BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Kiara is geil

Kiara werkt sinds 4 maanden bij een lokale supermarkt, ze is net 18 en zit graag achter de kassa. Daar kun je alle mensen goed bekijken. Ze is altijd mooi opgemaakt en sport 3 keer in de week. Heeft een slank strak figuurtje. Haar borsten zitten in een bh op het werk maar ze heeft die eigenlijk niet nodig. Als ze voor het eerst alleen achter de kassa zit valt haar oog op een jongen. Hij was groot, 1.95 maar sportief gebouwd. Hij was al vaker geweest van de week en telkens was hij in haar rij gaan staan en had hij een gesprekje aangeknoopt.
Het was rustig aan de kassa toen hij zijn boodschappen op de band legde. Hij zei; “Goedemorgen Kiara”
Ze keek verbaasd en dacht hoe weet hij mijn naam. Hij lachte breed en zei; “je naam staat op de kassabon”. Ze kleurde een beetje en floepte eruit. En hoe heet jij dan?
Ik ben Eddy en gelijk erachteraan. Heb je zin om vanavond na je werk even iets te drinken en elkaar beter te leren kennen?
Ze vond hem leuk om te zien en kreeg een kriebel in haar onderbuik.
Spontaan zei ze; “ja, oké”

Hij pent snel zijn telefoonnummer op een papiertje en geeft haar die. Hij rekent af en zegt; “bel me als je klaar bent dan spreken we af waar”.
De dag kruipt voorbij, ze kan alleen nog maar aan vanavond denken. Haar kruisje van haar string is kleddernat en zit tussen haar lipjes als de dag er eindelijk opzit.
Met trillende vingers van spanning en opwinding tikt ze Ed’s nummer in. Hij gaat 1 keer over en zijn vriendelijke stem klinkt in haar oor.
Na een half uur gekletst te hebben, weet ze meer van hem. Hij is 28 en woont bij zijn vader en werkt voor zichzelf. Kiara springt onder de douche en scheert haar kutje weer spiegelglad en vingert zich een keertje klaar. Maakt zich op en trekt een leuk zomerjurkje aan met alleen haar mooiste string eronder. Ze kijkt in de spiegel en ziet dat ze er uitziet om op te vreten.

De deurbel gaat en met knikkende knieën doet ze open. Daar staat hij, met open mond naar haar te kijken en haperend komt er uit zijn mond; “wow, je ziet er fantastisch uit” en kust me voor het eerst, op mijn wangen. Ze bloost en bedankt hem. Stappen in zijn auto en gaan eerst iets eten in een klein restaurantje daarna nog even iets gedronken en elkaar aangeraakt met af en toe een kusje. Het klikte van beide kanten en leeftijdsverschil was geen probleem. Het was nog vroeg en hij vroeg of ze nog even met hem mee naar zijn huis wou. Kiara haar kruisje was al weer behoorlijk nat. Ze was morgen toch vrij dus zei ze gelijk; “prima”.
Ze stappen in de auto en geven elkaar de eerste innige tongzoen en rijden naar zijn huis. Onderweg had Kiara een hand op zijn bovenbeen gelegd en al pratend gleed die hand steeds hoger. Ze raakte zijn ballen door zijn broek aan. Hij bleef op de weg letten maar sloeg een luide kreun toen haar hand in zijn zwellende lul kneep.

Ze voelde nu al een enorm gevaarte in haar hand en hij groeide maar door in haar strelende hand.
Ed voelde zijn lul in zijn broek knellen, haar hand streelde nu zijn ballen. Hij kon zich niet meer goed op de weg concentreren en zette zijn auto in een stille landweg aan de kant. Hij greep nu naar haar borstjes en voelde haar tepels stijf staan, kneedde ze zachtjes. Kiara sloeg een diepe zucht en hijgde zwaar. Ze dacht ‘wat een pik heeft hij’, haar hand knoopte en ritste zijn broek open. Zijn keiharde pik floepte de vrijheid tegemoet. Kiara legde haar hand weer op zijn kloppende lul, haar hand kon er amper omheen en ging iets verzitten.
Ed zijn handen betasten haar lichaam en streelden haar rug. Ze ging iets verzitten, nu kon zijn hand bij haar lekkere kont komen. Hij stroopte haar jurkje iets omhoog en nu gleed zijn hand in haar slipje. Hij kneedde haar billen, streelde haar bilnaad en gleed verder richting haar kutje. Haar lipjes weken als vanzelf uiteen en waren kletsnat.
Kiara voelde zijn hand haar slip ingaan, sloeg een luide kreun. Ze voelde zijn vingers langs haar sterretje gaan en verder. Ze was zeiknat en super geil. Ze kuste Ed toen hij 2 vingers in haar strakke kutje duwde. Ze zoog zich vast op zijn mond en deed een poging om zijn kolossale af te trekken.

De autoruiten waren beslagen en binnen rook het naar Kiara’s geil. Hun tongen waren verstrengeld in een innige tongzoen.
Kiara wou nu zijn dikke lul voelen. Ze deed haar slip uit en klom op Ed zijn schoot met haar rug naar hem toe. Pakte zijn pik en zette zijn dikke eikel tussen haar schaamlipjes. Ze zag en voelde ze tot het uiterste oprekken toen ze iets zakte, ze moest telkens even wachten om haar strakke kutje te laten wennen.

Ed zijn pik zat nu half in haar knijpende tunneltje, hij genoot ervan. Hij verwachtte niet dat zijn hele pik in haar tienerkutje zou passen. Hij kreunde luid toen er weer een paar centimeter in haar verdwenen. Hij legt zijn hand op haar klitje en wrijft er zachtjes over.
Kiara werd gek toen zijn vingers haar klitje beroerde. Ze had zich nog nooit zo gevuld en opgerekt gevoeld en er waren nog 10 centimeter over. Ze voelde een orgasme opkomen, zijn vingers bleven haar klitje strelen. Ze begon te rillen en had zich niet meer onder controle en midden onder haar orgasme zakte ze volledig over zijn lul. Ze schrok, gilde luid, verstijfde en keek glazig voor zich uit. Zijn eikel drukte tegen haar baarmoeder. Dit had ze nog nooit gevoeld. Haar orgasme was nu geluwd, Ed probeerde nu iets te stoten, Kiara was nu een beetje gewend aan zijn enorme paal en ging voorzichtig mee met zijn ritme. Ze keek tussen haar benen waar zijn heipaal tot de helft in en uit haar ging. Hij glom van haar overvloedige sappen. Ze greep het stuur vast om zichzelf nog verder op te trekken. Nu zat alleen zijn eikel nog tussen haar lipjes en met een gilletje liet ze zich ineens volledig zakken. Ze herhaalde dit een keer of tien terwijl ze zijn eikel nu voorbij haar baarmoedermond voelt gaan. Haar kutje krampte om Ed zijn pik toen ze weer klaarkwam. Uitgeput ligt ze op zijn borst, zijn handen strelen haar gevoelige tepels en zijn kloppende harde pik nog diep begraven in haar liefdestunnel.

Ed vraagt haar of ze voldaan is, ze kan alleen maar knikken en mompelt ‘Ed je hebt de lekkerste pik die ik ooit gehad heb, ik wil alleen je zaad nog in me voelen, toe neuk jezelf klaar in me’
Ed pakt Kiara nu beet en schuift haar over zijn lul. Kiara is uitgeblust en wil nu alleen maar zijn zaad en kreunt ‘jaah Ed, neuk me diep en hard, neuk je klaar in me, vul me’
Hij hoort haar woorden en begint haar nu in een moordend tempo te neuken, even niet aan haar denkend maar alleen aan klaarkomen.
Kiara legt haar hand op haar buik en voelt elke stoot van zijn pik aan de buitenkant. Ze kan alleen nog tussen het hijgen door om ‘meer en harder’ vragen.
Als een lappenpop zit ze op zijn raggende pik gespietst, elke zenuw in haar vagina is geprikkeld. Ze komt weer klaar.
Ed voelt zijn orgasme ook naderen en stoot zo mogelijk nog dieper in haar en lost zijn eerste straal in haar baarmoeder gevolgd door nog een aantal ferme stralen.

Kiara voelt zijn zaad in haar baarmoeder spuiten waardoor ze weer een orgasme krijgt. Totaal uitgewoond blijft ze een poosje tegen hem aanliggen. Zijn pik is nog steeds hard. Als ze een beetje bijgekomen is stapt ze van zijn gevaarte af, pakt haar slip en drukt die tussen haar benen, en likt hem dankbaar af. Kijkt Ed aan en zegt met een lieve lach ‘dank je lieverd, dit was pas echt lekker’.
Ed pakt haar hoofd en geeft haar een liefdevolle tongzoen. Hij proeft haar en zijn eigen geil.
Hij denkt dat dit weleens de vrouw van zijn leven kan worden, zij is de eerste die mijn gehele pik kan hebben en vraagt haar ‘heb je nog zin om met me mee te gaan of moet ik je thuis afzetten.

Kiara denkt wat een lieverd die wil ik wel beter leren kennen en antwoord gelijk ‘ja ik wil nog graag met je mee en ook nog vaak van je genieten’ en drukt haar doordrenkte slipje in zijn hand met de woorden ‘deze is voor jou’.
Bijna als een verliefd stel rijden ze naar zijn huis nadat ze zich iets hebben gefatsoeneerd.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Ian19669

Na lang twijfelen, ben ik toch maar begonnen mijn/onze verhalen op te pennen. Ik hoop dat ze jullie bevallen.

Ik ga al jaren alleen naar het oudste festival van Nederland in het zuiden van het land. Zijn er meer lezers die daar naartoe gaan?
Reageer maar ; Ian19669@hotmail.com

Dit verhaal is 13898 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Kiara is geil”

Plaats een reactie