BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Elisabeth in Londen, 1

Met haar 1.87m was Elisabeth lang te noemen. De hakken van haar pumps voegden daar nog eens 5 cm aan toe. Haar platte, gespierde buik, eindeloos lange, slanke benen en stevige, ronde kontje, maakten dat zij een spectaculaire verschijning was. Geen al te grote, doch stevige en perfect kegelvormige borsten met gevoelige tepels, completeerden het geheel. In deze verschijning, stapte Elisabeth om 19.00 uur de Londense pub binnen om een drankje te drinken.

Elisabeth was een internationaal geslaagd advocate, gespecialiseerd in zakenrecht. De afgelopen dagen had ze succesvol begeleid bij de overname van een Brits bedrijf door haar Nederlandse klant. Ze had haar werk uitstekend gedaan en haar ruime honorarium was inmiddels bijgeschreven op haar bankrekening. Het leven was goed voor Elisabeth.

Haar vlucht naar Nederland was pas voor morgenavond gepland. Dat maakte dat ze nog een hele avond, nacht en een groot deel van de volgende dag tot haar beschikking had.

Succes wond haar op en dat was de reden van haar aanwezigheid in deze pub. Vanavond wilde ze seks. Ze wilde diep en stevig geneukt worden, zaad slikken en volop genieten. Wellicht vond ze in deze Londense kroeg iets van haar gading en zo niet, bezocht ze gewoon één van de vele duizenden andere pubs. Overal was wel iets van haar gading te vinden.

Haar binnenkomst werd direct opgemerkt door de aanwezige gasten. Mannen keken haar bewonderend aan en de meeste vrouwen keken met lichte jaloezie naar de knappe verschijning. Een enkele vrouw, degene die lesbisch of biseksueel was, keek met verlangen en een kriebelend gevoel in de onderbuik naar Elisabeth.

Elisabeth trok zich er niets van aan. Ze was het gewend dat mensen zo naar haar keken. Ze had in een oogwenk de gasten in zich opgenomen en een beeld gevormd. De meesten waren haar niet waard. Echter twee mannen op de hoek van de bar, zouden haar mogelijk kunnen bekoren.

Het toeval wilde, dat naast één van deze mannen, een barkruk vrij was. Ze zette haar mooie billen op deze kruk en bestelde een Lagavullin van 16 jaar oud. Eén van de beide mannen sprak haar aan en zei: ‘je hebt een goede smaak’, daarbij doelend op de excellente en dure whisky. Elisabeth glimlachte beminnelijk naar hem en antwoordde: ‘niet alleen wat betreft Scotch’. De man glimlachte en tikte met zijn glas tegen het hare. Ik ben Steven’, stelde hij zich voor, ‘en dit is mijn goede vriend Anthony’.

Elisabeth noemde ook haar naam en keek de beide mannen aan met haar meest vriendelijke glimlach. Anthony bestelde een rondje voor hen en toostte: ‘op de kennismaking’. Elisabeth antwoordde: ‘en op wat die moge brengen’. Steven en Anthony begrepen maar al te goed, de boodschap die daarin besloten lag en voelden hoe hun pikken tot leven kwamen. Zo’n prachtige vrouw kwamen ze niet dagelijks tegen en de kans op seks met haar, sloeg hun fantasie op hol.

Er werd wat gesproken over koetjes en kalfjes, waarbij de teksten een steeds nadrukkelijker dubbelzinnig karakter kregen. Op een zeker moment vroeg Elisabeth de beide vrienden, of en hoe avontuurlijk zij waren ingesteld. Denkend dat zij doelde op het feit, of zij een triootje met haar zagen zitten, antwoordden ze, dat zij zeer avontuurlijk waren en alles eens wilden hebben meegemaakt in het leven.

Elisabeth keek hen glimlachend aan en antwoordde: ‘mooi, van zo’n mindset houd ik’. Steven en Anthony wisten zich nu zo goed als verzekerd van een geile nacht en Steven die het dichtste bij Elisabeth zat, legde zijn hand op haar bovenbeen en vroeg brutaalweg, hoe laat het avontuur zou starten.

Elisabeth keek hem aan en antwoordde, dat het wat haar betrof al begonnen was en dat het tijd werd, dat zij gedrieën naar haar hotel zouden gaan. Snel werd bij de barman afgerekend en op straat een taxi aan gehouden. Elisabeth verbleef in een prachtig hotel, hartje centrum en Steven en Anthony waren onder de indruk, toen zij ontdekten dat ze stopten voor het Leonardo Royal Hotel.

De lift bracht hen snel en geruisloos naar de etage waar de suite van Elisabeth zich bevond. Met haar sleutelkaart, opende Elisabeth de zware deur en leidde hen naar de vestibule, waar de jassen konden worden opgeborgen in diepe inbouwkasten.

De hotelkamer was groot, luxe ingericht met een enorme hoekbank, flatscreen tv, eettafel en goed voorziene bar. De drie zetten zich op de bank, met Elisabeth tussen hen in. Beurtelings kuste zij de mannen, die met de minuut geiler werden. Anthony legde een hand op haar stevige borsten en voelden door de dunne stof van haar dure blouse, hoe haar tepels hard werden. Steven maakte aanstalten zijn hand onder haar rok te schuiven. Dit verhinderde Elisabeth. ‘Eerst even lekker douchen, jongens’, zei ze met haar liefste glimlach. Ze wees hen de enorme badkamer met royale inloopdouche. ‘Ga maar vast’ ik kom er zo aan’.

De beide vrienden kleedden zich uit en stapten onder de sproeiers die hun warme water verspreidden. Ze voelden geen schaamte om naakt en zelfs met een erectie bij elkaar te staan. In een geile bui, hadden ze elkaar zelfs wel eens gepijpt. Nadat ze enkele minuten onder de hete straal hadden gestaan, was de badkamer gevuld met stoom. Dit was precies wat Elisabeth het beoogd.

Ze opende de deur en gebood de mannen met hun gezicht naar de muur te gaan staan, opdat ze haar niet zagen. Toen ze achter de mannen stond, zei ze: ‘ik wil dat jullie het spel meespelen en voorlopig even alleen doen, wat ik zeg, okay’? Steven en Anthony vonden het prima. Dan boog Elisabeth haar bovenlichaam naar voren, zodat uitsluitend haar borsten met de harde tepels, de rug van Steven raakten. Datzelfde deed ze bij Anthony. De mannen genoten van het geile spel.

Elisabeth streelde hun billen en reikte met haar hand om hun lichaam om de harde pikken te kunnen vastpakken. Wat zij voelde, beviel haar. Twee harde en redelijk forse pikken en zware ballen, die ongetwijfeld gevuld waren met heerlijk, warm zaad.

Dan streelde Elisabeth de vrienden in hun bilspleet en gleed daarbij met haar slanke vingers over de kontgaatjes. De mannen kreunden toen hun sterretjes werden gestreeld. Hierdoor aangemoedigd, liet Elisabeth bij beide mannen eerst één en daarna twee vingers in hun anus verdwijnen.

Steven en Anthony drukten hun billen naar achteren, als om de vingers dieper te kunnen ontvangen.

Elisabeth wist genoeg, dit waren anaalsletjes, net als zijzelf

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Sohot

Geile man die geniet van seks in vele vormen, van erotiek en het schrijven en lezen van opwindende verhalen. Ik schrijf zowel vanuit opgedane ervaring als vanuit fantasie en vind het ook leuk om verzoekverhalen te schrijven.

Een goede zinsopbouw en correcte spelling vind ik erg belangrijk. Mocht je me op een taalfout betrappen, laat het me dan alsjeblieft weten.

Dit verhaal is 8910 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Elisabeth in Londen, 1”

Plaats een reactie