BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Met zusje de bergen in 3

Tim gaat helpen klussen op de Tiroler camping van de ouders van zijn beste vriend, Daan. Hij arriveert eerder dan verwacht en treft alleen de zestienjarige Bella, zij neemt in haar uppie de honneurs waar.
‘Dankzij’ een hoosbui is Tim zijn tentje uitgespoeld en in hut 11 in het bed van Bella terecht gekomen. Na de hele avond al en ook in bed voorzichtig om elkaar heen te draaien hebben ze elkaar gevonden en ‘doen ze het nu…’

Meisjes zijn echt óók wel gek op seks

Dankzij mijn zusje Lou’tje en nog wat andere meisjes heb ik afgelopen jaar veel ervaring opgedaan met wat meisjes bij het neuken lekker vinden. Het belangrijkste dat ik te weten ben gekomen is dat ze eigenlijk helemaal niet zo anders zijn dan jongens. Van jongens wordt altijd gezegd dat ze wel pap lusten van seks en er minstens honderd keer op een dag aan denken. Maar volgens mij is dat voor meisjes net zo, alleen verbergen die het beter, om geen sletje te lijken. Dankzij Lou’tje en vooral ook de Italiaanse meiden ben ik dat allemaal te weten gekomen, en dat haalde bij mij wel de rem ervan af.

Maar voor Bella is dit allemaal nieuw, ze was zoals ze het zei ‘nog nooit samen met een jongen’. Maar nú dus wel, want ik zit volledig en diep in haar en langzaam voer ik mijn neuktempo in haar kutje op. Aan alles merk ik dat het voor haar één grote explosie van nieuwe ervaringen is. Leunend op mijn handen kijk ik haar aan: ‘hoe is het, Bella-lief?’ Ze heeft haar ogen dicht, alsof ze zo beter contact heeft met alles wat er met haar gebeurt. Maar dan opent zij ze half en kijkt ze me dromerig aan: ‘hmm, wel goed hoor Tim. Ik wou dat ik dit eerder geweten had.’

Zie je wel? Meisjes zijn net zo bevangen door seks als jongens. En nou ga ik het haar laten beleven ook. Ik zorg bij het in- en uitglijden dat ik vooral de bovenkant van haar kutje bewerk en ik voel al snel dat het werkt, Bella kreunt meer en meer en al na korte tijd merk ik aan alles dat ze klaarkomt. Ze klauwt haar handen in mijn haar, ‘Tim Tim Tim’ kreunend terwijl ze met haar bekken steeds heftiger tegenbewegingen maakt. In langzamer tempo neuk ik haar door, van Lou’tje leerde ik dat het een meisje helpt om haar orgasme vast te houden en langer te laten duren. Blijkbaar geldt dat dus ook voor Bella, want ze blijft maar komen.

Omdat ze nog zo ontzettend strak en nauw is moet ik flink werken om steeds weer helemaal in haar te komen maar ik kán niet anders, het is zo onwijs geil om mijn paal keer na keer in dat nauwe gangetje te boren tot ik echt niet meer verder kom. En áls ik dan helemaal in haar ben wrik ik nog wat zodat haar klitje ook wat van actie mee krijg en dan ga ik weer bijna uit haar. Om me weer helemaal tot de wortel van mijn pik in haar te steken en haar er zo diep mogelijk aan te rijgen..

Inmiddels is er van kou niks meer te merken, ik voel hoe het zweet tussen onze lijven op komt zetten, waardoor ik steeds lekkerder over Bella’s gladde lijf glijdt. Ik zorg ervoor dat de stoppeltjes van mijn borsthaar ook regelmatig even over haar tepels schuren en dat roept regelmatig een kreuntje op, hypergevoelig is ze daar. En langzaam maar zeker voel ik nu ook mijn eigen orgasme opkomen, mijn ballen zijn er klaar voor om hun inhoud in dit lekker nauwe tunneltje te lossen.

Ik stel het zo lang mogelijk uit omdat ik weet dat het moment dat ik mijn zaad kan wegschieten dan nóg heftiger is. Als het uiteindelijk niet meer tegen te houden is stort ik me languit over Bella heen en schiet ik alles wat ik in me heb in haar, waar zich nu dus voor het eerst van die kruipertjes naar binnen gaan wurmen. Gelukkig is Bella aan de pil en gaan er dus geen kindjes van komen, eerst nog een tijdje genieten. Als ik me helemaal leeg heb geschoten zak ik uitgeput nog verder over haar heen, Bella volledig onder me verbergend.

In galop

Met mijn neus in haar haren en mijn mond vlakbij haar oor vraag ik fluisterend: ‘hoe was het?’ Als antwoord kantelt Bella een paar keren haar bekken waardoor ze kleine neukbewegingen om mijn pik maakt. ‘Dit is het fijnste wat ik ooit heb meegemaakt, Tim’ fluistert ze terug en ik moet me sterk vergissen als dit geile ding niet nu al klaar is voor een volgende ronde. Ik schuif enkele keren stevig in haar op en neer om mijn pik op te peppen en even later zijn hij en ik er alweer helemaal klaar voor

Bella is al vanaf dat ze peuter is gek op paarden, inmiddels is ze een volleerd amazone en doet ze met haar paard mee aan allerlei wedstrijden. Met dát in mijn hoofd mag ze wat mij betreft nu wel even het zware werk doen. Ik draai me met haar om en meteen al neemt Bella als van nature haar amazonezit op mijn pik aan. Met haar handen om haar tietjes alsof het de teugels zijn en zo haar tepels bewerkend begint Bella op mijn pik te rijden alsof ze ik weet niet over wat voor barrières moet springen. Ze is zó onwijs sexy om te zien, die wapperende lange bruine haren, haar ogen half gesloten, het tipje van haar tong tussen haar lippen vanwege de inspanning, haar kleine tietjes die veerkrachtig mee op en neer deinen, haar buik waarvan de spieren die ze gebruikt bij het paardrijden goed te zien zijn.

Ik leg mijn handen om haar heupen en stimuleer haar om in galop te gaan en het is echt onaards geil om iedere keer weer mijn pik glinsterend uit haar kutje tevoorschijn te zien komen, om daarna weer diep in haar te verdwijnen. Wat het heel extra maakt is dat ik ook wat roods zie, Bella’s bloed, dankzij haar ontmaagding. Als ik voel dat ze alweer komt trek ik haar tegen me aan en neem ik het tempo over, dubbelgevouwen ligt ze over me heen waardoor ik dieper dan diep toegang heb tot haar kutje en steeds weer boor ik me erin alsof ik nog net ietsje dieper dan de vorige keer uit wil komen. En zo komen we samen voor de tweede keer klaar.

Morning after

Eindelijk vallen we in een diepe slaap maar dat lijkt maar een paar minuten geduurd te hebben als de wekker gaat. Alles wat we hebben aan ledematen zit nog verstrengeld en Bella peutert zichzelf zachtjes mopperend van me los om de wekker af te zetten. Iedere ochtend komt er namelijk een bakker op het terrein brood afleveren voor de gasten en die moet ze nu gaan opvangen. Nog slaapdronken staan we op en ik weet niet hoe het voor Bella is, maar voor mij voelt de afgelopen nacht heel onwerkelijk aan, alsof we na een dolle rit in een superachtbaan dizzy weer bij de uitgang staan.

Zo kijken we elkaar ook aan en dan schiet Bella in de lach: ‘als je jezelf nou is zag, Tim.’ Ik grijns een beetje maar als ik in de spiegel kijk zie ik inderdaad dat ik na deze woeste nacht van eerst een stortbui buiten en daarna een seksstorm binnen totaal afgeragd ben. ‘Komop joh, onder de douche!’ haalt Bella me uit mijn beslommeringen voor de spiegel. En omdat er ‘dankzij’ die kloterige nog niet aangesloten zonnepanelen geen warm water is staan we even later samen te rillen onder het koude water. Na afloop wrijven we elkaar buiten op het terras in de al warme zon goed droog om de kou te verdrijven, en opnieuw geniet ik van het bekijken en aanraken van Bella’s lijf. Ze is een prachtig meisje en ik ben blíj dat ze juist míj wil hebben.

Aan alles is te voelen dat het een fijne warme dag wordt. Bella trekt het leuke jurkje van gisteravond weer aan en dan is ze vertrokken, richting de receptie. Ik ga zo meteen ook die kant op maar ga eerst eens op onderzoek naar hoe het met mijn tent is. Terwijl ik die kant de helling op klauter kan ik mijn ogen bijna niet geloven, onvoorstelbaar wat zo’n hoosbui allemaal van een berg omlaag spoelt. Het is één modderige bedoening geworden en overal liggen afgebroken takken of omlaag gerolde stenen, met als gevolg dat het pad zo’n beetje is verdwenen.

Bij mijn kampeerplek aangekomen vind ik de binnentent nog op de plek waar ik hem had opgezet, de stokken zijn dan wel naar binnen geklapt maar het grondzeil had ik blijkbaar echt goed vast gezet in die rotsige bodem. De buitentent vind ik een meter of twintig verderop in wat bosjes hangend, zo op het eerste oog is alles wel verfomfaaid en vies geworden maar niet kapot. Ik scharrel de hele boel bij elkaar en als ik uiteindelijk weer het terras van hut elf heb bereikt hang ik daar alles uit over de picknick-set om te drogen.

Vanmiddag zie ik wel wat er verder mee moet gebeuren, nu eerst naar Bella voor wat lekkere broodjes. Bij de receptie is het al een gezellige bedoening van gasten die er hun brood ophalen en nog even met elkaar aan de praat zijn. Ik stel mezelf aan wat mensen voor en vertel dat ik de komende paar weken de familie ga helpen om de nieuwe hutten schoon te maken en in te richten.

Huttentocht

Als iedereen is vertrokken gaan Bella en ik op het terras zitten, allebei met een croissantje, een keizerbroodje met kaas en een flinke mok koffie. Genietend zitten we zo naast elkaar, in stilte etend en ons koesterend in de nu echte warm zon. Dan, een beetje aarzelend, Bella: ‘… ehm…, wat een nacht, hè Tim. ….het lijkt allemaal zo onwerkelijk.’ Ik knik en kijk haar dan grijnzend aan: ‘het is toch allemaal écht gebeurd liefje en om je dat te bewijzen stel ik voor dat we vandaag nog een keer op herhalingsoefening gaan.’ Bella steekt haar hand op voor een high five en dan gaan we plannen maken voor de klusjes die we vandaag samen al vast kunnen doen.

We besluiten gewoon bij hut 1 te beginnen, schoonmaken, inboedel die er al is naar binnen brengen, van haardhout voorzien en zo door tot we bij hut 15 zijn. We trekken allebei oude shorts en shirts aan en als we uiteindelijk met onze batterij schoonmaakspullen arriveren bij hut 1 blijkt het toch wel een flinke klus te zijn. De bouwvakkers zijn nog maar net weg, overal ligt aardig wat bouwafval en weet ik wat al meer.

Ik doe vooral het sjouwwerk en breng alle afval en rommel naar de containers iets verder op het terrein. Op de terugweg laad ik de kruiwagen steeds vol met spullen uit het magazijn die al de hut in kunnen en voorzie ik de kachel van haardhout. Na een tijdje heb ik het in de inmiddels fel brandende zon bloedheet en loop ik rond in alleen nog maar mijn shorts. Bella poetst ondertussen alles en na een uur of twee staat de eerste hut er glanzend schoon bij. Als komende week de meubeltjes komen die Daan en hun ouders momenteel in Salzburg kopen wordt het hier vast gezellig.

Steeds weer als ik de hut binnenkom kan ik mijn ogen maar niet van Bella afhouden, ze is onwijs sexy om te zien in dat iets te kort afgeknipte spijkerbroekje, dat oude verwassen opgeknoopte bloesje met daarin haar volgens mij beha-loze wiebelende tietjes en met haar haren op een paardenstaart, die mee danst met iedere beweging die ze maakt. Als we nadat de hut klaar is op de vloer van de woonkamer zitten uit te puffen trek ik haar tegen me aan en fluister ik: ‘zullen we een huttentocht gaan doen?’

Nummer één van vijftien

Als Bella me dan vragend aankijkt: ‘Ehm…, in iedere hut dus seksen als we hem klaar hebben?’ Als antwoord grijnst Bella breed en geeft ze me een zoen. Whow, wreed, volgens mij is dat namelijk een ‘ja’! In totaal hebben we vijftien hutten te gaan en in het tempo van vandaag betekent dat dat we er ongeveer vijf dagen over gaan doen, drie per dag! Dus vijf dagen lang drie keer op een dag neuken, en dan de nachten niet eens meegeteld. Geen tijd te verliezen want na deze wacht alweer hut twee!

Ik sta snel op, spreid op de kale vloer een van de dekentjes uit die ik zojuist uit het magazijn meenam en even later liggen we er languit op, verstrengeld, al snel daarna elkaar de weinige kleren die we aan hebben van het lijf trekkend. Als we allebei bloot zijn duik ik net als vannacht tussen Bella haar benen en lik ik haar kutje helemaal glad en open. Ze smaakt anders, als je het mij vraagt proef ik in de verte ook nog mijn zaad en hoe het komt weet ik niet maar het zet direct mijn pik op springen, hij schiet als een snoeiharde paal mijn lijf uit.

Ik snap niet goed wat dit meisje met me doet maar eigenlijk denk ik dat ze gewoon onwijs sexy is, dat ze een stofje de lucht instuurt waardoor ik helemaal hoteldebotel raak. Ik kan amper nog wachten, geen idee of ze er klaar voor is maar echt, dit móet nu. Ik kruip over haar als een boog gespannen lijf omhoog, zet mijn neuklat voor haar gleufje en met een intens gevoel van ‘thuis komen’ schuif ik me all-over in haar, tot ik niet dieper met haar verbonden kan zijn.

Ook aan Bella merk ik dat ze hier helemaal in opgaat, ze vouwt meteen haar benen om mij heen en en beweegt haar bekken tegen mijn lul in, iedere keer als ik hem in haar beuk. Want nou ja, dat is het wel, beuken! Die meid maakt me helemaal gek en bij ons allebei hebben de hormonen het compleet gewonnen van het verstand, we verenigen onze lijven zo totaal mogelijk, alsof ze vanaf nu samen door het leven moeten. Op een gegeven moment doe ik het even wat rustiger aan want het is bloedheet en ik raak al behoorlijk verhit.

Terwijl ik zo op Bella wat lig uit te hijgen en haar in een trager tempo neuk fluistert ze: ‘ben je moe, Timmy? Zal ik het over nemen?’ Kliert ze me nou? Mwah, maakt me eigenlijk niet uit. Ik kijk haar aan en als ze dan een beetje giechelt weet ik al wel hoe laat het is. Nou, ik ga hier dus geen wedstrijd van maken want daarvoor is het veel te lekker. Ik neuk haar nog even releaxed door en dan, op een moment dat ze het helemaal niet verwacht, draai ik me ineens met haar om en moedig ik haar aan: ‘hup meid, te paard jij.’

Furieus

En daar gaat ze weer, net als vannacht. Als een blote furie richt ze zich op op mijn pik die hard en lang en volledig in haar steekt en gaat ze er weer heftig op te keer. Ik kan niet beschrijven hoe fijn dit voelt, dat nauwe kutje dat keer op keer mijn paal omsluit en tegelijk dat onwijs erotische schouwspel dat ik mag bekijken. Bella heeft haar ogen dicht, haar haren wapperen om haar heen tot over haar tietjes, haar handen die haar tepels weer bewerken, haar buik waarvan ik de spieren intens zie bewegen en waar het zweet op komt te staan, ze is móoi en ze is séxy!

Al snel hoor ik weer haar kreuntjes die me al bekend in de oren klinken en dan ineens laat ze zich voorover op me vallen, haar tietjes fel en hard tegen mijn borstkas plettend, haar kutje in een razen tempo op en neer over mijn pik schuivend, haar gezicht weggedoken in mijn lange warrige bos krullen. Het enige wat ik kan doen is dit vrouwelijke geweld te ondergaan en er ben tegelijk best een beetje trots op dat ik dit meisje heb mogen inneuken. En dan te beseffen dat dit pas de eerste van vijftien hutten is!

Liefs, Zara

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Zara

Hi, fijn dat je mijn verhalen leest, ik hoop dat je ze leuk vindt.
En jouw reactie is altijd welkom!
Liefs. Zara

Dit verhaal is 9272 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Met zusje de bergen in 3”

Plaats een reactie