BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Van geile fantasietjes naar gewillige hoer (deel 1)

in de sportschoolWe waren beiden 16 jaar toen ik voor het eerst seks had met Carlo. Dat moest toen wel stiekem want mijn ouders waren van de oude stempel en vertrouwden erop dat ik mijn maagdelijkheid zou behouden tot de huwelijksnacht. Nou, dat ging ‘m echt niet worden want op mijn 16e was ik totaal niet bezig met trouwen maar ik was wel elke dag botergeil. En het lekkerste was de seks op zondagochtend, als mijn ouders naar de kerk waren, en Carlo via de achterdeur naar binnensloop. Ik hield mij dan slapende als Carlo mijn kamer stilletjes betrad en me wakker kuste. En nee, niet op mijn mond maar op mijn hongerige kutje. Oh wat heerlijk als ik daar aan terug denk…

We zijn nu al ruim 20 jaar verder, volgend jaar word ik alweer 40! Er is een hoop veranderd maar twee belangrijke dingen zijn gelukkig wel hetzelfde gebleven: Carlo én de heerlijke seks. We zijn nog steeds dol op elkaar en we hebben een fantastisch seksleven. En dat “fantastische” mag je gerust ook letterlijk nemen, want als we neuken dan vindt Carlo het heerlijk om hardop te fantaseren. Dat begon ooit tamelijk onschuldig… In het spel was ik dan zijn “geile neuksletje”. En eerlijk is eerlijk: dat vond ik zelf ook wel opwindend. Van lieverlee ging Carlo telkens een stapje verder en werden de fantasietjes steeds gewaagder. Uiteindelijk gingen alle remmen los en werden andere mannen (en soms ook vrouwen) onderdeel van het verhaal en was ik als een neukhoer en zaadslet daar het geile en gewillige middelpunt van.

Die geile praat heeft wel onverwachte gevolgen gekregen… Carlo heeft best een lekkere pik maar eerlijk gezegd is die niet meer dan gemiddeld, terwijl ik in zijn fantasieverhalen aan alle kanten word verwend door sportschooltypes met keiharde neukstaven van dik over de 20 centimeter. De scheidslijn tussen fantasie en werkelijkheid werd steeds vager want in mijn beleving “voelde” ik hoe mijn kut en mijn kont daadwerkelijk werden gevuld met heerlijke neukpalen. En haast nog lekkerder…ik “voelde” ook hoe ik door een dikke pik in mijn mond werd geneukt en ook hoe ik genoot van de smaak van warm zaad bij het uitlikken van een ander kutje.

Als Carlo weer eens onderweg was voor z’n werk dan verwende ik mezelf in al mijn gaatjes met mijn dildo’s en andere speeltjes. Ik kwam dan keer op keer meerdere keren echt heerlijk klaar, maar toch verlangde ik altijd naar meer. Ik kon er niks aan doen, en wilde Carlo niet fysiek ontrouw zijn maar het verlangen werd te sterk… ik wilde een keer echt de hoer spelen en me laten nemen door meerdere mannen. Ik wilde hun vingers in me voelen, hun tong, hun pik en… hun warme zaad.

Op internet had ik al de nodige verhalen gelezen van andere vrouwen die, net als ik, op zoek zijn. Dat stelde me enigszins gerust… Ik was niet gek ofzo, ik was (en ben) vooral heel erg geil en dat is natuurlijk geen zonde. De algehele toon van al die verhalen was dat het wel zonde zou zijn als je er niks mee doet, want geile seks is immers gewoon erg lekker. .

Ik besloot om mijn lustgevoelens met mijn hartsvriendin Lynn te bespreken. Ik wilde graag weten of zij mijn verlangens herkende en of ze tips voor me had over hoe ik er mee om zou kunnen gaan. Nou, dat werd een hartstikke verhelderend avondje want Lynn was een soort van ervaringsdeskundige. Haar verhaal was zowat hetzelfde als dat van mij, alleen was zij al een paar stappen verder.

John (haar man) fantaseerde net als Carlo ook hardop over Lynn als neukhoer en spermaslet. En net als ik begon Lynn er op een gegeven moment daadwerkelijk naar te verlangen. Zonder het vooraf met John te bespreken had ze daarop flink buiten de deur geneukt. In Lynns woorden “het was zalig, supergeil en verslavend. Ze had het daarna “netjes” opgebiecht aan John, en hij vond het geweldig. Het was geen vreemdgaan want het ging alleen maar om geile lust. Sterker nog, Lynns escapades gaven een extra boost aan hun seksleven. John moedigde haar zelfs aan, en soms nodigde hij zelf -voor Lynn nog onbekende- mannen uit die haar onder Johns ogen mochten neuken. Dat was helemaal de hemel want dan voelde Lynn zich een echte hoer, en werd haar geilste fantasie werkelijkheid.

En Lynn had nog wel een tip. Op haar sportschool had ze een leuke klik met twee personal trainers. Ze regelde meteen een intake en proefles voor de volgende avond. Oh mijn god, ik voelde mijn kutje al meteen gaan gloeien…

De volgende dag besteedde ik helemaal aan een optimale voorbereiding. Ik kocht een spannend topje waar mijn D-cup borsten mooi in uitkwamen en een gym short met iets wijdvallende pijpjes… Verder verwende ik mezelf met een urenlange bad sessie en werkte ik mijn kale kutje bij. Zo glad en zo zacht als een perzikje… Ik had Carlo al op de hoogte gebracht van mijn plannen. Dat wil zeggen, hij wist niet beter dat ik met Lynn een proefles ging doen bij een gym. Hahaha, hij moest eens weten…

Bij het omkleden op de sportschool schoot Lynn in de lach… ‘Zo Suus, ik kan wel raden waar jij op uit bent, wat zie je er heerlijk uit meid’. ‘Dank je Lynn’ reageerde ik, ‘ik kom natuurlijk voor de sport, maar je weet maar nooit wat er nog meer gebeurt op zo’n avond…’

Om stipt 9 uur stond ik klaar voor de intake met Brian en Neil. De klik was er meteen, en dat had over en weer alles te maken met het feit dat we er zin in hadden. Alhoewel ik vooral zin had in seks terwijl Brian en Neil vooralsnog gefocust waren op een professionele kennismaking. Ze vertelden honderduit over de mogelijkheden van workouts, voedingsadviezen, trainingsopbouw en persoonlijke begeleiding. Tenslotte stelden ze voor om een rondje te doen langs diverse apparaten waarbij ze mij persoonlijk zouden begeleiden.

Een uur lang hing ik in allerlei apparaten en bij elke oefening voelde ik de ogen van de Brian en Neil over mijn rondingen glijden. Mmm… ik had duidelijk hun belangstelling gewekt. De laatste oefening was op een apparaat voor het trainen van de dijbenen. Ik plaatste mijn benen wijdbeens aan weerszijden van twee platen, en het was de bedoeling dat ik door kracht te zetten mijn benen naar elkaar bracht. Dat lukte aardig maar met elke beweging gaf ik Brian en Neil door de wijdvallende pijpjes van mijn gym short een inkijkje op mijn kale poesje. Ik negeerde hun blikken, maar ik zag aan de groeiende bobbels in hun kruis dat het uitzicht op mijn kale en vochtige spleetje ze prima beviel.

Na de proefles dook ik met Lynn de sauna in. Ik vertelde over de proefles en vooral ook over de begerige blikken van Brian en Neil op mijn rondingen en mijn kruis. ‘Nou Suus, let maar op, die komen zo geheid even buurten’ lachte ze. Precies op dat moment staken de mannen hun hoofd al naar binnen. ‘Zo dat ziet er gezellig uit’ begon Neil, ‘vinden jullie het okay als we erbij komen zitten?’ ‘Tuurlijk’ reageerde ik spontaan, ‘ik ben nog wel benieuwd naar de extra mogelijkheden op het gebied van persoonlijke begeleiding.’ Met één beweging liet ik mijn handdoekje los en gaf ik de mannen zicht op mijn van zweet glimmende borsten. Brian ging één bankje schuin boven ons zitten en Neil nam plaats tussen mij en Lynn. Ze hadden een handdoek om hun middel gewikkeld maar dat verhulde niet dat ze al in een zekere staat van opwinding verkeerden.

‘Zeg Neil’ begon ik, ‘die persoonlijke begeleiding waar je het eerder over had, wat mag ik me daar zoal bij voorstellen?’ Neil sloeg zijn rechterarm om mij heen en pakte met zijn vrije hand mijn linkerhand en legde die op zijn kruis. ‘Voel je dat Suzan? Dat apparaat dat je nu voelt is een heel belangrijk onderdeel van de persoonlijk begeleiding. Het is wat zwaar, dus niet geschikt voor beginners maar ik denk dat jij er wel mee overweg kan.’ Die uitnodiging kon ik niet weerstaan. Ik bevrijdde Neil van zijn handdoek en keek met bewondering naar zijn heerlijke pik. Hij was nog half hard, maar dat zou niet lang meer duren. Ik sloot mijn vingers om zijn dikke geslacht en bewoog mijn mond naar zijn lippen. Terwijl ik zijn pik masseerde duwde ik mijn tong bij hem naar binnen en gaf ‘m een geile tongzoen. Ik deed mijn benen uit elkaar en Neil begreep de uitnodiging. Hij gleed met hand langs mijn dijen en streelde met zijn vingers mijn schaamlippen en hunkerende klitje. Ondertussen voelde ik dat zijn pik nu staalhard en op oorlogssterkte was.

‘Ooohhh’ zuchtte ik, ‘wil je me alsjeblieft neuken Neil, ik wil jouw dikke pik diep in mijn kutje voelen.’ ‘Zo lekkertje’, bromde Neil ‘ga jij niet een beetje erg snel vrouwtje, ik zie daar een trouwring om je vinger, weet je mannetje hiervan?’ ‘Oh nee’ hijgde ik ‘mijn man weet nergens wat van en dat maakt me niet uit. Ik doe wat ik al heel lang wil doen, en dat is dat ik me laat neuken als een geile hoer. Neuk me Neil, neuk dit lekkere hoertje.’

Ik kroop met mijn gezicht naar hem toe op zijn schoot en propte zijn keiharde pik in mijn kut… ik voelde zijn dikke eikel naar binnen gaan en liet me langzaam over zijn heerlijke lul zakken. In mijn geile dromen en Carlo’s fantasietjes was ik al vaak geneukt door zo’n dikke paal, maar nu pas voelde ik echt de sensatie van helemaal gevuld te worden, tot diep in mijn kut. Ik schuurde met mijn tieten tegen Neils gespierde torso waardoor mijn tepels keihard werden. Neil masseerde nu mijn tieten en kneep in mijn overgevoelige tepels. Ik voelde hoe mijn kut daar meteen op reageerde… ‘Ooohhh Neil, neuk me klaar met je dikke pik, neuk je hoer, aaahhh… Ik voelde mijn kutje verkrampen om zijn keiharde lul en een intens orgasme gierde door me heen. ‘Ooohhh Neil, meer, ik wil meer’ smeekte ik.

Ondertussen was Lynn met Brian bezig geweest en ook zijn lul stond nu keihard overeind. ‘Hier Suus’ geilde Lynn, ik heb hier een lekkere paal voor je die je klaar mag pijpen’. Brian schoof nu een stukje mijn kant op waardoor ik mijn lippen om zijn dikke eikel kon sluiten. ‘kom op Brian, neuk die hoer maar in d’r mondje’ moedigde Lynn aan. Ooohhh, dit was waar ik zo naar verlangd had… Brian legde zijn handen op mijn achterhoofd en neukte me tot diep achter in mijn keel.

Godver wat was dat lekker… Twee grote pikken waarmee ik keihard geneukt werd in mijn kut en in mijn mond. Ik gleed heerlijk op en neer op Neils neukstaaf terwijl Brian zijn lul af en toe terugtrok waardoor ik zijn dikke eikel kon likken en kon proeven van het voorvocht dat uit zijn eikel stroomde. Mmm… een heerlijk voorproefje van zijn lading warm zaad.

Ik voelde nu dat Neils pik begon te pulseren… zijn lul zwol nog verder op als teken dat hij klaar ging komen. Lynn zag ook aan Neils gezicht dat hij op het punt stond om te spuiten. ‘Kom op Neil’ hijgde Lynn, spuit je zaad diep in haar hoerenkut. Neil zette extra aan en pompte zijn lul nog harder in en uit mijn smachtende kut. Ik voelde nu een tweede, nog heviger orgasme opkomen en terwijl Neil zijn dikke stralen sperma in mijn kut spoot kwam ik ook spuitend klaar. Mijn kutgeil en Neils sperma stroomde langs mijn kutlippen over mijn dijen.

Brian stond nu ook op klappen… ik voelde hoe zijn kloppende lul aanstalten maakte om een heerlijke lading zaad te lozen. Vlak voordat hij begon te spuiten haalde hij zijn lul uit mijn mond en spoot hij zijn zaad over mijn gezicht en in mijn mond. ‘Hier geile slet, vind je dit lekker mijn warme zaad?’ ‘Mmm…het is heerlijk’ mompelde ik met een mond vol sperma…’

Als dank voor de heerlijke beurt likte ik de pikken van Brian en Neil helemaal schoon. Mmm, zo zalig, ik proefde hun zaad en mijn eigen kutgeil. ‘En Suus’ lachte Lynn, ‘wat vond je van je eerste avond als hoertje?’ ‘Oh Lynn’, zuchtte ik, ‘het was zo heerlijk, ik ben nog nooit zo lekker geneukt en nog nooit zo heftig klaargekomen. Ik wil meer! Veel meer!

Wordt vervolgd.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 10294 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Van geile fantasietjes naar gewillige hoer (deel 1)”

Plaats een reactie