BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Ninetta, een tiener met supertepels…

Ik zat er niet echt op te wachten maar ik kon mijn vriendin niet teleurstellen. Rosamaria ken ik al een hele tijd. Ze is een rasechte Spaanse maar getrouwd met een Nederlander. Ze moest dringend voor familie-aangelegenheden, een begrafenis, ruim een week naar Spanje. Haar man Ger zou ook meegaan. Ze heeft een dochter van bijna 17 jaar, echt een bolleboos als het om haar schoolprestaties gaat. Maar Rosamaria was een beetje bezorgd om haar al die tijd alleen thuis te laten. Of ze, gedurende de tijd dat ze weg waren, bij mij zou kunnen logeren. Qua ruimte zou dat geen probleem zijn. De kamer van Julia was toch vrij. En het is een lieve meid. Okay, ze heeft wat aandacht nodig. Maar ik heb ook zo mijn eigen bezigheden. Regelmatig heb ik mannenbezoek om mijn nymfomane behoeftes te bevredigen. Maar na het “Tham, alsjeblieft!” ben ik door de knieën gegaan. Ninetta zou vanaf morgen een dag of tien bij mij logeren. Ik ken Ninetta al vanaf haar geboorte. Een beetje de aard van haar Spaanse moeder. Niet groot, ik denk iets van 1m65, superdun, en golvende, ravenzwarte haren tot halverwege haar rug. Ze was al regelmatig met haar moeder bij me geweest en had ook samen met ons in de Jacuzzi gezeten. De een zou haar mager vinden, maar ik noem het dus gewoon superslank. En de keren dat ze met ons in het bubbelbad zat had ik al gezien dat ze nauwelijks borsten had op haar leeftijd. Maar onder het strakke badpak had ik al gezien dat ze echt van die grote gezwollen tepels had, puffy nipples zouden de Engelsen zeggen. Zo’n heel dikke tepelhof met een klein sappig druifje daarop.

Al met al vond ik het een heel aantrekkelijk meisje met haar grote donkere ogen. Omdat hun vlucht al de volgende dag vroeg zou zijn stemde ik er mee in dat ze haar dochter dezelfde avond nog zou komen brengen. Ik heb als een speer wat extra boodschappen gedaan en de kamer van Julia voor haar in orde gemaakt. Rosamaria is echt zo’n driftige Spaanse hittepetit, een madre de familia die alles wil regelen. Maar ik kon haar verzekeren dat haar dochter bij mij in goede handen zou zijn. Nog naratelend bij de voordeur nam ze afscheid van mij en haar dochter. Haar dochter die nu even bij mij zou zijn en het zou wel goedkomen. Ik merkte dat ze echt even moest wennen bij mij. Ik heb haar meteen gezegd dat ze gewoon dat moest doen wat ze gewend was. Mijn huis was de komende dagen ook haar huis en ze hoefde zich voor mij echt niet anders te gedragen. En ik zou dat ook niet doen. We zaten gezellig naar een serie te kijken op Netflix die ze graag volgde. Ik had nog steeds mijn strakke jeans aan en heb me even omgekleed in iets makkelijks. Toen ik vroeg of ze ook niet wat anders aan wilde trekken hebben we de TV even op pauze gezet. Ze kwam terug in een strak topje en een kort pyamabroekje.

Ze is klein, maar heeft in verhouding lange benen. Ze nestelde zich tegenover me in de luie stoel. Eigenlijk had ik vanaf dat ogenblik geen aandacht meer voor die serie. Ik kon mijn ogen niet van haar afhouden. Ik moest me echt inhouden. Dat had ik ook al met mijn eigen dochter toen ze die leeftijd had. Ze zat echt gebiologeerd naar haar serie te kijken. Ik weet niet wat ik had maar werd zo verschrikkelijk geil van dat ranke lijfje en die grote tepels die verleidelijk door het topje priemden. Ze had het echt niet in de gaten. Zelf had ik nu ook niet veel meer aan als een makkelijke linnen broek en een t-shirt. Ik had mijn hand al in mijn kruis en zat zachtjes te vingeren. Alleen al door naar haar te kijken was ik drijfnat. “Thamara, waar ben je mee bezig?” dacht ik bij mijzelf. Ik kon echt niet zo blijven zitten en heb me even in de badkamer terug getrokken, heb me naar een orgasme gevingerd en ben, toen ik weer was bijgekomen, terug gegaan naar de kamer. Toen ik terug kwam was de serie die ze keek blijkbaar afgelopen en was ze in slaap gevallen. Door en door slecht als ik ben heb ik haar shirtje voorzichtig omhoog getrokken en een serie foto’s gemaakt van die enorme tepels die ze heeft. Eigenlijk had ik er mijn lippen wel op willen zetten maar kon me tot zover beheersen. Ik heb nog even van haar zitten genieten voor ik haar wakker maakte.

Met mijn hand op haar blote buikje fluisterde ik: “Liefje, moet je niet naar bed? Ik ga zo ook slapen!” Ze keek slaperig op, keek me aan: “Is goed Thamara, ik ga naar bed.” Ze gaf me een zoen en na een welterusten vertrok ze naar haar kamer. Ik ben ook naar bed gegaan. Zou ik er wel vanaf kunnen blijven de komende dagen? Met allerlei geile fantasieën die door mijn hoofd spookten ben ik vingerend in slaap gevallen. Het was pas 7 uur toen ik de volgende ochtend wakker werd. En zodra ik mijn benen buiten het bed zet begint mijn blaas te werken. Ik moest verschrikkelijk kutkletteren en liep zoals gewoonlijk in mijn blootje als een speer naar mijn badkamer annex toilet. Maar wat ik niet had verwacht, en ik had er ook niet meer aan gedacht, achter de glazen wand zag ik Ninetta onder de douche staan. Haar zwarte haar wit van de schuimende shampoo. Ze schrok toen ik de deur open deed en me naakt binnen zag lopen. “Sorry schatje, ik had niet verwacht dat je onder de douche zou staan. Maar ik moet zo verschrikkelijk.” Zonder haar reactie af te wachten ben ik gaan zitten en heb het laten lopen. Ninetta had zich een beetje verlegen omgedraaid en stond met haar rug naar me toe. Lang nadat ik mijn laatste druppeltje er uit had geperst zat ik nog naar haar te kijken.

Was dit mijn eerste kans? “Niet schrikken hoor schatje, ik help je wel even met je haar.” Ik was toch bloot en kon makkelijk bij haar onder de douche gaan staan. Met mijn buik tegen haar rug begon ik de shampoo in in haar haren te masseren. En ze liet het toe. Ik heb er extra lang over gedaan voor ik de douchekop pakte. Ze moest zich nu omdraaien en met haar hoofd achterover spoelde ik het uit haar haren. Ik voelde haar grote tepels tegen mijn huid. Toen dat klusje geklaard was heb ik ook haar ranke lijfje afgespoeld. “Wat ben je toch mooi liefje, en ik ben helemaal jaloers op die mooie tepels van je. Mag ik ze even aanraken?” Ze glimlachte en duwde haar borst een beetje naar voren. “Ja hoor Thamara, doe maar. Eigenlijk heeft niemand dat nog gedaan.” Zachtjes wreef ik mijn hand er over heen, wat waren ze heerlijk stevig. En nu ik haar aanraakte werden haar tepels nog een beetje harder. Zonder verder te vragen bukte ik voorover en zette er mijn mond op. Ze leek er echt van te genieten nu ik er een beetje aan likte en zoog. “Hebben jouw vriendjes dat nooit gedaan?” In haar onschuld vertelde ze dat ze twee vriendjes had gehad maar dat die alleen maar hun piemel in haar wilde steken. Maar nooit hadden ze met haar borstjes en tepels gespeeld. Nog steeds zoog ik aan de twee kleine torentjes. “Ze wilden alleen maar in mijn kutje Thamara. De eerste keer was helemaal niet fijn en de tweede keer vond ik het ook net echt lekker.” Wat kwam dit heerlijke lijfje veel te kort, dacht ik bij mijzelf. Samen hebben we ons gedoucht zonder dat er verder iets gebeurde. Ze moest haar haren nog een beetje föhnen dus ben ik maar aan de slag gegaan met het ontbijt. In de vroege uurtjes loop in altijd bloot door het huis en besloot om dat nu ook maar te doen. Ninetta was helemaal aangekleed en vond het wel een beetje vreemd dat ik nog bloot was. Ik heb het haar uitgelegd en gezegd dat zij dat ook mocht als ze dat wilde. Na het ontbijt heeft ze haar spulletjes gepakt en is naar school gegaan. Ik had de rest van de dag ook nog genoeg te doen. Alleen moest ik een probleempje zien op te lossen. Vanavond zou Frans bij me komen om even lekker te neuken en ik had geen zin om het af te zeggen nu Ninetta er was.

Aan tafel heb ik haar onder het eten vertelt dat Frans kwam en waar voor. Ze zei dat ze het geen probleem vond en dat ze op haar kamer TV ging kijken. Toen om half negen de bel ging stapte ze meteen naar haar kamer en ik met Frans zo snel mogelijk naar mijn neukkamer. Mijn logeerkamer had ik speciaal ingericht voor mijn nachtelijke avontuurtjes. Meestal beginnen Frans en ik met een vluggertje om even op te warmen. Dan heeft hij zijn eerste ontlading gehad en duurt het lekker lang voor hij weer komt. We lagen na ons eerste neukpartijtje wat met elkaar te kroelen en ik vertelde hem van Ninetta. En ook dat ze van die heerlijk dikke tepels had. Hij was heel benieuwd en ik liet hem de foto’s zien die ik had gemaakt. “Die zou ik wel eens in het echt willen zien. Ik durf het bijna niet te vragen. ”Nou had ik vanmorgen al wel met haar tepeltjes gespeeld maar of ze ze aan Frans zou laten zien? “Schatje, ik kan je niets beloven, maar ik ga even naar haar toe en vraag het haar voorzichtig. Maar trek wel even de punt van het dekbed een beetje over je heen. Als ze het doet wil ik niet dat ze schrikt van die harde leuter van je.” Ze had me al bloot gezien dus ik nam niet de moeite om iets aan te trekken. Ik klopte op haar deur: “Liefje, mag ik even binnen komen?” Ze zat op bed met een heel kort rokje aan en een wit topje, laptop op schoot. Ik ging naast haar zitten en vertelde wat ik Frans had verteld en dat hij nu benieuwd was. En dat hij alleen even wilde kijken. “Ja maar Thamara, dat is een vreemde man. Ik weet het niet hoor.” Ik verzekerde haar dat Frans een heel lieve man was en dat ze niet bang voor hem hoefde te zijn. En per slot van rekening was ik er ook bij. Er gingen een paar minuten overheen. “Moet ik dan nu al mijn topje uit doen Thamara?” “Nee hoor schat, dat doen we straks wel, loop eerst zo maar even mee.” Frans had netjes het dekbed een beetje over zich heen getrokken. Ik zag dat ze best wel een beetje zenuwachtig was. Ik kroop zelf ook weer terug op het bed. “Kom maar even tussen ons in zitten lieverd, dit is Frans.” Met enige schroom kroop ze tussen ons in. “Thamara zei dat je zulke mooie tepels hebt Ninetta, ik kan ze ook al een beetje door je topje zien. Mag ik ze even aanraken?” Nog voor ze antwoord kon geven aaide hij zijn vingertoppen over de heuveltjes. “Oei, wat zijn ze lekker stevig. Ik zou ze best wel willen zien.” Ik had mijn vingers al achter het topje en trok het iets omhoog. Een voor een floepten haar tepels onder het randje vandaan. Nu ze bloot waren ging Frans door waar hij mee bezig was. Zachtjes aaien, maar nu gaf hij er ook ook kusjes op. En net als vanmorgen zag ik dat ze er van genoot.

Ik trok haar topje verder over haar hoofd en haar slanke bovenlijfje was bloot. Ze leunde iets tegen mij aan en liet Frans zijn gang gaan. Langzaam liet ik haar achterover zakken tot ze languit tussen ons in lag. Frans had zijn mond nu volop haar ene tepel. Ik bukte voorover en ontfermde me over het andere heuveltje. Met zijn hand aaide Frans lichtjes over haar buikje en ik had mijn hand op haar blote bovenbeen liggen. Ze lag zachtjes te kreunen van de aandacht die ze kreeg. Ik liet mijn hand steeds verder naar haar kutje glijden. Ik voelde een klein schokje door haar heen gaan toen ik haar daar aanraakte. Haar slipje was waarachtig helemaal vochtig. Ik had verwacht dat ze haar benen bij elkaar zou knijpen nu ik haar met mijn vingertoppen begon te masseren. Maar ze gaf zich helemaal over. Ook toen ik het slipje opzij trok en mijn vinger tussen haar strakke schaamlipjes stak. Het dekbed was al weer van Frans afgegleden en ik zag dat zijn pik bikkelhard stond. Heel voorzichtig zocht ik het ritsje in haar rokje en trok het langzaam naar beneden. Stukje voor stukje trok ik het iets naar onderen. Zo ver als ik kon, want ze lag er echt op. Ik denk dat ze toch had gemerkt wat ik aan het doen was, want ze lichtte haar kontje een beetje op. Ik trok haar rokje, gelijk met haar slipje over haar benen naar beneden. Ze lag met haar slanke lijfje helemaal bloot tussen ons in. Bij Frans zag ik dat er spontaan wat vocht uit zijn eikel lekte en ik hield het ook niet helemaal droog. Frans begreep ook wel dat we niets moesten overhaasten. Samen hebben we haar geliefkoosd, kusjes gegeven waar maar kon. Frans van boven, haar borstjes, haar buikje. Ik haar lange benen van haar voeten tot haar kutje. Ze lag maar te kreunen de lieverd, liet alles over zich heen komen. En het kreunen werd heviger toen ik haar benen uit elkaar legde en mijn tong tussen haar schaamlipjes stak. Ze was al verschrikkelijk nat en smaakte zo lekker. Frans zat vlak bij haar gezicht aan zijn paal te rukken. Haar mond stond ietsjes open en hij zette zijn eikel tegen haar lippen. Ze schrok er van. Ik kroop omhoog, pakte de pik vast en trok hem boven haar mond af. Ik wist zeker dat ze nog nooit had gepijpt. Ik moest het even voordoen. Ik bukte voorover en vlak boven haar gezicht begon ik de pik af te zuigen. Na een paar minuten liet ik hem uit mijn mond glijden en duwde de natte eikel tegen haar lippen. Ze had het begrepen. Ze deed haar mond open en Frans werd, hoewel nog een beetje onbeholpen, afgezogen door ons tienertje.

En daar zou het niet bij blijven. Ze was nog niet aan de pil maar aan tafel had ze me verteld dat ze net ongesteld was geweest. Ik fluisterde in haar oor: “Liefje, mag Frans zo met zijn piemel in jouw kutje. Dat vind je vast veel lekkerder als bij die twee vriendjes van je.” Echt antwoord gaf ze niet, ze knikte en kreunde alleen maar een beetje. Ik kroop weer naar haar gleufje. Zolang Frans zijn pik in haar mondje had kon ik er voor zorgen dat ze echt flink nat was. Nu niet alleen met mijn tong, maar ik gebruikte ook mijn vingers. Eerst stak ik er een in haar neukgaatje naar binnen om even later een tweede vinger naar binnen te laten glijden. Ze lag helemaal te kronkelen en beetje bij beetje zag ik meer sapjes uit haar gleufje komen. Ik stapte van het bed af en liet Frans haar met haar kontje op de rand van het bed leggen. Op mijn knieën voor het bed vouwde ik haar benen iets naar achteren. Nu kon ik de hele lengte van haar kutje likken met kleine uitstapjes naar haar blanke sterretje. Frans had de boodschap begrepen. Ik zat met mijn kont naar achteren en zonder waarschuwing voelde ik zijn pik in mijn kut komen. “Oh ja Fransje, neuk mijn kut lekker diep schat. Je lul moet straks flink nat zijn voor ons meisje!” Tien minuten lang heb ik het lekkere spleetje gelikt, tien minuten lang boorde Frans zijn snikkel zo diep mogelijk in mijn kut. Ninetta lag echt hevig te kronkelen, te kermen. En daar kwam het. Het kon niet uitblijven. Ze lag echt te schokken toen ze op mijn mond haar orgasme had. Dat was het moment voor Frans om het van mij over te nemen. Ik kroop weer op het bed dicht tegen haar aan toen Frans zijn eikel tegen haar schaamlipjes drukte. Ze was echt nog heel krap en het duurde even voor het topje van zijn lul bij haar binnen was. “Doe maar voorzichtig Frans, dit is de eerste echte lul voor haar.” En Frans was ook voorzichtig. Heel langzaam zag ik zijn pik steeds een stukje dieper in haar kutje gaan. Na vijf miniten zat hij er nog maar voor de helft in. Ninetta lag hevig te kermen bij iedere centimeter dat hij haar strakke kutje dieper penetreerde. Pas na tien minuten zat hij er voor de volle lengte in. Nu begon hij ook wat meer te bewegen, trok zijn fallus er verder uit om dan weer helemaal bij haar binnen te komen. Het luide kermen was overgaan in een bijna huilend geluid. Hj neukte haar nu echt. Telkens als zijn pik helemaal in een fors tempo haar kutje binnen kwam zag ik een bolling op haar dunne buikje komen. Ik kon precies zien hoe diep hij bij haar binnen zat. Ik moest haar schuddende lijfje gewoon vast houden, zo lag ze te spartelen. Al vijftien minuten neukte hij het strakke tienerkutje onder hem al. Ik denk dat ze van de spanning niet echt meer klaar was gekomen. Of ik heb het niet in de gaten gehad door haar constante luide kermen en kronkelen. Frans zat nu ook steeds zwaarder te hijgen. Ineens hoorde ik zijn bekende oerkreet. Hij pakte haar bij haar heupen, tilde haar onderlijfje op en trok het kutje ver over zijn paal. Hij stootte zijn pik nog een paar keer zo diep mogelijk bij haar naar binnen, begon te schokken en spoot zijn zaad diep in haar jonge baarmoeder.

Ze lag gewoon te snikken, kroop tegen me aan en pakte me heel stevig vast. Die ging me voorlopig niet meer loslaten. Frans weet de weg bij mij in huis en kwam na een paar minuten terug met een fles witte wijn en een biertje voor zichzelf. Tien minuten heeft ze me vastgehouden voor ze weer een beetje begon te ontspannen. De hele tijd heb ik mijn vingers door haar haar en mijn handen over haar rug gestreeld. Maar ik wilde wel weten hoe ze het had ervaren. “Gaat het weer een beetje lieve schat van me? En vond je het fijn wat we met jou deden?” Ze praatte zachtjes. “Thamara, ik vond het zo lekker allemaal. Ik dacht dat ik het niet fijn zou vinden. Maar jullie waren zo lief voor me. En Frans ook toen hij in mijn kutje kwam. Ik was eerst best wel bang, want zijn piemel is best wel groot. Maar hij deed het zo zachtjes. En toen hij helemaal diep in mijn buik zat… ik had zo’n lekker vol gevoel toen.” Ik was zo blij dat het goed was gegaan. We hebben nog lang met haar gekroeld en niet te vergeten met die heerlijke tepels van haar gespeeld. Frans is uiteindelijk weer naar huis gegaan. Zijn vrouw zou wel op hem liggen wachten. En Ninetta en ik, ze is in mijn armen in slaap gevallen. Helemaal voldaan.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 13998 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Ninetta, een tiener met supertepels…”

Plaats een reactie