BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Esther mijn buurvrouw.

Al vanaf de eerste dag dat we naast elkaar wonen is Esther mijn buurvrouw al een zeer bijzondere verschijning met haar mooie slanke figuur en lange blonde haren. Met feestjes stonden we wel vaak bij elkaar en beetje elkaar te plagen maar nooit gebeurde er iets en behalve soms keer ondeugende grap gingen we niets verder.
Aantal jaar ginger er dan ook zo voorbij tot het moment dat ik steeds meer aan haar ging denken en nog maar een ding wou. Met haar samen in bed belanden. Maar goed we waren ook allebei getrouwd dus situatie was beetje lastig.
Durfde het haar ook zo niet te zeggen dus besloot telefoon met ander nummer te kopen en haar daarmee uiteindelijk berichtje te sturen zonder te zeggen wie ik was.

Er gingen paar dagen voorbij en net op het moment dat ik dacht dat er niets meer kwam trilde de telefoon. Veel stond er niet in het berichtje alleen maar hoe ik aan nummer kwam en wie ik was. Tal van berichtjes werden heen en weer gestuurd. En op gegeven moment werd soms zelf al een beetje ondeugend. Toen brak de week aan dat bij ons in de stad de zomerkermis was en ik had haar gestuurd. Zaterdagavond in de stad kom je erachter wie ik ben. Ik ging zaterdag met paar vrienden stad in en Esther ging met paar vriendinnen. Zo rond uurtje of 23.00 uur kwamen we elkaar tegen in dezelfde kroeg. Duurde even en toen besloot ik haar maar drankje aan te bieden en duurde niet lang of de flauwe grapjes vlogen over de tafel heen. Op gegeven moment viel het me op dat ze beetje zenuwachtig was ik vroeg haar wat is er Esther je lijkt zo zenuwachtig. Er zaten al de nodige borrels in dus ze vertelde me meteen hele vraag van de appjes en alles. Ik dacht dit is het moment ik keek haar echt in de ogen en zei. Esther die berichtjes komen van mij af. Ze keek me met grote ogen aan. JIJ?!

Ik zei ja sorry ikke. Vind je nu al zo lang speciaal en wil je zo graag anders leren kennen. Heerlijk eerlijk zei Esther. Stiekem hoopte ik al dat het van jou af kwam. Maar zei ze. Hoe bedoel je anders leren kennen.
Ik besloot maar meteen heel ondeugend te spelen. En zei alleen maar. Esther wil je zo graag naakt zien en in mijn bed hebben. Ze keek me ondeugend aan en zei. Zullen we zo maar gaan dan. Zal nog wel even duren voor we thuis zijn met dikke knipoog. Ik zei mijn vrienden gedag en Esther haar vriendinnen. Pas maar op zei eentje van haar vriendinnen. Samen met de buurman naar huis. Daar red ik me wel mee zei Esther tegen haar met een knipoog.

We liepen richting huis toen we bij de speeltuin aankwamen en ineens pakte Esther me bij de hand en trok me mee achterin naar stil plekje. Zo zei ze. Ze keek me aan. Dus je wou mij graag anders leren kennen en op dat moment kuste ze me op de mond onze tongen vonden die van elkaar en heerlijk stonden we te zoenen. We stonden heel dicht tegen elkaar aan en voelde mijn pik meteen stijf worden. Na tijdje lekker te zoenen keek ze me ondeugend aan. Volgens mij vindt er nog iemand het zoenen heel lekker en voelde haar hand in mijn kruis. Ze keek me recht in de ogen toen ze zichzelf door de knieën liet zakken. Ze begon mijn broek open te maken en zei. Eens even kennis maken met hem. Hoop dat je lekkere pik hebt Frank. Mijn pik spring meteen tevoorschijn. Hhhhmmm Frank dat is idd een heerlijke grote pik. Die heeft ergens zin in. Zelfs je eikel is al vochtig van het voorvocht.

Ze likte eroverheen en toen nam ze mij eikel in de mond en steeds verder zag ik mijn pik in haar mondje verdwijnen. Mijn hand ging achter haar jurkje op zoek naar haar heerlijke borsten. Stijve tepels die priemden al naar voren heen. Ooh Esther wat pijp je lekker en begon mijn heupen een beetje naar voren te drukken. Mijn pik schoot diep haar keeltje in o ja zegt ze. Kom maar neuk dit geile bekkie van me maar. Neukte haar lekke diep achterin haar keeltje. Is zei nu stoppen anders spuit ik je hele mondje vol. Dit was voor haar het teken om nog harder door te pijpen. Kom maar zei ze laat me je geile zaad proeven. Dit was genoeg om mijn zaad de ruimte te geven. Straal na straal spoot ik haar mondje in. Toen alles eruit was liet ze me alle zaad in haar mondje zien waarna ze alles doorslikte. Wat ben je toch een stoute buurman zomaar mondje van je buurvrouw vol spuiten met zaad. Komt omdat je me zo geil maakt Esther en ik ga nog nog veel meer zaad bij je achterlaten. O ja zegt ze hoe dan.

Ik liet haar gaan staan en zette haar op de picknicktafel neer ik trok haar slipje uit en stopte meteen twee vingers diep in haar natte kutje. Hhhmm je kutje is gewoon kletsnat. Die verlangt naar een harde pik.
Hhm zegt ze heb je condooms bij je ik keek haar aan en op moment dat ik moment naar binnen liet glijden zei ik tegen haar. Wat zei je en lachte erbij. Ze keek me aan en zei. Ik gebruik niets en heb geen zin in kindje van de buurman. Dat ze dat zei maakte me eigenlijk alleen maar geil en begon haar lekker diep te nemen. Fuck it zegt ze. Dit is veelste lekker. Neuk mijn geile kutje maar. Maar niet in me spuiten.
Ik begon haar hard en diep te nemen. En voelde niet lang daarna dat zaadlozing eraan zat te komen. Neukte haar nog harder en op moment dat ik kwam voelde ik een straal diep in haar spuiten. Snel haalde ik mijn pik eruit en de rest van zaad spoot ik over haar buikje heen.
Ze keek me geil aan en zei. Wat was dit lekker Frank. Nu maar hopen dat er niets van komt met zaad wat nu in me kutje zit. We besloten ons aan te kleden was nu al laat genoeg en samen liepen we verder naar huis. Om de hoek gaven we elkaar nog dikke tongzoen. Tot snel zei Esther. Ben nog lang niet klaar met je.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Frank76

Ben man van 47 jaar en besloten een en ander op papier te zetten wat ik zoal mee heb gemaakt dor de jaren heen. Een en ander is wel met fictie aangevuld.

Dit verhaal is 18020 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie