BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Ik en mijn beste vriendin

Ik ben Merel nu 23 en Evi mijn beste vriendin nu ook 23 hadden al wat met elkaar op seks gebied gedaan, ik denk zo als bijna alle jonge meiden wel doen.
Je blijft bij elkaar slapen na een feestje, en vaak met wat drank op ga je verder dan de bedoeling is.
Wij waren 16 toen wij voor het eerst wat samen deden, wij hadden die week seksuele voorlichting gehad de leraar, hij vertelde met een rooie kop en zichtbare stijve piemel in zijn broek over de bloemen en de bijtjes.
De meiden stelden veel meer vragen en vooral toen het ging over dat meiden seks met elkaar hadden, er was ook een foto en film gedeelte bij de uitleg en zo te zien had de leraar deze nog niet eerder bekeken het werd vooral stil onder de jongens toen een paar filmpjes met uitleg werden getoond.
Filmpjes van naakte meiden die elkaar vingerden en elkaar beften.

Toen het filmpje even stopte, begon Kees met de vraag of dat alle meiden deden de meester vertelde dat heel veel meisjes dat deden, Kees maakte even een flauw grapje, hij zei zonde en dat hij dat veel beter kon.
Gelijk startte de leraar het filmpje weer, en nu waren 2 jongens met elkaar bezig en nu hoorde gelijk onder de jongens geroezemoes, en de jongens maakten geluiden dat ze het niet normaal vonden vooral toen de jongens elkaar aftrokken en elkaar pijpten werd het rumoerig.
De leraar stopte filmpje weer en nu vroeg Evi gelijk, meester doen jongens dat veel?
Ook wel zei de leraar maar je merkt we dat de jongens dat minder normaal vinden.
Maar goed het weekend er op, we hadden een feestje en ik bleef bij Evi slapen, wij hadden een paar wijntjes stiekem gedronken en lagen a op bed toen Evi’s ouders thuis kwamen.
Evi gaf mij een zoen wat ik al een beetje vreemd vond maar het is mijn allerbeste vriendin en gaf haar een zoen terug.
Nu gaf zij mij een zoen op de mond en begon mijn borsten met een trillende hand te strelen, Evi fluisterde ik wil even uit proberen wat wij van de week geleerd hebben.

En jij hebt tenminste echte borsten, oké mijn borsten waren toen a cup D en die van Evi cup A.
Evi bracht mijn hand naar haar onderbroekje, die was zeiknat, ik keek verbaasd en Evi zei, ik ben zo geil, masseer mijn kut. En gelijk voelde ik haar hand in mijn onderbroekje en Evi masseerde mijn kut.
Evi trok mijn nacht shirt en onderbroek uit, en zij zag even later ook naakt naast mij en wij masseerden elkaar.
Wij waren druk bezig en geen deken of laken over ons heen en ik kwam klaar en zag tot mijn schrik de vader van Evi in de deur staan die stotterend zei, ik wilde even kijken of jullie thuis waren, maar dat zijn jullie wel.
Ik schaamde mij natuurlijk maar ja het was gebeurt en best lekker.

Evi had al een paar maand een vriendje en ik had dit dus ook zeker niet verwacht.
De volgende ochtend zaten wij aan het ontbijt met Evi’s ouders en ik had het gevoel of de vader nog in gedachten was met wat hij die avond er voor had gezien en toen hij op stond zag ik dat hij snel even zin hand in de broek deed en zijn piemel naar boven trok.
Dat vond ik wel grappig dat hij opgewonden van ons werd.
Gelukkig was het zomer, en kon je korte rokjes en strakke shirtjes aan, of ik stelde voor om in bikini in de tuin te gaan liggen, en als je een beetje je broekje strak trok dan kon je de kut lipjes door de stof zien, het is gemeen dat weet ik maar hij liep vaak met een stijve pik.
Zo ook op een keer bleef ik slapen en moest heel nodig plassen liep naar de badkamer waar Evi de wc bij in zit, ik moest heel nodig liep naar binnen en daar stond Evi’s vader te douchen, ik deed mijn broekje naar beneden de benen wat uit elkaar en begon te passen, zijn ogen stonden groot in zijn hoofd en ik wist niet dat een piemel in zo’n rap tempo zo groot kon worden.
En jemig wat een ding.

Ik voelde mijn clit groeien en mijn lipjes opzwellen, en besefte dat dit niet kon, snel trok mijn onderbroekje op en liep de badkamer uit en kwam net Evi’s moeder tegen die ook nodig moest en verbaasd keek dat ik uit badkamer kwam terwijl haar man stond te douchen.
Ik zei dat ik heel nodig moest zei lachte en zei ik ken het gevoel, ik ga snel anders ligt het op de grond.
Ik vraag mij af of zij heeft gezien wat oor een stijve haar man had.

Wordt vervolgd, als jullie het wat vinden

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 8739 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Ik en mijn beste vriendin”

Plaats een reactie