BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Buurmeisje ontmaagd 2

Amy en ik hebben de dag verder vrij normaal doorlopen. We hebben wat gewandeld en spelletjes gespeeld. Ze is wel bij me blijven slapen. We waren schijnbaar best moe van alle activiteiten die we op de dag hadden gedaan.

De volgende morgen wordt ik wakker. Als ik mijn ogen open doe kijk ik het meisje recht in de ogen. Ze zit gefascineerd naar mij te kijken.

“Hoi lekkere viespeuk!”, zegt ze geil lachend tegen me.
“Dag geil sletje van me!”, antwoord ik met een brede glimlach.
“Gaan we vandaag nog eens lekker met elkaar bezig?”
“Wil je dat?”
“Heel graag!”
“Dan gaan we dat zeker doen! Zullen we gaan ontbijten?”
“Ja! maar wel naakt!”, zegt ze tegen me en stapt het bed uit.

Daar loopt het naakte meisje naar de deur. Bukt. Trek in de deuropening haar billen van elkaar. Ik kijk recht naar haar kontgat. Gelijk staat mijn leuter vol rechtop. Ik zou haar zo hier standrechtelijk vol kunnen nemen. Maar ze is nog niet klaar schijnbaar. Want ik zie haar vingers meer naar haar kontgat gaan. Dan steekt ze een vinger in haar kontgat. Laat hem even zitten en trekt hem er weer uit. Staat op, draait zich naar mij. Steekt haar vinger in haar mond. “Hmmm!!!”

Ik kijk haar bloedgeil, maar uiterst verbaasd aan. Ze schiet helemaal in de lach en loopt schaterlachend weg. “Ik heb haar stuk gemaakt!”, denk ik nog bij mezelf. Sta op. Heb bijna gewoon last van mijn grote jongen. Maar met stijve piemel loop ik naar beneden. Daar is Amy rustig ontbijt aan het maken. De hele tijd zeggen we weinig. Maar we kijken elkaar wel geil aan. Mijn lul is onder het hele ontbijt niet naar beneden gezakt. Als we eindelijk het ontbijt op hebben pakt ze me bij de hand en neemt mij weer mee naar boven. “k wil je neukslet zijn vandaag!”, zegt ze vastberaden. “Ik wil dat me door neukt, ook al zijn we klaargekomen!” Ik kijk haar even aan, dan schiet mij te binnen wat ik vandaag van plan was bij haar te gaan doen. En dat ik GA dan ook doen, besluit ik voor mezelf. “Als ze toch ‘kapot’ is, dan moet je daar ook gebruik van maken!”, denk ik en zeg tegen haar dat ze moet blijven staan.

Ik loop naar een andere kamer. Pak uit de linnenkast een doek. Uit een la en rol lint en een schaar. Loop weer terug naar mijn slaapkamer. Ik zie nog net dat Amy een vinger door haar gleuf haalt. Een sliert is ontstaan tussen haar kutje en haar vinger. “Ik ben fucking geil!”, zegt ze, terwijl ze naar die sliert kijkt. Dan kijkt ze op. Ziet mij staan met de doek, lint en een schaar.

“Wat ga je doen?”
“Merk je vanzelf!”
“OK!”

Ik vouw de doek op en doe deze voor haar open. Controleer dat ze echt niets kan zien. Dan knoop ik deze achter haar hoofd vast. “Omdraaien!” “Liggen”, geeft ik als commando’s. Het kleine meisje gaat op haar buik op het bed liggen. Dan knoop ik een lint om haar hand. Het ander einde knoop ik aan het bed. Zo doe ik dat ook voor haar andere hand. Ze heeft een lichte bewegingsruimte. Dan knoop ik haar benen vast aan de poten van het bed. Ze ligt nu wijdbeens op het bed.

“Ga je me hard nemen Sam?”
“Als het aan mij ligt kun je vanmiddag niet meer normaal zitten!”
“Geil!”

Ik pak massage olie en druppel dat over haar hele lichaam. Zeker ook voldoende tussen haar bilspleet. Dat smeer ik het allemaal uit. Van boven naar beneden. Ik baal dat ik haar tietjes zo niet kan masseren, maar dat kan later ook wel, bedenk ik me dan. Ik bereik haar kont. Masseer haar prachtig strakke kontje. Trek haar billen uit elkaar. Masseer tussen haar billen. Masseer haar kontgaatje. Steek een vinger in haar kontgat. Ze gromt. Druk van mijn ander hand er ook een vinger in. Trek dat het strakke gaatje uit elkaar. Zachtjes en langzaam geeft ze haar kontgaatje gewonnen. Het gaat steeds verder open. Ik ga op mijn knieën, om zo dichter bij het gaatje te zijn. Van beide handen kan ik nu mijn middelvinger er ook bij stoppen. Nog verder probeer ik haar kontje open te trekken. “Ga je me van achteren nemen?”, mompelt ze in de lakens. “JA!”, roep ik geil. “Waar wacht je dan op klootzak!”

Ik schrik een beetje van haar geilheid. Laat haar kontgat los. Die staat heel even open genoeg dat ik erin kan kijken. Mooi lichtroze is de ze van binnen. Dan sta ik op. Pak mijn leuter beet. Smeer daar ook even mijn hand overheen, zodat deze ook onder de olie zit. Zet dan mijn lul tegen haar kontgat. Het nog redelijk open gaatje laat me makkelijk naar binnen glijden. Ik zet mijn benen tegen die van haar. Druk door. Zo ver als ik kan. Mij ballen tegen haar kletsnatte kutje. “OH!JA!”, mompelt ze in mijn lakens. Dan haal ik langzaam mijn lul terug. Als mijn lul bijna uit haar komt komt, ram ik hem vol weer terug in haar reet. “Yes!”, komt uit de lakens. Weer haal ik mijn lul langzaam terug. Wacht even. Ram dan mijn lul weer helemaal, diep in haar pracht gat! Mijn stijve lul neemt mijn gedachten over. Ik pak haar stevig bij haar kontje vast en begin te neuken. Hard neuken. Mijn lul raakt alle wanden van haar binnenkont aan. Mijn lul sopt in haar kontje. Massage olie vermengt zit met haar kontgeil. Ze wil haar armen bewegen, maar dat kan ze niet. Ze draait haar hoofd bij. “Hmmm Je bent heerlijk in mijn tienerkontje. Ik wil zo graag zien hoe het eruit ziet!”, zegt ze. Ik kijk om me heen. “Yes!”, denk ik, “Mijn mobieltje vergeten mee te nemen naar beneden!”. Mijn mobiel ligt op het nachtkastje en ik kan er net bij. Ik pak mijn mobiel en open de camera. Video. Opnemen. Neuk.. NEUK HARD. Kontgeil blijft stromen. Haar sluitspier gaat heen en weer. Mijn ballen kletsen tegen haar drijfnatte kutje. Ik stop het opnemen. Kruip op het bed. Mijn drijfnatte lul bij haar hoofd. Ik zet de camera weer aan. “Pijpen slet!”. Ze steekt haar tong uit. Likt aan mijn lul. Ik ga dichterbij. Zet mijn hand op haar hoofd. Druk mijn lul bij haar naar binnen. Ze zuigt en zuigt.

Ik stop de camera weer. Laat haar het kont filmpje zien. Dit ga ik nu net zo lang doen, tot ik niet meer kan!. Zet het filmpje in repeat naast haar neer!. Ga weer van het bed af en ga achter haar staan. Haar kontgaatje staat nog steeds open van het beetje neuken van net. Gelijk ram ik mijn lul weer in helemaal in haar. Pak haar billen beet, trek ze uit elkaar. Zie mijn lul tot mijn buik in haar kont verdwijnen. Dan ga ik haar neuken. Hard neuken. Blijf neuken. Rustig, maar hard neuk ik haar kontje. Af en toe trek ik mijn leuter uit haar kont. Zo kan ik zien dat haar kontgat samentrekt. Om gelijk mijn lul weer helemaal in haar te rammen. Bij elke stoot die ik doe, lijkt het of de lucht uit haar neuk. Maar ook bij elke stoot haar ze hoger qua geilheid klinken.

Ineens gaat haar hele lichaam schudden. We wil opstaan, ze wil haar armen naar zich toe trekken, maar dat lukt niet. Haar hoofd komt omhoog “AARRHH!!!”, schreeuwt ze uit. Maar ik neuk haar door. Haar benen trillen. Haar kontgat trekt samen. Ik voel het. Trek haar billen van elkaar, zodat ik toch goed door kan neuken. Het schudden veranderd in trillen. Het trillen veranderd in rillen. Ondertussen neuk ik haar soppende kontgat door. Het verbaasd me van mezelf dat, ook al ben ik zo botergeil als ik maar kan zijn van dit aanblik, ik niet gelijk klaarkom. Waarschijnlijk omdat ik gisteren al een paar keer ben gekomen en dat het nog ’s morgens vroeg is, dat ik het langer volhoudt. Maar daar wordt ik ook blij van, want ik kan haar door neuken. “Oh… Mijn reet!”, roept Amy dan. Terwijl ik door neuk.

Ik verander het neuken nu even. Ik haal mijn leuter helemaal uit haar kont en ram hem helemaal in haar kont. Weer helemaal eruit, helemaal erin. Het is zo geil om te zien dat haar kontgat heen en weer gaat. Weer neuk ik haar hard. Zet mijn handen in mijn eigen rug om goed door te stoten. Vocht vloeit tussen Amy haar benen. “Oh Mij God.. OH MIJN GOD!!” om dat voor de tweede keer klaar te komen met mijn leuter diep in haar reet. Alleen deze keer trekt ze me mee. Ik kom spuitend in haar druipende reet klaar. Maar probeer zo lang ik kan door de neuken. Dan gaat de kracht uit mijn benen. Ik ga boven op haar liggen. Hijgend maak ik de lintjes om haar polsen los. Ze streelt met, wat moeilijk, met de handen over mijn gezicht.

“Dat was lekker, ga je zo nog door?”
“Als ik weer kan!”
“Dat kun je lekkere jongen! Dat kontje is helemaal van jou!”

Ik maak ondertussen ook haar enkels los. Ze staat op. Uit haar kontgat loopt nu mijn sperma samen met haar kontgeil langs haar benen naar beneden. Ik kniel achter voor haar en wrijf al het geil over haar billen en benen uit. “Wat ben jij een geile vieze vent!”, kijkt ze me lachend aan. Gelijk zet ik mijn mond op haar drijfnatte kut. Druk daar mijn hele gezicht in. Als ik omhoog kom voor haar ziet ze dat mijn gezicht nat is van haar geil. Lachend draait ze om en loopt naar beneden. Ik volg haar. Als ik beneden bent staat mijn jongen ook alweer rechtop. In de keuken staat Amy bij de koelkast om  drinken te pakken. Ze bukt een beetje. En krijgt daar gelijk mijn lul weer in haar reet. “OH FUCK!”, roept ze als de koelkast dichtvalt. Haar handen op het aanrecht, neuk ik haar weer zo hard ik kan. Ik voel mijn leuter diep in haar achterste haar binnenkant ruig neuken. Stevig door neukend zakt het hoofd van Amy naar beneden. Zachtjes hoor ik haar zeggen, “Fuck…”, maar het wordt steeds harder. “FUCK!” .. En harder, “OH FUCK JEZUS!”.. Al neukend komt ze voor de derde keer klaar. Bij elke ram in haar vet soppende kontgat kletsten mijn ballen tegen haar kutje. Ik neuk door. Dan voel ik vocht tussen mijn benen. Amy kan haar plas niet meer ophouden en staat midden in mijn keuken te plassen terwijl ik haar neuk. “Oh shit!.. NEE!!!”, ze doe haar handen tussen haar benen om het een soort te stoppen en probeert weg te komen, maar ik heb haar goed bij de heupen vast en neuk haar door. En plas van haar pis groeit op de grond. Haar benden en mijn benen helemaal nat van haar pis, blijf ik net zo lang in haar kont raggen, tot ze ophoudt met plassen.

Dan laat ik haar los. Trillend, vloekend en gierend probeert ze weg te lopen. Zakt in elkaar op de grond. Nog steeds na gillend. Rillingen over haar lichaam. Ik kijk super geil van een afstand toe en zie dat geile Amy langzaam weer tot haarzelf komt. Als ze eindelijk weer op kan staan gaat ze vlak voor me staan. “Als ik weer op adem ben, ben jij aan de beurt vuile heerlijke verkrachter!”. Met haar hand op haar kontgat loopt ze met haar drinken naar de woonkamer. Maar als ze wil zitten voelt ze haar kontgat. “Fuck.. Hoe hard heb je mijn gat wel niet geneukt!”. En gaat uiteindelijk maar liggen om niet op haar kont met moeten zitten. “Je bent ZO aan de beurt mannetje!”, moppert ze lachend.

Ik ga rustig, mezelf langzaam aftrekkend tegenover haar zitten. Kijk even naar de natte plas pis in de keuken om dan naar Amy te kijken. “Kom maar op. Ik ga je uitdaging aan!”, meld ik haar plagerig!

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Sam Writer

Ik ben voornamelijk een perverse schrijver. Mijn verhalen zijn deels op fantasie gebaseerd, maar er zit ook veel eigen ervaringen bij. Maar ook zeker wensen van mij!

Mijn verhalen zijn vooral soft extreem tot ZEER extreem.

Ik hoor graag wat jullie ervan vinden en ben ook nieuwsgierig naar jullie ideeën over mijn verhalen.

Je mag met mij mailen over anale seks, fisting, plasseks.

Verzoekjes en reacties zijn welkom!
sam.writer.nl@gmail.com
Voor chat: mega.nz of Skype : sam.writer.nl@gmail.com

Dit verhaal is 10070 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Buurmeisje ontmaagd 2”

Plaats een reactie