BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De vriendjes van mijn vrouw.

Ik kwam vroeger dan gepland terug van een zakenreis, wilde mijn vrouw verrassen met mijn thuiskomst, en haar ophalen van haar werk. Ze heet Vera, is vijftig jaar, en al jaren lang verpleegster bij ons in het ziekenhuis. We hebben twee kinderen, die niet meer thuis wonen, en ze is al negenentwintig jaar mijn vrouw. Ik ben tweeënvijftig jaar oud, en een zakenman die actief is in buitenlandse handel. Ik stond tegenover de ingang van het ziekenhuis, en wachtte in de auto op haar. Eindelijk, daar kwam ze aan lopen. Ze was in het gezelschap van een jonge man, met wie ze geanimeerd in gesprek was. In plaats van het pad naar de parkeerplaats te nemen, sloegen de twee rechtsaf. Ik was verrast, stapte uit mijn auto, en volgde hen op en afstandje. Daarna sloegen ze linksaf, en namen het pad naar het personeelshuis voor interne collega’s. Voordat ik het in de gaten had, verdwenen ze naar boven. Vanaf de straat zag ik het licht aangaan, achter een raam op de eerste verdieping. In het huis tegenover de voordeur, ging de deur open, en een man verliet het pand. Ik realiseerde me al snel, dat ik door het raam van het trappenhuis naar het appartement waar het licht was aangegaan kon kijken, en de deur kon bereiken, vlak voordat deze weer dichtging.

Ik haastte me de trap op, en in feite kon ik vanaf waar ik nu stond, een groot deel van de kamer zien. De kamer was slechts zwak verlicht. Mijn vrouw had haar jas al uitgedaan, ze droeg een mouwloze coltrui, een rok, zwarte nylonkousen en hoge laarzen. Ze had haar blonde schouderlange haar in een paardenstaart gebonden. De jongeman kwam naar haar toe met twee wijnglazen. Ze proosten en namen een slok. Toen zetten ze het glas neer, en begonnen te zoenen. Ik was compleet verrast. Mijn vrouw heeft een minnaar! Ze draaide zich om, en ging met haar rug voor de man staan. Hij maakte onmiddellijk gebruik van deze positie, en streek met zijn handen over het lichaam van mijn vrouw. Zijn handen rustten op haar borsten, en masseerde ze. Hij kwam tussen haar benen in staan, en een hand ging onder haar trui. Mijn vrouw genoot zichtbaar van deze behandeling. Ze kantelde haar hoofd achterover. De jongen begon haar nu in haar nek te zoenen.

Ze wreef met haar billen over zijn heupen, en voelde waarschijnlijk zijn stijve lul. Ze trok zich nu terug, en draaide zich weer om. Opnieuw tongden ze elkaar hartstochtelijk. De handen van mijn vrouw gingen onder het shirt van de jongeman, en ze trok het over zijn hoofd. Een sterk, goed getraind bovenlichaam kwam tevoorschijn. Haar handen streelden over zijn lichaam, dwaalden dieper naar zijn broek, en opende die. Hij trok zijn spijkerbroek uit, en in zijn short was een grote bobbel te zien. Zijn short werd langzaam naar beneden getrokken, en plotseling kwam zijn stijve lul boven de boord uit. Hij had een grote en keiharde lul. Mijn vrouw greep zijn lul meteen vast, en begon hem af te trekken. Hij trok de trui over haar hoofd, en deed ook snel haar Bh uit. Meteen duwde hij mijn vrouw naar het bed. Ze gingen zitten. Hij drukte haar bovenlichaam op het bed, en tongde mijn vrouw weer. Hij zoog op haar tepels, waar ze erg gevoelig voor is, weet ik uit eigen ervaring. Zijn tong speelde in haar navel, en toen dwaalde hij terug naar haar nek en mond. Zijn handen waren verdwenen onder de rok van mijn vrouw. Ze trok langzaam en met smaak aan zijn lul. Haar minnaar knielde nu voor het bed. Hij maakte de lange rits van haar rechterlaars open, en trok hem langzaam uit. Zijn handen dwaalden nu langs de nylonkous omhoog onder de rok van mijn vrouw, en bleven daar hangen. Ze lachte, de opwinding in haat stem was duidelijk hoorbaar. Zijn handen streken over de andere nylonkous naar de andere laars, en deden die ook uit. Nu ging het weer omhoog onder haar rok, en rolde hij langzaam de hold up nylons naar beneden. Toen trok hij haar slipje uit. Zijn hoofd verdween tussen haar dijen. Mijn vrouw genoot duidelijk van deze behandeling.

Ze leunde comfortabel op het bed, terwijl haar minnaar haar kutje onder haar rok met smaak likte. Ik heb hun gekreun in mijn oren, en de smaak en het kutvocht van haar kutje op mijn tong. Maar hoe lang is het geleden dat ik voor het laatst geneukt heb met mijn vrouw? Vorig jaar sliepen we nog samen op oudejaarsavond. Op oudejaarsmorgen kwamen we thuis. Ik was behoorlijk dronken. Ze had er eigenlijk geen zin in, en ik nam haar gewoon mee naar boven om haar te neuken. Daarna werkte niets meer. We hebben het er ook nooit over gehad. Ik heb tot nu toe twee affaires gehad. De ene keer was ik op zakenreis met een collega in het verre oosten, en neukten we drie Thaise vrouwen. Iedereen zou zoiets geweldigs moeten hebben meegemaakt. Het duurde daarna drie dagen om te herstellen van die nacht. De andere was met een dertig jaar oude buitenlandse zakenpartner. Toen ik terugkwam op kantoor, vroegen mijn collega’s of ze nog steeds zo goed kon pijpen. Iedereen had iets met haar te maken gehad, en het gezegde dat de zaken met dit bedrijf op rolletjes liepen, kreeg nu een andere betekenis. In de kamer trok ze de jongeman onder haar rok vandaan. Ze tongde hem intens, en ze gingen allebei op het bed liggen, tongden en speelden met elkaars geslachtsdelen. Mijn vrouw ging nu op haar rug liggen, deed haar rok uit, en spreidde haar dijen.

Geil bood ze zichzelf aan, aan haar jonge minnaar. Haar speelkameraadje nam de uitnodiging meteen aan. Knielde tussen haar dijen, en wreef zijn stijve lul op haar natte schaamlippen. Mijn vrouw strekte haar armen naar hem uit, en in gedachten hoorde ik haar smeken: “stop hem in mijn kutje, en neuk me!” Hij speelde met haar, en daagde haar uit. Hij bleef het puntje van zijn eikel door haar schaamlippen trekken. Van boven naar beneden en terug. Soms stak hij zijn eikel een klein beetje in haar kutje, trok hem er onmiddellijk weer uit, en toen stootte hij plotseling zijn dikke lange lul met een krachtige ruk helemaal in haar kutje. Ze kwam overeind, maar zakte meteen terug in het kussen. Ze greep haar minnaar, en trok hem naar zich toe. Ze tongden elkaar hartstochtelijk. Hij neukte haar nu langzaam, met diepe en krachtige stoten. De twee verstrengelden zich met hun lichamen, en rolden opgewonden over het bed. Ze waren gewoon geweldig. Hij neukte haar nu sneller. Mijn vrouw genoot van elke stoot van die dikke lul in haar kutje. Ik zag haar geil lachen, en hoorde haar in zijn verbeelding schreeuwen van pure lust.

Mijn vrouw kwam overeind, haar gezicht vertrok van genot, en ik voelde haar lichaam trillen, terwijl het orgasme haar overweldigde. Haar minnaar stootte zijn dikke lul met een paar krachtige stoten in haar trillende kutje, en kwam toen klaar in haar kutje. Ik kwam op hetzelfde moment ook klaar. Ik trok als een gek aan mijn lul toen ik zag dat ze klaar kwamen, en spoot mijn sperma tegen de muur. Het duurde even, voordat ze weer in beweging kwamen. Ze draaiden zich naar elkaar om, en begonnen weer te tongen. Hun armen en benen sloegen om elkaar heen. Het tongen werd intenser, en hun tongen speelden fel met elkaar. Nu nam mijn vrouw het initiatief. Ze draaide de jongeman op zijn rug, en ging op zijn borst zitten. Haar nylons schuurden over zijn lijf. Haar jonge minnaar snoof de geur van haar kletsnatte kutje op. Ze gleed langzaam op zijn lichaam met haar vochtige kutje. Haar kutje gleed over zijn navel verder naar beneden. Langzaam naderde ze de nog steeds stijve lul, en voelde die tegen haar kutje aan drukken. Hij probeerde de ingang van haar kutje te vinden. Ze lachte om zijn pogingen, zoende hem op de mond, en ging naast hem liggen. Haar hoofd naderde langzaam zijn dikke lul. Haar tong speelde langzaam rond het puntje van zijn eikel. Daarna sloot ze haar lippen stevig om zijn eikel, en duwde de voorhuid heen en weer.

Hij draaide als een gek op het bed. Ze nam steeds meer van de dikke jonge lul in haar mond, en genoot duidelijk van de opwinding van haar speelkameraadje. Toen hurkte ze met haar kutje over zijn lul. Langzaam pakte ze zijn lul vast, en plaatste die voor haar kutje. Hij begon haar meteen van onderaf te neuken, en duwde zijn lul met krachtige stoten in haarkutje. De twee gaven zich weer over aan hun geilheid. Ook mijn lul stond weer stijf overeind, en ik begon me net weer af te trekken toen een voordeur boven me openging. Ik trok haastig mijn broek op, en ging de trap af naar buiten. De vrouw die na mij het huis verliet, deed de voordeur dicht, en ik kon niet meer terug. Ik keek op de klok. Het was half twaalf uur. Mijn vrouw genoot al ruim twee uur van haar bewonderaar. Ik heb toen geprobeerd mijn vrouw te bellen. Ik kreeg haar voicemail. Ik vertelde haar dat ik vroeg terug zou zijn, en dat ik thuis op haar zou wachten. Ik bestelde een taxi, en liet me naar huis brengen. Thuisgekomen dronk ik eerst een groot glas cognac, en ging daarna op de bank liggen. Ik had nog altijd het beeld in gedachten van mijn vrouw, die op het bed lag met haar dijen wijd open, en die haar minnaar uitnodigde om haar te neuken. Bij deze gedachte trok ik weer aan mijn lul, en spoot het sperma in mijn short. Toen viel ik in slaap. Ik werd wakker. Ze stond naast me, en schudde me aan mijn schouder.

“Hallo, leuk dat je er al bent! Ik ben wat gaan drinken met collega’s, en heb net je informatie beluisterd.” Ze glimlachte naar me. Ik keek op de klok. Het was half drie in de nacht! Ze had een goede tweeëneenhalf uur doorgebracht met haar minnaar. Ik stond op en zoende haar. Met mijn tong opende ik haar lippen, en voelde haar tong waarmee ze de lul van haar minnaar had gelikt, en zijn sperma had geproefd en opgelikt. Ik werd prompt geil, en kreeg een geweldige erectie. Ik drukte mijn stijve lul tegen haar aan, en streelde met mijn hand over haar doorgeneukte kutje. Mijn handen gleden over haar rug. Ik voelde dat ze geen Bh droeg. “Nou, dat is pas een groet! Wat is er toch met je aan de hand?” Met deze woorden trok ze zich terug uit mijn omhelzing, en liep ze naar de badkamer. Ik stond daar met mijn stijve lul. Ik opende haar tas, en vond daar haar slipje en Bh. Ik ging naar bed en wachtte. Ik wilde haar terug, en daarom wilde ik haar goed neuken. Eindelijk hoorde ik de badkamerdeur dicht gaan, en stond ze in haar korte doorzichtige nachthemdje in de slaapkamerdeur. Door de dunne en transparante stof zag ik haar lichaam, dat tot voor kort geneukt was door een andere man. Ze ging in bed liggen, draaide me haar rug toe, en wenste me een goede nacht. Ik kroop snel onder het dekbed, en ging achter haar liggen. Mijn handen streelden haar lichaam. Ik wreef met mijn stijve lul over haar billen. “Laat me met rust, ik ben moe,” smeekte ze. “En ik ben geil, ik wil jou neuken! nu!” antwoordde ik. Met mijn rechterhand probeerde ik tussen haar dijen te komen, de linker begon aan haar tepels te draaien, en tegelijkertijd zoende ik haar nek.

Na een korte tijd gaf ze met een stille zucht haar weerstand op, en rolde zich op haar rug. Ze gedroeg zich nogal passief, en liet me mijn gang gaan. Mijn hand dwaalde af naar haar kutje. Haar schaamlippen waren al opgezwollen, of nog vol verwachting. Ze opende haar dijen, en kreunde van opwinding, toen ik twee vingers in haar kutje duwde. Het voelde zacht en super vochtig aan, echt geil. Ze genoot nu van het spelletje. Ze ging comfortabeler op het bed liggen, en liet mijn vingers haar kutje neuken. Ik zoende haar. Mijn hoofd dwaalde af naar haar borsten. Ik heb haar harde tepels even verwend, om dichter bij mijn doel, haar kutje te komen. Ik trok mijn vingers uit haar kutje, veranderde een beetje van houding, en legde mijn hoofd tussen haar dijen. Ze rook intens naar haar kutsap, sperma en lust. Ik voelde mijn geilheid sterker worden. Met mijn tong begon ik haar natte schaamlippen te likken, tot aan haar klit, en weer terug. Het kutsap stroomde gewoon uit haar kutje. Ik proefde het sperma van haar minnaar, en dat maakte me echt geil. Ik voelde mijn harde stijve lul.

Haar gekreun werd luider. Haar vingers klauwden in mijn haar, en trokken me langzaam naar haar toe. Toen we elkaar even in de ogen keken, begon ze te lachen. Lachte ze me uit? Lachte ze me uit? Lachte ze van opwinding en lust, omdat ze voor het eerst twee lullen in één nacht in haar kutje voelde? “Wat is er?” vroeg ik. “Niets, neuk me! Neuk me nu!” Ik voelde hoe haar rechterhand mijn lul in positie bracht. “Kom op nou!”. Ze drukte haar lichaam omhoog, en ik stootte mijn lul met al mijn kracht in haar kutje. Ze kreunde luid. We vonden al snel een heerlijk ritme. Ik neukte haar met diepe, krachtige stoten. Ze kreunde steeds harder, en na een korte tijd voelde ik dat ze op het punt stond om klaar te komen. Ook voor mij was de tijd gekomen. Met een laatste krachtige stoot, spoot ik mijn sperma in haar kutje. Op hetzelfde moment kwam zij ook klaar. Mijn vrouw schreeuwde letterlijk toen ze klaar kwam. Haar lichaam verkrampte, en haar kutspieren trilden. Het duurde even voordat we tot rust kwamen. Ze was weer van mij! We vielen volledig uitgeput in slaap. De volgende dag, tijdens het ontbijt, vertelde ik mijn vrouw dat ik haar met de jongen had zien neuken, en dat het me echt opgewonden had gemaakt. We hebben toen nog lang gepraat over ons huwelijk, seks, en hoe het verder zou kunnen gaan. Dat is bijna twee jaar geleden. Mijn vrouw laat zich nog steeds door jonge jongens neuken.

Soms belt ze me dan, en kan ik meeluisteren aan de telefoon, of ze maakt korte filmpjes, die ze me daarna laat zien. De beste ervaring was echter, toen ze zich met een jongen neukte in onze slaapkamer, en ik in de kamer ernaast kon luisteren en kijken. Toen ze wat te drinken kreeg voor zichzelf en haar minnaar, kwam ze even binnen, en mocht ik haar kutje even likken en haar kutsap proeven. Na elke nieuwe ervaring kwam ik altijd aan de beurt en we hadden daarna de beste seks in ons huwelijk.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Max55

Ik ben een oudere jongere, die kan genieten van mooie, en tekstueel goed geschreven verhalen. Ik ben een liefhebber van alles dat een meisje of een vrouw mooier kan maken. Dat verwerk ik in mijn verhalen.

Dit verhaal is 22961 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “De vriendjes van mijn vrouw.”

  1. “Ik stond tegenover de ingang van het ziekenhuis, en wachtte in de auto op haar.” Waar was zijn auto gebleven? heb ik iets gemist? “Ik bestelde een taxi, en liet me naar huis brengen.” .

  2. Tof verhaal. Bij mij is het zo begonnen. Ik heb ze namelijk ook bezig gezien met een jongere kerel en hadden nadien heerlijke sex. We hebben het uitgepraat en ik was eerlijk om haar te bekennen dat ik er ongelooflijk geil van werd. Sindsdien heeft ze al veel vriendjes met haar laten spelen. Soms moest ik toekijken, soms luisteren. Al vele jaren gelukkig gehuwd.

Plaats een reactie