BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Het Bedrog van Wilma – 2

Hoofdstuk 2. Terugpakken?

Vreemd genoeg merkte ik dat ik niet verrast was door het feit dat Wilma alweer contact zocht met haar vriendjes. Wel deed de inhoud van de chat me verassen en ik vermoedde dat er meer aan de hand moest zijn dan puur en alleen seks hebben met andere mannen of het naar een seksclub gaan. Ik nam me voor om later vandaag of dit weekend me meer te verdiepen in haar en hun verleden. Uiteindelijk had ik de agenda van Wilma en de hele WhatsApp geschiedenis van iedereen op een geheugenkaart staan en kon ik die dan ‘rustig’ gaan doorwerken.

Nu waren mijn kinderen het belangrijkste en het enige waardevolle in mijn leven. Zij hadden afgelopen nacht bij mijn schoonouders gelogeerd zoals zo vaak gebeurt als ik in het weekend werken moest. Wilma plande dan zoals al gezegd haar zgn. vriendinnen avondje waar ik nu dus vraagtekens bij plaatste.
Op zaterdagochtend sportten onze kinderen altijd in verenigingsverband maar om deze tijd zou dat wel voorbij zijn. Mijn vermoedens werden bevestigd bij binnenkomst en in een mum van tijd hingen ze om mijn hals en lieten merken hoe blij ze wel niet waren met mijn vroege terugkomst. Ze vroegen naar hun moeder en ik zei dat ze een beetje ziekjes was en in bed lag. Mijn schoonmoeder, een gepensioneerde huisarts, vroeg direct of het ernstig was waarop ik antwoordde: “waarschijnlijk iets te veel gedronken of verkeerd gegeten”. Aan mijn ogen zag ze echter, zo vermoedde ik tenminste, dat ik iets achterhield, maar gelukkig accepteerde ze mijn antwoord.

Ik vroeg vervolgens aan de kinderen hoe de wedstrijden waren gegaan en kreeg enthousiast alle verhalen te horen. Mijn schoonmoeder, die me bleef observeren, vroeg of ik iets te drinken wil hebben en bracht me een kop koffie. Ik nam daarop Manon, onze jongste, die toch de grootste flapuit van allen is, even apart. Liet haar de paspoortfoto’s van de 2 mannen zien en vroeg: “Lieverd ken je deze heren?” Vrolijk en zonder enige vorm van achterdocht riep ze: “Ja paps, dat zijn oom Wouter en oom Marcel”. Alweer viel een steen op mijn hart, een klap die bij de volgende vraag nog meer schade aanrichtte: “Komen deze mannen ook bij ons op bezoek en wat doen ze dan?” Manon, in al haar onschuld: ” Ja, maar mama belt dan altijd naar oma of ze even op ons kan passen. En als oma niet thuis is, moeten we maar in de tuin gaan spelen of beneden, en mogen haar absoluut niet storen omdat ze belangrijk zaken moet bespreken. Mama gaat dan naar boven en we horen haar dan wel erg lachen en soms ook gillen van plezier.”

Ik hoorde dit met stijgende boosheid aan en had moeite me in te houden. Ik gaf haar een knuffel en zei dat ik even naar huis moest om naar mama te kijken. Pas toen viel me op dat Oma had meegeluisterd en me vragend aankeek. Ik negeerde haar en liep naar buiten.

Eenmaal buiten liet ik mijn emoties de vrije hand en schreeuwde van woede. Hoe kon dat kreng sex hebben met mijn kinderen in huis. Zo kende ik mijn Wilma absoluut niet meer en was ze voor mij het laagste van het laagste in de wereld geworden. Boos stampte ik rond en wist niet wat te doen. Had ook niet in de gaten dat mijn schoonmoeder me achternagelopen was. Ze zag mijn boosheid en woede en vroeg me wat er aan de hand was. Als oud huisarts had ze natuurlijk de nodige mensenkennis opgedaan, kende me ook erg goed en wist dat ik van nature nooit zo boos was. Dus het moest iets ergs zijn dat begreep ze intussen wel. Ik brieste nog altijd van woede en wist ook niet of dit het juiste moment was om dit met haar te delen. Ze drong echter aan en had dondersgoed in de gaten dat het hoogstwaarschijnlijk iets met haar dochter te maken had. Ze zei dat ze meegeluisterd had toen ik Manon vragen stelde en of dit met de afwezigheid van haar dochter te maken had? Ik stelde voor een rondje te lopen en vroeg haar niets maar ook niets met iemand te delen, zeker niet met haar man die toch al een fragiele gezondheid had, en al helemaal niet met Wilma.

Ze beloofde dat en we wat later namen we plaats op een bankje. Ik vertelde haar dat ik Wilma gisteravond bij thuiskomst betrapte toen ze het in huis in gezelschap van 2 mannen verliet. En dat ze vanochtend vroeg zo rond 5 uur pas weer terugkwam nog altijd in het gezelschap van die 2 mannen die ook zijn blijven slapen. Ik liet haar de foto’s van hedenochtend zien waar ze alle drie naakt in bed lagen. Vertelde echter niets over de seksclub en al helemaal niet over wat ik van de portier gehoord had. Wel over het feit dat ze deze mannen in ons huis ontving, en regelmatig op haar terugviel om de kinderen op te vangen. En anders maar met die gasten neukte terwijl de kinderen in huis waren. En dat mijn dochter dat zojuist bevestigd had.

Ze bleef stil zitten en zei even niets. Uiteindelijk nam ze het woord en vertelde zachtjes: “Martin, ik wist hier al een paar weken van en heb Wilma er ook op aangesproken. Ze zei me dat het iets eenmaligs was en het nooit meer zou gebeuren. Ik vind dit meer dan verschrikkelijk” en barstte weer in huilen uit, zeggende dat dit haar dochter niet was, dat ze haar zo niet hadden opgevoed en haar zo niet herkende. Ik zat er perplex bij en moest even bijkomen van hetgeen ze me verteld had, en hielden elkaar vast zonder iets te zeggen. Na een een tijdje stelde ik haar de logische vraag: “Hoe wist jij dan hiervan en waarom vertel je me dat nu pas?” Ze keek voor zich uit en zei zachtjes: “Ik heb het van Kaj te horen gekregen. Hij kwam zo een kleine 3 weken geleden op een woensdagmiddag overstuur terug. Hij was thuis geweest om wat huiswerk op te halen dat hij vergeten was. Daarvoor had hij de sleutel van de achterdeur gekregen.

Bij binnenkomst hoorde hij allerlei geluiden uit jullie slaapkamer. Eerst dacht hij dat het inbrekers waren maar toen hoorde hij Wilma lachen. En is hij stiekem naar boven gelopen, waar hij haar met 2 mannen seks zag hebben. Hij heeft snel zijn spullen gepakt en is naar ons gerend. Hij was volledig overstuur en uiteindelijk heb ik alles uit hem moeten trekken. Aan het einde heb ik hem gevraagd dit met niemand te bespreken, ook niet met jou. Ik ben toen Kaj eenmaal tot rust gekomen was naar Wilma gegaan. Die mannen al weg waren, gelukkig ook maar want anders had ik Boris, onze bouvier, wellicht op hun afgestuurd. Zoals ik zojuist al zei heb ik haar ermee geconfronteerd dat ze betrapt was door Kaj, iets waar ze wel van schrok. En heb haar gevraagd of dit de reden was dat ze de kinderen regelmatig naar ons toestuurde op de woensdag. Ze ontkende, maar ik ken mijn dochter goed genoeg. Die hoeft me niet voor te liegen en dat heb ik haar gezegd ook. Ze heeft me toen beloofd het met jou en hem te bespreken en mij gevraagd het stil voor jou te houden omdat ze je het zelf wilde vertellen. Dat heeft ze dus blijkbaar niet gedaan, en ook niet met Kaj. En nu ik dit tegen je zeg, begrijp ik ook zijn obstinate en recalcitrante gedrag van de laatste tijd. Ik dacht dat het met de pubertijd van doen had maar denk nu dat ik me vergis.”

Mijn schoonmoeder begon daarna op me in te praten. Natuurlijk kwam daarbij Wilma en ons verleden ter sprake. Meer nog ging het echter over hun eigen verleden. Mijn schoonouders zijn van de generatie van de vrije liefde, zo de jaren zeventig. Beiden nu de zestig ruim gepasseerd, mijn schoonvader al wat langer dan zij. Ze vertelde dat ze beiden in hun tijd ook heel veel seks met anderen gehad hebben, swingers waren zoals dat nu in de volksmond heet, maar ook parenclub, BDSM, etc. En nadat Wilma geboren was, ze het een tijdlang rustig aan gedaan hebben, maar uiteindelijk dit toch weer nieuw leven hebben ingeblazen. Dat zoiets ook niet meer dan normaal is en zij ook in haar huisartsenpraktijk over al die jaren en eigenlijk nu nog, regelmatig mensen en echtparen aan heeft geraden om verder te kijken dan puur de huwelijkse seks. Ze haalde een uitspraak van C. Jung aan die ze, zo zei ze, ook vaak in haar praktijk gebruikte t.w.: ‘De grootste tragedie van het gezin is het niet-geleefde leven van de ouders’ . Ofwel men zit vast in de zeg maar de maatschappelijke conventies over hoe het huwelijk geleefd moet worden, zeker seksueel gezien.
Zij raadde haar eigen patiënten altijd aan hier samen iets aan te doen en in goed overleg een eigen weg in te slaan. Kort gezegd kon ze haar dochter goed begrijpen dat er weer een verlangen bestond aan seks buiten het huwelijk. Wat ze niet begreep en ook niet goedkeurde was dat ze dit stiekem deed en soms thuis met de kans betrapt te worden door jou of haar kinderen.

“Dat is een mooie wijsheid “ zei ik haar “Maar wat heb ik daar nu aan? Heb je die al eerder met je dochter gedeeld dat ze nu deze weg ingeslagen is “ vroeg ik cynisch Ze keek me gekwetst aan en ik verontschuldigde me. Ze vroeg: “Heb je niet goed geluisterd . Ik heb altijd aangeraden dat je dit samen moet bespreken wil je je huwelijk een boost geven en niet in een sleur terechtkomen.”

Ik knikte bevestigend en nam het woord over: “Kijk, ik heb het nooit afgewezen dat Wilma seks met andere mensen had, integendeel zelfs”. En vertelde haar over de afspraken, die Wilma en ik hier in het verleden over gemaakt hadden. Dat is wel al erg lang geleden, voor ons huwelijk eigenlijk al, maar die hadden altijd gefunctioneerd. “Wilma en ik hebben in die jaren altijd een soort knipperlicht relatie gehad, zeg maar de fase tussen FwB en een vaste relatie. Dat was een zeer open en vrije relatie. De afspraak was dat we alles met elkaar zouden bespreken en delen, niets voor elkaar zouden verzwijgen. Elkaar zogezegd zouden meenemen op onze reis in het leven. Toen Wilma zwanger was van Kaj, zonder zeker te zijn of ik de biologische vader was, heeft ze me verteld dat ze mij graag als haar echtgenoot en ook als vader voor haar kinderen wilde hebben. We zijn getrouwd en die afspraak is eigenlijk altijd blijven bestaan. Wilma was en is dolgelukkig met al haar kinderen en met mij en heeft in al die jaren, voor zover ik weet, nooit behoefte aan seks buiten ons huwelijk gehad. Eerlijk gezegd verbaasd me dat nu wel een beetje, mede gezien haar wilde en turbulente seksleven. Maar ja, je hoort soms ook dat de seksdrive van een vrouw afneemt na de geboorte van kinderen.

Wat me nu wel erg tegenvalt van haar, is dat ze dit niet met mij deelt en de afspraak stilzwijgend verbroken heeft. Ik ben boos of beter nog teleurgesteld en voel me verraden, alleen gelaten door haar. Dit is ook niets eenmaligs zoals u inmiddels weet maar duurt al meer dan 2 jaar. En daarboven op komt nu dat de kinderen, of er in ieder geval 1, ervan op de hoogte zijn. En” ging ik verder “dat is nog niet alles” en liet haar de chat met Wouter van eerder deze ochtend lezen m.n. het gedeelte dat ging over dat ze hun hoertje is. Ze verbleekte bij het lezen daarvan en ik zei: “Dit is toch wel van een ander formaat dan even vreemd gaan of de lijn van voor het huwelijk oppakken”. Ze keek me geschrokken aan en vroeg vervolgens: “Wat ben je van plan te gaan doen?” Gevolgd door de vraag: “hoe nu verder.”

Ze begreep dondersgoed dat het huwelijk zo goed als op de klippen gelopen was, maar hun kleinkinderen dan en de gezondheid van haar man. Die zou dit niet overleven als hij de kleinkinderen niet meer mocht zien. Ik stelde haar gerust en zei dat dat absoluut niet mijn bedoeling was, temeer daar ik weet dat hoek dol de kinderen op hun grootouders zijn. Ik zei dat ik het nog niet wist en ook niets begreep van de verandering van Wilma. Kon het geen plaats geven dus wilde het rustig aan doen, overdenken en uiteindelijk bespreken met haar. Mijn gezin en kinderen staan op de eerste plaats bij mij dus laten we even doen of er niets gebeurd is. Ze keek me dankbaar aan, gaf me een dikke knuffel, en zei ook dat ik altijd welkom was om met haar te praten.

We herpakten ons en liepen terug naar huis. Ik liet haar weten dat ik eerst even met Kaj wilde praten en als ze dat wilde mocht ze aanschuiven. Thuisgekomen vertelde ik de kinderen dat ik even kort, een klein uurtje, naar een kennis en dan even naar mama zou kijken voordat ik boodschappen ging doen. Als ze wilden haalde ik hun daarvoor op. De meisjes waren meer dan enthousiast, Kaj daarentegen zei dat hij bij een vriendje ging spelen. Ik keek hem aan en vroeg hem of hij nu nog even tijd had om met mij en oma te praten. Hij knikte en met zijn drieën liepen we de tuin in settelden ons rustig in de nog aanwezige terrasstoelen.

Ik opende het gesprek, en vertelde hem dat ik er gisteravond echter was gekomen dat mama seks met andere mannen had. En dat oma mij zojuist ook vertelde dat hij dat 3 weken geleden ook ontdekt had en dat mama haar belofte om het mij te vertellen niet nagekomen was. Er volgde een heel lang gesprek waarin ik en ook oma ondermeer zeiden dat het niet ongebruikelijk was dat mensen ook in hun huwelijk seks met andere konden hebben. Maar dat het wel belangrijk was om daar eerlijk over te zijn naar je partner. Kaj begreep het gelukkig en ook dat we, net als hij, boos op Wilma waren. Op zijn vraag wat ik ging doen zei ik dat ik eerst wilde uitzoeken wie die mannen waren en ook waarom Wilma dat deed, wat haar redenen waren om het niet tegen mij te vertellen. Daarop vroeg ik Kaj tegen niemand iets te vertellen en wat liever tegen zijn moeder te zijn. En beloofde hem wel om dit zo snel als mogelijk proberen duidelijk te krijgen, het liefst nog voor het einde van de herfstvakantie over een kleine 4 weken. Hij vroeg me nog of we gingen scheiden waarop ik de vraag terugspeelde of hij dat zou willen. Hierop knikte hij van niet en begon te huilen. Ik nam hem in mijn armen en vertelde hem dat ik nog altijd erg veel van Wilma hield en als het aan mij lag wij niet gingen scheiden. Nadat hij wat gekalmeerd was gingen we naar binnen.

Even later ging ik voor mezelf wat winkelen. Had ondermeer besloten naar een sexshop te gaan. Want als ik toch zo normaal als mogelijk zou doen en Wilma wilde seks hebben dan op mijn voorwaarden. Ik moest terugdenken aan dat meesteresse setje en bedacht me dat ik wat sm-speeltjes zou kopen. Tepelklemmen met en zonder gewichtjes, diverse zweepjes, een padle, masker, boeien, eitjes met afstandbediening, vossenstaart, halsband en hondenriem, etc. En natuurlijk een extra grote en dikke dildo. Kok ik toch wat van mijn boosheid kwijt en me uitleven op haar, bedacht ik me.

Nadat ik klaar was met winkelen ging ik eerst vlug langs huis. Borg mijn inkopen op en keek even hoe het met Wilma ervoor stond. Die sliep nog erg diep en dus repte ik mij naar mijn schoonouders. Pikte de meisjes op en met ons drietjes deden we de boodschappen. Ik trakteerde ze op een ijsje en ze kwebbelden er lustig op los. Had soms wat moeite om mijn aandacht erbij te houden maar dat lukte gelukkig toch, of ze merkten het in ieder geval niet. Eenmaal thuis gekomen deden we erg voorzichtig en geruisloos en ruimden de boodschappen op. De meisjes slopen nog even op hun kousen naar onze slaapkamer om even later te zeggen dat Mama nog altijd in slaap was. We besloten daarop in overleg met oma en opa om wat eten te bestellen en bij hun te blijven eten. Ik stuurde Wilma voor de zekerheid een WhatsApp.

Geen antwoord maar hoor wel een paar minuten later een beepje. Maakte het berichtje open en zie dat het aan W/M gestuurd was. Ze schreef: ”Ik heb alweer een heerlijke avond en nacht gehad. Ben nog altijd erg geil, en wat een pech dat mijn man zo onverwacht thuiskwam. Het is maar goed dat hij me waarschuwde want anders waren we de klos geweest. Ik heb hem maar op de mouw gespeld dat ik ziek was, te veel gedronken had En ben nu erg benieuwd naar die nieuwe klant waar je het over had. Begrijp ik goed dat het een vrouw is?” Wouter antwoordde direct: “Ja, het was weer heerlijk en je was zoals gebruikelijk de ster van de avond. Volgens mij heb je wel zeker met 50 mannen en vrouwen seks gehad zo niet meer. Van die gangbangs kun jij maar geen genoeg krijgen. Dat je na zoveel jaren nog altijd zo uit je bol kan gaan verbaasd me wel. Je lijkt niet uitgeblust te raken, eerder het tegenovergestelde. Hoe ouder, hoe geiler? Heb je nog meer vriendinnen die zoals jij zijn? Ik zal je er wel een filmpje doen toekomen van afgelopen nacht, kun je nog wat nagenieten. Kijk maar in je mailbox straks. En ach, het was ook wel weer spannend vanochtend vroeg om zo snel weg te komen. Volgens mij reed hij net de straat in toen we wegreden. En ja dinsdag is voor de variatie weer eens een vrouw dus bereid je maar voor op een heet trio. En neem voor de zekerheid een tabletje in wat dit is een pittige tante die van wanten weet.”

Ik snapte er niets meer van. Wilma deed toch aan financiële dienstverlening maar dit leek op iets totaal anders. Maar toen bedacht ik mij dat Wouter haar eerder hun hoertje genoemd had, zou dat hier mee te maken hebben? Toch maar straks eens die agenda van haar doorpluizen, en tegelijkertijd ook haar financiën eens doorlichten. En de WhatsApp geschiedenis van iedereen. Zou vannacht toch weinig of niet kunnen slapen en kon dat rustig vanuit mijn kantoor in het souterrain doen. En ach ja, wat heet rustig in deze tijd.

Na het eten belde oma haar even op met de vraag hoe het nu ging. En ook of het wellicht niet beter was dat de kinderen bij haar bleven en of ik iets moest meenemen zodat ze wat kon eten en niet hoefde te koken. Wilma antwoordde dat ze zich wat beter voelde, en ook graag even de kinderen zag. Ze accepteerde ook het aanbod dat ze vannacht bij haar ouders bleven logeren. We repten ons allen snel naar huis en namen een klein hapje voor haar mee.

Toen we het huis binnenliepen, vlogen de meisjes Wilma om de hals en praatten haar de kop van het lijf. Ik zei nog wel tegen hun dat ze rustig aan moesten doen omdat mama nog een beetje ziekjes was, maar dat was tegen doveman’s oren gezegd. Wilma keek me met een lach aan zei dank je wel voor de lieve zorgen en de rust die ik vandaag gekregen heb en gaf me een dikke kus op de mond. En fluisterde dat ik de liefste man op de wereld was, dat ze vreselijk veel van me hield en me nooit kwijt wilde. En met een knipoog dat ze erg veel zin had en kneep me voorzichtig in mijn pik.
Na een uur bracht ik de kinderen weer weg, praatte heel even met schoonmama en begaf me richting huis. Met een kleine omweg om mijn zenuwen en boosheid de baas te kunnen.

Hoofdstuk 3. Toneel spelen.

Was wat later die avond door de achterdeur naar binnen gekomen en hoorde dat Wilma aan het telefoneren was. Ze zag me binnenkomen en wees naar de telefoon. Ik ging maar naar boven, naar de slaapkamer van mijn zoon. Daar zitten twee haken aan het plafond waar vroeger een hangmat aan heeft gehangen. Bevestigde daar twee kettingen aan inclusief de handboeien die ik eerder vandaag gekocht had. Hetzelfde deed ik op de grond. Legde vervolgens de diverse attributen klaar voor gebruik, en nam de blinddoek, open mond gag, hondenriem met halsband, en witte vossenstaart mee naar mijn werkkamer.
Maar pas na me omgekleed te hebben in een zwarte leren broek en hemd die me een strenge uitstraling gaven. Daaroverheen een makkelijk zittend joggingpak zodat Wilma niet doorhad wat haar te wachten stond.

Beneden was ze nog altijd aan de telefoon dus trok ik mij terug in mijn kantoor en begon door de uitgeprinte agenda van Wilma te bladeren. Het viel me dan al direct op dat de relatie met beide heren begonnen moest zijn toen Wilma nog in loondienst was. Eigenlijk al de week na een personeelsfeestje, viel me op. Dan praten we over een feest dat meer dan 2,5 jaar geleden had plaatsgevonden. Terugdenkend herinnerde ik me dat ik toen niet meekon vanwege werkzaamheden die al lang van te voren afgesproken waren. We hier flinke ruzie over gemaakt hadden omdat ik een afspraak niet kon verzetten. Dat terwijl ik ruim een half jaar eerder deze datum al met haar besproken had en ze ermee akkoord gegaan was. Ze zei nog bij mijn vertrek, herinnerde ik me nu, dat ik het zou berouwen dat ik niet meegegaan ben, iets waarop ik geantwoord had: “Dingen die je uit wraak doet, krijg je driedubbel terug uitbetaald”. En nu realiseerde ik me ook dat ze die nacht niet was thuisgekomen maar een hotelkamer had gehuurd omdat ze volgens haar te veel gedronken had. Zal straks eens haar bankafschriften controleren maar mijn gevoel zei me nu dat niet alles klopte. Het waarschijnlijk toen begonnen was, geloofde ik nu. En opeens drong de barre realiteit tot me door. De portier had gisteren gezegd dat Wilma al meer dan 2 jaar een gewaardeerd lid was van de seksclub, maar nu ik de datum van het bedrijfsfeest en het gereserveerde hotel zag staan kwam het echt pas hard bij me binnen. Meer dan 32 maanden ofwel bijna 3 jaar bedroog ze me al. Dat was heel wat langer dan elke seks-relatie die ze in het verleden ooit had. Dit moest meer dan serieus zijn realiseerde ik me en die klap kwam hard aan. Ik zat aangeslagen aan de tafel en het verdriet welde in mij op.

Wat later bladerde ik haar agenda verder door en zag met grote regelmaat de initialen W en M voorbijkomen soms alleen soms, soms samen. En schoot me te binnen dat Wilma in die tijd veel overwerk had ook omdat sommige klanten alleen maar in de vroege avond konden afspreken. Dat was uiteindelijk ook de reden waarom ze overstapte naar een ander bedrijf tegen een betere betaling, nu baas over haar eigen werktijden was, en het ook kleinschaliger en daardoor gezellig was.
Ze kon van huis werken als haar dat uitkwam. Iets wat ze in het begin even gedaan had. Nu werkte ze soms nog vanuit het huis maar gaf toch de voorkeur aan kantoor. Enerzijds om een beetje onder de mensen te zijn, had ze gezegd ze anderzijds wilde ze ook geen klanten thuis ontvangen. Een beetje privacy was ook wel gewenst, vond ze. Haar kantoor gebruikte ik dan regelmatig voor mijn klanten, met name voor de individuele coaching gesprekken.

Ik zag in haar agenda de naam van dat bedrijf staan en er begon iets te dagen. Ik pakte mijn iPhone op en keek snel naar de namen van beide heren. En daar was de link: het bedrijf en kantoor is van hun beiden. Ook alweer een cirkel gesloten. Ik had de tijd nodig om dit te verwerken en haalde een flesje bier. Wilma zat nog altijd te bellen, straks maar eens kijken met wie.
Het gaf mij ook de tijd om even met mijn vriend Harm van vanochtend te bellen. Ik had door dit gedoe besloten om de beveiliging van ons huis op te schroeven door ondermeer camera’s op te hangen en de sloten van het huis aan te passen.
Hij kon dat al vrij snel doen en de afspraak werd voor a.s. dinsdag gemaakt als Wilma toch van huis was. We praatten ook even bij over hoe het nu ging en wat ik zoal te weten gekomen was.

Wat later riep Wilma dat ze klaar is met telefoneren en of ik lekker naar boven wilde komen, dat ze een verrassing voor me had. Kon ik haar nog wel zien vroeg ik me af terwijl ik de computer afsloot. Was ik nog wel in staat normaal te doen, alsof er niets gebeurd was, nu het besef eindelijk tot mij doorgedrongen was hoe lang ze me al bedroog? Ik herpakte me, verborg de documenten en ging diep ademhalend naar boven. Daar stond ze me op te wachten in een betoverende sexy outfit. Ik moest even slikken over hoe mooi ze wel niet was en bedacht me gelukkig dat ik deze outfit gisteravond ook al gezien had. Ze had nog niet eens de moeite genomen om iets schoons aan te trekken.

Ik zei tegen haar dat ze er schitterend uitzag en geef haar een dikke kus, overgaand in een lange tongzoen. Ik moest mijn best doen niet te kokhalzen en trok me terug. Wilma keek me vragend aan en vroeg me of er iets was. Verslikt zei ik en moest even wat drinken. Trok mijn joggingpak uit, liep terug na haar nu in mijn leren outfit en sloeg een dominante toon aan: “Hoe komt het dat een subje zich hier in deze kleding presenteert en haar Meester zo beledigt. Weet je niet wat de correcte kledij en houding is?” bulderde ik. Wilma reageerde verschrikt en wilde wat zeggen. ”Mond dicht, subjes hebben niets te zeggen Als je niet binnen 2 minuten gekleed bent zoals het hoort en in de juiste houding zit moet ik je nog meer straffen dan wat je nu al verdiend hebt”. Ik liep intussen naar boven en pakte het masker, de gag, vossenstaart en hondenriem inclusief halsband.

Beneden komend zat ze al naakt in de juiste houding op me te wachten. Ik liep op haar af, aai haar en zei:“goed zo subje, maar straf heb je sowieso verdient dat weet je?” Wilma knikte en bleef omlaag kijken. Vervolgens deed ik haar het oog masker op, dan de open mond gag in, waar ze lichtelijk tegen protesteerde maar een corrigerende klap deed haar verstommen, de vossenstaart in haar kont en tenslotte de halsband met hondenriem om. Al doende maakte ik de opmerking dat die plug wel erg makkelijk haar kont in ging. Bij een vrouw die niet van anaal houdt verwachte ik dat niet. Ik zag een rode blos verschijnen en ze boog beschaamt haar hoofd. Achter mij aankruipend trok ik haar mee naar de tweede verdieping. Maar eerst maakte ik nog een foto van haar in deze houding. Daar aangekomen beval ik haar op te staan en de armen omhoog te houden. Een voor een deed ik de polsbanden om en maakte ze vast aan de kettingen. Dan de enkelbanden en bevestigde die ook aan de ketting, en trok alles lekker strak aan.
Liep daarna om mijn slavinnetje heen en ging dicht achter haar staan. Blies zachtjes in haar nek en ging met mijn vingertop over haar rug naar beneden tot aan haar bilspleet, en merkte hoe ze rilde.

Deed vervolgens hetzelfde maar nu vanaf haar handen naar haar oksels. Blies weer in haar nek, gaf haar een zachte kus en vroeg of het lekker was. Ze knikte van ja. Dan vroeg ik is dit nu een straf waarop ze nee knikte. “Heb je straf verdient?” vroeg ik vervolgens daarop ze ja knikte. Ik liep wat rondjes door de kamer en zag de spanning bij Wilma oplopen. Ik pakte een tepelklem en ging voor haar staan. Neem de inmiddels harde tepel in mijn vingers draaide er wat aan waarop Wilma kreunde. En zette plotseling de klem er op. Ze schreeuwde maar dat hoorde ik vrijwel niet door de gag. Wel trok ze verwoed aan de kettingen. Ik zei: ”doe rustig, adem diep in.” Wilma volgde het advies op en kwam tot rust. Ik ging nu spelen met haar andere tepel en plots weer hetzelfde scenario. Ook nu zei ik weer adem diep. Pas nadat Wilma eenmaal gewend aan het gevoel en tot rust gekomen was, nam ik beide gewichtjes in mijn handen en trok eraan. Eerst nog zachtjes en ik zah een grimas op haar gezicht en hoorde een kreun. Dat dacht ik tenminste want met die gag wist je nooit. Plotseling liet ik ze tegelijkertijd los wat een nieuwe grimas op haar gezicht bracht. Mijn handen gingen naar beneden en ik voelde hoe nat ze wel niet was. Het geil stroomde langs haar benen omlaag en er had zich al een klein plasje op de grond gevormd. Wat een geil loeder was ze toch. Ik ging er met mijn vingers doorheen, streelde even haar schaamlippen en clitje waarop ze heftig reageerde. Duwde een van mijn natte vingers in haar mond en zei: “Hier proef je je lekkere geil maar slet”.

Ik maakte haar tepelklemmen los en smeerde het kut sap over haar tepels, kuste deze vervolgens en likte ze teder. Ik hoorde een diepe zucht tenminste dat beeldde ik me in. Ook nu vroeg ik weer: “is dit nu een straf” en ze knikte van nee. Plots zette ik beide klemmen op de tepels. Weer trok ze aan de kettingen en opnieuw zei ik adem diep in.
En zei: “nu is het tijd voor je straf”. Nam een rijzweep en zwiepte er een paar keer mee. Wilma schrok van het geluid. Ik maakte de gag los en zei “meetellen nu. Als je fout telt begin ik opnieuw maar dan met een andere zweep”.
Eerst aaide ik rustig met de rijzweep de achterkant van haar benen. Om dan onverwacht en hard uit te halen op haar billen. Echt hard en schrok even van de frustratie en boosheid die ik in die slag had gelegd. Een schreeuw volgde en dan 1. Zo sloeg ik rustig en ook hard door op elke bil. Halverwege was Wilma de tel kwijt.

Dan maar de padle en begon van voren af aan. Tot Wilma’s opluchting ging nu alles goed en haalde ze de twintig. Haar billen zijn erg rood en ik maakte er een foto van. Zachtjes streelde ik vervolgens de billen, haalde de plug uit haar kont en streelde haar sterretje. Een vinger ging er nu diep in en Wilma slaakte een diepe kreun. Ik zei je bent lekker geil he sletje. Mijn vingers gingen verder naar haar kutje waar het geil bij wijze van spreken uitstroomde. Duwde ook nu eerst een dan twee vingers in haar vagina waarop Wilma erg hard begon te kreunen.
Vroeg haar wil je zo graag een pik in je kutje en ze knikt van ja. Ik haal de dildo van 22 cm lengte en dik 14 cm van doorsnee. Je houdt toch van grote en dikke pikken he? Deed dan haar masker af en hiel haar de dildo voor het gezicht. “Is dit wat graag wilt?” vroeg Ik. Echt schrikken deed ze niet, maar fluisterde wel dat ze de mijne lekkerder vond.

Ik ging dicht voor haar staan en duwde de dildo tussen haar benen. Langzaam over haar zeiknatte schaamlippen en clitoris. Wilma begint te kreunen. Dan duwde ik hem een beetje naar binnen. “Mmm” hoorde ik en ik duwde verder tot hij er helemaal in zit. Weer een diepe zucht en gekreun. Rustig bewoog ik hem op en neer, bijna helemaal eruit en dan erin. Wilma hing tussen de kettingen ik zag haar trekken en bewegen van genot. Ogen dicht mond half open. Opeens duwde ik 2 vingers in haar sterretje waarop een hard “Jaaaahh” volgde. Harder en sneller neukte ik haar met mijn vingers en de dildo en zag en voelde hoe haar lichaam al na een paar minuten begon te verkrampen. Er klonk een erg hoge en lange gil, haar lichaam trilde en sidderde van het enorme orgasme dat ze kreeg. De sapjes spoten uit haar kut en er vormde zich een nog grotere plas op de grond. Na een paar minuten was Wilma dan tot rust gekomen en hing slap aan de kettingen.
Ik maakte haar voorzichtig los en ze viel slap in mijn armen. Voorzichtig bracht ik haar de trap omlaag en legde haar in ons bed neer. Haalde een glaasje water en zette dat op het nachtkastje.

Ging naast haar in bed liggen en deed een klein laken over haar naakte lichaam. Na een paar minuten kwam Wilma beetje bij beetje bij positieven. Ze vlijde zich in mijn armen gaf me en erg dikke zoen en zei dat het buitengewoon heerlijk was, dat ze een heerlijk diep orgasme gehad gekregen. mmmm.
Ze begon me daarop te zoenen, zeggende dat ik de liefste man op de wereld was, dat ze zo gelukkig met me is, me nooit kwijt wilt etc. Ik streelde haar zachtjes en verloor me in haar mooie en lieve ogen. En zag weer de Wilma waarvan ik ooit hield en gaf me voor een tel aan deze gevoelens over. Streelde haar, nam haar diep in mijn armen en kuste haar. Maar opeens was daar dat besef weer, die diepe pijn van verlies. Geen jaloezie maar dieper: de leegte van verlies. Ik vocht tegen mijn tranen en tegen beter weten in omarmde ik haar nog vaster. Het leek wel of Wilma mij aanvoelde want uit het niets begon ze te huilen en niet zo een beetje ook. Ik was geschokt, in de war en vroeg haar wat er is? Weer zei ze dat het van geluk was dat zo diep en diep blij was met me, me niet kwijt wilde en lag schokkend in mijn armen. Ik hield haar vast tegen me aan, en vroeg: “waarom zeg je nu de hele tijd dat je me niet kwijt wilt. Heb ik je daar ooit enige reden voor gegeven dat je dat gevoel hebt? “ Ze stopte even met huilen en zei “Nee schat, maar ik heb zo een nare droom gehad vandaag dat je me verliet voor een andere vrouw en ook de kinderen meenam. Het was echt een vreselijke nachtmerrie denk ik.” Ik troostte haar dan en zei dat geen haar op mijn hoofd dacht haar ooit te verlaten. Wat kon ik toch makkelijk liegen, schoot door mijn hoofd. We kusten de tranen bij elkaar weg en lagen op een bepaald moment rustig in elkaars armen. Wilma nog altijd zachtjes huilend en ik met een hoofd vol van verwarring. Op een bepaald moment zijn we in slaap gevallen.

Halverwege de nacht schrok ik wakker. Wilma lag naast me nog altijd of alweer zachtjes huilend. Ik vroeg haar wat er nu was dat ze de hele tijd moet huilen? In eerste instantie duwde ze me weg maar toen zei ze: “Ik denk dat ik ongesteld ga worden dan ben ik altijd wat gevoeliger. Ik houd zo vreselijk veel van je. Ik wil je nooit kwijtraken” en barstte weer in tranen uit.
Ik boog me naar toe en zei: “Waarom zou je me kwijtraken? Ik houd ook erg veel van je en kan niet zonder je.” Ze begon nog harder te huilen en hield me nog steviger vast. Na een tijdje maakte ik me los en zei dat ik even naar het toilet moet en ook een glaasje water ging halen voor haar. Eenmaal beneden zag ik mijn mobiel liggen en opende hem even. Ik zag dat Wilma geappt had met W en M. Ze had geschreven: “Ik kan hier niet mee doorgaan, ik houd te veel van mijn man en wil niet scheiden van hem. Is er geen andere oplossing”. Wouter had vrijwel direct geantwoord: “Nee en dat weet je ook. Hebben we vaak genoeg besproken en dit is de enige weg. Of je scheidt van hem en behoudt je kinderen of we zorgen ervoor dat je huwelijk kapotgaat en dan ben je hem en de kinderen kwijt. De keuze lijkt me niet zo moeilijk voor je. We hebben plannen met je voor de toekomst en daar kunnen we geen echtgenoot bij gebruiken. Je bent ons goudmijntje en we willen investeren in je. Je bent ons favoriete hoertje en dat weet je. Je bent van ons lees je contract maar na. Woensdag willen we horen welke je keuze gemaakt hebt “
Ik wist niet wat ik las. “Scheiden, kinderen kwijt, hoertje, contract”. Het duizelde me en las het bericht wel driemaal na. Waar de duvel was Wilma mee bezig, waar was ze in beland.
Ik stuurde de chat door naar mijn kennis met de opmerking “Morgen even praten?”

Vervolgens ging ik naar boven en naar bed. Wilma lag nog altijd te snikken en ik nam haar, ondanks alles, in mijn armen en zei dat alles goed zou komen. Wat wist ik niet maar de troostende woorden hielpen haar een beetje, ze kroop in mijn armen om uiteindelijk in een onrustige slaap te vallen.

Zelf lag ik te malen, had het idee dat ik verdronk. Dat denkende schoot me opeens een oud gesprek in mijn hoofd op. Jaren geleden alweer had ik in Spanje eens een tijd zitten praten met een Spanjaard, een oud leraar van een lagere school. Hij vertelde me een verhaal dat ze in hun tijd geen zwembad hadden en hij dan met de leerlingen in de rivier gingen zwemmen, in dit geval de Duero. Vergelijkbaar met de Maas qua stroming, dus best heftig. Een van zijn leerlingen dreigde te verdrinken dus hij erachteraan. Kon het kind nog te pakken krijgen, maar de stroming had hem inmiddels gegrepen. Hij besefte dat hij op het punt stond te sterven en zag op dat moment het beeld van zijn vrouw en kinderen voor zich. Dat heeft hem de kracht gegeven niet op te geven en uiteindelijk heeft hij het dus gered.

Waarom kwam juist dit verhaal, van pakweg 18 jaar geleden nu in mij op. Ik besefte dan dat er dingen zijn om voor te vechten en niet op te geven. Dat was zijn boodschap geweest en daarom kwam dit verhaal op.
Ja, besefte ik ga liever vechtend voor wat me lief is ten onder dan nu al op te geven. Mijn gezin, inclusief Wilma, is mij meer waard dan alles en daar zou ik tot het bittere einde voor strijden. En ergens diep in mezelf dacht of hoopte ik dat ik ook Wilma kon terugkrijgen. Dat gevoel van geborgenheid, ook dat gevoel van intimiteit dat ze eerder had na de seks, dat ze dat miste en zocht. Of beeldde ik me dat in dat ze dat miste, dat ze dat niet vond in al die sex feestjes etc. die misschien wel lust dekkend waren maar niet dat echte liefdesgevoel gaven. Dat het onpersoonlijke en inhoudsloze sex was. Misschien houd ik me voor de gek maar dit is de strohalm die ik wil grijpen.
Ik realiseerde me ook dat alleen de foto van Wilma met hun samen in bed onvoldoende was om hun te breken. Daarmee waren we ze nog niet kwijt. Ik moest dieper gaan graven en hoopte dat mijn kennissen mij hiermee konden helpen.
En uiteindelijk sliep ik in met een beter, hoopvoller, gevoel .

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 8890 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Het Bedrog van Wilma – 2”

Plaats een reactie