BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Pakketje bezorgd bij de buren

‘Uw pakketje is bezorgd op nummer 33′, stond er op het kaartje dat ik in de brievenbus vond toen ik ’s avonds uit mijn werk thuis kwam. Shit, dacht ik, dat is bij dat bekakte stel van de overkant.

Ik woon al bijna 20 jaar schuin tegenover hen en meer dan gedag zeggen als we elkaar op straat tegenkomen doen we eigenlijk niet. Hun kinderen zijn, net als die van ons, al lang de deur uit. Hij zit in de gemeenteraad en zij is altijd thuis. Je ziet haar niet vaak op straat. Type kakmadam, altijd nette kleertjes en een blik in haar ogen alsof ze te goed is voor deze buurt en ze hier eigenlijk beneden haar stand woont. Op zich wel een mooie vrouw van begin 50, slank en een mooi blond koppie, maar de arrogante blik geeft haar iets kils. Echt zin om het pakje op te halen en misschien een praatje te moeten maken had ik dan ook niet.

Ik woon met mijn vrouw in een doodlopende straat, dus veel verkeer is er niet. Het huis van de overburen is verstopt achter een dichte heg en in gedachten loop ik het pad naar de voordeur op. Het is al behoorlijk schemerig en ik zie gedempt licht achter de ramen. Ik loop naar de voordeur, passeer daarbij een stuk van de zijkant van het huis. Een korte blik door het kleine zijraam zorgt ervoor dat ik stop en ik gluur voorzichtig naar binnen.

Ik zie op de achtergrond de buurman in een stoel zitten, geconcentreerd en met grote ogen recht vooruit kijkend naar de stoel voor het raam waar ik door naar binnen kijk. Ik zie een stukje van het achterhoofd van de buurvrouw boven de stoel uitkomen. Net als ik wil doorlopen naar de voordeur zie ik ineens over de armleuning van de stoel een been met wat lijkt op een hoge zwarte leren laars. Mijn aandacht is meteen getrokken. Snel kijk ik of ze me van binnen uit zouden kunnen zien, maar ik sta in het donker tegen een donkere achtergrond dus dat zit goed. Ook vanaf de straat kunnen ze me achter de heg nauwelijks zien.

Maar ik wil graag zien waar de buurman zo gebiologeerd naar kijkt, dus ik loop naar rechts de hoek om waar het grote voorraam ook achter de heg verstopt zit. Gebukt loop ik naar de verste hoek, zodat ik goed de woonkamer in kan kijken. Wat ik daar zie overtreft mijn stoutste verwachtingen.

De buurvrouw zit met gespreide benen in de stoel, haar benen in van die heerlijke geveterde zwarte ‘hoerenlaarzen’ tot hoog op haar dijbenen. Het stukje zwarte hold-up kousen dat er nog net boven uit komt maakt het af. Ik kijk zo tegen haar kale kutje aan, ze tilt namelijk haar korte leren rokje omhoog zodat haar man, en ik nu ook, een fantastisch uitzicht heeft. Wat ik eerder niet zag is dat de buurman zijn niet zo heel grote pik uit zijn broek heeft en zich zit af te trekken. Een moment moet ik even beseffen wat ik hier zie, maar dan pak ik mijn iPhone en richt op wat ik voor me zie gebeuren in de woonkamer.

Ik zoom in op de buurvrouw, zie de geile blik in haar ogen en leg haar hele lichaam nauwkeurig vast. Eerst een hele serie foto’s en vervolgens begin ik te filmen. Precies op dat moment staat de buurman op laat zijn broek zakken en gaat op zijn knieën vlak voor zijn vrouw zitten. Bijna met zijn gezicht tegen haar kutje aan trekt hij nu als een bezetene. Zijn vrouw is ook flink geil, zie ik aan de blik in haar ogen, maar ze beweegt verder niet. De film loopt door.

Plotseling slaat de buurvrouw haar man met de vlakke hand in het gezicht, best hard. Meteen stopt hij met trekken. Ik kan niet horen wat er gezegd wordt, maar de buurman zit nog steeds op zijn knieën en kijkt schuldbewust naar beneden. Zij staat op, echt een heerlijk geil gezicht op die laarzen en loopt om haar man heen. Ze pakt iets van de tafel en even later zie ik hem zijn handen op zijn rug doen en krijgt hij boeien aan. Zelf neemt ze weer plaats in de stoel, legt haar benen weer wijduit over de leuningen en nu trekt ze haar kutje open. De buurman buigt voorover en begint het kutje uitgebreid te likken. Ik kreun, want wat zou ik graag in zijn plaats zijn. Niet vanwege de boeien, maar omdat ik deze kakmadam graag alle hoeken van de kamer zou laten zien. Ze pakt zijn hoofd vast en trekt zijn hoofd en daarmee de likkende tong verder haar kut in.

Ik film nog steeds, ze gooit haar hoofd achterover en laat zich helemaal gaan. Wat een andere vrouw is dit. Ik zie aan haar bewegingen dat het orgasme eraan komt en tot mijn nog grotere verbazing zie ik dat de grond nat wordt. De slet begint te squirten en ik sta er met mijn neus bovenop. Ik verlies mijn voorzichtigheid en sta nu gewoon voor het raam naar binnen te kijken en te filmen.

Dat was een fout, want als de buurvrouw even later haar ogen open doet zie ik haar enorm schrikken. Haar geboeide man kijkt al snel ook achterom en we kijken elkaar aan. Verbijstering bij ons alle drie, wat nu?

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 19507 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

8 gedachten over “Pakketje bezorgd bij de buren”

Plaats een reactie