecca straalt wanneer ze de straal sperma uit zijn eikel ziet spuiten. Net op tijd doet ze haar ogen dicht voordat het sperma op haar neus en wang spat. Ze voelt nog een klodder zaad op haar grote borsten spatten. “Spuit maar lekkere vent” kirt ze. Met één oog open ziet ze dat haar minnaar zijn laatste straal zaad al heeft gespoten. Ze hapt naar zijn eikel om het laatste zaad ervan af te zuigen. Ondertussen smeert ze zijn zaad uit over haar borsten. Ze voelt dat haar tepels keihard zijn. Mehmet kijkt tevreden toe hoe de jonge huisvrouw geniet van zijn sperma.
Wanneer ze Mehmets eikel schoon heeft gelikt, kijkt Rebecca Mehmet met glunderende ogen aan. “Heb je nog meer voor me?” vraagt ze terwijl ze zijn pik streelt. De Turk lacht. “Let jij maar eens op meisje.” Rebecca verklaart zichzelf voor gek. Ze smeekt haar Turkse buurman nog net niet om haar onder te plassen!

“Dus jij wilt dat ik je onder pis?” Rebecca glimlacht en knikt. “Zeg het dan.” “Ik wil dat je me onder plast Mehmet.” Mehmet doet alsof hij nadenkt en schudt zijn hoofd. “Nee, dat kan je beter vragen.” Rebecca knijpt met haar ogen. Ze speelt zijn spelletje graag mee. “Mehmet, wil je me alsjeblieft onder plassen met je lekkere lul?” De Turk glundert. Hij haalt zijn hand door haar krullen. “Als je het zo lief vraagt en zo graag wilt… dan kan je het krijgen schatje.”
Rebecca ziet dat Mehmets pisgaatje opent. De Turk richt zijn eikel op haar gezicht. Ze doet haar ogen dicht en laat haar Turkse minnaar haar onder pissen. Ze voelt zijn warme plas over haar gezicht en haar borsten spetteren. Zijn pis stroomt over haar hele lichaam. “Ik snap wel dat Ozcan dit zo leuk vond” merkt hij lachend op wanneer hij zijn eikel over Rebecca’s borsten afschudt. Rebecca opent haar ogen en giechelt. “Ik ben blij dat jij het ook zo leuk vindt.”

De Turk trekt Rebecca omhoog en kijkt haar in haar ogen met een bevredigde blik. “Je bent maar een vies meisje Rebecca… en ik vind het heerlijk.” De jonge huisvrouw glundert. “Zullen we nog even afspoelen?”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Erato

Ik schrijf graag verhalen over vrouwen die mannen verleiden en die zich laten verleiden door mannen met een buitenlandse achtergrond of door oudere mannen. Cuckoldverhalen zijn mijn favoriet. Wil je dat ik een verhaal over of met je schrijf? Laat het weten onder één van mijn verhalen!

Dit verhaal is 9458 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “De nieuwe buurman, deel7”

    • Vader en zoon hebben Rebecca samen goed te grazen genomen in deel 8, dank je wel voor de suggestie!

Plaats een reactie