BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Goed nat dl. 1: in ’t zwembad

Dit is ’t vervolg op m’n verhaal ‘Strenge opvoeding’

Abel bracht me met de auto naar huis.
Ik zat nog na te gloeien van onze waanzinnige vrijpartij. Hij ook geloof ik, want toen we ingestapt waren keek hij opzij naar me en glimlachte geil. Alleen al zijn aanwezigheid was genoeg om al m’n poriën open te zetten en m’n hoofd weer compleet op hol te laten slaan. Ik had al weer gruwelijk zin in hem.
Hij maakte de garagedeur open van de grote loods waarin ie z’n auto had gezet. ’t Was een Peugeotje 105, veel meer kon zo’n jong van nog geen 23 schatte ik -maar over leeftijd ben ik wijselijk niet begonnen- niet betalen natuurlijk. Ik bekeek ‘m verlekkerd terwijl ie de knop naast de elektrische deur van de loods indrukte en weer terug de auto in stapte. Z’n lekker dikke haardos zat nog verward door de wilde vrijpartij van net in één van de vele grote voertuigen van waarschijnlijk ’t bedrijf van z’n ouders. Ik woelde er er even door.
“Je was heerlijk net,” zei ik.
“Jij ook,” grijnsde hij me geil toe. Ik boog naar ‘m toe en tongde hem. Abel begon zachtjes de loods uit te rijden, en al was er nog een ruime parkeerplaats voor de loods, ik gaf ‘m toch maar weer vrij uitzicht.
Toen hij de garagedeur weer had gesloten en de parkeerplaats afreed kon ik niet laten m’n hand over z’n been te wrijven en bovenaan gekomen even stiekem over z’n kruis te strijken.

Abel trok me toen bij m’n schouder tegen zich aan en stuurde met één hand de smalle landweg op. Daar kwam prompt een tegenligger aan en Abel moest remmen en mij loslaten, om terug te schakelen.
Ik ging weer rechtop zitten en liet ‘m los.
Nou trok ie mijn linkerbeen opzij en streek erover.. Ik had geen slipje meer aan, die was in de wilde vrijpartij net verloren gegaan. Abels’ hand gleed onder m’n rok en hij bereikte al snel m’n schaamlipjes.
Abel werd zo geil toen ie merkte hoe nat ik nog was, dat ie de auto abrupt aan de kant zette. Hij besprong me zodra hij de motor had afgezet, en begon me te zoenen. Liefst had ik daar meteen op toegehapt.
Maar ik wou me beheersen. Niet te snel toegeven, ik moest ‘m lekker laten smachten om de spanning erin te houden. En ik wou thuis zijn voor m’n zoon thuis kwam van z’n avond stappen.
Dus ik zei: “Hé.. rij es door.. zo kom ik nooit thuis.”
Hij ging gewoon door en streelde met z’n linkerhand flink tussen m’n dijen, z’n rechter omarmde me stevig.
“Moet ik je handjes weer vastbinden?” zei ik dreigend.
“Dan kan ik je ook niet naar huis rijden.”
“Laten we dan maar terug naar je loods rijden, ik ga hier niet in openbaar langs de weg met de billen bloot.”
“Dat haal ik niet.. Ik wil je neuken, nu, hier..” drong Abel opgewonden aan, terwijl hij me nog steeds wild streelde en weer verder zoende.
Ik duwde hem weg en zei: “Laat mij maar rijden dan..”
Met tegenzin liet ie me los en startte de auto weer, nog paar keer lustig naar me om blikkend.
Hij reed in straf tempo door, en keerde niet om, dus kennelijk wou ie toch naar mijn huis rijden. Ik deed m’n rokje recht en begon maar wat te kletsen om ‘m af te leiden van z’n gulzigheid.
“Je hebt vast al veel vrouwen gehad,” viste ik.
“Als je niks aan mij vraag vraag ik jou ook niks oké?” kreeg ik terug.
“Oké, dat lijkt me een goeie deal,” zei ik.
“Heb je zo veel te vertellen dan?” vroeg Abel me toch.
“Vast meer dan jij, gezien je leeftijd.”
“Dat valt te betwijfelen.”
“Ha, dus ik had gelijk,” grinnikte ik.
“Waarmee?”
“Dat je een boel vrouwen hebt gehad. Ik ben wel benieuwd wat je zoal te vertellen hebt, wat ik blijkbaar niet weten mag..Zeker al veel geëxperimenteerd… met plasseks misschien..” viste ik beetje door naar spannende verhalen.
“Je zou niks vragen Donna.”
“’t Was een constatering.”
“Moet ik die niet weerleggen dan? Voor je verkeerde conclusies trekt?”
“Moet jij weten. Vertel maar een leuke ervaring.”
“Jij eerst,” speelde Abel ’t behendig terug.
“Oké..” begon ik maar. “Ik heb ’t poosje terug voor ’t eerst es met een meisje gedaan.. Knappe meid van 24, ik dacht, als ik daar niet geil van word, dan weet ik zeker dat ik niet lesbisch ben.”
“En? Hoe was ’t?”
“Die nacht vergeet ik nooit meer.. geweldig.. Maar nu jij, wat is jouw leukste ervaring?”
“Een meid ontmaagden is ’t spannendst wat ik tot nu toe heb gedaan,” antwoordde Abel.
“Je meent ’t,” zei ik spottend.
“Jij weet niet hoe dat is.. maar ik wil graag nog spannender dingen doen.. met jou.”

Hij keek me met z’n verslindende ogen aan of ie het nu onder het rijden wou doen. Z’n hand kwam alweer richting m’n been, maar ik duwde hem weg. Afhouden nu voor ik bezweek.
“Heb je al plannen voor morgen?” vroeg ik zo koel mogelijk.
“Ik heb maar één plan.. jou pakken, zo bij jou thuis..” grijnsde Abel met een gulzige blik naar me.
“Dat gaat niet lukken, m’n zoon komt zo thuis of is al thuis. Ik wil niet dat ie me met jou ziet.” M’n jongste, van 18, woonde nog thuis, die was uit vanavond, maar ’t was al een uur of 2, dus ik wou geen risico nemen ‘betrapt’ te worden.
“Dan toch maar ergens onderweg, in de auto hè, ’t is toch donker, niemand ziet ons,” grinnikte Abel.
Ik keek opzij naar ‘m. Z’n biseps die uit de korte mouwen van z’n t-shirt staken wonden me zo op.. wat was ie toch sexy.
“Ik weet wat om je af te koelen,” lachte ik.
“Kan niet meer, ik ben zo heet dat ik bijna kook..”
“’t Zwembad op m’n camping.”
Ik woonde op een camping, met een zwembad. Dat was ‘s-nachts dicht, maar we konden stiekem over ’t hek klimmen.
“Dat kan erna.. ik wil je nu..”Hij maakte weer aanstalten langs de weg te stoppen, daar we nog steeds op een stille landweg reden.
Ik gaf ‘m een harde pets op z’n dij en zei “Hop, doorrijden jij..” en toen ie niet luisterde nog een draai om z’n oren.
Hij wilde nog niet luisteren en greep alweer naar me.
“Ik duw je straks naakt in ’t zwembad hoor..” dreigde ik, hem hard in z’n zij knijpend.
“Doe dat maar, ik sleur jou erbij..”
“Oké, we zijn er zo, rij maar gauw door,” zei ik weer.
Abel ging nog wat namokkend weer recht zitten en reed, veel te hard, door tot aan m’n camping, die niet zo gek ver van zijn huis was.

Ik liet ‘m parkeren op de parkeerplaats voor de hefboom, daar ‘s-nachts de pas van de hefboom niet werkte en ’t zwembad was toch nogal vooraan.
“Zullen we?.. durf je nog?” vroeg ik ‘m.
“Wat?”
“Naar ’t zwembad..”
“Wat.. nu?.. naakt?”
“Kan toch..”
“Is ’t er wel donker?”
“Ja nu wel.”
“Oké dan,” stemde Abel toe.
Maar toen we uitstapten en ik voor de auto langs liep, greep Abel me ineens beet en gooide me over de motorkap.
“Hé, ben jij gek geworden, hier buiten ziet iedereen ons!” lachte ik protesterend.
Maar Abel luisterde weer es niet en maakte z’n broek los, terwijl hij me met z’n andere hand stevig voorover op de motorkap drukte. Ik kon me niet los krijgen.
“Had je me maar niet zo moeten ophitsen..” hijgde hij, terwijl hij m’n rokje omhoog schoof.
“Hou op.. we zijn bijna bij ’t zwembad, ” protesteerde ik nog zwakjes.
“Maar niet helemaal..”
Ik kon niet meer nadenken. ’t Verlangen maakte zich meester van me. Ik voelde z’n keiharde lul al bij me naar binnen drukken. Ik spreidde m’n benen nog wat . Al gauw zat ie er helemaal in en bonkte lekker hard tegen me aan. Ik raakte al snel m’n controle kwijt. Ik vergat de eventuele voorbijgangers en kreunde ’t uit. Abel hijgde vieze woorden in m’n nek als “ik pak je waar ik wil, slet van me, geile teef, ik ram je helemaal beurs..ja..spuit m’n pik maar nat..”
Ik was buiten zinnen en verloor elk gevoel voor werkelijkheid. Volgens mij kraste ik met m’n nagels over de motorkap, want Abel zei op gegeven moment: “Hé, pas op..draai je maar om, dan blijft m’n auto heel,” en hij haalde z’n pik uit me en duwde me om.
Ik ging op m’n rug op de kap liggen en Abel boog weer over me heen. Z’n pik gleed vlot in m’n natte poes en hij neukte verder.
Ik sloeg m’n benen om z’n rug en bewoog m’n bekken op en neer tegen zijn gestoot in. Al gauw schreeuwden we ’t alletwee uit, tot we alles in elkaar hadden uitgepompt, en totaal laveloos bleven liggen. Doodse stilte.

Toen we bij zinnen waren gingen we naar m’n chalet. Hij wou ’t even zien, als m’n zoon er al was keerde hij wel om.
Hij begon al meteen weer aan me te zitten terwijl we erheen liepen, en zei allemaal geile dingetjes.
Ik zei plagerig: “Volgens mij heb je nog steeds een cooling down nodig.”
“Zullen we dan toch gaan zwemmen?” stelde hij voor. We waren toevallig net vlakbij ’t buitenzwembad. ’t Was best fris nu buiten, maar Abel omarmde me en in zijn bijzijn had ik’t sowieso warm. Gelukkig was ’t zwembad zelf verwarmd. Hopelijk ‘s-nachts ook, dat wist ik eigenlijk niet.
Al gauw waren we er. We liepen naar de achterkant, waar een grasveld was en daar ergens konden we makkelijk over een laag stuk hek klimmen.
We deden zo zacht mogelijk, maar toen Abel over m’n kont streek kon ik een giecheltje niet onderdrukken. Ik vond ’t ook best spannend, zo stiekem hier ‘inbreken’.
Ik had een strenge campingbeheerder en zijn huis stond niet heel ver van het zwembad, dus ik hoopte maar dat ie ons niet zou betrappen (de parkeerplaats lag er iets verder vandaan, maar allicht hadden we hem toch al wakker geschreeuwd). Ik keek goed om me heen, maar ’t was stil. En op dit uur was er toch geen kip meer buiten waarschijnlijk. Het restaurant van de camping was al lang dicht in elk geval.

We deden onze kleren uit en gleden naakt in ’t zwembad. ’t Was nog lekker warm gelukkig. ’t Was ook een hete dag geweest. ’t Was heerlijk, zo onder de sterrenhemel in de stilte van de nacht zwemmen. De lichten van het zwembad waren uit.. slechts één lantaarnpaal verlichtte ’t pad langs ’t zwembad wat, maar we vielen niet direct op voor voorbijgangers, zolang we stil waren.. Maar Abel zwom steeds achter me aan en tikte m’n billen dan aan of greep m’n benen beet en dan kon ik een giechel niet onderdrukken.
Ik zwom naar de kant en wou net achterom roepen dat ie op moest houden met me achterna zwemmen toen ie pal achter me kwam staan, me met één hand bij de middel vastgreep en de ander recht in m’n kont. Een vinger greep precies tegen m’n aars. Ik gaf een gilletje. ” Sst..” zei Abel, terwijl hij me in de nek zoende. Ik voelde z’n erectie tegen m’n bil wippen. Heerlijk zo’n potente jonge vent.
“Please, hou op,” hijgde ik.
“Waarom..je bent toch niet vies van me?” zei Abel plagerig.
“Toe..ik kom zo klaar,” hijgde ik. Abel had z’n vinger in m’n aars gestoken en ik voelde ’t prikken en jeuken van onder.
“Nou en?” zei Abel, en hij begon tot overmaat van ramp met z’n andere hand over m’n poes te strelen. Ik wou me losmaken, maar hij klemde z’n benen langs m’n heupen en zo zat ik opgesloten.
Ik moest wegkomen, anders ging dit fout. Abels vingers zakten langs m’n lipjes naar m’n vagina. Abel hijgde opgewonden in m’n nek.
“Oh shit..” kreunde hij ineens.. Ik keek verschrikt om..ik dacht dat er iemand aan was gekomen ofzo.
“Wat is er ?” vroeg ik. Abel’s ogen draaiden weg en hij keek met half open ogen en kreunde verzaligd:
“Ik ben klaargekomen.”
“Niet!..” zei ik ongelovig.
“Echt..kijk maar..daar zwemmen ze..m’n zaadjes..” Hij wees ergens in ’t water maar ik zag niks. Ik geloofde ‘m niet erg, maar werd wel geil bij ’t idee dat ie had gespoten, en ik draaide me naar ‘m om en begon ‘m te zoenen.
Hij pakte me bij de billen beet en wipte me wat op en neer.
Volgens mij voelde ik z’n stijve tussen ons in.
“Je bent nog stijf.. Ik wist ’t wel.. .liegbeest!” zei ik, en ik wou naar z’n lul grijpen, maar hij duwde me plagerig van zich af en kietelde in m’n zij. Ik deed weer een greep naar z’n lul, maar hij pakte me stevig vast en klemde me tegen zich aan zodat ik er niet bij kon. Maar ik voelde z’n lul hard tegen m’n lies drukken en ik riep: “Ja.. je hebt gelogen, je bent nog niet gekomen..”
“Maar nu wel bijna,” hijgde Abel, en hij draaide me een slag, zodat ie zelf met z’n rug tegen de wand stond, me nog steeds bij de billen houdend, en begon wild tegen me aan te rijden van achter.
“Laten we dan maar gaan voor alsnog ongelukken gebeuren,” lachte ik.
“Dat hou ik niet, en buiten ’t bad is ’t te koud,” protesteerde Abel, wild door strijkend.
Ik begon ook steeds heter te worden en kon me ook niet meer beheersen. Abel trok een been van me omhoog langs z’n heup tegen zich aan en ik voelde z’n ballen tegen m’n kut ketsen. Ik zette m’n andere been ook omhoog en steunde m’n beide voeten op de richel achter Abel. Ik hield me aan z’n nek vast. We ketsten even zo tegen elkaar aan, maar toen pakte Abel z’n lul beet en duwde hem bij me naar binnen. Dat we ’t onveilig deden dacht ik even niet aan. Hij stootte wilder en wilder en we vergaten stil te zijn.
“O Donna..Donn..shit..o shit,” hijgde Abel. Ik voelde hem schokken tegen me aan.. en ’t was gebeurd. Z’n orgasme trok door me heen..de mijne vloeide al snel ook in grote genotsgolven door me heen en ik liet me helemaal leeglopen, volgepompt door Abel.
Toen ie z’n lul uit me haalde vloeiden zijn sappen en mijne uit m’n kut ’t water in.
We kreunden nog een beetje na, toen ik ineens achter me iets hoorde. Zacht gehijg leek ’t.

wordt vervolgd

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Narcis

Ik ben bezeten van schrijven, seks en lezen. Heb m'n repertoire op onderstaande website gezet en paar op opwindend.net (https://www.opwindend.net/?Profiel=Narcis). Het meeste is homo of bi, over vele veroveringen, seksfeesten, orgieën, SM, travestie, hermafrodieten enz. Hier en daar een vleugje romantiek en wat gefilosofeer.
Hier op gertibaldi heb ik paar hetero verhalen geplaatst. hoop dat je er plezier van hebt.

Dit verhaal is 8442 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Goed nat dl. 1: in ’t zwembad”

Plaats een reactie