BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Met Tim, de treinbestuurder.

Hoi allemaal.
Mijn naam is Cindy. Ik ben een gelukkig getrouwde mama van 2, donker lang haar, 1,78 m, 65 kg, 85B, met nog steeds een gedroomd pendulefiguur. Ik bedoel…mooie ronde heupen en kont en een smalle taille.
Dit jaar werden mijn man en ik 50.
Je zou me dus probleemloos een echte milf kunnen en mogen noemen.
Op mijn 45ste liet ik mijn leven, na 25 jaar huwelijk met mijn ex-man voor wat het was om een nieuw leven te beginnen met mijn grote liefde…mijn allereerste vriendje Peter.
Ik veranderde met de steun van mijn schat ook van job en werk nu al enige jaren als conducteur bij de NS.
Al heel snel nadat ik opnieuw samen was met mijn huidige echtgenoot, Peter, vertelde ik hem als eerste ooit van mijn fantasieën. Ik droomde al heel lang van seks met meerdere mannen tegelijk, van als een hoertje aangeboden te worden en mezelf te verhuren, van op een publieke plaats naakt te poseren tussen een hele groep geklede mannen die me bepotelen,… Hoe hij daarop reageerde… Dat had ik absoluut niet zien aankomen.

Elk individu heeft het recht haar enige leven te leiden zoals zij dat wil en heeft het recht tijdens dat leven die dingen te doen die zij verkiest. Niemand heeft het recht je daar van te weerhouden zolang je er anderen niet mee kwetst. Als ik het écht wou doen en enkel wanneer ik er echt klaar voor was, stond hij er volledig achter dat ik mijn fantasieën zou beleven. Hij zou me er zelfs bij helpen en in steunen, zonder jaloezie want zo zei hij ‘Deze seks is niets meer dan alleen dat… Seks… Een hobby… Plezier en genot… Dat heeft niks met onze liefde voor elkaar te maken. Integendeel…Ik gun het je zonder voorbehoud net omdat ik van je hou. Het is mijn cadeau aan jou.’

Tijd ging voorbij en ik groeide…
Naakt voor de webcam, naakt poseren op allerlei publieke plaatsen, onze eerste bezoeken aan een parenclub, een beetje bepotelt worden, een beetje spelen en ook mijn eerste trio’s met een extra man…
Met uitzondering voor een select aantal vrienden waarmee we bijzonder close zijn, houden we die zijde van ons leven verborgen voor de buitenwereld. Met uitzondering voor, want… Iedereen heeft toch de behoefte om zijn of haar geheimen met iemand te delen, toch? Wie heeft niet af en toe de drang om het aan iemand toe te vertrouwen?
Zo maakten we een aantal goeie vrienden die ietwat ruimdenkend en betrouwbaar waren, deelgenoot van onze ‘hobby’. Net zo ging het met enkele collega’s waarvan we voelden dat ze ook deugnieten waren of in deze wereld vertoefden.
Af en toe stuurde Peter hen ook wel eens een fotootje en/of een filmpje van mijn of onze avonturen. En heel af en toe botste ook ikzelf wel eens op iemand die ik deelgenoot maakte van ons geheim.

Zo eentje was collega Tim.
Hij werkt bij ons als treinbestuurder.
Hij is een grote niet onaantrekkelijke man met een warme persoonlijkheid. Het gebeurt wel vaker dat we samen een treindienst doen en dat we dan ergens samen een uurtje in een lege trein moeten wachten tot de volgende rit. Je praat dat met elkaar… Met Tim was er al heel snel een vriendschappelijke klik. Ook Peter kan het erg goed met hem vinden.
Ik had wel in de gaten dat hij me ook wel aantrekkelijk vond en zag best wel hoe hij soms gegeneerd naar mijn benen en mijn ronde kont zat te kijken wanneer ik daar zo in mijn uniform met rokje zat.
Ik zag dat altijd al als een compliment. Stilaan was het vertrouwen tussen Tim en mij gegroeid. Er kwamen steeds vaker een beetje aangebrande opmerkingen en we sms’ten heel regelmatig. Zo noemde hij me op een bepaald moment een tijger. Toevallig had ik net die dag een slipje aan met een tijgerprint. Ik trok mijn stoute schoenen aan en maakte een fotootje van mij in uniform terwijl ik hem met gespreide dijen een blik gunde op mijn slipje. Nog één keer slikken…een druk op verzenden en er was geen weg meer terug.
Ik had geen idee hoe hij zou gaan reageren maar dacht wel dat hij ’t leuk zou vinden. Aan de terugkomende berichten was duidelijk te merken dat dat idd zo was. Kort samengevat zou je ’t kunnen zien als nog nog nog…
Vanaf dan wisselden we wel eens porno links uit en werden de gesprekken nog stouter.
Peter wist hier alles van. Geen geheimen tussen ons. Hoewel Tim vroeg onze gesprekken onder ons te houden, zei ik ‘m altijd dat dat ok was maaaaaarrrr dat ik ALTIJD alles ook met Peter deelde. Uiteraard begreep Tim dat wel. Uiteindelijk vertelde ik hem tijdens één van onze steeds vertrouwelijker wordende gesprekken ook van mijn fantasieën ÉN…ook dat ik geregeld trio’s had waarbij ik me door andere mannen liet neuken.
Hij reageerde een beetje gechoqueerd of eerder verwonderd en vroeg zich vooral af hoe Peter daar dan tegenover stond. Of hij dat zomaar toestond en of hij niet jaloers was enz… Eigenlijk de klassieke vragen. Ik deed ‘m heel het verhaal en hij begreep het niet alleen…het wond ‘m ook stevig op. Niet veel later vroeg hij met een smsje vanuit zijn stuurpost of hij niet eens zo’n naaktfoto van mij mocht zien. Ik vroeg Peter of hij ’t OK vond dat ik enkele van onze foto’s met Tim zou delen.
Mijn ventje ontdekte tijdens onze avontuurlijke tocht dat hij het heel erg geil vindt om mij naakt aan anderen te tonen en me met anderen te delen en dus vond hij ’t zelfs meer dan OK.
Ik stuurde Tim een aantal fotootjes waarop ik volledig herkenbaar naakt te zien ben maar zonder close-ups van mijn kut of gespreide dijen…
Hij reageerde onmiddellijk. Hij vertelde dat hij een knoert van een stijve had gekregen van die foto’s en dat hij snel moest klaarkomen of hij zou gek worden.
Hmmmmmm…dacht ik…wat een mooi en geil compliment ! Ik zei ‘m dat hij best op mijn foto’s mocht klaarkomen en dat ik dat best wel een heel geile gedachte vond. Nog maar te zwijgen van welk een compliment DAT zou zijn.
Weer wat later stuurde hij foto’s terug om zijn woorden te bewijzen ! Pieppiep…en toen ik zijn berichtje opende. Sjonge ! Wat een joekel van een pik !!! Die was flink groot. Of hij die ook nog kon gebruiken !?
Peter had via Messenger ook gesprekken met ‘m. Over ons… en hoe zijn vrouw Milène veel minder geil was dan hij of wij…
Peter had me ook gezegd: Als je d’r zin in hebt schat, mag je je best wel door Tim in de trein laten neuken hoor. Ik vind het best. Zolang het puur seksueel is en je er zeker foto’s en filmpjes van maakt zodat ik achteraf mee kan genieten. Het hitste me wel op, maar ik had vanaf het begin van ons avontuur als paar voor mezelf steeds de regel gehanteerd dat Peter er altijd bij moest zijn.
Een deel van mijn kick bestaat er uit dat ik wil dat Peter ZIET hoe zijn brave vrouwtje zich als een hoer laat neuken door andere mannen.
En toch…deden zijn woorden mijn kut wel tintelen.
Iets totaal nieuws…me door een ander laten neuken en dan het bewijs daarvan meebrengen…mmmm…
Het zou weer een stapje zijn op de weg van mijn…onze…ontdekkingstocht…
Vandaag moest ik toevallig nog een keertje met Tim samenwerken.
Ik had al gezien dat we anderhalf uur samen zouden stilstaan in niemandsland. In eerste instantie had ik gedacht…Pffffff…nergens iets om een koffietje te gaan drinken of zo…Pffffff…
Gelukkig wist ik uit ervaring dat ik met Tim tenminste steeds een leuke babbel bij had.
Ik was vandaag ook in een extra vrolijke bui. Het weer was al vrij goed, thuis zat alles prima, de kinderen deden het goed op school en schoten goed op met elkaar,… Het leven verliep zalig.
Op zulke momenten ben ik gewoonlijk ook NOG geiler dan ik normaal al ben en nu kreeg ik plots de ingeving om een beetje te gaan plagen, een beetje op te geilen.
Ik had in mijn werktas steeds een paar zelfophoudende kousen bij me voor ’t geval dat Peter plots een stoute ingeving zou hebben en we recht vanop ’t werk zouden vertrekken. Ik wisselde mijn kousen met de zelfophoudende en trok mijn slipje uit. Hmmmmm…wat voelde ik me heerlijk geil.
Ik zou mij dadelijk ’ter beschikking van de reizigers stellen’ en zou in mijn blote kut tussen hen lopen. Misschien zou ik een keertje per ongeluk een stukje van de rand van een kous aan een van hen kunnen flashen.
Door mijn brede heupen en smalle taille, kruipen mijn rokjes sowieso altijd al een beetje omhoog zodat ik wel vaker wat meer billen toon dan anderen. We dragen ook vestjes zodat je niet kan zien dat het rokje eigenlijk te hoog zit. Nu trok ik mijn rokje echter bewust nóg hoger. Ik leek nu echt een minirokje te dragen en wist wel heel zeker dat ik hiermee heel wat mannenogen pijn zou gaan doen en al even zeker dat er niet meer dan een glimlach en een heupwiegende pas zou nodig zijn om bij mijn passage door de trein, heel wat mannen met een stijve pik en een dirty mind achter te laten. Ze zouden fantasieën hebben over wat ze allemaal met mij wilden doen.

Zo gezegd, zo gedaan. Ik wist dat ik er bloedgeil moest uitzien. En inderdaad reageerden de meeste mannen nog net iets sneller en vriendelijker dan normaal. Hier en daar zette ik me ook bij hen om informatie op te zoeken voor hun verdere reis. Ik toonde hierbij steeds mijn kousenranden en spreidde een ietsje zodat ze ook de binnenkant van mijn dijen zouden kunnen begluren terwijl ik met een onschuldig gezicht en één en al professionalisme de tijd nam. Wanneer ik zeker wist dat de mannen mijn wegwiegende heupen nakeken, bukte ik me her en der om zogenaamd iets op te ruimen op een lege zitplaats. Ik zorgde er dan voor dat mijn rokje zeker opschoof tot net onder mijn kont zodat ik hen twijfelloos een blik liet op de naakte huid tot ver boven de rand van mijn kousen. Ook de terugweg door de trein is dan heel leuk. Je kijkt diezelfde mannen waarvan je weet wat ze gezien hebben dan recht in het gezicht. De reacties zijn fantastisch en zoooo opwindend. Eentje durfde het zelfs om me wijs te proberen te maken dat hij de info die ‘k eerder had gegeven, verloren had en of ik het nog eens opnieuw kon opzoeken en noteren. Ik beloonde zijn durf door me met veel te wijd gespreide dijen tegenover hem op het randje van de bank te zetten met mijn hakken op de trede waar de zitbanken op gemonteerd staan. Zo zaten mijn knieën een flink eind hoger dan normaal en had hij nu ongetwijfeld vrij zicht op mijn blote kut. En ja hoor… Terwijl ik op mijn toestel zogenaamd naar info voor hem op zoek was, keek ik van onder mijn wenkbrauwen naar hem en kon ik zien hoe hij inderdaad rood aangelopen naar mijn kut zat te kijken. Omdat Ik vandaag al zooo erg opgewonden was geraakt, wist ik gewoon zeker dat mijn supergrote kutlippen nu glimmend uit mijn kut moesten hangen. Hij kreeg zeker waar voor zijn ticketje van 7 Euro !

Ik nam een stukje papier om de info voor ‘m op te schrijven en door opzij te neigen naar het kleine tafeltje spreidden mijn dijen zich automatisch nog een flink eind extra. De stof van mijn rokje schoof daardoor nóg zoveel verder omhoog dat mijn kut nu open bloot voor hem lag. Uiteraard schreef ik extra traag om hem te tijd te geven. Ik richtte me nu terug naar hem en schoof nog verder onderuit. Met volledig gespreide dijen overhandigde ik hem de info met een ‘Kan ik U verder nog ergens mee van dienst zijn ?’
De man verzamelde al zijn moed en stak een hand uit om het briefje aan te nemen maar ging voorbij mijn hand naar mijn kut. Hij streelde en kneedde mijn natte kut en ik liet ‘m begaan. Er ontsnapte me een kreuntje van genot.
Hij had natuurlijk dadelijk gevoeld hoe nat ik was.
Ik keek even om me heen om te zien of er nog iemand anders in de buurt was. Toen ik merkte dat we echt alleen waren, stond ik recht en zette één voet naast de man op zijn zit. “Lik me…” zei ik.
Hij kon niet snel genoeg vooruit buigen. Hij greep m’n kont vast en duwde z’n gezicht in m’n kruis ik voelde een ervaren tong aan de slag gaan op mijn clit. Wat zalig toch…
Enkele minuten later vertraagde de trein voor de volgende halte.
Ik zette snel m’n voet terug op de grond want ik moest terug aan de slag.
Even snel alles op z’n plaats.
‘Ik hoop dat ik u hiermee van dienst kon zijn” zei ik geil lachend.
Hij stamelde een ‘D…dank U wel. Mijn dag kan niet meer stuk. En…misschien nog eens tot ziens.’
En weg was ik.

Niet veel later kwamen we op onze eindbestemming aan.
Tijd om even alles terug in orde te brengen voor het vertrek straks en dan een stukje eten en een babbeltje met Tim.
‘Voorlopig loopt onze dag al goed hé’ hoorde ik Tim achter me terwijl ik één en ander opnieuw probeerde in te stellen. Ik had ‘m helemaal niet horen toekomen. Ik liet ’n gilletje van ’t schrikken en liet alles uit m’n handen vallen. In een reflexreactie bukte ik onmiddellijk voorover om alles bij elkaar te rapen. Nog tijdens het bukken besefte ik ‘Oooo shit !’ Mijn rok zat nog steeds hoog opgetrokken… Tim zou nu ongetwijfeld zien dat ik zelfophoudende kousen droeg !

Het werd enkel nog erger omdat Tim, de goeie ziel die hij is, hurkte om te helpen mijn spullen op te rapen. Zo gehurkt achter mij… Als hij ook maar een klein beetje op zou kijken, zou hij pardoes recht tegen mijn vochtig glanzende kut aankijken ! Ik voelde mijn hart in m’n keel kloppen. Ik hoorde ‘m achter mij beginnen ‘Sorry dat ik je liet schr… Eueu… Ik…eueu…’ Daar stokte zijn stem… Ik bevroor in mijn houding. Het besef stormde door mij heen. Hij had het dus gezien !!! Net Tim…keek nu vanop luttele centimeters verwijderd recht tegen mijn blote kont met daartussen bengelend, mijn vochtige lippen. Ik wist al dat ze nu groot en opgezwollen waren door de opwinding van wat zich eerder in de trein had afgespeeld. En in deze kleine stuurcabine was het zelfs vrij zeker dat hij vanop die afstand nu ook mijn kut zou ruiken. De vrouwelijke geur van opwinding zou hem vast niet ontgaan. Ik ontwaakte uit mijn bevroren houding en kwam een beetje moeilijk terug recht. Tim bleef gehurkt verder spulletjes oprapen terwijl ik me omdraaide om hem meer plaats te geven. Ook niet mijn meest verstandige zet want als hij nu opkeek zou hij recht op de voorkant van mijn kut kijken. En wat dacht je… Nu hij al had gezien dat ik sliploos was… Natuurlijk keek hij nu recht in mijn kut. Natuurlijk ! Wie kon ’t hem kwalijk nemen ? Wie zou niet exact hetzelfde gedaan hebben wanneer hij de kans kreeg? Tim stamelde verlegen aarzelend…’Cindy…Je hebt…jeueueu…hebt geen slipje aan ? Om dit beeld nu in ’t echt te zien… Ik…ik had nooit gedacht… Ik bedoel… Wel…ik had nooit gedacht ze echt te zien…zo bloot vlak voor me. Sorry ! Wat zeg ik toch !?… De foto’s die je destijds stuurde tegenover dit…tja… DIT beeld krijg ik nooit meer uit mijn hoofd.’ ‘Sorry’ zei ik op mijn beurt. ‘Ik had sneller moeten zijn en mijn slipje terug aantrekken vóór ik hier alles in orde ging brengen. Sorry dat je dit moest meemaken.’ ‘Ben je gek !?’ vroeg Tim. ‘Alsof ik dit erg vond !? Woooaaawww… Ik kan niet zeggen dat ik het erg vond…Wel integendeel.’ ‘Kom…’ onderbrak ik ‘m…’Laten we ons zetten en een stukje eten, goed ?’
Ik bukte opnieuw om mijn broodje en mijn thee te nemen. Dit keer deed ik het bewust.
‘Komaan…’ reageerde Tim. ‘Nu doe je ’t er om.’

‘Wie weet ?’ zei ik ‘m lacherig met een vette knipoog . Ook hij nam nu z’n spulletjes en nadat ik nog even de binnenverlichting doofde, zetten we ons tegenover elkaar in de trein. Ik trok het rolgordijn nog even naar beneden om niet teveel in ’t zicht te zitten. Zo kan je op z’n minst tijdens een break even rustig iets eten zonder telkens gestoord te worden door voorbijgangers met hun talrijke vragen. Ik had m’n rokje nog steeds opgetrokken laten zitten.
Zo op de bank gezeten, merkte ik dat de randen van mijn kousen weer zichtbaar waren. Ik voelde me nog steeds ontzettend geil en besloot om Tim ook een beetje verder op te hitsen. Tijdens het eten probeerde Tim een gewone conversatie gaande te houden over koetjes en kalfjes terwijl ik me steeds maar weer verplaatste en mijn rokje zo hogerop liet kruipen tot mijn dijen boven de kousenboorden uitzaten. Tim had al de ganse tijd naar mijn benen zitten kijken en ik wist natuurlijk dat hij hoopte opnieuw meer te zien te krijgen. Plots hield hij ’t niet meer. ‘Cindy ?’…vroeg hij. ‘Dit gaat raar klinken…en waarschijnlijk ga ik ver over de schreef…maar ik moet het je gewoonweg vragen… Eueueueu… Goh… Zou ik je kut nog eens mogen zien ? Zou je ’t erg vinden dat ik ze graag een keertje rustig bekijk terwijl je met je dijen gespreid voor me zit !? Pffffff…Zo…Dat heb ik eruit.’
‘Hmmmm…’ zei ik alsof ik erover nadacht. ‘Ach wat…Als ik je daarmee blij kan maken… Ik dacht al dat je ’t nooit ging vragen hihihi…’
Ik ging staan…Haalde m’n rokje nog een klein beetje hoger op en zette me voor hem.

‘Ben je er klaar voor ?’ vroeg ik.
‘Ja !’ antwoordde hij sneller dan hij besefte.
Zijn stem klonk hees van opwinding.
Ik plaatste mijn voeten langs beide zijden naast zijn benen op de zitting van zijn bank en…vroeg…’Ben je écht heeeeeel zeker dat je dat wil ?’ ‘Toe…aub…Ik wil je kut heel erg graag zien. Ik zou me moeten schamen dat ik dit durf te zeggen maar… Ja…Ik…Ik wil heel graag je grote lippen zien…’
Hij wist niet waar kijken van verlegenheid. Ik sloot met een diepe zucht mijn ogen, trok m’n knieën op, zette m’n voeten naast me op de zitting en spreidde mijn dijen zover ik maar kon. ‘Ooooohhhhh…’ hoorde ik Tim. ‘Wooowww goh wat ben jij mooi… Cindy…Ik…jij bent nat…!? Vindt je ’t dan ook zo geil om hier zo met je dijen open tegenover mij te zitten !?’
Mijn hart klopte opnieuw bijna uit mijn borst ! ‘Uhuh…’ antwoordde ik. ‘Jaaa…Mmmm…Dit is zoooo spannend. Kijk maar lekker… Hmmmmm…Het windt me idd heeeeeeeel erg op. Heb je ’n stijve nu ?’

‘En of’ zei Tim. ‘Hij scheurt bijna uit mijn broek ! Zou ik…Hier een fotootje van mogen nemen. Je ziet er zo geil uit met die kousen… Mag ik…aub !?’
Ik keek ‘m nadenkend aan.’ ‘Goed’ zei ik ‘maar onherkenbaar hé ! En…je moet ‘m wel aan mij doorsturen of aan Peter… Hij moet meegenieten hé’
‘Heueu…ok’ antwoordde Tim en hij greep naar zijn smartphone.
Ik bleef zo zitten wachten en voelde me alsmaar meer opgewonden.
Tim zat ondertussen al klaar om te fotograferen. Ik vroeg ‘m of ik zo goed zat of mss ietsje anders moest gaan zitten voor de juiste lichtinval. Ik zat helemaal goed zo bleek. ‘Wil je dat ik m’n kut voor je open houdt ? Zo met mijn lippen uit elkaar. Zo zie je beter hoe groot ze zijn. Je geilt op m’n grote kutlippen hé !?’

‘Ja…houdt je lippen open voor me. Telkens dat ik je foto dan bekijk, ga ik fantaseren over hoe ik je dan zou beffen en hoe ik daarna mijn pik tussen je lippen naar binnen zou duwen om je dan stevig te neuken…mmmmmmm… Dat zou mijn ultieme fantasie zijn.’
‘Kom ‘ns hier op je knieën voor me zitten. Zo kan je een close-up maken. Kom maar…’ zei ik.
Tim liet het zich geen 2 keer zeggen en knielde tussen mijn gespreide dijen. En ook zo maakte hij enkele foto’s. Ik kreunde van opwinding en streelde over mijn kittelaar. ‘Hmmmm’ zei ik. ‘De gedachte aan jouw tong op en in mijn kut maakt me gek. Ik zou je niet willen tegenhouden, denk ik. Ik ben zooooo geil !!! Hmmmmm…Een lekkere tong op mijn kittelaar…Aaaahhhj…Zalig…’

Ik voelde hoe Tim dapperder werd en hoe hij de binnenkant van mijn dijen streelde. Het was denk ik zijn manier om mij op de proef te stellen…om te zien hoe ver hij kon gaan en of ik zou reageren. Ik liet ‘m begaan en hij streelde nu richting mijn kut. Tot hij ze net niet aanraakte. Steeds verder… Ik legde een hand op de zijne en begeleide hem zo naar mijn natte poes. Ik legde zijn hand midden op mijn kut en duwde ze er stevig tegenaan terwijl ik luidkeels kreunde. Meer zou hij vast niet nodig hebben als instemming, dacht ik.
Nu hoorde ik hem een kreunende zucht slaken. Hij streelde nu stevig mijn kut en duwde twee vingers naar binnen terwijl hij met zijn duim mijn kittelaar bewerkte. ‘Ooooohhhhh…Lekker…Ga vooral door… Speel lekker met mijn kut. Niet stoppen hoor !’ zei ik. Hij ging zo een hele poos door terwijl ik met gesloten ogen lag te genieten. Ik had mijn handen op zijn hoofd gelegd en woelde door zijn haar. Toen voelde ik hoe hij dichterbij kwam. Ik wist wat er nu ging komen. Ik besefte het al heel snel en kermde het uit van genot toen ik zijn tong op mijn kittelaar voelde. Hij had dit zeker al veel vaker gedaan want hij was echt goed met die tong. Mmmm…wat genoot ik hiervan. Terwijl ik zo lag te genieten had ik wel constant aan mijn schat gedacht en zo greep ik ook mijn smartphone om enkele foto’s te maken van hoe ik hier lag met Tim’s tong op mijn kittelaar en zijn vingers in mijn kut.
Ik stuurde ze dadelijk door en kreeg ook onmiddellijk een berichtje terug met ‘Jij geile slet. Geniet ervan. En je weet…Als je zin hebt om geneukt te worden… Ik vind het helemaal ik hé. Ik hou van je !’

Wat een fantastische echtgenoot heb ik toch. Dat hij me toestaat en zelfs aanmoedigt om te genieten… Wat een zalige man toch !
Tim’s behendige tong op mijn clit, zijn pompende vingers in mijn kut en de geile sfeer van wat hier gebeurde… Ik hield het niet meer en voelde een orgasme in me opborrelen. ‘Ooooohhhhh Tiiimmmmm…’ brulde ik. ‘Oooooohhh…je gaat me laten klaarkomen ! Jaaaa…Ik ga komen… Jaaaaaaaaoooooihhhhhh !!!’ Ik schreeuwde terwijl ik een daverend orgasme door me heen voelde razen. Ik had Tim’s gezicht krachtig tegen mijn brandende kut aangeduwd toen mijn orgasme was begonnen. De arme… Ik verstikte ‘m bijna. Verdomme wat was ik hard klaargekomen. Ik kon nu maar aan één ding denken. Pik… Ik wou zijn pik. Mijn schat flitste opnieuw door mijn hoofd. Zou dit echt de eerste keer worden dat ik van een andere dan zijn pik genoot zonder dat hij erbij was !? Zou ik die stap écht zetten. Verdikke…Ik had wel zin… En ik mocht het ook van ‘m zolang er maar foto’s van werden gemaakt als blijvende herinnering. Ik mocht van hem sowieso neuken met wie, wanneer en waar ik maar wou. Hij gunde me dat zonder voorbehoud. De enige andere voorwaarde was dat ik zeker moest zijn niet verliefd te worden op de ander en dat het naast eventueel vriendschap om pure seks zou gaan. De kick om als sletje door een ander te worden geneukt.

WILDE ik nu geneukt worden door een andere man…? Ja ! Voelde ik ook maar enige verliefdheid voor hem…? Neen ! Vriendschap…? Ja ! Foto’s maken …? Hadden we tot hiertoe gedaan. Mijn schat had daarop zelfs uitdrukkelijk zijn toestemming gegeven en me toegewenst dat ik ervan zou genieten.
‘Nu kom jij aan de beurt, Tim’, zei ik terwijl ik hem achteruit duwde op zijn bank. Ik keek ‘m zo recht in de ogen om instemming te zoeken. Hij besefte wat ik ging doen. Ik legde een hand in zijn kruis terwijl ik op m’n knieën tussen zijn dijen zat. Terwijl ik ‘m recht in de ogen bleef kijken, likte ik langs m’n lippen en streelde en kneedde zijn harde pik. Ik had ‘m alleen nog maar op foto’s gezien maar wist dat ik dadelijk een mooie grote pik in mijn handen zou hebben. Ik maakte zijn riem los en deed zijn broek open. Ik trok tegelijk zijn broek en boxer naar beneden. Tim wipte daarbij een beetje omhoog om me behulpzaam te zijn. Het was mijn teken dat hij ’t zelf ook echt wou.

Zijn harde pik was rechtop uit zijn broek geveerd. Zonder aarzelen greep ik ‘m beet en streelde hem in al zijn warme harde kloppende glorie. Wat een mooie lekkere pik toch, dacht ik terwijl ik ‘m op en neer over de schacht begon af te rukken. Mmmmmmm…Wat spannend. Wat een dag, flitste het door mijn hoofd. Ik had de mannen in de trein opgehitst met mijn korte rok, de kousen en mijn blote kut… Ik had één van hen echt zo lang hij maar wou mijn kut getoond en me door ‘m laten likken. Ik had Tim opgegeild en me door hem laten vingeren, beffen en fotograferen… Goh ja !…fotograferen ! Ik moest foto’s nemen. Eerlijk is eerlijk… DAT was de afspraak met mijn schat. Ik bleef verder rukken terwijl ik mijn toestel nam en een paar foto’s nam terwijl ik Tim’s pik afrukte en opnieuw…hup…op de verzendtoets. Ik ging nu dichterbij en likte Tim’s staaf terwijl die zonder een woord te zeggen, kreunend, verder bleef genieten. Ik maakte hiervan een selfie. Ik hield het niet meer en nam Tim’s eikel nu in mijn ervaren mond. Ik pompte zijn staaf enkele keren in en uit mijn pijpmond en maakte ook daar een paar selfies van.

Nu ging ik me terug concentreren op die lekkere pik en de kreunende man die eraan vast zat.
Ik legde mijn toestel binnen handbereik want ik zou ’t waarschijnlijk nog zeker één keer nodig hebben en pijpte als een bezetene. Tim kreunde en kreunde onophoudelijk en riep vaak mijn naam uit.
‘Cindy… Oooaahhh…Cindy… Oooooohhhh…je pijpt fantastisch…Oooooohhhh mmmmmmm…Wat lekker… Oooojaaaa…niet stoppen… Ga door…ga door… Toe laat me klaarkomen…Aub !!!’
Zo pijpte ik hem minutenlang terwijl ik m’n mond met één hand in hetzelfde ritme begeleidde en me met de andere hand vingerde. Want…Sjonge wat stond mijn kut in brand…
Wat wou ik graag een pik in mijn kut !!!

Ik liet zijn pik los en stond nu recht. ‘Ssssjjj’ zei ik tegen Tim…’Ik kom dadelijk terug. Niet weglopen of ik verzeker je dat je er voor de rest van je leven spijt van zal hebben. Ik ben zo terug en…dan… Dan gaan we verder… veeeeeeeel verder…’.
Ik ging even terug de stuurpost in om een extra large condoom te halen.
We hadden afgesproken dat ik ze altijd mee zou nemen in mijn handtas voor het geval dat… Je wist maar nooit wanneer de kans zich zou voordoen. En nu… Mijn schat was toch fantastisch dat hij daar allemaal aan had gedacht. Gewoon opdat zijn vrouwtje zou kunnen genieten. Hmmmmm…En net dat was ik vast van plan. Ik had alle twijfels achtergelaten.
Ik zou me over Tim’s pik heen gaan spietsen en lekker met ‘m neuken. Wat ik ook steeds bij me had, was een minivibrator. Ik bedacht me die ook maar mee te nemen want we hadden niet ontzettend veel tijd en ik wou geneukt worden, voelen hoe Tim zijn zaad in mijn kut zou spuiten én ook zelf nog een keertje klaarkomen.
Daar ging ik.

Een verbaasde Tim zat met vragende ogen en een nog steeds bikkelharde pik naar me te kijken. ‘Wat ging je nou doen ?’ vroeg hij.
Ik toonde hem met een glimlachje het condoom dat ik al uit de verpakking had gehaald.
Al snel besefte hij dat een antwoord op die vraag overbodig was. Zijn gezicht… DIT had hij duidelijk niet verwacht.
Ik knielde terug en pijpte de flinke pik opnieuw een tijdje. Nu rolde ik het condoom moeiteloos over zijn pik af terwijl Tim vroeg ‘Betekent dat ECHT wat ik denk ? Wil jij ECHT met mij neuken ? Serieus !? Woaaaawwwwwww !!! Mmmmmmm…Kom maar hier…’
Ik greep opnieuw mijn smartphone en zei…’Belofte is belofte en Peter mag ook een beetje meegenieten hé.’
Zo maakte ik een paar foto’s van de verpakte pik en draaide mijn volle ronde kont nu naar Tim toe. Ik voelde zijn handen over mijn kont strelen en hoorde hem slikken. Ik zette mijn voeten een eindje uit elkaar, boog een beetje voorover en boog nu rustig aan steeds verder door mijn knieën. Zo liet ik me verwachtingsvol naar Tim’s pik toe zakken.

‘Ooooohhhhh’ kreunde ik toen ik voelde hoe Tim’s pik met één hand begeleidt mijn kut raakte.
‘Jaaa…Tim…Ik wil je pik. Ik wil ‘m diep in mijn slettekut… Ik wil dat je me neukt !!!’ kreette ik het uit.
Gohhh wat had ik een zin. Wat was mijn druipnatte kut er klaar voor. Ik voelde hoe Tim zijn pik een paar keer voor- en achteruit tussen mijn natte kutlippen wreef om zijn eikel er nu tussen te laten glijden tot exact daar waar hij moest zitten.
Ik rilde van verwachting…van puur genot.
Tim’s handen zaten op mijn kontkaken. Hij had ze ver uit elkaar geduwd om gemakkelijk toegang te krijgen tot mijn neukgrot. En die kreeg hij ! En of hij die kreeg. Ik hunkerde naar zijn dikke lange pik !

Tim verplaatste zijn handen naar mijn heupen en trok me naar beneden over zijn pik. Ik voelde zijn harde neukstaaf centimeter na centimeter dieper in mijn kut glijden. Oooooohhhh wat voelde ik mij een echte hoer… Wat was dit sletterig en geil. Ik kreunde het samen met Tim uit ! Ooooooojaaaa…Ik had zijn pik in me. De pik van een andere man zat nu diep in de brave echtgenote van mijn schatje. ‘Oooooohhh…Tiiimmmmm…Wat ben ik toch een hoer. Wat ben ik een slet ! Gebruik me aub. Neuk je maar lekker in je hoertje klaar. Spuit je zaad maar in mijn hoerenkut !!’
Een verbaasde Tim wist niet meer wat te zeggen dan enkel een kreunend kort ‘Jaaa’.
Hij kende me enkel als de deugniet Cindy, de echtgenote van Peter.
Hij zou nu ook Cindy de hoer leren kennen. Want dat wist hij nog niet. Hij was er niet van op de hoogte dat ik me thuis in m’n speelkamertje prostitueerde als ‘Milf Cindy’.
Ik greep opnieuw naar mijn toestel terwijl ik op en neer op zijn pik begon te rijden. Oooooohhhh wat voelde dit zalig aan ! Wat was dit lekker ! Tim kreunde mijn naam.
‘Vindt je ’t lekker ? Vindt je ’t lekker om me te neuken ? Lekker die grote pik van je in de kut van je hoer pompen hé !!! Spuit mijn kut maar lekker vol schat ! Rij je maar lekker klaar… Gebruik me !!!’

Ik plaatste nu mijn beide voeten op de bank naast Tim’s benen en neukte hem furieus in mijn gehurkte houding terwijl ik zijn handen nu mijn borsten voelde kneden. Zoals ik Tim nu bereed maakte ik opnieuw een paar selfies en een kort filmpje voor mijn ventje. Daarna was ’t aan Tim en mij. Ik ging zo een tijdje als een gekke op en neer over Tim’s pik maar in deze houding was ’t niet vol te houden.
Ik stond op en liet Tim’s zalige pik uit mij glijden. Ik zette mij op handen en knieën op mijn bank met mijn grote kont uitdagend achteruit gestoken en zei ‘Kom snel. Ik wil je pik terug in me voelen. Kom…neuk je sletje !’
Tim veerde recht en kwam achter me staan. Met één hand op mijn heupen en één aan zijn pik manoeuvreerde hij zijn neukstaaf opnieuw moeiteloos in mijn overnatte kut. Ik kreette het opnieuw uit. Ik zou mijn vibratortje niet gaan nodig hebben ! Ik voelde dat ik met gemak een tweede keer zou kunnen klaarkomen.

Nu Tim opnieuw diep in mijn neukgat zat, begon hij me stevig te neuken.
‘Oooooohhh wat heb jij een lekkere kut. Wat zalig om tegen je kont aan te rijden. Ik ga je kut volspuiten. Dit hou ik niet lang ! Oooooohhhh wat ben ik geil !!! Oooooohhhh Cindy… Hier heb ik zo vaak over gefantaseerd. Ik wilde je al zo lang neuken… Mmmm…Dit is zo veel lekkerder dan ik had durven dromen…’
En ik… Ik genoot !!! Ik genoot !!! Ik genooooooot !!!
Snoeihard ramde hij z’n pik in en uit mijn kut. Ik voelde mijn orgasme aan komen denderen. Nog even en ik…’Jajajajajaaaaa… Ooohhhh Tim…Ik ga WEER klaarkomen… Kom samen met mij klaar… Neuk je sletje… Spuit mijn kut vol !!! Toe…Geef me je zaad !!!’
Ik hoorde Tim grommend zijn tempo verhogen. Ik had ’t niet meer van geilheid. Hij was nu aan zichzelf aan ’t denken… Mij aan ’t gebruiken…enkel voor zijn eigen genot.
Terwijl ik zijn pik nog in me voelde groeien, kwam ik, voor de tweede keer vandaag, rillend klaar. Een warme gloed ontplofte in mijn kut en onderbuik en verspreidde zich door mijn ganse lichaam terwijl ik het uitbrulde…’Oooooohhh Tiiiiiiimmmmm ik ben opnieuw klaargekomen !!! Oooohhh…verdomme…spuit me vol…Kom ook… Spuit je hoer voooooollllll…Nnnnnggggggch !!!’
‘Oeoeoeoooooooch…Ik ga spuiten…Ik ga je vol spuiten… Ooo… Oooooohhhh… Jaaaa…’ en daarmee voelde ik hem nog een laatste rauwe stoot geven om dan met zijn vingers diep in mijn kont geklauwd te bevriezen.

Schokkend en pulserend vulde hij het condoom diep in mijn kut. Zo bleef Tim nog even over me heen hangen terwijl hij m’n volle kont streelde en kneedde. Wat later voelde ik z’n pik zachter worden en uit mijn kut glijden.
‘Dat was lekker’ zei ik glimlachend. Nu wordt het tijd om ook de trein klaar te maken, niet ? Misschien moesten we ons maar opnieuw aankleden !’
Tim haalde het condoom van z’n pik en veegde zich wat schoon met z’n boxershorts. Ik liet ‘m nog een laatste fotootje maken terwijl ik mijn benen wijd opgetrokken en gespreid hield zodat mijn duidelijk wijd opengeneukte en rood aangelopen kut perfect in beeld kwam. Ik stuurde het dit keer niet enkel naar mijn echtgenoot maar ook naar Tim. Zo kon hij er later nog van nagenieten.
‘Bedankt’ zei ik. ‘Dat had ik echt heel erg nodig. Moeten we maar eens snel opnieuw doen wanneer de kans zich voordoet hé ;-)’
“Echt ? Meen je dat nu ?” vroeg hij nog met een verbaasde blik.
“En of… Je neukt supergoed. En je kan beffen als een pornogod… En daarnaast een sympathieke kerel met een prachtige grote dikke pik zoals ik ze graag heb. En of ik er zeker van ben.”

Ik zag aan z’n snuit dat hij de complimenten heel erg waardeerde.
Daarmee trokken we snel onze kleren opnieuw aan en gingen we weer aan de slag alsof er helemaal niks gebeurd was. Wat heb ik toch een fijne job hé 😉 !

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door PC

Schrijver van erotische verhalen over en voor zijn echtgenote. Deels waar, deels bedacht... En sommige ook gewoon waargebeurd.

Dit verhaal is 13437 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Met Tim, de treinbestuurder.”

    • Ik hoop dat het dit keer dan om een taalfout gaat en niet opnieuw een dolle opmerking.

Plaats een reactie