BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Vier dagen cursus in een hotel

Op cursus, dag 1
Ik ben 30 jaar en werk bij een landelijk opererende organisatie. Als er cursussen gegeven worden is dat meestal op het hoofdkantoor dat is gevestigd in de buurt van Apeldoorn. Het hoofdkantoor huurt dan voor de cursisten een hotelkamer in een hotel in de omgeving. Omdat er tegelijk meerdere soorten cursussen worden gegeven kom je in het hotel vaak collega’s tegen van andere vestigingen. Of soms van je eigen vestiging maar van een hele andere afdeling. Maar je komt er natuurlijk ook mensen tegen van andere organisaties of mensen die gewoon één of meerdere dagen in een hotel geboekt hebben. Ik krijg een opleiding van vier dagen maar toen ik het hotel zag dat voor mij geboekt was heb ik gelijk het hotel gebeld met de vraag of ik een extra dag mocht bijboeken. Lekker nog een dag relaxen na ongetwijfeld vier oersaaie dagen opleiding.
Het meest geboekte hotel is het Van der Valk hotel. Maar omdat daar nu veel vluchtelingen uit Oekraïne werden opgevangen bleek dat hotel volgeboekt en zat ik in een hotel uit een duurder segment. Ik had gezien dat er een zwembad was en een sauna. Dat beloofde een leuk uitje te worden. Bij meerdaagse cursussen zoals de door mij te volgen cursus mag je de nacht vooraf al in het hotel overnachten zodat je de volgende ochtend fris, uitgerust en op tijd de cursus kunt aanvangen.

Het hotel verkennen
Eenmaal op de hotelkamer zette ik mijn weekendtas neer en maakte ik eerst een rondje langs de faciliteiten van het hotel. Het hotel bleek voorzien te zijn van een zeer fraai zwembad, drie jacuzzi’s, een paar hypermoderne sauna’s, een grote fitnessruimte en een restaurant met achterin een bar.
Wat opviel was dat alles zeer ruim was opgezet. Het restaurant was zo ruim opgezet dat in het restaurant ruimte genoeg was om een grote bar te huisvesten. Een beetje afgezonderd in de hoek van het restaurant, maar dat gaf juist wat extra sfeer aan het geheel.
De fitnessruimte was ook al zo groot opgezet. Niet een paar fitnessapparaten die in een kale ruimte waren gezet waarna het moest doorgaan al fitnessruimte. Nee, aan deze zaal kon Budget-Fit nog een voorbeeld nemen. Zelfs een eigen ruimte met toiletten en douches in de fitnessruimte. Dus je hoefde niet de fitnessruimte uit of naar je kamer.

Wat drinken in de bar
Ik besloot eerst wat te gaan drinken in de bar van het restaurant. Ik ging aan een tafeltje zitten en nam een biertje. Zo kon ik de aanwezigen een beetje observeren. Aan de bar zaten en paar ouwe kerels. Van die VVD-types met een sjaaltje om hun nek. Hun hoofd rechtstreeks op de romp leek te zitten, alsof ze geen nek hadden. Ze praatten met een hete aardappel in hun keel. Duidelijk niet mijn types. Na mijn tweede biertje voelde ik dat de alcohol zijn werk begon te doen. Ik werd een beetje tipsy. Een bijkomstigheid van de alcohol was dat ik snel opgewonden raakte en zin in seks kreeg. Maar vooralsnog had ik geen enkele man gezien die ook maar in de buurt kwam van de persoon die aantrekkelijk genoeg was om mee te flirten of om mijn behoefte aan seks mee kunnen vervullen.

Mezelf opfrissen
Nadat ik mijn tweede biertje op had besloot ik naar mijn kamer te gaan en even te gaan douchen. De douche op mijn kamer was heerlijk. Een grote harde regendouche en lekker ruim. Ik besloot het er maar eens lekker van nemen. Na een tijdje douchen besloot ik om mijn benen scheren. Je weet immers maar nooit wat de avond nog zou brengen. Na mijn benen nam ik zoals altijd gelijk mijn kut mee. Ik was altijd kaal van onderen dus het was alleen om de beginnende haartjes te verwijderen. Ik merkte aan mezelf dat de alcohol zijn werk deed. Of misschien kwam het door de warme douche. Maar ik raakte steeds meer opgewonden en kreeg steeds meer zin in seks. Ik merkte dat toen ik wat scheerschuim in mijn hand deed en dat aanbracht tussen mijn benen. Ik voelde dat mijn schaamlippen vol gelopen waren en bol stonden. Mijn schaamlippen stonden daardoor een beetje open waardoor mijn vingers als vanzelf in het geultje tussen mijn lippen gleden. Ik was daar nat maar niet alleen van water. Het was vooral van het vocht dat uit mijn kut kwam. Het scheerschuim wilde niet blijven plakken op mijn huid. Ik wreef een paar keer extra om het scheerschuim goed te verdelen over mijn kut. Maar door mijn kutgeil wilde het niet blijven zitten. Door het wrijven voelde ik dat ik steeds meer opgewonden raakte.

Fantaseren onder de douche
Terwijl ik zo bezig was met mezelf kwam een oude fantasie omhoog. In die fantasie werd ik versierd door een kerel op aan een bar. En na een tijdje gingen we dan naar zijn hotelkamer om het af te maken. Of ik versierde hem waarna we naar mijn hotelkamer gingen. Alleen voelde dat toch wat onrealistischer. Ik geloof niet dat ik dat zou kunnen.
Ik fantaseerde onder de douche dat zoiets vanavond wel zou gebeuren. Ik was alleen zonder mijn vriend. Ik dagdroomde dat vanavond de juiste man voorbijkwam en dat ik mijn fantasie in werkelijkheid beleefde.
En misschien kwam ik vanavond wel echt een leuke vent tegen in de bar en nam ik hem mee naar mijn kamer. Of misschien zou ik laten versieren en meegaan naar zijn kamer. Mijn fantasie was grenzeloos, waarschijnlijk door toedoen van de alcohol. Ik fantaseerde verder en in mijn fantasie droomde ik ervan dat ik me door twee kerels zou laten nemen. Toen ik dat dacht vlogen de elektrische schokjes door mijn buik. Door weg te dromen vergat ik even dat het doel van mijn aanrakingen was om mij kut in te zepen. Al dromend liet ik mijn middelvinger tussen mijn kutlippen naar binnen gaan. Terwijl mijn middelvinger zo naar binnen gleed gingen mijn wijs- en ringvinger automatisch over mijn schaamlippen. Die waren super gevoelig doordat ze zo opgezwollen waren. Behalve mijn middelvinger ging al snel mijn wijsvinger mee naar binnen. Oef, ik was zo geil dat ik verlangde om eens goed gevuld te worden. Eerst liet ik mijn vingers alleen aan de oppervlakte tussen mijn lippen gaan maar al snel werd ik zo geil dat ik ze dieper in mij bracht. Ik duwde mijn vingers steeds dieper in mijn kut. Ineens realiseerde ik me dat ik me ongegeneerd stond te vingeren in plaats van mijn kut in te smeren met scheerschuim. Ik was geil, bloedgeil.
Op dat moment sprak ik met mezelf af dat ik vanavond wilde proberen of ik mijn lang gekoesterde fantasie werkelijkheid kon laten worden: me door een vreemde kerel eens goed laten neuken.

Misschien kon ik een leuke man in de bar opzoeken en ermee in gesprek proberen te raken. Een beetje sjansen. En als hij hapt dan niet afhaken maar er gewoon een keertje keihard voor gaan. En als hij niet hapt dan gewoon nog wat meer aandringen. Want als het al een keer mogelijk was om mijn fantasie te proberen om te zetten in werkelijkheid en seks te hebben dan was het nu wel. Nu was ik alleen, en bovendien in een hotel.
Ik besloot te stoppen met mezelf te vingeren om niet klaar te komen. Ik wilde mijn geilheid vasthouden en bewaren voor later vanavond. Ik ging verder met het scheren van mijn kut. Bijkomend voordeel van mijn opgezwollen schaamlippen was dat ik ze nu makkelijk kon scheren. Nadat ik helemaal gladgeschoren was smeerde ik mezelf in met een bodylotion om mezelf goed te verzorgen en lekker verwennen. Nadat ik klaar was trok ik wat kleding aan waarin mijn vormen goed uitkwamen. Een strak bloesje waarvan ik een paar knoopjes open kon laten. En een stretch spijkerbroek waar mijn kont goed in te zien was. Ik was er klaar voor en besloot om te gaan kijken of het al wat drukker was in de bar en of er wat leuks te zien was.

Op zoek in de bar
Ik nam plaats aan de zijkant van de bar op één van de krukken. Zo kon ik de hele ruimte goed overzien en ook iedereen die aan de lange zijde van de bar kwam zitten. Het duurde niet lang of de ober aan de andere kant van de bar kwam vragen wat ik wilde drinken. Om de stemming erin te houden nam ik weer een biertje. Mijn derde voor vandaag maar who cares. Ik hoefde immers toch niet te rijden vanavond. Vanaf mijn plek kon ik mooi iedereen observeren die binnen was. Het groepje ouwe knarren van vanmiddag zat nog aan het andere einde van de bar. Her en der stonden nog wat groepjes aan statafels. Het was duidelijk drukker dan vanmiddag maar dat had waarschijnlijk met het tijdstip te maken.
Mijn ogen gingen langs de groepjes aan de statafels. Bij verschillende tafels had ik af en toe oogcontact met één van de mannen. Soms een paar keer met dezelfde man. Ik besteedde er nog niet echt aandacht aan maar vond het wel leuk om te ervaren dat ik in de belangstelling stond en bekeken werd. Kennelijk was er interesse.

Aangesproken worden
Net toen ik even had zitten dagdromen werd ik aangesproken. Ik keek opzij in de richting van de stem en zag dat het één van die mannen was waar ik eerder oogcontact mee had gehad.
Hij was zonder dat ik het merkte naar mij toegelopen en vroeg of het oké was als hij mij gezelschap kwam houden. Mijn hart begon te bonzen en nog voordat ik kon nadenken had ik al ‘ja’ geantwoord. Een gevoel van spanning schoot vanuit mijn buik omhoog. Een vlaag van geilheid overviel me. Hij stelde zich voor als Barry.

Hij vroeg of ik hier was voor werk of privé. Ik antwoordde ‘voor werk’ en zei dat ik een paar saaie lange dagen voor de boeg had. Omdat ik daar verder niet over wilde uitweiden vroeg ik hem waarvoor hij hier was. Ook hij bleek hier een paar dagen voor werk te verblijven.

Elkaar verleiden aan de bar
Tijdens dit gesprekje aan de bar keek ik soms voor me uit maar ik voelde Barry zijn ogen naar mij staren. Ik kreeg er een warm gevoel van en voelde me gevleid. Ik weet niet of het kwam door de alcohol of door mijn fantasie eerder onder de douche. Of misschien wel door beide maar ik had me voorgenomen dit keer niet terughoudend te zijn. Ik wilde eens kijken of ik hem kon plagen en hoe mij dat zou afgaan.

“Wat kijk je? “, vroeg ik Barry met een lach. “Gewoon”, was zijn eerste reactie. “Je bent een leuke meid en ik vroeg me af waarom je alleen bent”. Ik besloot het hem wat moeilijk te maken en met hem te spelen en zei: “Alleen? Wil je weten of ik een relatie heb? Is dat belangrijk voor je om te weten?” Barry lachte. Hij bleef even stil, duidelijk op zoek naar hoe hij zijn reactie zou formuleren. Toen zei hij: “Voor mij niet direct, het is voor mij eigenlijk helemaal niet belangrijk. Voor jou misschien wel”.

Ik begon een geil gevoel in mijn buik te krijgen. Barry zat gewoon te flirten met me en was aan het vissen. Ik ben niet de persoon om mannen te verleiden maar vond het wel spannend. Ik speelde het spel graag een keer mee. Zijn belangstelling wond me op. Barry kwam immers niet voor niets naar mij toe en naast me zitten. Het gevoel van opwinding kwam niet door zijn bijzondere uiterlijk. Want bijzonder knap was hij niet. Hij was zeker niet lelijk maar ook niet bijzonder opwindend. Het was vooral het de hele situatie: alleen in een hotel, zijn aandacht voor mij, het spel en vooral de gelegenheid. Het idee dat als het zover kwam dat ik dan alle gelegenheid had om seks te hebben wond me op. Het leek alsof mijn bloed twee keer zo snel begon rond te gaan door mijn lichaam. Normaal kijk ik wel naar mannen en ik kan ook klaarkomen op allerlei fantasieën over andere mannen. Maar zo direct met een andere man bezig zijn had ik nog nooit gedaan.

Ik antwoordde Barry: “Jij zit nu naast me toch?” en lachte een beetje dubbelzinnig naar hem. Hij begreep de hint en reageerde direct. “Dus je hebt wel zin in een leuke avond?”, vroeg hij. “Wie weet”, zei ik, “maar wat versta je onder ‘een leuke avond’ ”. Barry lachte en zei: “Ik kan wel wat leuke dingen met jou bedenken hoor”. Ik lachte terug en kort daarna voelde ik zijn been tegen mijn been aankomen.

Een golf van spanning schoot door mijn buik en ik zuchtte diep. Binnen tien minuten dat dit gesprek duurde was het van een gewone avond naar een erg spannende situatie gegaan. Hij was duidelijk in wat hij wilde en het gevoel dat ik kreeg was een mengeling van onzekerheid en geilheid. Ik kon toch niet zomaar…

Ik reageerde expres nog niet op zijn aanraking en vroeg me af of het per ongeluk was of een bewuste actie. In dat laatste geval liet hij er geen gras over groeien. Volgens mij probeerde hij duidelijk te zijn wat hij wilde. Mijn tepels waren hard en door zijn been tegen de mijne voelde ik een tinteling in mijn bovenbeen. Hoe ver zou dit spel gaan, hoe ver zou hij gaan? Ik schrok een beetje toen ik zonder verdere aankondiging Barry zijn hand op mijn bovenbeen voelde. De tintelingen schoten nu tot aan de binnenkant van mijn bovenbeen. Zijn hand bleef eerst stil liggen. Waarschijnlijk wachtte hij af wat mijn reactie zou zijn.

Als hij dacht dat ik zijn hand weg zou duwen dan had hij pech. Het tintelen van mijn bovenbeen maakte nu langzaamaan dat mijn kut begon te tintelen. Ik beet op mijn bovenlip en bewoog mijn been iets meer zijn kant op. Hierdoor gleed zijn hand naar de binnenkant van mijn been. Het was hem nu vast wel duidelijk dat ik wilde dat hij door zou gaan. Hij keek me aan en zijn hand gleed langzaam wat omhoog. Terwijl hij dit deed bleef ik hem ook uitdagend aankijken. Dat was voor hem het teken om zijn hand langzaam steeds verder omhoog te laten gaan. Ik keek rond om te zien of niemand iets door had van wat wij mee bezig waren maar ik zag niemand die aandacht voor ons had. Ik werd er geil van. Het spel van: wie stopt het eerst: ik met hem aankijken of hij met omhoog bewegen. Mijn kut was warm en begon te jeuken. Ik speelde het spel mee en keek naar beneden naar wat hij daar aan het doen was. Ik zag dat mijn tepels goed zichtbaar waren door de stof van mijn bloes heen. Ik kreunde heel zacht. Ik nam nog maar een slok van mijn bier. Ik voelde de warmte van zijn hand door de stof van mijn broek. Zijn hand gleed nog iets verder omhoog en ik spreidde mijn benen nog iets verder. We keken elkaar aan en ik liet het gebeuren. Toen ineens voelde ik de zijkant van zijn hand tegen mijn kut aan komen. Barry liet zijn hand zo liggen en kneep zachtjes in mijn been. Ik werd natter en natter en kon niet voorkomen dat mijn ademhaling onregelmatig werd. Ik kreeg er een onrustig gevoel van in mijn buik. Ik werd behoorlijk geil van zijn warme hand in mijn kruis. Ik keek hem aan en zei zacht: “Lekker, ga door”, en likte toen expres heel sensueel met mijn tong langs mijn bovenlip. Ik zag dat het hem opwond.

Door de alcohol mijn was ik een stuk losser en geil geworden. Ik bracht mijn hand nu ook onder de tafel en ging net als hij via zijn been omhoog naar zijn kruis. Ik liet mijn hand langzaam omhooggaan. Hij had duidelijk een harde. Ik probeerde te voelen hoe groot en hard hij was maar dat viel niet mee. Zijn broek stond strak gespannen over die bult in zijn kruis. Zo te voelen was het een goed formaat, want de bobbel was tot aan de bovenrand van zijn broek. Ik zei zacht: “Zo dan”. Hij lachte en gaf me een klein knipoogje. Terwijl mijn vingers in zijn lul knepen hoorde ik hem zachtjes kreunen. Ik lachte naar hem en zei: “Volgens mij heeft kleine Barry er ook wel zin in”. Ik voelde hoe hij de hand die op mijn been lag draaide en mij brutaal vol in mijn kruis pakte. Er trok een elektrisch schok door mijn kut. Mijn tepels reageerden onmiddellijk. Het onrustige gevoel in mijn buik had inmiddels plaats gemaakt voor een echt geil gevoel. Ik voelde mijn kut kloppen en vroeg me af of hij dat ook zou voelen. Ik begon te verlangen dat hij me daar aanraakte. De geilheid in mijn kut was nu zo groot dat ik er over nadacht of ik seks met hem wilde. Fack jaahhh. Zijn hand drukte tegen mijn onderbuik en zijn vingertoppen gleden op en neer over mijn kruis. Ik vroeg me af hoe dit verder zou gaan. Het liefst wilde ik hem voelen. Zijn hand tussen mijn benen. Hem mijn natte kut laten voelen En ik zijn paal in mijn hand nemen. Terwijl wij zo bij elkaar bezig waren vroeg Barry of ik het lekker vond. Ik dacht na of ik het zou zeggen maar het was eruit voordat ik het wist. Ik zuchtte: “Ik ben nat”.

Ineens voelde ik hoe zijn hand aan mijn rits begon te frunniken. Ik keek hem aan en zag dat hij mij aankeek om mijn reactie te kunnen peilen. Ik was geil en wist zeker dat hij dat aan mijn gezicht kon zien. In een soort trance bracht ik gehaast mijn handen onder de bar en maakte de knoop van mijn broek los en trok mijn rits helemaal omlaag. Meteen gleed zijn hand mijn broek in over mijn string tussen mijn benen. “Hmm”, kreunde hij. Ik lachte. Hij moest nu wel gevoeld hebben hoe opgewonden ik was. Mijn schaamlippen stond vol en het kruisje van mijn string was nat. Volgens mij kon je zelfs mijn hartslag voelen daar beneden, zo klopte mijn kut nu. Weer bracht ik mijn handen onder de bar en trok zijn hand omhoog. Met mijn andere hand trok ik mijn string naar voren. Meteen bewoog hij zijn hand weer omlaag. Ik voelde zijn warme hand over mijn buik omlaagglijden. Zo in één beweging tussen mijn benen naar mijn kut. Ik gleed wat naar voren op mijn kruk zodat hij er nog iets beter bij kon. Barry zijn vingers gleden over mijn natte kut. Zijn middelvinger gleed over mijn clit. Zachtjes kreunde ik: “Oh ja, ga door” en beet op mijn lippen om stil te zijn. Want eigenlijk was ik zo geil dat ik ervan moest ik kreunen. Zijn middelvinger gleed meteen bij me naar binnen. Ik voelde dat ik drijfnat was. Het idee dat ik zo schaamteloos liet vingeren, door een vreemde, aan de bar in een restaurant, wond me enorm op. En het idee dat hij naast mij zat met een mega stijve in zijn broek maakte ook dat de geilheid in volle hevigheid bij mij toesloeg. Ik liet mij hier vingeren door een vreemde.

Ik bracht mijn hand naar zijn kruis en voelde zijn bult in zijn kruis. Zijn broek stond strak. Ik kneep in die bult en voelde zijn lul. Als reactie voelde ik zijn hand op mijn kut samenknijpen. Het lukte me om met één hand zijn rits omlaag te trekken en ik stak mijn hand door zijn opening naar binnen. Ik gleed met mijn vingers onder zijn ballen en speelde ermee. Daarna volgden mijn vingers langs zijn stam de weg omhoog. Bovenaan voelde ik een natte plek in zijn boxer. Ik haakte mijn vingers boven achter het elastiek en frunnikte dat omlaag. Het lukte me net ver genoeg om zijn eikel bloot te leggen. Met mijn vinger ging ik over zijn knop en voelde dat een nieuwe druppel geil zich aandiende. Ik smeerde die druppel over zijn knop en hoorde hem kreunen en voelde hem schokjes maken met zijn onderlijf. “Ik wil je paal zien!”, kreunde ik zacht.
In de verte zag ik de ober aan komen lopen en snel trok ik mijn hand terug. Hij deed hetzelfde. Onder de bar ritste ik vlug mijn broek dicht. Hij deed hetzelfde en alsof er niets gebeurd was zaten we achter de bar op het moment dat de ober voor ons stond aan de andere kant van de bar. De ober vroeg of we nog iets wilden drinken. Beide bestelden we nog een biertje.

Onder de bar
Toen de ober wegliep keek ik opzij. Ik zag dat Barry was gaan staan, dicht tegen de bar aan. Ik zag dat hij zijn broek begon los te knopen. Ik zag hoe hij langzaam zijn boxershort omlaag duwde, steeds een stukje verder over zijn harde paal naar beneden. Wat een knaap! Hoe verder zijn boxer omlaag ging, des te meer kwam zijn paal tevoorschijn. Zijn dikke en stijve lul floepte tevoorschijn. Hij hield nu met één hand zijn boxer omlaag en ging weer zitten. Hij zat op het puntje van zijn kruk zodat zijn benen recht omlaag hingen. De aanblik van zijn paal deed me naar adem happen. Heerlijk dik en groot met een mooie ronde eikel erop. Meteen schoot er door mijn hoofd hoe het zou zijn om die grote paal in mijn kutje te voelen glijden. Die gedachte maakte me gek. Wat een enorm geil gezicht om die paal zo uit zijn boxer te zien. Zijn hele eikel kwam tevoorschijn, ik hield het niet meer.

Barry zag me kijken en zei: “Trek me af. Hier. Nu!” Zijn toon was licht dwingend. Ik hield daar wel van. De spanning dat ik hem zou aftrekken achter een bar waar eigenlijk niemand iets kon zien maar iedereen wel heel dichtbij was wond me enorm op. Het gevoel van geilheid nam toe, ik kon me niet inhouden. Ik pakte Barry zijn paal in mijn hand. Wat een heerlijke paal; warm, hard en zo dik dat mijn hand hem net kon omsluiten. Ik kon mijn ogen er niet vanaf houden en met lange halen begon ik hem af te trekken. Ik hoorde Barry zacht kreunen. Ik zag zijn geil gaan lopen en hij kreeg een steeds nattere knop.
Er kwam een grijns op zijn gezicht. Zijn ogen keken me diep aan en meteen voelde ik een knoop in mijn buik. Ik kreeg onwijs zin om Barry zijn paal in mijn mond te stoppen. De geilheid en spanning gierden door mijn lijf. Mijn kut klopte in mijn string en ik had het gevoel alsof ik in de fik stond daar beneden.

Ik keek om mij heen of iemand ons in de gaten hield. Ik zag dat niemand belangstelling voor ons had. Met mijn duim ging ik over zijn natte knop. Ik was geil en keek nog één keer in mijn heen. Ik fluisterde: “Let jij op?”. Even keek hij mij verbaast aan. Maar voordat hij iets kon vragen stond ik op van mijn kruk en zat ik gehurkt tussen hem en de bar. Hij stond op en ging nonchalant tegen de bar geleund staan.
Ik pakte zijn heerlijke lul in mijn hand. Hij was warm, hard en zo dik dat mijn hand hem net kon omsluiten. Ik kon mijn ogen er niet vanaf houden. Hij drukte zijn dikke eikel al tegen mijn lippen aan en ik opende mijn mond. Hij drukte zijn harde paal langzaam naar voren en drukte hem zo steeds wat dieper in mijn mond. Hij legde een hand achter op mijn hoofd. Het was duidelijk wat hij wilde, diep in mijn mond. Ik was zo geil, hij kon het krijgen. Ik begon in een langzaam tempo met mijn mond over zijn paal te gaan. Met mijn ene hand pakte ik zijn lul vast en met de andere hand begon ik zijn gladde ballen te kneden. Zijn warme stijve lul in mijn mond zorgde voor een geil gevoel in mijn buik. Ik ging met lange halen verder om zijn grote paal af te trekken en tegelijk zoog ik op zijn grote eikel. Ik stopte zijn dikke paal steeds dieper in mijn mond en al snel begon Barry zacht te kreunen. Ik zag hem iets naar achteren leunen en onder de bar kijken. Ik keek hem geil aan en liet zijn paal weer diep in mijn keel zakken. Ik voerde het tempo op. Ik genoot ervan om Barry zo te horen zuchten en kreunen. Ik voelde zijn lul opzwellen. “Ja, ja, zo doorgaan”, fluisterde hij zacht. Daarna kreunde hij zacht: “Ik ga komen”. En na twee, drie stoten voelde ik zijn paal opzwellen en de eerst golf warme zaad mijn mond in lopen. Ik slikte en meteen kwam er nog een lading. En zelfs een derde maal zwol zijn paal op en braakte zijn knop een lading zaad uit. Ik dacht nog: fuck, hoeveel? Weer slikte ik. Pas na deze derde keer trok hij zijn paal terug en borg hij zijn lul op. Ik veegde voor de zekerheid mijn mond af voordat ik onder de bar vandaan kwam.
Alsof er niets gebeurd was nam ik weer plaats op mijn kruk net als hij. Ik was nog steeds niet klaargekomen en zat nog met mijn natte kut in mijn broekje. Ik checkte de omgeving en keek om mij heen maar niemand keek iets gemerkt te hebben. Toen zei ik tegen hem: “Heb jij een tijdje droog gestaan of kom je altijd zo veel?” Hij lachte en zei: “Alle twee, en dit was nog maar het begin van een leuke avond”. Ik vroeg naar wat hij in gedachte had: “Het begin, van wat?”, kreunde ik zacht. Hij boog mijn kant op en fluisterde in mijn oor: “Van mijn paal die jouw natte kut eens flink gaat neuken”. Dit liet een siddering door mijn buik gaan en ik pakte zijn hand en duwde die hard tegen mijn kut. Ik zei: “Hmmm, dat is maar goed ook want ik ben nu geil en wil die paal wil in me voelen”.

Op mijn kamer
Ik besloot hem mee naar mijn kamer te nemen. We rekenden vlug af en liepen snel het restaurant uit. Bij iedere stap voelde ik mijn opgezwollen schaamlippen langs elkaar glijden. Het herinnerde mij eraan hoe nat ik was. Met een bonzend hart liep ik voor hem uit naar mijn kamer. Ik dacht aan die grote paal. Ik zag weer voor me hoe hij langzaam zijn paal uit zijn broek haalde. En ik kon de gedachte niet uit mijn hoofd krijgen hoe hij klaarkwam met die dikke stralen zaad in mijn mond. Zou hij me straks ook zo volspuiten?
Ik liep mijn kamer binnen. De geilheid en spanning gierden door mijn lijf en ik moet me inhouden om niet zwaar te gaan ademen. Hij liep op me af en bleef op een meter of twee staan. “Laat maar eens zien wat je in huis hebt”, zei hij zacht. Zijn ogen twinkelden en toen ik langzaam het bovenste knoopje van mijn blouse open knoopte dwaalden zijn ogen over mijn lijf. Knoopje voor knoopje maakte ik mijn blouse open, en toen het laatste knoopje los was keek ik hem aan. Een deel van mijn BH en decolleté was zichtbaar maar verder nog niets. Zijn ogen bleven gericht op mijn borsten. Langzaam schoof ik mijn blouse opzij en kwamen mijn borsten tevoorschijn in mijn doorschijnende kanten BH met halve cups. Mijn tepels waren loeihard en staken duidelijk zichtbaar dwars door de stof heen. Terwijl hij allebei mijn borsten stond te bekijken zag ik in zijn broek weer die dikke bult. Dat liet een kramp door mijn kut gaan. “Bevalt het wat je nu in het echt ziet..?” vroeg ik hem. Ik liet mijn handen even over mijn borsten gaan en kneep zacht in mijn tepels. Met een glimlach keek hij me weer aan. “En wat zit er onder die strakke broek?”, vroeg hij. Ik knoopte mijn broek los en trok deze een stukje omlaag totdat mijn string zichtbaar is. “Lager”, zei hij zacht. Ik trok mijn broek verder omlaag totdat mijn hele kanten string zichtbaar is. Daar stond ik dan; BH uit mijn bloesje, broek onder mijn heupen en mijn string te showen voor een vreemde. De bult in zijn broek was nog wat groter geworden en ik zag de vorm van zijn grote paal. Hij leek nog iets groter nu Barry rechtop stond, maar dat kan ook mijn verbeelding zijn.

Ik was zo gespannen en geil dat ik tegen mezelf moest zeggen dat ik langzaam adem moet halen. Mijn kut klopte in mijn string. Hij liep naar me toe en zei zacht met een commanderend ondertoontje: “Doe je broek uit”.
Ik trok mijn broek helemaal omlaag. Ondertussen knoopte hij mijn blouse verder open en er gingen schokjes door mij heen van zijn aanrakingen. Ik werd nu echt aangeraakt door een andere man! Zodra het laatste knoopje los was schoof hij mijn bloes opzij en gingen zijn grote handen direct over mijn harde borsten. Hij begon ze zacht te kneden, af en toe mijn harde tepels masserend tussen zijn vingers. Ik had het gevoel alsof ik flauw ging vallen, zo geil maakte hij me. Mijn tepels waren altijd erg gevoelig en iedere keer als hij eraan zat schoot er een soort kramp in mijn kut. Ik stond nog steeds met mijn broek om mijn kuiten. “Laat zien hoe nat je ben?”, vroeg hij weer een beetje commanderend. Ik schopte mijn broek uit en zette mijn benen iets uit elkaar. Ik liet één hand mijn sting in glijden. Mijn kut reageer direct en mijn clit zwol op toen mijn vinger er overheen gleed. Ik stopte een vinger in mijn kut, haalde hem er weer uit en liet hem zien . “Zo nat!”, zei ik. De slierten hingen aan mijn vinger. “Schuif je string omlaag”, fluisterde hij in mijn oor. Ik leek in trance en schoof mijn string omlaag tot halverwege mijn dijen. Terwijl hij nog steeds met mijn borsten bezig was zei hij “Doe je benen uit elkaar”.
Ik zette mijn benen verder uit elkaar en terwijl mijn string strak tussen mijn benen gespannen zat ging hij met één hand naar beneden. Ik kreunde en toen zijn hand mijn gladde kut raakte schoten mijn heupen naar voren. Hij ging direct met een vinger door mijn natte kut en begon vervolgens in een langzaam tempo over mijn gevoelige clit te wrijven, helemaal van voor naar achter. Mijn hart sloeg op hol en ik stond licht te trillen. Terwijl hij met één hand een tepel kneedde was is hij nu met zijn andere hand mijn natte kut aan het bewerken. Mijn geilheid bereikte razendsnel een kookpunt. Ik stond te trillen op mijn benen en plotseling liet hij zijn middelvinger diep mijn natte kutje in glijden. Drie, vier, vijf keer stootte hij zijn vinger in mijn kut en ik hield het niet meer. Mijn adem ging over in licht gehijg en gekreun op het ritme van zijn vinger. “Ik wil je paal!”, kreunde ik zacht.

Met zijn vrije hand maakt hij snel zijn boek los. In één beweging trok hij zijn broek en boxershort naar beneden en zijn dikke stijve lul kwam weer tevoorschijn. Ik kon me niet inhouden en pakte zijn heerlijke staaf in mijn hand. Met lange halen begon ik hem af te trekken. Hij begon te kreunen. Hij fluisterde hij in mijn oor: Je hebt een lekkere natte kut en geile borsten..!”. Het gevoel van zijn paal in mijn hand en zijn vingers in en over mijn kutje werd me teveel. “Ik moet komen…vinger me”, fluisterde ik hijgend. Ik spreidde mijn benen zoveel als mogelijk en terwijl hij me bleef vingeren voelde ik vanuit mijn hele lijf een enorm orgasme aankomen. Als een echte slet stond ik tegen zijn hand te rijen terwijl zijn vinger in mijn kut stootte. “Ja, ja, ja…”, en op het ritme van zijn vinger kwam ik gigantisch klaar”. Het orgasme leek een eeuwigheid te duren en langzaam ebte mijn orgasme weg, af en toe nog naschokkend terwijl mijn hand nog steeds stevig om zijn lul geklemd zat.
“Ik denk dat we nog wel heel even tijd hebben tot het avondeten”, zei hij, en hij duwde me achterover het bed op. Mijn string was inmiddels al uit en met mijn benen gespreid en opgetrokken knieën landde ik op bed. Hij kwam tussen mijn benen zitten en ik keek naar beneden naar zijn dikke paal. Die paal die zo in mijn kut ging.
Hij stak zijn hand uit en twee vingers gleden zo mijn hete drijfnatte kut binnen. Daarna smeerde hij mijn kutgeil over zijn knop. Nog een keer liet hij zijn vingers weer diep in mijn kut verdwijnen om zijn paal nat te maken. “Mijn paal gaat zo die hete kut eens flink neuken”, fluisterde hij in mijn oor. Dit idee laat een siddering door mijn buik gaan en ik duwde mijn heupen hard naar voren. “Neuk me dan”, hoorde ik mezelf kreunen.

Hij zette zijn handen links en rechts van mij op het bed. Zonder zijn handen te gebruiken drukte hij zijn onderlijf naar voren. Zijn warme eikel gleed tussen mijn natte schaamlippen en zakte diep naar binnen. Ik kreunde en zuchtte diep, een paal in me is toch wel echt lekkerder dan een paar vingers en met een diepe kreun stootte hij zijn hele paal diep in mij. Ik kreunde ook en hij begon mijn borsten te masseren. Ik liet me nu hard neuken en genoot van het gevoel gevuld te zijn met zijn dikke paal. Langzaam begonnen mijn heupen heen en weer te schuiven, ik voel zijn paal in me heen en weer glijden. Oooh, dit is echt te geil! Ik keek over mijn buik omlaag en keek hoe zijn grote dikke lul in mij bewoog. Hij stootte zijn stijve hard in mij en raakte me geweldig. Ik trok mijn benen omhoog en hij drukte ze tegen mijn borst. Zijn paal gleed nu nog dieper naar binnen en ik voelde hem bij elke stoot tegen mijn baarmoeder. Ik kreunde: “Oh wat raak je me lekker diep”. Ik was nog nooit zo gevuld geweest maar ik probeerde in zijn lul te knijpen. Hij kreunde: “Mm, jij hebt echt een strakke geile kut”. Voor mijn gevoel zat ik al vol met zijn zijn lul maar hij duwt hem nog dieper mijn kut in. Dieper dan dit was ik nog nooit geneukt en ik hijgde van geilheid. Ik was zo nat dat mijn kutvocht langs mijn billen naar beneden liep. Hij trok zijn paal een heel eind terug en stootte toen hard naar voren. Hij begon langzaam maar stevig in mij te stoten. Ik hoorde mijn kut soppen, zo nat was ik. Wat neukte hij mij op een mega geile manier. Diep en sneller neukte hij me en ik hield het bijna niet meer. Mijn kut werd opgerekt tot het uiterste. Met zijn handen tilde hij mijn kont op. Met iedere stoot kreun ik, nee schreeuw ik. Ik voelde mijn kut gaan spannen en een trekkend gevoel van genot en pijn vult mijn buik. Dit is zo geil! Ik voel zijn lul dikker te worden. Hij kreunde. Ik kreunde: “Spuit m’n kut vol. Spuit je warme zaad in me!”
Hij begon te kreunen en met drie, vier harde diepe stoten voelde ik mijn kut warm worden en spoot hij zijn zaad in me. Zo diep heb ik nog nooit zaad in me gehad en dit gevoel liet een enorm orgasme opkomen bij me. Vanuit mijn hele lijf kwamen de schokken en ik kon niet anders dan schreeuwend klaarkomen. Hij bleef pompen en bij iedere stoot voel ik zijn zaad uit mijn kut geperst worden, langs mijn billen naar beneden. Soppend en krampend trok mijn kut samen en mijn intense orgasme leek wel een eeuwigheid te duren, duizelig, schokkend en trillend met heel mijn lijf.

Langzaam ebde het krampen weg en ik moest echt even bijkomen. Met zijn langzaam slapper wordende paal nog in bleven we zo even liggen. Hij was gestopt met stoten maar ik voelde zijn harde lul nog steeds in mijn gloeiende pulserende kut zitten. Iedere beweging liet een siddering over mijn rug lopen en langzaam voelde ik zijn lul uit mijn kut glijden. Met een soppend geluid trok hij zijn lul uit me waardoor er nog een golf warm zaad uit mijn opgerekte en wijd openstaande kut stroomde. Ik richtte me langzaam op en nog meer zaad stroomde uit me. “Zo, even bijkomen schoonheid?” vroeg hij lachend. Ik hijgde nog na en mijn lijf en poesje gloeiden na deze intense neukpartij. Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt en licht trillend probeer ik mijn ademhaling weer tot rust te brengen. Hij pakte een handdoek uit de badkamer en maakte zijn lul schoon. Daarna gaf hij de handdoek aan mij. “Die kun jij ook wel gebruiken om jezelf een beetje te fatsoeneren” zei hij met een grote glimlach. Ik depte het zaad een beetje weg maar mijn kut was nog kletsnat en erg gevoelig. “Dat wordt weer douchen” zei ik glimlachend toen ik opstond. Het vocht en zaad liep langs mijn dijen naar beneden. Barry begon zich aan te kleden. Met een gloeiend lijf en bonzend hart trok ik langzaam mijn string aan. Nog wankel liep ik achter hem aan naar de kamerdeur. Ik zei tegen hem: “Zullen we telefoonnummers uitwisselen? Wie weet doen we dit nog een keertje binnenkort?” Vlug gaf ik hem mijn nummer. Hij toetste het in op zijn telefoon en belde mij op. Achter mij hoor ik mijn telefoon afgaan en hij zei: “Nu heb je ook mijn nummer”. We zoenden elkaar en hij vertrok. Ik liep naar mijn telefoon en sla zijn naam op bij het nummer.

Graag een waardering of reactie.
Volgende deel volgt.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 11321 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Vier dagen cursus in een hotel”

  1. Geweldig goed, leuk en topgeil verhaal! Spanning wordt lekker langzaam opgevoerd, heb in voortdurende spanning zitten lezen, voel ’t in elke vezel van m’n lijf.. Zulke mooie en levendige beschrijvingen weer, van gevoelens enzo.. En van die VVD-tyypes zonder nek, zeer welsprekend☺..

Plaats een reactie