BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Haar bestie

Het was de warmste dag van augustus 2022, deze dag zal mij nog lang bijblijven. Ik ben Henk en woon samen met Sanne, ons huisje staat in, Lombok, een oude wijk van Utrecht. Er is weinig ruimte in de nauwe straatjes van onze woonwijk en in de zomer wordt het er vreselijk warm, ´s nachts koelt het er ook nauwelijks af. Vandaar dat we zo luchtig gekleed als het warm is. Ik loop regelmatig alleen in een korte broek door ons huis. Mijn vriendin in een rokje met haar bikinitopje. Ik krijg nog altijd de rillingen als ik haar zo gekleed zie. Haar bijna perfecte lichaam, peervormige kont met stevige borsten komen dan echt tot hun recht. We hebben niet meer elke dag seks zoals in het begin van onze relatie, maar ik mag nog altijd niet klagen. Een vluggertje is er bij haar nooit bij ze doet alles om mij te verwennen.

We waren vroeg opstaan, ondanks de ventilator was het niet te harden binnen. Na ons gebruikelijke “ochtendritueel” vertrok Sanne om samen met haar vriendin Tamara te gaan shoppen. Tamara is 23 ze ziet en om eerlijk te zijn nog net iets geiler uit dan mijn Sanne. Wanneer ze bij ons thuis was heerste er altijd een spanning. Nooit is er iets gebeurd op wat stoute gebaartjes en flirterige lachjes na. Dit zou vandaag compleet veranderen.

De meiden hadden elkaar alweer een tijdje niet gezien en hadden afgesproken om ’s morgens te gaan shoppen. Ik wist dat ze wel een tijdje weg zouden blijven, want het zijn tenslotte vrouwen. Toen besloot ik dus maar om lekker in ons tuintje van de zon te genieten met een spannend boek waar ik net mee begonnen was. Ik trok mijn zwembroek aan en smeerde mij in ging ik zitten. Al was ik verzonken in het boek en de tijd verstreek. “Hey lief, hey Henk…” klonk het toen de meiden thuiskwamen, met een tas vol met kleding. “Zo de pinpas weer flink laten vlammen dames? Gaan jullie showen wat er gekocht is?” Ze wilden hun nieuwe kleding niet vies maken met het zweet dus haalde ik wat te drinken en stelde voor samen in de Lidl opblaas jacuzzi te gaan. Sanne bestelde sushi bij Just-eat en terwijl we wachtte kleedde ik mij om. Ik trok een zwembroek aan, Tamara haar bikini en Sanne… “Ik heb geen bikini bij me.” Beide meiden verdwenen naar onze slaapkamer om een geschikt setje te kiezen.

Even later kwamen ze terug. Sanne droeg het donker groene, satijnen, lingeriesetje van Tamara, mijn favoriete setje! Omdat Sanne wat voller is dan mijn Tamara puilde haar borsten uit het BH-tje en kwamen haar billen prachtig naar voren in het stringetje… Ze stapten samen in het warme bad. Er werd aardig gedronken en we dolden wat. Sanne vertelde over haar verbroken relatie en dat ze “alweer” twee maanden geen echte seks had gehad. “Echte seks?” Vroeg Tamara. Sanne keek mij aan, als of ze twijfelde het uit te spreken. “Uh… jaa… met een vibo en mijn handen, maar geen echte lul, ruwe handen op mijn tieten, al die tijd geen mond op mijn kutje… Dat werk.” Mijn pik schoot omhoog en Tamara’s hand speelde er zachtjes mee. “Heb je nog een BaCo voor mij?” vroeg Sanne. Ik wilde wachten tot mijn stijve weg was maar Tamara stuurde mij het bad uit. Terwijl ik weg liep hoorde ik de meiden smoezen…

Toen ik terug was bij het bad zaten de meiden, licht aangeschoten, te giebelen. Ze spraken over mijn lijf en Tamara wilde weten wie van hun beide de “mooiste tieten had.” Ik reageerde terughoudend. Een aantal woningen in ons blok hadden vol inkijk in ons tuintje. “Wil je kijken en keuren?” daagde Sanne uit. Ze ging op haar knieën zitten en schudde haar voorgevel zachtjes heen en weer. Tamara volgde haar voorbeeld. Mijn stijve was weer helemaal terug… “Uh… allebei even mooi…” probeerde ik mij er uit te draaien. “Heeey ken het niet stiller!” schreeuwde een buurvrouw, blijkbaar jaloers omdat ze niet mee mocht doen. We gingen zitten en fluisterden nog met elkaar.

Na een half uurtje fluisteren en dollen gingen we naar binnen. We droogden ons af en trokken een shirtjes en broeken aan. Onder het genot van meer drank en hapjes gingen we kaarten zoals wel vaker doen. Naarmate de avond vorderde werd poker uiteindelijk strippoker, maar verder dan bikini of boxershort gingen we niet. Het was inmiddels al laat geworden en Tamara besloot om te blijven slapen. Ach ze bleef wel vaker slapen en omdat we zo goed bevriend zijn sliep Tamara bij ons in bed. Ik heb ooit een extra groot kingsize bed gekocht. Er was dus plek genoeg voor drie. Ik kuste beiden meiden Sanne aan mijn ene zijde, Tamara aan mijn andere kant. Ik lag tussen de beide meiden in. Sanne aan de rechterkant en Tamara aan de linkerkant. De laatste keer dat dit was gebeurd was alweer 2 maanden geleden.

Mijn vriendin had toen heel veel zin in seks, het kon haar niet schelen dat Sanne ook in dat bed lag. Ze lag toch te slapen. We hebben toen heerlijk geneukt! Lepeltje – Lepeltje ging ik tegen mijn vriendin aan liggen. Ze had haar benen geopend en mijn stijve pik tussen haar lipjes toegelaten! Met wat voorzichtig bewegen schoot mijn geslacht in mijn vriendin en we bedreven stil en voorzichtig de liefde. Nadat we beide waren klaar gekomen draaide ik mij om, om te gaan slapen. Ik vol in de glimlach van Tamara…en wist dat ze alles meegekregen had. Ze heeft er nooit iets van gezegd en ik heb het niet tegen Sanne gezegd en met Tamara heb ik het er ook niet over gehad. Deze avond lag ik een beetje naar het plafond te staren en dacht weer aan die nacht. Ik merkte dat Sanne al een tijdje heerlijk lag te slapen en Tamara ook.

Maar schijn bedriegt… Ik draaide mij op mijn linker zijde, richting Tamara om te gaan slapen. Nog geen minuut daarna voelde ik een hand richting mijn kruis gaan. Ik opende mijn ogen en keek recht in de glimlach van onze vriendin. Ik wist ik even niet waar ik het zoeken moest. Er was nog nooit iets gebeurd tussen ons en ik wilde geen problemen met mijn vriendin. Ze kneep zachtjes in mijn snel stijver wordende geslacht. De geilheid nam het echter volledig over toen Tamara zachtjes in mijn oor fluisterde: “Weet je nog 2 maanden geleden? Ik heb alles gezien. Dit wil ik ook, NU!”

Ik was meer dan verbaasd en wist even niet of, of hoe ik moest reageren. Voor ik ook maar iets kon doen trok ze mij tegen zich aan en begon mij te kussen. Ik liet het maar begaan en onze tongen vonden elkaar al snel en hevig. Ik liet een hand richting haar borsten gaan. Ik trok haar T-shirt omhoog. Ze richtte zich op en trok het uit. Daar lag ze dan, met haar heerlijke tieten open en bloot voor me. Zo geil als ik was kon ik niet van haar heerlijke tieten afblijven. Om en om met hand en mond en streelde ik haar stijve tepels. Ze kreunde zo zacht mogelijk om Sanne niet wakker te maken. Ondertussen speelde ze met mijn pik door mijn boxers heen.

“Ik wil je hand daar…” fluisterde ze en keek omlaag. Ze trok me traag af. Soms stopte ze, soms kneep ze in mijn geslacht. Ze opende haar benen en mijn hand ging het groene slipje in. Een heerlijk kaal heuveltje verwelkomde me. Ik drukte twee vingers tussen haar kletsnatte schaamlippen en geef wat extra druk. Met twee vingers ga ik haar binnen. Even knijpt ze intens in mijn geslacht. Ze kijkt me aan… “Toe dan… geef het mij…” met mijn duim streel ik haar clitje terwijl ik twee vingers in haar heen en weer laat gaan. Haar hand neemt de snelheid van mijn vingerstoten over… in het vage licht zie ik haar ogen rollen. Ze bijt op haar onderlip er ontsnapt een zacht kreuntje aan haar mond. Ik hield me helemaal stil… What the fuck doen we? Wat als we betrapt worden?

“Kom op…. Ik ben al bijna zo ver…” fluister Tamara. Ik krom mijn vingers diep in haar en begin haar weer te neuken met mijn vingers. Dan begint ze me weer af te trekken… Dan gaat het snel ze kreunt vrijwel geluidloos, haar schede kramt samen om mijn vingers. Ze verzet zich tegen het schokken van haar lijf, maar ik voel hoe ze komt. Ik laat haar even gaan en geniet van haar moment.

Nu wil ik ook… Ze kijkt me aan… “waar gaan we je zaad laten?” lijkt ze te vragen. Met een snelle move doet ze het satijnen slipje uit en wikkelt die om mijn geslacht. Weer gaat haar hand op en neer over mijn geslacht, dan voel ook mijn orgasme aanstormen en spuit mijn zaad in het slipje van Sanne dat Tamara van haar leende… Een kus volgt en ze trekt het slipje weg en geeft me een kus op mijn lippen. “Dank je wel geile man!”

Ik rol om richting mijn Sanne… Zal ze iets door gehad hebben of…

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eriks

Jong en onbezonnen, de eerste keer, ergens in Frankrijk tijdens een vakantie. Daarna beleefde ik veel tijdens mijn reizen, maar ook tijdens mijn werk. Meerdere ervaringen heb ik uitgeschreven om niet te vergeten en deze vul ik aan met fantasieën.

Dit verhaal is 11184 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Haar bestie”

  1. Heel verwarrend verhaal.

    Je begint met te zeggen dat je met Sanne bent en Tamara haar bestie is, wanneer ze thuis komen is plots Tamara je vriendin en daarna blijft Tamara slapen en op het einde is het jouw Sanne.

Plaats een reactie