BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Impleat spiritus vanitatem meam

Gedroomd of geneukt door een monsterAmbers was bezeten van young adult boeken over heksen ze las 3 tot 4 van die boeken per week. Ze had alle delen van Harry Potter gelezen en alle films gezien, niet twee of drie keer maar een keer of acht. De stukken waarin hekserij werd gedaan had ze opgenomen op haar GSM en die keek ze keer op keer. Ze experimenteerde af en toe met glaasje draaien om vragen beantwoord te krijgen op vragen die ze had, maar deze keer wilde ze meer. Ze wilde contact. Niet alleen een signaal maar werkelijk geraakt worden. Ze zat in een zwart BH-tje en slipje, in het midden van een met krijt op de grond getrokken cirkel. Volgens het kompas had ze de vier winstreken aangegeven. Op die punten stonden kaarsen. Voor haar stond een kom met kruiden en ze had een wietje aangestoken en neer gelegd. Immers ze leefde gezond en rookte niet. Okay, een pilletje om dieper in de stemming te komen.

Ze was gespannen haar lip trilde terwijl ze wachtte. Ze wist niet zeker of de spreuk en de sfeer gingen werken. Er bewoog niets in haar kleine studio-appartement. Om het ritueel te vervolmaken had ze haar duim geprikt om wat bloeddruppels op het muntblad te leggen. Haar onzekerheid sloeg toe. Ze sprak de spreuk opnieuw uit. “Impleat spiritus vanitatem meam.”

Het bleef stil… Het wachten duurde lang. Amber betwijfelde of het over kwam, of zelfs of het zou kunnen werken. De stilte begon steeds meer ruimte te vullen totdat het haar verstikte. Ze zakte weg in haar gedachten. Shit, dit was een blindganger, dacht ze bij zichzelf. Ze pakte haar dekbed en wikkelde zichzelf er in terwijl ze in kleermakers zit zat.

Plots werd ze wakker van geritsel. Ze deed haar ogen open en zag een gloeiende figuur aan het voeteneinde van haar bed. De kenmerken en randen waren wazig, alsof het met stof en maanlicht was getekend. Langzaam gleed haar dekbed van haar af. De schim staan en was helemaal stil, Amber zat dood stil. Koude rillingen kropen langs haar benen en kronkelden zich een weg langs haar kuiten en dijen. Ze zag een soort van klimop ranken over de grond lopen en naar haar toe glijden. Kippenvel verspreidde zich over haar benen toen de eerste ranken haar benen omgroeiden. Ze keek toe hoe de taken over haar lichaam omhoog gleden. Haar bloed ging sneller stromen, haar hartslag schoot omhoog, haar keel werd droog en haar tepels hard. Ze wist niet zeker of dit echt was of een droom, maar de warmte tussen haar benen vertelde haar dat het er niet toe deed.

Ze begon te bewegen maar merkte dat ze op haar plaats leek vast te zitten. De schim kwam dichterbij en details kwamen in beeld. Zijn torso was breed en gespierd. Langs zijn armen leek vloeistof te lopen alsof hij net onder de douch vandaan kwam. Zijn handen, klauwen eigenlijk, waren groot en harig. Hij had drie vingers per klauw. Zijn voeten leken wel op de poten van een vogel. Haar ogen schoten omhoog van zijn poten naar zijn kruis. Daar hing een donkerrood ding, minsten twintig centimeter lang en een vuist dik. *Zou dat zijn geslacht zijn?* dacht ze. Haar wangen werden rood bij het zien van zijn verschijning, met een schorre stem gefluister ze: “Ja, geest, neem me en vervul me met plezier”.

Toen het gezicht van de geest dichterbij kwam, zag Amber dat er vormen in zaten. Grote eivormige ogen, geen mond of neus maar een soort snavel. Hoge jukbeenderen onder zijn bleke ogen. De klauw van de geest streek langs haar nek en borst en liet een gloeiend spoor achter. Zijn sterke, klauwen grepen haar flanken beet. Zijn handen waren warm, zijn lichaam voelde klam. Dat gaf haar een golf van kippenvel. De klauwen van de geest zweefde verder langs haar buik naar haar slipje, waar hij even bleef hangen. Één vinger haakte in de stof van haar broekje. Met een ruk scheurde de delicate stof kapot, haar licht behaarde kutje vrijmakend voor hem. Hij keek haar strak aan, zijn andere klauw ging naar haar BH-tje. Verdoofd bleef ze zitten terwijl hij traag de cups van haar borsten tilde. Hij wachtte, alsof ze hem toestemming moest geven, of afwijzen!

Ze keek in de witte ogen en knikte van ja.

Hij tilde haar op en legde Amber op haar bed. Daar spreidde hij haar benen en knielde er tussen. Ze voelde zijn harige schouders langs haar zachte dijen en toen zijn tong langs haar schaamlippen gaan. Zijn tong gleed op en neer langs haar schaamlippen. Het gevoel was heftig, zijn tong was gloeiend heet en iets ruw, ruwer als de tong van haar ex. Zijn tong was ook veel langer dan een menselijke tong. Nadat de tong haar clitje had geraakt en omlaag gleed duwde de geest zijn tong in haar. Ze kreunde luid. “Dit is oooooww zo lekker!” Zijn tong ging steeds een stukje in en uit. Ze voelde de tip van zijn tong tegen haar baarmoeder!

Ze voelde de hete, ruwe tong van binnen naar buiten gaan, terug naar haar clit. De harige klauwen gleden over lichaam en bleven op haar borsten liggen. Haar clitje klopte en gloeide. Ze werd gek van de vulling die ze gewenst had. Ze wiegde haar heupen op de beweging van de geest. Zijn tong draaide en drukte, Amber kwam dicht bij een orgasme. Ze werd natter, ze wist niet zeker of zij het was of dat het dit speeksel van de geest was.

Amber kwam overeind van het bed; haar polsen en enkels zaten geboeid met de klimop ranken. Haar lichaam begon te schudde, haar heupen schokten onder de climax die door haar heen denderde. Ze zakte weg in een geweldige seks roes.

Toen ze weer een beetje bij kwam stond de geest er nog. Haar blik was troebel maar ze zag dat de geest was gaan staan met beide klauwen langs de doorn tussen zijn benen ging. “Ga je me vullen met dat ding?” vroeg ze zacht. Hij roggelde en knielde tussen haar benen. De ranken die haar vasthielden, tilden haar van het bed iets omhoog. Ze leek te zweven. Ze keek naar de donker rode doorn die zachtjes heen en weer slingerde. Hun blikken ontmoette elkaar. Zijn wittige ogen zakten omlaag over haar lichaam. Ze zag de doorn verschrompelen en krimpen. Toen bleef zijn blik op haar schaamheuvel richten.

Hij snoof en roggelde opnieuw zijn klauwen gingen naar haar flanken en ze zag dat de doorn begon te bewegen. Het ding was kleiner dan eerst en de top van het ding leek langs haar heuveltje te gaan, ze voelde warme lucht langs haar schaamlippen gaan en toen een zachte streling. Iets lager en de kop gleed in haar. Daar wachtte hij even. Het ding verkleurde van donkerrood naar fel roze. In haar voelde ze het ding langer en dikker worden. Ze kreunde luid. “What the fuck…” kreunde ze terwijl diep in haar de kop haar baarmoeder raakte. De geest bewoog niet maar de doorn in haar leek heen en weer te gaan. Heel langzaam. Soms iets dikker en dan weer wat dunner.

Zijn klauwen gewikkeld rond haar zachte middel. De geest wreef de achterhand van zijn ene middelvinger over haar clit. De gevoeligheid ervan deed haar huiveren. Ze kreunde “Alsjeblieft, geest. Niet meer plagen. Naai me!” Zijn kop ging omlaag naar haar tieten, ze snavel was hard en toch zacht. Hij plaagde haar tepels terwijl in haar zijn ding haar bleef vullen en rekken. Zo’n dik ding had ze nog nooit gehad, zelfs de komkommer die ze had gebruikt toen ze geil en stoned was, was dunnen en korter geweest. Haar hele lichaam zwaaide bij elke beweging. “Ja! Neuk me Ik wil het! Ik heb het nodig!” Er begon zich weer een orgasme op et bouwen. Ze voelde zich zwakker worden terwijl haar orgasme keihard binnen denderde.

Bij elke stoot voelde ze zijn pik dikker worden. Het ding rekte haar schede maximaal op. Haar gekreun werd luider. Hij roggelde luid en bewoog zijn kop schuin omhoog. “FUCK! Ik ben er bijna. Oh god! Oh GOD! OH GOD! FUUUUUCK!”
Terwijl haar lichaam werd gekweld door een nieuw orgasme, voelde hoe het ding van de geest haar vulde met vloeistof, Het was zoveel dat een deel direct uit haar schede werd geperst. Vanaf dat moment zakte ze weg.

Amber werd de volgende ochtend wakker van vaag gezoem. Ze voelde een knetterende hoofdpijn en had een droge mond. Haar poes was pijnlijk en gevoelig. Ze vroeg zich af of het allemaal een droom was of. Ze keek om en zag haar kapotte slipje op de grond liggen, naast haar trillende vibo.

* Impleat spiritus vanitatem meam Staat voor: Laat de geest mijn leegte vullen

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eriks

Jong en onbezonnen, de eerste keer, ergens in Frankrijk tijdens een vakantie. Daarna beleefde ik veel tijdens mijn reizen, maar ook tijdens mijn werk. Meerdere ervaringen heb ik uitgeschreven om niet te vergeten en deze vul ik aan met fantasieën.

Dit verhaal is 6394 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie