BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De wereld is klein (Iris)

Inderdaad, zelfde titel alleen bekeken vanuit Iris.

Iris Koster was het mooiste meisje van de klas, ze wist dit en iedereen mocht het weten ook. Iris had een mooi figuur, borsten die stevig en vooruit staken, strak buikje, lange benen en kop met lang blond haar. De meeste jongens deden raar als ze in de buurt van haar kwamen, iedereen sloofde zich uit wat helemaal geen indruk op haar maakte. Iris wist niet of ze nu lesbisch of biseksueel was, ze was nog zoekende.
Iris kwam niets te kort, haar vader had zich binnen het bedrijf waar hij werkte omhoog gewerkt en geld speelde voor zijn oogappeltje geen rol. Iris had Marlies Dekkers ontdekt en pappa was ook wel fan. Als ze in de stad liepen en ze had wat bij Marlies gezien op de website dan moest ze altijd even met pappa langs de winkel, dan wel als haar moeder er niet bij was. Ze showde dan haar lingerie en pappa kon dat wel waarderen.

Iris had kerstvakantie, ze zat op het MBO en deed de opleiding Informatica. Ze was niet zo goed in wiskunde maar de rest van de vakken ging prima. Iris zat op de bank en keek naar buiten. Ze zag een jongen lopen die ze vaag herkende. “Is dat Remco Hoogland niet?” ze bleef kijken en vond het vreemd dat hij bij de familie Meijer naar binnen ging. “Wat doet Remco nou bij de familie Meijer? Zou hij er voor Jolanda zijn? Nee dat kan niet, Jolanda kan wel beter krijgen, jongens geen gebrek.” en de gedachten van Iris gingen weer terug naar de televisie.

Ze zag buiten weer wat bewegen en ze zag Jolanda alleen weggaan, in haar kleding die ze normaal alleen op haar werk aan had. “Freek zal wel niet thuis zijn?” Iris wist dat Freek zijn vrouw en dochter geregeld uitschold voor hoer en slet als ze in deze kleding thuiskwam. Vroeger kwamen ze nog wel eens over de vloer maar tegenwoordig niet meer, Freek kon zo omslaan en dan schold hij Hetty voor alles uit.
Haar blik ging weer naar de televisie en niet veel later hoorde ze Freek tieren. Ze luisterde niet echt meer maar hoorde wel wat termen. Hoer, dan breekt de pleuris uit en het lijkt wel een homo. Ze schudde haar hoofd en vroeg zich af waarom Hetty nog bij die kerel bleef.
Ze keek verder en na een uurtje zag ze Remco het huis verlaten. Ze had nog wel gestommel boven gehoord bij de familie Meijer maar er geen aandacht aan besteed.

Iris liep in de stad en zag de winkel waar Jolanda werkte, ze liep naar binnen en keek rond. Ze zag Iris staan in een kort zwart victoriaans jurkje met overknee kousen en Dr Martens eronder, ze zag er verleidelijk uit. Ze zag ook de jongens die naar haar keken en opmerkingen maakte. Ze liep langs de jongens en hoorde ze zeggen. ‘Die zou ik wel eens willen laten zien wat ik kan?’ en de andere jongen terug. ‘Man, je spuit al als ze haar jurkje omhoog trekt.’ en de andere jongens eromheen begonnen te lachen.

Iris moest inwendig lachen en liep langs de jongens heel verleidelijk naar Jolanda toe. ‘Hi Jolanda.’
Jolanda keek op en zag haar buurmeisje Iris staan. ‘Hi Iris, leuk dat je eens langs komt. Wat kan ik voor je doen? Heb je al iets gezien?’
Iris begon te lachen en zei. ‘Ja ik heb gezien dat die groep jongens je wel zien zitten. Die ene zou je wel eens laten zien wat hij kon.’ en ze wees met haar duim naar het groepje.
Jolanda keek naar het groepje en zei tegen Iris. ‘Wacht even.’ en ze liep naar de jongens toe.
‘Mannen, ik weet dat jullie genoeg potentie hebben alleen is dit niet de winkel waar je dit kwijt kunt. Christien Le Duc is een paar winkels verderop dus nu wegwezen. Of hebben jullie iets gezien wat jullie willen kopen?’ De jongens keken elkaar aan en liepen weg zonder iets te zeggen.

Jolanda liep weer naar Iris toe. ‘Zo, die zien we voorlopig niet terug. Wat kan ik voor je doen?’
Iris twijfelde of ze het onderwerp Remco ter sprake zou brengen maar ze was te nieuwsgierig om het niet te doen. ‘Nou, ik zag gisteren iemand bij jullie naar binnen gaan maar volgens mij zit hij bij mij in de klas.’ en ze keek Jolanda vragend aan. Jolanda kleurde iets en bleef stil. ‘Kan het kloppen dat Remco Hoogland bij jou naar binnen ging?’

Jolanda haar mondhoeken krulde iets omhoog en haar gezicht straalde iets uit wat Iris niet thuis kon brengen.
“Nee, ze heeft iets met Remco.” en Iris wilde het niet zeggen maar Jolanda bleef haar maar aankijken zonder iets te zeggen. ‘Kom op Jolanda, ga je mij hier staan te vertellen dat je iets met Remco Hoogland hebt?’ Jolanda knikte heel langzaam met haar hoofd. ‘Nee rot op!’

Jolanda keek verlegen naar Iris. ‘Als je wist wat Remco gedaan heeft dan zou je wel anders naar hem kijken. Mijn vader is veranderd en mijn moeder is eindelijk heel positief over de jongen die ik mee naar huis meegenomen heb. Maar waarom vraag je dit allemaal?’
Iris keek Jolanda aan. ‘Ik ken Remco meer als een nerd, niet echt als een jongen die stoer en aantrekkelijk is.’
Jolanda knikte. ‘Dat klopt, hij heeft iets vrouwelijks. Of wilde je dat niet zeggen?’
Iris knikte. ‘Ja dat is het, ik kon er niet opkomen.’
‘Laat ik je dit zeggen, vrouwelijk ja maar vrouwelijk beslist niet.’ en ze gaf Iris een knipoog. Jolanda verontschuldigde zich omdat er een klant was die wat wilde vragen, Iris keek haar buurmeisje nog na en liep richting de deur. ‘Doei Jolanda.’ en ze liep naar buiten.

De eerste dag na de kerstvakantie kwam Iris op school en ze liep gelijk Remco en Coen tegen het lijf. ‘Hi Remco, wat hoor ik van mijn buurmeisje?’
Remco keek Iris aan en wist niet waar ze het over had, dat ze hem al aansprak was al een wonder. Normaal gesproken liep ze hem en Coen straal voorbij. ‘Hi Iris, ik heb geen idee wie er naast je woont dus kan ik ook niet zeggen wat je gehoord hebt.’
Iris zag nu een hele andere jongen staan dan voor de kerstvakantie, veel zelfverzekerder en niet meer stotterend omdat hij tegen haar praten. ‘Nou, ik hoor van Jolanda Meijer dat jullie een relatie hebben.’
Remco keek Iris aan. ‘Ben jij het buurmeisje van Jolanda?’ en Iris knikte met haar hoofd. ‘Nou dan ben je goed voorgelicht. Wat heeft Jolanda nog meer verteld?’ Nu was Remco wel nieuwsgierig wat Jolanda gezegd had.

Iris begon te lachen en keek even om zich heen. ‘Je was de eerste die goed bevonden werd door Hetty en wat je met Freek hebt gedaan, ik weet het niet maar die is als een blad van een boom omgeslagen. Jolanda loopt weer in haar Gothic kleding en Hetty kleed zich ook veel meer als een sexy vrouw.’ ze keek Remco aan en zag een glinstering in zijn ogen. Hier moest ze meer van weten, dit was niet het hele verhaal wat hier verteld werd.

Het was woensdag en ze hadden de laatste les wiskunde, Iris liep richting de klas van mevrouw Janssen en zag Coen en Remco aan komen lopen. Ze stopte en hield Remco en Coen staande. ‘Remco, wanneer gaan wij een keer iets drinken met Jolanda?’ en ze streelde Remco over zijn arm.
‘Ik zal het met Jolanda overleggen, lijkt me wel leuk.’
‘Lijkt mij ook wel leuk.’ hoorde Iris Coen zeggen op een manier die niet smekend klonk.
‘Dat zien we dan wel Coen.’ en gedrieën liepen ze de klas in. Gadegeslagen door mevrouw Janssen.
In de les hoorde ze dat Remco Coen iets had geleerd, kon ze misschien wel gebruiken om met Remco alleen in contact te komen.

Iris kwam thuis en zag Jolanda staan in de achtertuin. ‘Hi Jolanda, ik heb je vriendje nog gesproken vandaag.’
‘Hi Iris, ja ik hoorde het van Remco. We hadden net nog contact.’ zei Jolanda.
‘Ik loop nog steeds te denken aan wat jij zei over Remco, dat hij vrouwelijk was maar ook niet vrouwelijk, wat bedoel je daar nu mee?’
Jolanda keek Iris nieuwsgierig aan. ‘Waarom heb jij zoveel interesse in mijn vriendje?’ vroeg ze met een lach op haar gezicht. Ze wist dat Iris niet viel op jongens zoals Remco, ze was meer van de stoere jongens met een perfect lichaam. Althans dat waren de jongens met wie ze kort wat had, want Iris hield het niet lang vol met een jongen.
‘Nou, hij weet veel van wiskunde en ik juist niet. Maar hoe zit dat nu, dat vrouwelijke?’ kwam Iris weer terug op haar eerdere vraag.

Jolanda zag aan Iris dat ze echt wel geïnteresseerd was. ‘Iris, ik heb Remco leren kennen in een vreemde situatie.’ ze stopte even en dacht na. ‘Die ik je misschien nog wel eens vertel, maar hij heeft iets wat ik niet kan uitleggen. Ik heb het gevoeld en als je goed ligt bij Hetty en Freek zover kan krijgen dat hij inziet wat hij fout heeft gedaan dan ben je wel iemand in mijn ogen.’ “Iris moest eens weten hoe hij Freek zover heeft gekregen.” dacht Jolanda.

‘Nou Jolanda, je maakt mij nieuwsgierig.’ en Iris legde haar hand op de arm van Jolanda. Ze voelde de siddering bij Jolanda en ze keek in de ogen van haar buurmeisje en zag een fonkeling in haar ogen.
Jolanda voelde de hand van Iris op haar arm en haar hele lichaam sidderde van deze streling, ze vond Iris een mooie leuke meid en zou het niet erg vinden om eens met haar te experimenteren. Ze had al met Daphne en Ellen dingen gedaan en die waren goed bevallen.
“Zou ik biseksueel zijn?” vroeg Jolanda zich af en legde een hand op de hand van Iris.

‘Waarom kom je niet met Remco zaterdagavond bij mij langs? Mijn ouders zijn weg en dan kunnen we eens verder praten want je hebt nog niet echt antwoord gegeven op mijn vraag.’
Jolanda kreeg kriebels en had wel zin om met Remco bij Iris langs te gaan, misschien gebeurd er nog wat. ‘Is goed Iris, hoe laat bij jou? en wat is de dresscode?’
Iris keek Jolanda verleidelijk aan en zei. ‘ Vrouwelijk maar ook beslist niet vrouwelijk.’ en ze kuste Jolanda op haar wang en trok haar hand voorzichtig terug. ‘Zie ik jullie om 8 uur zaterdagavond.’ en Iris draaide om en liep naar huis.

Het was vrijdag en na de laatste les stond Iris te wachten op Remco. “Waar blijft hij nu?” vroeg Iris zich af. Ze liep weer naar binnen en liep naar het lokaal van mevrouw Janssen. ze keek door het raampje naast de deur en zag Remco en mevrouw Janssen voor het bord zitten, ze zaten wel dicht tegen elkaar aan. Ze klopte op de deur.

Iris liep naar binnen toen ze “Binnen” hoorde. ‘Mevrouw Janssen, ik wilde nog iets vragen? O, u bent nog bezig. Komt het gelegen?’
‘Natuurlijk Iris, wat kan ik voor je doen? Ik was even met Remco aan het kijken naar zijn manier van oplossen van dit vraagstuk.’ en ze wees naar het bord.
‘Hi Remco, mooi dat ik jou hier ook tref.’
Remco liet zich van de tafel glijden en draaide zich om. ‘Hi Iris, hoezo? Zocht je mij?’

Iris knikte en zei. ‘Ik wilde vragen aan mevrouw Janssen om dit uit te leggen maar nu kan ik het aan jou vragen.’ en ze ging naast Remco staan. Ze legde haar hand op zijn arm en keek lief naar Remco.
‘Iris, ik heb nog wat met Remco te bespreken maar zullen we anders volgende week met z’n drieën een afspraak maken? Vrijdag na de les blijven we hier om dit nader te bekijken oke?’
Iris zag mevrouw Janssen naar haar bureau lopen.

Iris pakte Remco stevig vast en bracht haar mond naar zijn oor en fluisterde. ‘Ik heb een afspraak met Jolanda en jou, morgenavond bij mij thuis. Mijn ouders zijn weg.’ en kuste hem op zijn wang. ‘Ga nu maar met mevrouw Janssen mee.’ en ze streelde Remco zijn arm en liep naar de deur. ‘Is goed mevrouw Janssen, volgende week vrijdag, na de laatste les.’ en Iris liep al inwendig lachend naar beneden. .

Het was zaterdagmiddag half 2 en Iris stond voor de kast, ze wist niet wat ze aan moest trekken. “Wat zal ik aantrekken? Iets wat Jolanda en Remco leuk vinden. Ik ga ze gewoon gek maken.” en Iris lachte in zichzelf. Ze haalde wat jurkjes en rokjes uit de kast maar niets was naar wens. Ze keek weer op haar horloge en wist dat ze tijd zat had om naar de stad te gaan om iets nieuws te kopen. “Zal ik bij Jolanda langs gaan en daar iets kopen? Kijken of ik haar al in de winkel kan verleiden?” en zo gebeurde het dat Iris op haar scooter stapte en naar de stad reed, rechtstreeks naar de winkel waar Jolanda werkte.

Ze stapte de winkel binnen en zag dat Jolanda bezig was met een klant. Iris liep naar de jurkjes en rokjes en ging door de collectie die daar hing. Iris pakte een jurkje wat kort aan de voorkant en lang aan de achterkant was, de stof was flanel/fluweel en de kleur was zwart. ze had open schouders en mouwtjes zouden halverwege haar armen komen. ‘Hi, leuk jurkje he?’ hoorde Iris achter zich. Ze draaide zich om en zag Jolanda staan. ‘Ja, deze vind ik wel leuk.’
Jolanda pakte de jurk van Iris aan en keek in de hals naar de maat. ‘Je moet alleen een maatje groter hebben denk ik.’ zei Jolanda en liep langs Iris en pakte een maatje groter. ‘Wil je hem passen?’

Iris knikte en liep achter Jolanda aan naar de paskamer. Jolanda hing de jurk in de paskamer. ‘Gaat u gang mevrouw.’ en ze deed een stap opzij.
‘Dank u mevrouw, als ik hulp nodig heb kan ik u dan roepen?’ vroeg Iris op een grappige manier beide schoten in de lach.
Iris stapte de paskamer in en trok de jurk aan, hij zat een gegoten. Ze deed het gordijn open en liep de winkel in.
Jolanda zag Iris uit de paskamer komen en haar hart sloeg over. “Jezus wat ziet Iris er mooi en vooral geil uit.” Jolanda moest even slikken en liep naar Iris toe die zich stond te bewonderen in de spiegel. ‘Dat staat je goed Iris.’ zei Jolanda die haar handen in de taille van Iris legde en over het flanel wreef.

Iris keek in de spiegel en zag Jolanda aan komen lopen met een blik die boekdelen sprak. “Yes, dit is de jurk waarmee in Jolanda kan verleiden.” en ze draaide zich en bekeek haar achterkant over haar schouder in de spiegel. ‘Ja, dit is hem wel toch Jolanda?’
Jolanda stond er naast en knikte alleen maar. Met een schorre stem zei Jolanda. ‘Je ziet er geweldig uit Iris, nu nog kanten handschoentjes en mooie kousen eronder met jarretels en alles is af.’
Iris moest Jolanda gelijk geven maar ze had alleen geen handschoentjes. ‘Heb jij handschoenen hier Jolanda?’ vroeg Iris naar de bekende weg.
‘Natuurlijk Iris.’ en Jolanda liep naar de handschoenen en pakte een set kanten handschoenen en 1 set fluwelen handschoenen en liep terug naar Iris. Ze haalde onder het lopen de kanten handschoenen uit de verpakking en gaf ze aan Iris.

‘Deze staan inderdaad mooi Jolanda.’ en Iris keek naar de handschoenen die ze aan had en die net over haar ellebogen kwamen. Ze bekeek ze en ze streelde met de handschoenen over haar gezicht. “Dat voelt wel goed.” was haar gedachten. ‘Nu die andere.’ zei Iris en zo had ze niet veel later de fluwelen handschoenen aan en ook hier streelde ze haar gezicht mee. “Zo, dat voelt veel beter. Ik ga deze meenemen.” dacht Iris. ‘Ik neem deze Jolanda en geef me eigenlijk ook de kanten handschoenen maar mee, stonden mij ook goed.’

Jolanda pakte alles aan en Iris stond voor de balie en keek hoe Jolanda alles netjes in een tas deed. ‘Jolanda, wat is er zo speciaal aan Remco?’
Jolanda keek even op en begon te lachen. ‘Als ik dat vertel, wil je niet meer dat we langskomen.’ zei Jolanda mysterieus.
‘Wat bedoel je daar nu weer mee? Je zegt iets maar toch ook weer niets. Wees eens duidelijker?’ vroeg Iris iets geïrriteerd.
‘Misschien vertellen we dat vanavond wel, kijk maar of je iets kan ontdekken vanavond.’ en Jolanda gaf de tas aan Iris.
Iris keek Jolanda aan en ze maakte een luchtkus ‘Tot vanavond schat.’ en zo liep Iris met een jurk en handschoenen de winkel uit bij Jolanda.

Ze had thuis nog een mooi gordeltje en zwarte glimmende kousen en met haar zwarte enkellaarsjes met spikes was het een mooie outfit. Ze liep te glimmen en zag niet dat ze door een aantal jongens bewonderd werd, ze had nu even geen interesse in andere mensen dan in Jolanda en Remco. Ze moest te weten komen wat nu zo speciaal was aan Remco.

‘Nee mam, alleen Jolanda en haar vriendje komen vanavond.’ en zo stelde Iris haar moeder gerust dat niet de hele toko vol zou zitten vanavond.
‘Oke meid, doe Jolanda de groetjes.’ en zo verlieten de ouders van Iris om 6 uur het huis op weg naar hun afspraak.
Iris, liep naar de keuken en pakte het eten wat haar moeder had klaargemaakt, ze kreeg niet zoveel naar binnen omdat ze alleen maar aan Jolanda en Remco kon denken. “Waarom denk ik toch steeds aan Remco en Jolanda? Jolanda oke, maar Remco? Zou het mijn nieuwsgierigheid zijn?’ en Iris duwde haar bord van zich af. Ze zat nog even te denken en stond op en bracht haar bord naar de keuken en zette hem in de vaatwasser. Ze liep naar boven en ging naar haar kamer.

Remco

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 10940 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “De wereld is klein (Iris)”

Plaats een reactie