BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Lysan en Paul, deel 2

“Lysan, kom erin” hoort Lysan wanneer Paul de deur voor hem open doet. Ze schrikt op uit haar gedachten en stapt snel naar binnen. Ook al heeft ze ontzettend uitgekeken naar dit moment, ze wil niet dat ze wordt gezien door een bekende. Stel dat iemand haar herkent en Stefan vraagt wat ze daar deed…

Zodra ze de gang in stapt, wordt ze weer herinnerd aan de laatste keer dat ze er was. Ze is nog nooit zo behandeld door een man zoals Paul haar heeft behandeld. Hij heeft haar voor slet uitgemaakt, hij nam maar aan dat ze als een mak schaap zou doen wat hij van haar vroeg, hij heeft haar zo hard geneukt dat ze haar billen in bed nog voelde branden en haar kutje de dag erop nog schraal aanvoelde… Toch heeft ze er zo van genoten dat ze haar best heeft gedaan om nog een keer langs te kunnen komen. Ze verwacht dat haar vriend geen enkel vermoeden heeft wat ze uit gaat spoken en dat houdt ze graag zo.

Zoals de vorige keer draagt ze weer het groene jurkje dat ze droeg toen ze elkaar voor het eerst ontmoeten. Ze ziet niet de blik in zijn ogen die ze had gehoopt te zien. “De volgende keer mag je binnenkomen met een sexyer jurkje” zegt hij. Pauls opmerking voelt als een stomp in Lysans maag. “Zal ik doen, Paul” reageert ze teleurgesteld.

Wanneer Lysan, nog steeds met lood in de schoenen, Pauls woonkamer binnen strompelt, schrikt ze op wanneer ze daar een man op de bank ziet zitten. Hoewel ze hem op ongeveer dezelfde leeftijd als Paul schat, heeft hij een heel ander figuur. Hij heeft een aanwezige bierbuik en warrig, donkerblond haar. Als ze hem in het park tegen was gekomen, zou ze misschien wel doorlopen. Toch herkent ze dezelfde wellustige blik in zijn ogen. Deze man ziet haar duidelijk zitten en hij schuift zijn opwinding niet onder stoelen of banken. Na Pauls opmerking is zijn blik een welkome afwisseling. Lysan hoeft niet te raden waarom Paul hem ook heeft uitgenodigd. Ze beantwoordt zijn blik en glimlacht liefjes naar hem.

“Lysan, dit is Joop. Ik heb het met hem over je gehad. Toen hij je foto’s zag, wilde hij je meteen zien, dus ik kon hem zo’n sletje als jou natuurlijk niet ontzeggen.” “Natuurlijk niet” praat Lysan naar Pauls mond.

Joop staat op en bekijkt Lysan van top tot teen. “Je hebt geen woord gelogen, Paul! Laten we haar maar lekker meenemen naar je slaapkamer.” Paul zegt niks en knikt instemmend. Met z’n drieën lopen ze door Pauls heen. Lysan kijkt verwonderd om zich heen. De vorige keer heeft ze alleen maar de gang en de woonkamer gezien.

Eenmaal in de slaapkamer gaat Paul in een stoel in de hoek zitten en Joop op het bed. Het valt Lysan op dat er geen dekbed op het bed ligt. Ze vraagt zich af of ze dit van tevoren hebben besproken. Ze besluit om te blijven staan en te wachten tot één van de mannen haar wat opdraagt.

“Kleed je maar uit” zegt Paul. Ze glimlacht naar hem. Zijn uitdrukking lijkt al minder streng dan in de gang. Daar neemt ze genoegen mee. Ze trekt haar jurkje over haar hoofd uit. Joop kijkt goedkeurend naar haar lichaam, wat ze als een complimentje opvat. Joops uitdrukking zorgt ervoor dat haar stemming steeds beter wordt. Zonder op Pauls verdere aanwijzingen te wachten, trekt Lysan ook haar beha uit. Ze ziet de grijns op Joops gezicht wanneer hij haar grote borsten ziet. Dat spoort haar aan om zich om te draaien voor hem en hem een goed uitzicht op haar billen te gunnen terwijl ze haar string uittrekt. “Jezus, wat een lekker sletje Paul” verzucht de oudere man.

Joop neemt maar een paar tellen de tijd om Lysans naakte lichaam te bewonderen voordat hij opstaat. Hij pakt haar bij haar schouders en draait haar om. Ze voelt zijn buik tegen haar rug drukken. Onder zijn buik voelt ze zijn stijve al tegen haar billen. De oudere man slaat een arm om haar heen en pakt één van haar borsten. Hij kneedt haar borst stevig. Ondertussen haalt hij met zijn andere hand haar haren voor haar nek weg om die te kunnen zoenen. Lysan kreunt zachtjes. Haar nek is zo gevoelig, ze siddert van genot wanneer hij die kust. Dan zoekt zijn vrije hand haar kutje op. Zonder enige waarschuwing duwt hij een dikke vinger in haar kutje.

“Ze is ook al gewoon nat” merkt Joop verwonderd op. Paul grijnst. “Ik zei je toch dat ze een sletje was.” Lysan kreunt zachtjes terwijl de man haar borsten en haar kutje bewerkt. Ondanks dat ze de man nog maar een paar minuten kent, staat hij haar al te vingeren. Met een grijns op haar gezicht beseft ze dat ze er nog van geniet ook.

Net wanneer ze zich op zijn gemak begint te voelen bij de man, draait hij haar al weer om. Hij kijkt haar indringend in haar ogen en drukt zijn lippen op die van haar. Als vanzelf opent Lysan haar mond, waarop de oudere man zijn tong bij haar naar binnen duwt. Gulzig beantwoordt ze zijn tongzoen. De man pakt haar bij haar volle billen en trekt haar naar zich toe. Hij geeft haar een harde klap op haar billen en verbreekt de zoen. “Ze is echt een braaf sletje, ze laat echt alles met zich doen” zegt Joop tegen Paul, ook al kijkt ze Lysan nog steeds in haar ogen.

“Op je knieën, meisje, ga me maar lekker pijpen” draagt Joop haar op. Gehoorzaam zakt Lysan door haar knieën. Ze ritst zijn spijkerbroek open en trekt hem naar beneden. Wanneer ze zijn onderbroek ook naar beneden trekt, springt zijn pik al omhoog. Lysan kijkt met grote ogen naar zijn pik. Hij is zo dik, dat ze zich afvraagt of ze hem überhaupt kan hebben. Ze beseft dat het haar niet afschrikt. Integendeel, ze kijkt ernaar uit om volledig opgevuld te worden door zijn dikke pik!

Terwijl ze met een grijns op haar gezicht Joop in zijn ogen kijkt, likt ze langs zijn schacht. Ze trekt hem een paar keer af voordat ze zijn eikel in haar mond neemt om erop te zuigen. Ondertussen ziet ze dat Paul zijn telefoon erbij heeft gepakt om haar te filmen. “Goed zo, lekker sletje” complimenteert Joop haar, waardoor ze haar volledige aandacht weer op hem richt.

In de wetenschap dat Paul haar opneemt en Joop ook een showtje verwacht, doet Lysan haar best om de oudere man alsof ze een pornoster is te pijpen. Ze denkt aan de filmpjes die ze heeft gezien. Ze pakt zijn schacht vast om hem af te trekken terwijl ze zijn eikel in haar mond neemt. Langzaam neemt ze zijn pik steeds dieper in haar mond, totdat ze het gevoel heeft dat ze hem niet dieper meer kan pijpen. Op dat moment haalt Joop een hand door haar rode haren en duwt hij haar naar zich toe. Ze voelt hoe de pik in haar keel dringt. Ze moet haar best doen om niet te kokhalzen, maar ze verweert zich kranig! Ze wacht tot Joop haar loslaat voordat ze zijn pik even uit haar mond laat glippen. Met tranende ogen en een trotse blik kijkt ze op naar Joop. “Heel goed.” Lysan glundert door zijn opmerking.

Enthousiast stort Lysan zich op Joops balzak. Terwijl ze hem aftrekt, neemt ze zijn ballen in haar mond om er voorzichtig op te zuigen en aan te likken. Ondanks dat Joop zich opstelt als een echte dominante man, lukt het haar toch om een kreun bij hem te ontlokken. Ze giechelt. “Vind je het lekker?” vraagt ze. Joop glimlacht naar de jonge meid die hem pijpt. “Zeker, je bent een echt pijpsletje.”

Lysan merkt dat ze zelf ook bloedgeil wordt van haar pijpbeurt. Ze reikt met haar hand tussen haar benen en streelt haar klitje. Ze kreunt zachtjes met Joops pik in haar mond. Ondertussen blijft ze de oudere man vol enthousiasme afzuigen en aftrekken. Ze ziet in haar ooghoek dat zelfs Paul goedkeurend toekijkt hoe zij zijn vriend met haar mond verwent.

Net wanneer Lysan er goed in zit en haar klitje lekker streelt, pakt Joop haar plotseling onder haar oksels vast om haar omhoog te trekken. Ze kijkt recht in de ogen van de oudere man, die zijn pik tegen haar buik aan drukt. Zonder erover na te denken pakt Lysan zijn pik vast om hem af te blijven trekken. Joop gniffelt. “Heb je zo’n zin in mijn pik?” Lysan glimlacht. “Zeker” antwoordt ze hees. De oudere man kijkt recht in haar ogen met een grijns op zijn gezicht. “Dan ga je hem krijgen ook.”

De oudere man grijpt Lysan bij haar schouders, draait haar om en gooit haar op het bed. “Op je handen en knieën” beveelt hij. Gehoorzaam richt Lysan zich op haar handen en knieën. Ze kijkt over haar schouder naar Joop, die naar het bed loopt. Hij kijkt bewonderend naar haar volle billen. Hij geeft haar een harde klap op haar billen, waardoor ze het uit sist van de pijn. Ze voelt zijn hand nabranden op haar billen. De oudere man geeft haar nog een klap op haar billen. Lysan gromt het uit, tot groot genoegen van de beide mannen. “Moet je toch eens kijken wat een lekkere kont ze heeft” zegt Joop. Paul glimlacht.

“Ik ga je neuken, sletje” kondigt Joop aan. “Neuk me alsjeblieft met je lekkere lul, Joop” smeekt de jonge meid zonder enige aanmoediging. Joop kijkt Paul goedkeurend aan. “Je hebt haar goed afgericht!” merkt hij verwonderd op. “Ik zei je toch dat ze een echt sletje is.”

Doordat Lysan zichzelf kort heeft kunnen vingeren, is haar kutje al zo nat dat de oudere man zijn pik in één keer erin kan drukken. Lysan kermt het uit, zo’n grote lul heeft ze nog nooit gehad. De oudere man geeft haar geen eens de tijd om aan zijn formaat te wennen. “Je vriendje heeft zeker niet zo’n grote, hè?” vraagt Joop gniffelend. “Nee… je hebt zo’n grote… lul” antwoordt Lysan terwijl de oudere man in haar stoot. Lysan kreunt het uit met iedere keer dat hij zijn lul in haar stoot. Ze ziet dat Paul met een grijns van oor tot oor toekijkt terwijl hij het spektakel opneemt. Ze kijkt recht in de camera en glimlacht terug.

Na een tijdje voelt Lysan dat ze went aan het grote formaat van Joops lul en maakt de pijn plaats voor genot. Ze kreunt alsnog met iedere stoot, maar ze weet dat Joop en Paul net zo goed weten als zij dat ze ervan geniet. “Je hebt echt een lekker sletje meegenomen deze keer” merkt Joop hijgend op.

Lysans borsten wiegen heen en weer door Joops krachtige stoten. Dat lijkt de oudere man ook op te vallen, die haar borsten vastpakt als houvast. Ze voelt dat Joop ze ondertussen stevig kneedt. Af en toe knijpt hij in haar tepel, net hard genoeg om haar pijn te doen. Af en toe moet ze tussen haar kreunen door de pijn uit sissen. De mannen lachen erom. “Geef maar toe, je vindt het wel lekker” zegt Paul. “Ik vind het… lekker, Paul” reageert Lysan. “Wat vind je lekker?” vraagt Paul terwijl hij zijn camera op haar gezicht richt. Lysan kijkt de camera in. “Ik vind het lekker… om geneukt te worden…” antwoordt ze hijgend. Paul glimlacht naar haar. Daar is de goedkeuring waar ze naar zocht!

Langzaam voelt Lysan een orgasme opkomen. De oudere man gaat haar klaar neuken! “Neuk me… alsjeblieft… klaar… met je dikke lul” smeekt Lysan. Joop gniffelt. “Ik ga je klaar neuken, lekker sletje.”

De oudere man blijft haar onverbiddelijk door neuken, precies op het tempo dat ze nodig heeft om naar haar orgasme te komen. “Neuk me klaar” smeekt ze kreunend. Lysan voelt haar wangen gloeien, ze gaat klaarkomen! Ze zet zich schrap, haar adem stokt, ze gooit haar hoofd in haar schouders totdat ze voelt hoe haar orgasme haar als een vloedgolf overspoelt. “OWH FUCK!” kermt ze uit. “OH JA!” Schreeuwend laat ze zich overmeesteren door haar orgasme. Ze voelt haar hele lichaam stuiptrekken. Ze laat zich voorover vallen om zich volledig over te geven aan haar orgasme, maar Joop blijft haar door neuken, waardoor haar orgasme alleen maar door blijft gaan. “NEUK ME JOOP!” roept ze uit het diepste van haar keel. Ze heeft het gevoel dat ze erin blijft!

Pas wanneer Lysan haar orgasme weg voelt trekken, trekt Joop zijn pik ook uit haar kutje. Uitgeput laat Lysan zich op het bed vallen. Wanneer ze zich omdraait, ziet ze dat beide mannen haar met een brede grijns bekijken. “Zo, vond je dat lekker?” vraagt Joop. “Ja” antwoordt Lysan direct. “Zeg maar dank je wel” voegt hij er direct aan toe. Paul richt zijn camera weer op haar gezicht. “Dank je wel, dat je me zo lekker hebt geneukt Joop.” De oudere man lijkt wel trots naar haar te kijken. “Heel goed, lekker sletje. Zullen we dan weer verder gaan?” “Ja, neuk me alsjeblieft met je dikke lul.”

Heel even komt het in Lysan op hoe bizar het is dat ze een oudere man, die ze nog maar net kent, bedankt en smeekt om haar te neuken. Toch merkt ze dat het vertrouwd voelt om in haar rol te kruipen bij deze mannen. Ze krijgt er ook genoeg voor terug, ze kan zich de laatste keer dat ze zo hevig klaar is gekomen niet meer herinneren…

Joop kruipt over Lysan heen. Ze voelt zijn borsthaar tegen haar tepels kroelen. Ze merkt dat ze gevoelig zijn. De oudere man drukt zijn lippen op die van haar. Als vanzelf opent ze haar mond om zijn tong in haar mond toe te laten. “Je bent een braaf sletje” merkt Joop op met een glimlach, “ik wil jou nog wel veel vaker neuken.” Lysan glimlacht naar de oudere man. Ze hoopt dat hij zich aan zijn woord houdt…

De oudere man pakt zijn pik en zet hem tegen Lysans schaamlipjes aan. Wanneer hij hem erin drukt, heeft Lysan het gevoel alsof hij nog groter is dan daarvoor. Joop buigt over haar heen en kust haar nek. Ze kreunt zachtjes haar genot uit. “Ik ga je kutje volspuiten, sletje.” “Ja, spuit mijn kutje vol alsjeblieft, geef me je zaad” fluistert Lysan in zijn oor.

Terwijl Joop haar met krachtige stoten neukt, kijkt Lysan hem vol verwachting aan. Ze speelt met haar borsten voor hem. Ze doet haar best om hem een showtje te geven. Ondertussen beseft ze dat ze het heerlijk vindt om sperma in haar kutje te voelen spuiten. Ze zegt het niet alleen om hem te pleasen, maar ook omdat ze het zelf zo graag wil.

“Ik ga je kutje volspuiten” kondigt de oudere man aan. Lysan kijkt hem met een zaadvragende blik aan. “Ja, spuit mijn kutje vol, spuit maar, spuit maar” moedigt ze hem aan. Ze voelt zijn pik in haar kutje kloppen met iedere stoot. Wanneer ze zijn gezicht ziet vertrekken, weet ze wat er gaat gebeuren. Met een oerkreet laat Joop weten dat hij klaar gaat komen. Ze voelt zijn kloppende lul zijn zaad in haar kutje spuiten. Zonder erbij na te denken, slaat ze haar benen om zijn heupen zodat hij nog dieper in haar kan stoten. Ze wil zijn sperma zo diep in haar kutje voelen als hij kan spuiten!

Ondertussen voelt Lysan dat het gevoel van Joops hete sperma in haar kutje haar zelf ook over het randje drijft. Binnen no time komt ze zelf ook nog een keer klaar. Ze kijkt de oudere man met een gelukzalige grijns en grote ogen aan. “OWH SPUIT ME VOL!” kermt ze uit. Uit extase kreunt ze haar orgasme uit. Haar orgasme spoort Joop aan om haar door te blijven neuken. Ze willen allebei dat hij al zijn zaad diep in haar kutje loost! Samen gaan ze als beesten tekeer, aangespoord door hun orgasme. Lysan zet haar nagels in zijn rug om zich schrap te zetten.

Zelfs nadat Joop zijn laatste zaad heeft verspoten, blijft hij door stoten totdat zijn orgasme volledig weg is getrokken. Wanneer hij zich van de jonge meid af laat rollen, puffen ze allebei lachend hun orgasme uit.

“Nou, volgens mij vond je dat wel lekker, of niet?” vraagt Paul gniffelend. Lysan draait haar hoofd naar hem toe en lacht naar hem. “Zeker!” antwoordt ze enthousiast. Wanneer Paul opstaat, weet Lysan al wat hij van plan is. “Dan moet je mij ook maar even bedanken, sletje.”

Zonder dat Paul haar verder aan hoeft te sporen, trekt Lysan zijn broek en onderbroek in één keer naar beneden zodra hij voor haar staat. Ze kijkt hem met een ondeugende blik aan. Het lijkt de oudere man niks te doen. Hij haalt een hand door haar rode krullen en drukt haar hoofd naar zich toe. Lysan laat zich gewillig leiden en opent haar mond om zijn pik toe te laten. Terwijl ze over zijn schacht likt, blijft ze Paul in zijn ogen kijken. Ze wil dat hij ziet hoe gewillig zij is, dat zij echt zijn sletje is. Ze knijpt met haar ogen, ze beseft weer hoe geil ze het vindt om gedomineerd te worden.

Nadat Paul haar hoofd loslaat, neemt Lysan het van hem over. Vol enthousiasme likt ze over zijn schacht en zijn toompje om daarna weer op zijn eikel te zuigen. Ze neemt voorzichtig zijn balzak in haar hand om hem zachtjes te krassen. Paul kan een zucht van genot niet inhouden, tot groot genoegen van Lysan. “Je bent een lekker pijpsletje” complimenteert de oudere man haar. Ondertussen blijft ze strak in zijn ogen kijken, totdat Paul zijn mobiel pakt om een filmpje van haar te maken. Zodra ze hoort dat hij opneemt, kijkt ze in de camera. “Goed zo sletje, laat maar zien hoe lekker je kan pijpen.” Lysan hoort de voldoening in zijn stem, wat haar aanspoort om hem met nog meer enthousiasme te verwennen.

Lysan voelt Pauls pik in haar mond opzwellen. Ze kijkt de oudere man met een wetende blik aan. Hij gaat klaarkomen! Paul beantwoordt haar blik met een grijns. “Ik ga je tieten onder spuiten” beslist hij.

Lysan laat zijn pik uit haar mond glippen. Ze holt haar rug om haar grote borsten beter aan Paul te kunnen showen. Ze pakt zijn pik en trekt hem af. De combinatie van zijn voorvocht en haar speeksel zorgt ervoor dat zijn lul gemakkelijk door haar vuist glijdt. Met een zaadvragende blik kijkt ze haar minnaar aan terwijl ze hem aftrekt. “Spuit maar, spuit mijn tieten maar lekker onder” moedigt ze hem aan. Hoewel ze liever ook zijn sperma in haar kutje zou willen voelen, wil ze haar minnaar zijn plezier niet ontzeggen.

Pauls gezicht vertrekt, het teken voor Lysan dat hij onherroepelijk klaar gaat komen. Ze holt haar rug nog verder en richt zijn eikel op haar borsten. Ze blijft hem aftrekken terwijl ze zijn pik in haar hand voelt schokken. Grommend spuit de oudere man een klodder sperma over haar borsten heen. Lysan kirt van tevredenheid, ook al voelt het niet zo lekker als in haar kutje, ze geniet nog steeds van het gevoel van zijn warme sperma dat op haar borsten spat. “Ja Paul, spuit maar, spuit maar.”

Terwijl Lysan Paul af blijft trekken, spuit hij nog een klodder sperma over haar heen. Na de tweede lading spatten er nog een paar druppels van zijn zaad op haar borsten. Lysan doet haar best om ervoor te zorgen dat geen enkel druppeltje zijn doelwit mist. Paul grijnst naar de jonge meid.

Nadat Lysan de laatste druppels sperma van zijn pik op haar borsten heeft geschud, trekt ze zijn voorhuid naar achter en likt ze de laatste restjes van zijn eikel. Paul kreunt het uit, wat Lysan doet gniffelen. “Zaadsletje” merkt hij grommend op. “Dat ben ik!” reageert Lysan giechelend.

Onder toeziend oog van Paul en Joop strijkt Lysan met haar vingers langs al het sperma dat ze in en over haar hebben gespoten. Met een grijns van oor tot oor likt ze haar vingers af. Ze ziet dat Paul zijn mobiel erbij pakt en foto’s van het showtje maakt. “Jezus wat is ze een geil sletje” verzucht Joop. Paul humt instemmend. “Zeker, deze gaan het goed doen in de groepsapp.” Lysan spitst haar oren wanneer ze Paul over een groepsapp hoort. Toch voelt ze zich dusdanig vertrouwd bij de mannen, dat ze weet dat het wel goedkomt. “Wil je ze mij ook sturen?” vraagt Lysan giechelend tot haar eigen verbazing. Paul gniffelt. “Komt goed.”

Terwijl de mannen en Lysan hun kleding weer bij elkaar zoeken en zich weer aankleden, vindt Lysan haar string tussen de kleren. Ze kijkt naar Paul, die haar een wetende blik geeft. Ze reikt haar hand uit naar Joop met haar string erin. “Voor jou” zegt ze liefjes. De oudere man krijgt een grijns van oor tot oor op zijn gezicht. Hij trekt de jonge meid naar zich toe en tongzoent haar. Lysan beantwoordt gulzig zijn tongzoen, ze wil graag nog nagenieten van de heerlijke beurt die hij haar heeft gegeven. “Ik hoop dat je er vaker bij bent!” zegt ze. Ze kiest haar woorden zorgvuldig. Ze weet dat ze niks te willen heeft, maar zo kan ze haar wens wel naar hem toe uitspreken. “Dat komt wel goed” verzekert Joop haar.

Wanneer Lysan thuiskomt, ziet ze dat ze een paar foto’s heeft gekregen van Paul. Ze kijkt met een heerlijk gevoel de foto’s door voordat ze de chat met Paul archiveert en weer naar haar vriend toe gaat…

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Erato

Ik schrijf graag verhalen over vrouwen die mannen verleiden en die zich laten verleiden door mannen met een buitenlandse achtergrond of door oudere mannen. Cuckoldverhalen zijn mijn favoriet. Wil je dat ik een verhaal over of met je schrijf? Laat het weten onder één van mijn verhalen!

Dit verhaal is 12290 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Lysan en Paul, deel 2”

    • Hi WP2000, dank je wel voor je compliment! Dan ben ik wel nieuwsgierig: wat maakt de verhalen met Lysan en Paul beter? 😊

Plaats een reactie