BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Hete seks aan ’t meer dl. 2: vieze spelletjes in ’t zand

Dit is het vervolg van https://www.gertibaldi.com/rijpe-vrouwen/hete-seks-aan-t-meer-dl-1-modderbad

Nadat ik me afgespoeld had van Abel’s pis, en aan de kant was gekropen hoorde ik Abel achter me zeggen: “Nou moet ik eigenlijk ook poepen, ga ik maar effe in ’t water doen.”
“Echt?” vroeg ik ongelovig, terwijl ik me naar ‘m omdraaide.
Hij lachte me uit. “Grapje!” riep ie vrolijk.
“O.. jammer, ik had je intussen wel willen pijpen,” lachte ik plagerig terug.
“Je houdt stiekem wel van vunzigheid,” zei Abel terwijl ie naast me kwam liggen.
“Ja, vandaar dat modderbad.”
“Ja.. dat vind je lekker hè,” en Abel graaide wat zand van de grond en veegde ’t over m’n buik.
“Ja, heerlijk, er gaat niets boven de pure natuur… zoals lekker met m’n blote kont in ’t zand zitten,” en ik voegde de daad bij ’t woord door m’n bikinislipje uit te doen en m’n kont in ’t zand te graven.
“Hé, pas op dat je geen zand in je spleetje krijgt,” zei Abel.
“Mag jij weer schoonlikken.”
“Echt niet..”
“Ga toch in ’t zand zitten, is lekker,” nodigde ik uit.
“Ik hou niet van zand tussen m’n billen.”
“Kan je niet tegen een beetje zand?”
“Nee…”
“Zal ik je ’t es leren?” en ik smeerde snel een dot zand over z’n benen uit.
“Hé, viezerd hou op..”
“Vies is lekker,” giechelde ik en ik smeerde nu wat zand op z’n buik.

Daarop greep Abel me wild beet en begon me in m’n zijen te kietelen. Ik kronkelde en giechelde en spartelde, waardoor ik helemaal onder ’t zand kwam te zitten. Hij ook, dus hij hield toch maar op. Ik zuchtte opgelucht.
“Hou je nu op?” zei Abel dreigend.
“Jaha..” zei ik met een ondeugend lachje.. Zodra hij even niet keek greep ik weer een dot zand uit de grond om over ‘m heen te strooien, maar hij greep m’n pols bijtijds vast.
Ik probeerde me weer giechelend los te maken, maar hij hield m’n pols stevig vast. Ik draaide alle kanten op om los te komen en probeerde met m’n andere hand zand op Abel te smeren. Maar toen pakte hij die pols ook beet. Ik probeerde me los te draaien maar hij trok me op m’n rug dwars over z’n schoot om me in bedwang te houden.
Ik lag giechelend op z’n schoot te spartelen en doen, maar Abel hield me stevig vast en hield m’n handen achter me in ’t zand gedrukt.
“Genade!” riep ik.
“Hou je dan op met zand kliederen?”
“Ja.. eerlijk.. Je bent al vies genoeg zo.” Ik had met m’n zandige billen zijn schoot ook helemaal besmeurd met zand. Ik moest zweren zoet te blijven en toen liet ie m’n handen los.
Ik bleef laveloos in de zelfde houding over Abel’s schoot liggen en keek geil lachend naar ‘m op.
“Je mag wel zand over mijn buik smeren,” zei ik.
“Ik smeer er liever wat anders over, dat niet zo schuurt en knarst,” zei Abel.
“Wat dan?”
“Weet niet.. zonnebrandolie ofzo..”
“Goed, doe m’n rug en billen maar, die verbranden ’t snelst… ” zei ik terwijl ik me omdraaide op z’n schoot en me uitstrekte naar de tas waarin de zonnebrandolie zat. Ik kon er net bij. Abel wou ‘m al van me aannemen, maar ik spoot snel al wat over zijn bast en nog wat in z’n navel, en smeerde ’t uit.
“Dat kietelt,” giechelde Abel.
Ik spoot nog wat extra over z’n tepels, na eerst nog wat zand weg geveegd te hebben.

Abel veegde intussen ook ’t zand van mijn rug. “Vieze meid, heb je in de modder gespeeld? Pappie zou je billenkoek moeten geven,” zei hij terwijl hij ’t zand van m’n billen veegde.
“Mag wel,” lachte ik.
Abel petste stevig op m’n billen en achterbenen om ’t zand eraf te slaan.
Ik veegde intussen ’t zand van z’n kruis en spoot wat zonnebrandolie op z’n pik, die al weer aardig stijf begon op te rijzen,en smeerde ’t uit. Daarna smeerde ik nog wat over z’n ballen. Abel schokte even. Ik voelde z’n pik tegen m’n zij aanwippen.
Hij veegde intussen ’t zand tussen m’n billen weg, maar dat lukte niet erg, dus hij ging maar verder over en tussen m’n dijen.
“Zo, geef me die fles nu maar, dan smeer ik jou in..Ik weet precies wat de belangrijkste plekjes zijn.” Abel reikte naar de fles in m’n hand.
“Pak maar, als je kan,” daagde ik uit, terwijl ik de fles snel achter z’n rug hield. Hij greep er op de tast naar, maar toen ie ‘m bijna had spoot ik een grote straal crème over z’n rug.
“Oeps, sorry,” zei ik, “zal ik ’t even uitsmeren?”
“Straks, ik eerst jou, je begint al een kleurtje te krijgen.”
“Smeer me dan maar flink in,” zei ik, en gaf ‘m de fles.
Hij begon m’n schouders liefdevol in te smeren, daarna langzaam afzakkend naar beneden. Toen ie m’n billen deed begon ik zacht te kreunen van genot. “Oh, ja, dat doe je lekker,” zei ik verzaligd.
Hij ging na een goede bilmassage verder met m’n dijbenen, die ook zorgvuldig onder handen werden genomen en ’t begon al weer aardig bij me te jeuken van onder.
Hij boog wat over me heen en vroeg lief: “Zal ik nu de andere kant doen?”
“Oké.”
“Draai je maar om dan.”
“Ik ga even op de handdoek liggen dan, anders plakt ’t zand op m’n rug,” zei ik, terwijl ik van ‘m afrolde en naar m’n handdoek kroop.
Toen ik lag kroop hij tussen m’n benen en spoot wat zonnebrandcrème op m’n boezem (m’n bikini-bh had ik allang uit). “Spuit er maar flink wat crème op Abel, m’n tieten moeten niet verbranden,” zei ik.
Abel kneep hierop hard in de fles en een grote straal witte crème vloog over m’n buik en borst.
“Haa… lekker,” zuchtte ik. Hij begon e.e.a. uit te smeren en ik genoot.
“Zo genoeg Donna?” vroeg hij op gegeven moment.
“Spuit nog maar beetje meer, ook op m’n buik en bovenbenen. ”
“Oké, je zal krijgen wat je wil schatje,” en Abel ging boven op m’n benen zitten, hield de fles pal naast z’n (al flink stijve) pik, greep beide samen vast, kneep in de fles en spoot heen en weer zwaaiend flink wat klodders crème over m’n buik, bekken, schaamheuvel en benen. Abel zwaaide op en neer en heen en weer en ’t witte spul spette in ’t rond.
“Oh oh, zalig Abel,” kreunde ik, terwijl Abel de crème begon uit te smeren over m’n buik, liezen, schaamheuvel, en dijbenen.

Toen z’n hand tussen m’n dijen naar m’n kruis schoof hield ik ’t haast niet meer… Ik voelde ’t prikken en jeuken en verlangde alleen nog maar naar de dikke staaf van Abel die voor me alle kanten op zwabberde onder z’n driftige massagebewegingen.
’t Liefst had ik ‘m gevraagd me nu te neuken, maar beseffend dat er nog zand tussen m’n schaamlippen zat beheerste ik me maar en zei Abel dat ’t nu zijn beurt was om ingesmeerd te worden.
Dat vond ie goed en hij ging op z’n kont zitten opdat ik z’n schouders kon doen. Ik ging tegenover ‘m zitten en strengelde m’n benen om hem heen. Vanuit deze positie smeerde ik zijn rug en nek in.
We kropen iets dichter naar elkaar toe, zodat z’n pik tegen m’n buik drukte. Ik klemde me stevig tegen ‘m aan en stak m’n tong tussen z’n lippen. We begonnen geil te zoenen en drukten ons nog steviger tegen elkaar aan. Ik gooide de fles zonnebrandolie neer, klemde m’n armen om z’n nek en hing zo aan ‘m . Maar daarbij verloor ik m’n balans en we rolden opzij in ’t zand. Hij gaf me voor straf dat we nu weer vies werden billenkoek, daarmee gelijk het al wat opgedroogde zand van m’n billen slaand.
“Ik wil wel zo een schone toegangsweg tot je kutje hebben,” fluisterde hij in m’n oor, terwijl hij z’n vinger nat likte en deze vervolgens tussen m’n schaamlippen liet glijden.
Hij veegde het zand van m’n schaamdelen weg en al gauw probeerde hij me te penetreren.
“Hé, je vergeet wat,” zei ik beetje boos, en ik kroop overeind om in de tas een kapotje te zoeken.

Terwijl ik op handen en knieën in de tas zat te rommelen, voelde ik ineens een straal koud water tussen m’n bilnaad en over m’n kut lopen..
Ik draaide me met een gilletje om. Abel spoot met een bidon water tussen m’n billen en benen en dat prikkelde zo dat ik nog meer zin kreeg. “Blijf maar lekker in die houding staan Donna,” zei Abel. Ik had intussen een condoom gevonden en reikte ‘m achterom Abel aan. Z’n pik was enorm dik en terwijl hij die ook even schoon spoelde met ’t water moest ik ‘m toch even beetgrijpen, hij was zo lekker hard. Er sijpelde al voorvocht uit z’n eikel toen hij de condoom omdeed. Ongedurig duwde hij me weer in hand/kniepositie en ik liet z’n pik los. Ik groef m’n knieën lekker in ’t zand terwijl Abel me van achter benaderde en spreidde m’n benen nog wat verder toen Abel’s dikke pik naar binnen schoof.

Maar of ’t door al ’t natte water kwam of ’t gekietel van net.. ik moest ineens plassen, shit, dat was balen.
“Wacht effe,” zei ik dus maar..
“Waarom?”
“Ik moet plassen.”
“Doe maar,” zei Abel, zonder m’n kut te verlaten.
“Dan moet je even van me af.”
“Kan ’t zo niet?”
“Nee, niet met je pik in me.”
Abel ging uit me maar hield me vast toen ik op wou staan.
“Kom, pis dan, ik wil je zien pissen,” zie hij.
“Nee, niet hier viezerd…”
“Wel.. hier of nergens..”
Hij hield me zo stevig vast dat ik geen keus had.
Beschaamd deed ik m’n benen nog iets uit elkaar, opdat ik dan in elk geval niet over m’n benen zou pissen. Maar het lukte me niet om te pissen, terwijl Abel van zo dichtbij toekeek achter me.
“Ga even wat verder weg, ’t stinkt hoor,” zei ik.
Maar in plaats van weg te gaan hield hij z’n hand onder m’n poes en zei: “Ik wil dat je in m’n hand plast, toe maar.”
Ik probeerde weer weg te komen, maar hij hield m’n ene been stevig vast, en met z’n andere arm omklemde hij m’n heup, z’n hand hield ie tegen m’n poes aan.
Ik rukte nog wat om los te komen, maar voelde dat ik ’t al niet meer ging houden, zo nodig moest ik.. en tot m’n schaamte begon het te stromen, over z’n hand in ’t zand.. Eerst een paar druppeltjes die rond spetterden in ’t zand onder me, al snel een stevige straal die een flinke plas in ’t zand maakten. O bah, wat vies…

Zodra ik klaar was kroop ik naar voren en strooide zand over de natte plek. Ik wist even onder Abel uit te komen, maar hij kroop achter me aan en even verderop dook hij weer op me.
“Zo, nu is ’t schoon van onder, geen zandresten..” hijgde hij in m’n nek en voor ik er erg in had stak z’n paal diep naar binnen.
Hij was weer één en al vuur en vlam, en met de vlam in de pijp neukte hij me met stevige stoten al snel tot een hoogtepunt.. Ik hoopte maar dat er niemand in de buurt ons horen kon, want we kreunden ’t uit.. het was één en al vuurwerk. Zoals Abel kon neuken.. ik werd compleet in zijn passie meegesleept.

Maar op gegeven moment dacht ik stemmen te horen en ik zei:
“Stop, wacht even Abel, er komen mensen aan,”
“Kan ik niet, ik moet doorgaan,” hijgde hij onbeheerst. Hij was duidelijk op een punt dat ie niet onderbroken kon worden.
Ik kon ook niet stoppen, ik leek wel aan één stuk door klaar te komen. Ik greep met m’n handen diep in ’t zand, en hapte naar adem, zo overdonderd was ik door de enorme heftige golven die door me heen trokken. Ik voelde alles in me stromen en samentrekken. Het duizelde me. Ik leek uit elkaar te barsten. Ook Abel rilde en trilde achter me, en ik voelde z’n pik nog verder opzwellen, wat me nog opgewondener maakte. M’n benen trilden, m’n hart raasde, m’n tong hing uit m’n mond. Ik trok m’n billen wat bij elkaar en de samentrekkingen van m’n baarmoeder trokken Abel’s lul strak naar binnen. Hij beefde toen hij over me heen viel, zich hard bij me naar binnen perste en met een diepe stoot z’n zaad in me uitspuwde. Z’n luide brul moest over het hele natuurterrein te horen zijn geweest. Ik zag even sterretjes en viel voorover in ’t zand. Abel’s pik voelde ik nog steeds in m’n kut geklemd, terwijl hij nog naschokkend bovenop me lag. Hij hijgde over m’n schouder, nog steeds diep in me gedrukt.

We bliezen zo nog een tijdje uit, half bewusteloos. De stemmen die ik eerder had gehoord klonken weer door, maar verdwenen gelukkig langzaam weer in de verte.
Ik weet niet hoe lang we daar zo lagen.
Maar ineens stond Abel abrupt op. Kreunend draaide ik me om en zag ‘m naar ’t water lopen.
“Waar ga je heen?”
“Effe pissen.”
Dat wou ik zien… Misschien kon ik nu revenge nemen.
Zacht sloop ik achter ‘m aan.

Hij liep ’t water in en bleef, met z’n rug naar me toe, staan toen z’n lekkere billen nog net boven ’t water uitstaken. Ik sloop zachtjes naderbij, om het water zo min mogelijk te beroeren opdat ie mij niet hoorde.
Ik was ‘m al heel dicht genaderd toen ik z’n pisstraal hoorde kletsen in ’t water. Ik zakte door m’n knieën en keek onder z’n kont tussen z’n iets gespreide benen door hoe hij piste. ’t Maakte me geil. Z’n lekkere kont ook, en geheel automatisch stak ik m’n vinger tussen z’n naad. Hij schokte even, maar bleef rustig door pissen, dus ik liet m’n vinger verder tussen z’n bilnaad glijden tot bij z’n hol, en stak hem zachtjes naar binnen.
Abel kreunde, maar piste nog steeds door. Ik kwam omhoog en sloeg m’n linker hand om z’n middel, intussen m’n vinger nog wat dieper in z’n hol drukkend. Abel’s vrije hand schoof naar achter en greep m’n bil beet. Z’n middelvinger gleed langzaam naar m’n sterretje. Ik kreunde zacht, en drukte m’n lippen tegen Abel’s hals om ‘m een flinke zuigzoen te gaan geven.

Maar op dat moment schrokken we op van een stem achter ons die riep: “Hé gaan jullie een showtje geven?” Ik pieste zowat van schrik en Abel viel pardoes in ’t water.

Wordt vervolgd.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Narcis

Ik ben bezeten van schrijven, seks en lezen. Heb m'n repertoire op onderstaande website gezet en paar op opwindend.net (https://www.opwindend.net/?Profiel=Narcis). Het meeste is homo of bi, over vele veroveringen, seksfeesten, orgieën, SM, travestie, hermafrodieten enz. Hier en daar een vleugje romantiek en wat gefilosofeer.
Hier op gertibaldi heb ik paar hetero verhalen geplaatst. hoop dat je er plezier van hebt.

Dit verhaal is 7976 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Hete seks aan ’t meer dl. 2: vieze spelletjes in ’t zand”

    • Hoi René,
      dank je weer voor je enthousiaste reactie! Ik heb dl. 3 (en 4 deels) eigenlijk al klaar ter inzending, maar zal kijken of jouw lekker geile idee nog in te passen valt, anders in dl. 4 . ’t Is wel heer sterk, ik had daarin de naam René gebruikt, nog voor ik van jou een reactie ontving, maar ik ga dat nu maar aanpassen naar een andere naam, anders lijkt ’t net of ’t over jou gaat☺.
      Nou, je ziet ’t gauw wel verschijnen.

Plaats een reactie