BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Na gym genomen in de douche

Zoals elke woensdag had ik ’s avonds gym. Het was een klein meiden groepje, maar wel leuk en gezellig. We hadden een gym leraar, Lex. Lex was een stevige jongen. We, de meiden, dachten dat hij midden 30 was, maar zelf dacht ik jonger, eigenlijk wisten we het niet en we durfden niet te vragen. Zijn lichaam was in ieder geval goed onderhouden en hij was erg sportief. Ook dat was aan zijn lichaam te zien. Maar Lex was absoluut niet mijn type.

Meestal waren de meiden tegelijk onder de douche. Alleen vanavond op de één of andere manier niet. Ik was nog wat aan het opruimen. En ik weet niet hoe ik het voor elkaar kreeg. Als ik de gymzaal uit ga loop ik het halletje in. Links de heren kleedkamer en recht de dames kleedkamer. Rechtdoor loop je de lerarenkamer in. Ik ging rechts  de meiden kleedkamer in. Toen ik naar binnen liep, liepen Sandra en Kim net naar buiten. Ze groeten nog, “Tot volgende week!”, en sloten de deur achter zich. Omdat ik hard hard gewerkt en gezweet deze keer, besloot ik even snel te douchen en dan naar huis te gaan. Snel even uitkleden. Muurtje om. Daar heb je de gezamenlijke doucheruimte. De douches hebben zo’n tijd drukknop. Je drukt erop en je hebt gelijk lekker warm water voor een bepaalde tijd.

Ik druk op de knop en gelijk de heerlijk warme staal water. Ik sta met de rug naar de kleedkamer. Spoel mezelf af. Neem wat zeep en zeep mezelf in. Douche stopt. Op gevoel moet ik even de knop weer vinden. Als ik hem weer indruk, weer lekker warm water. Ik heb eindelijk de zeep weer uit mijn haren. Als ik rechtop sta grijpen twee stevige handen ineens van achteren mijn borsten stevig beet. Ik schrik me rot en begin te schreeuwen. Gelijk gaat een hand op mijn mond. “Bek houden!”, hoor ik in mijn linker oor. Het is Lex. Ik hoor het aan zijn stem. Kan het indenken aan zijn stevige handen. Gelijk voel ik zijn lul tegen mijn kont. Hij drukt en druk gelijk zijn leuter in mijn kont.

Ik ben nog nooit in mijn kont genomen dus het doet hartstikke veel pijn, dus ik begin heftige tegen te stribbelen. Maar Lex neuk me rustig door. Alsof het een ‘steady’ machine is, blijft hij me door neuken. De pijn van mijn kontgat ebt weg. Ik begin het, tegen mijn eigen wil in, lekker te vinden. Ik heb al een tijdje geen vriendje gehad en met mezelf spelen was niet mijn ding. Ik begin dieper adem te halen en Lex laat rustig mijn mond los. Ik buig wat voorover en houdt me aan de douchestang vast.”Fuck wat is dit lekker!”, hoor ik mezelf ineens denken. Als een machine neukt Lex me door onder de douche. Dan stop de douche weer met zijn water en trekt Lex zijn lul uit mijn kont.

Hij pakt me beet en neemt me mee de kleedkamer in. Als we het muurtje voorbij lopen zie ik zijn kleren op de grond liggen. De viespeuk heeft me hier gewoon naakt zien douchen en heeft zich aan mij verlekkerd. In onze kleedkamer is een muur waar twee spiegels naast elkaar aan de muur hangen van vloer tot halverwege de wand. Dit zodat wij als meiden er altijd goed uitzien als we de zaal ingaan. Daar zet hij me tegen en pakt mijn borsten weer beet. Ik zie nu dat hij achter me staat. Hij is een kop groter dan mij en ik zie dat zijn handen groter zijn dan mijn bosten. “Dit vind jij lekker hé?”, vraagt mij me van achteren. “Hmhm”, antwoord ik stilletjes en voel zijn hand van mijn borst, over mijn buik naar mijn kutje glijden. Daar heeft hij gelijk mijn klitje te pakken en wrijft erover. Een rilling gaat door mijn lichaam. Een vinger gaat mijn kut in en raakt gelijk mijn g-spot. Het is zo ontzettend geil om hem achter me te zien en hoe hij zijn hand tussen mijn benen heeft.

Dan voel ik dat hij probeert me weer van achteren te nemen. Zo geil als ik nu ben wil ik hem gewoon in me. Ik doe mijn arm achter me, pak zijn leuter en zet hem tegen mijn kontgat. Daar drukt hij dat zijn lul weer in. Dieper dan net onder de douche, gaat zijn lul in mijn kont. Weer gaat hij met een rustig en ‘steady’ cadans me in mijn kont neuken. Zijn vinger in mijn kutje roert steeds dieper en dieper. Hij drukt er nog een extra vinger in. Langzaam voel ik een orgasme aan komen. Ik wil het alleen nog niet. Maar net op dat moment begint Lex me harder te neuken. Dat brengt me toch zover dat ik klaarkom. Spuitend kom ik klaar. De spiegel helemaal nat spuitend probeer ik mijn benen bij elkaar te drukken. Maar het lukt met niet. Zijn paal in mijn reet houdt dat tegen en hij neukt me nog steeds zo hard. Ik voel, nu ik klaargekomen ben, zijn lul nog dieper in mijn kont. Mijn orgasme rolt door in mijn lichaam. Ik ben nog nooit zo lang klaargekomen. Ik ril en tril helemaal. Dan voel ik dat hij ook gaat komen. Zijn ‘steady’ neuken worden stoten. Harde stoten. Ik hoor zijn ademhaling dieper en onregelmatiger worden.

Dan sta ik op en draai me om. Zijn lul glijdt uit mijn kontgat. Ik ga gelijk op mijn knieën, neem zijn lul in mijn mond. Ik kan hem amper hebben, maar doe mijn best hem ver in mijn mond te nemen. Ik proef zijn zweet, zijn voorvocht…. mijn kont… Het is smerig en geil tegelijk. Nadruppelend en trillend van mijn orgasme begin ik hem met al mijn geilheid te pijpen. Het duurt niet lang, maar dan komt hij klaar. Lex grijpt mijn hoofd en drukt deze hard tegen zijn lichaam aan. Zijn lul schiet door tot in mijn keel. Zo diep heb ik nog nooit een lul in mijn mond gehad. Schokkend komt hij klaar in mijn keel. Ik moet moeite doen om adem te halen. gelukkig voel ik zijn lul snel slapper worden. Ik kan weer wat ademen.

Als zijn lul uit mij mond gaat kucht ik en hoest ik om adem te happen. Een sliert sperma tussen zijn lul en mijn mond. Ik hoest sperma omhoog. Maar het doet me niets. Ik ben geil. Ik ben geil op Lex. Nooit van mijn leven gedacht dat ik geil op Lex zou worden. Lex loopt weg. Pakt zijn kleding van de vloer en loopt naakt, met zijn kleding in zijn handen onze kleedkamer uit. Ik zak, nog nagenietend van mijn orgasme, op de grond. Dan hoor ik dat hij de andere deuren aan het afsluiten is. Ik kleed me snel aan en loop de kleedkamer uit. Daar laat hij me netjes naar buiten. “Tot volgende week!”, zegt Lex met een glimlach en loopt naar zijn auto. “Ja!”, antwoord ik blozend, terwijl ik naar mijn fiets loop.

Als ik naar huis fiets voel ik mijn kontgat op het zadel. Een beetje gevoelig en geil voelt het. Als ik thuis ben ren ik naar boven en ga daar nog een keer onder de douche. Daar heb ik mijn kontgat ook extra aandacht gegeven. Wat best lekker voelde. Daarna naar bed. Toch nog verder gefantaseerd over Lex.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Sam Writer

Ik ben voornamelijk een perverse schrijver. Mijn verhalen zijn deels op fantasie gebaseerd, maar er zit ook veel eigen ervaringen bij. Maar ook zeker wensen van mij!

Mijn verhalen zijn vooral soft extreem tot ZEER extreem.

Ik hoor graag wat jullie ervan vinden en ben ook nieuwsgierig naar jullie ideeën over mijn verhalen.

Je mag met mij mailen over anale seks, fisting, plasseks.

Verzoekjes en reacties zijn welkom!
sam.writer.nl@gmail.com
Voor chat: mega.nz of Skype : sam.writer.nl@gmail.com

Dit verhaal is 13824 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Na gym genomen in de douche”

Plaats een reactie