BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Oppassen met oppassen.

Het is al weer drie maanden geleden dat mijn moeder vroeg of de dag erop wilde oppassen bij een collega’s van haar die die een feestje moest. Ik zag het wel zitten want ik zou ‘s nachts daar blijven omdat zij het niet verantwoord vond als ik midden in de nacht door de stad moest fietsen. De avond erop was ik tegen een uur of bij Evert en Madelon zoals genoemd wilden worden en niet meneer en mevrouw. Evert en Madelon schatte ik op een jaar of 35. Madelon ging met mij naar boven en liet mij de logeerkamer zien en de kamer van hun tweejarige Bas. Tegen zessen vertrokken Evert en Madelon en ik voerde Bas zijn hapje en at een boterham. Tegen zeven bracht ik Bas naar boven en stopte hem in zijn bed.

Weer beneden keek ik naar de tv en tegen half elf ging ik naar en keek nog even bij Bas die rustig lag te slapen. Ik kleedde me uit en deed een hemdje en een broekje aan en kroop in bed. Ik dommelde wat weg maar werd weer wakker toen de deur van mijn kamertje openging en Evert in alleen een broekje naar binnen kwam. Hij keek of ik sliep en tilde me op en nam me mee naar de ouderslaapkamer. Daar legde hij me naast Madelon in het bed en ging ook naast me liggen. Madelon boog zich over me heen en toen ik mijn ogen open deed zoende ze op mijn mond. Ook Evert boog zich over me heen en zoende me ook. Ieder met een hand streelden mijn lijf en raakte elke keer mijn borsten en tepels aan. Eerst wilde ik ze afweren maar het voelde zo fijn. Ik wist nog hoe fijn ik het vond met mijn vader te stoeien en door hem geknuffeld te worden maar dat mocht ik al hele tijd niet meer van mijn moeder: “Het kind is nu te groot voor”.

Evert en Madelon schoven mijn hemdje omhoog tegen mijn borsten aan. Mijn borsten die voor mijn 16 jaar al flink groot zijn. Heerlijk hun handen op mijn blote lijf te voelen. Omdat ik gewillig alles onderging schoof Madelon mijn hemdje nog hoger tot boven mijn borsten. Hun handen voelden mijn borsten en raakten mijn tepels aan. “Zullen we haar hemdje maar uittrekken” vroeg Evert en ik stak mijn armen omhoog en lag ik nog mijn broekje aan tussen hen in. Madelon schoof omlaag en likte mijn tepels en zoog er aan. Evert schoof ook omlaag en likte ook mijn tepels. Hun handen gingen steeds lager en lagen op mijn knieën en ze spreidden mijn benen. Ze streelden de binnenkant van mijn dijen en gingen langzaam steeds hoger en plots voelde ik een vinger die over mijn gleufje ging.

Een hand gleed in mijn broekje en nam het van de andere hand over en voelde mijn kutje met de hele hand. Madelon schoof mijn broekje langzaam omlaag en konden ze mijn kutje. zien “We zullen het broekje maar uitdoen” en ik tilde mijn billen op en mijn broekje ging over mijn knieën omlaag en werd helemaal uitgetrokken. Zelf spreidde ik mijn benen en weer voelde ik een hand op mijn kutje. Evert schoof omlaag en ging tussen mijn benen liggen en schoof mijn schaamlippen uiteen en raakte mijn klitje aan. Madelon nam het van hem over en ik voelde zijn vinger in de ingang van mijn kutje. Langzaam maar gestaag drong hij dieper in me door en draaide zijn vinger rond. Toen hij niet dieper kon begon hij me te neuken, eerst met een vinger en later met twee vingers. Zachtjes en langzaam maar wel steeds harder en sneller.

Madelon zoende me op de mond en vroeg me: “Voelt fijn, lieve meid?” en ik knikte haar toe en gaf haar een zoen. Het ging door mijn hele lijf en ik begon te zuchten en steunen en voelde mijn borsten. Het gevoel klaar te komen was nog intensiever en alles overheersend dat ik ook gedacht had. Even kreeg ik rust en daarna kwam Evert omhoog en ging op zijn rug liggen en ik aan zijn ene kant lag en Madelon aan zijn andere kant. Madelon pakte mijn hand en legde die op de lul van Evert door zijn broekje heen. Ik die nog nooit een lul had gezien en helemaal niet rechtop stond in het broekje en hard aanvoelde. Met de hand van Madelon op mijn hand ging ik over zijn lul heen en weer. Madelon trok zijn broekje omhoog en schoof mijn hand er in en ik voelde zijn lul nu in het echt. Evert schoof zijn broekje omlaag en ik zag zijn lul te voorschijn komen. Ik schrok hoe groot die wel was. Zijn grote lul zou nooit in mijn kutje passen.

Ik pakte zijn lul en ging heen en weer, dat had ik een keer op een pornosite gezien, en Evert begon te kreunen: “Pijpen lieverd, je moet me pijpen”. Toen ik niets deed schoof Madelon met haar gezicht omlaag en nam de lul van Evert in haar mond en pijpte hem. Maar voor even want ze zei: “Nou jij lieve meid”. Toch aarzelde ik maar uiteindelijk nam ik zijn lul in mijn mond. Madelon pakte mijn hoofd en duwde die omlaag en mijn mond ging heen en weer over zijn lul. Net op tijd kon ik mijn mond terugtrekken toen hij opeens begon te spuiten. Evert stapte uit het bed en ging naar de badkamer en kwam niet meer terug. Madelon ging op haar rug liggen en schoof haar hemdje omhoog tot boven haar borsten en liet me haar grote borsten zien. Ze pakte mijn hand en legde die op een borst en ik kneedde die zachtjes. Madelon nam mijn hoofd tussen haar handen en trok die naar haar borsten. Ik likte haar tepels en zoog er aan. Madelon pakte mijn hand en schoof die in haar broekje en ik voelde haar kut die al beetje vochtig was. Ik ging met een vinger tussen schaamlippen door en raakte steeds weer haar klitje.

Madelon spreidde haar benen en zei: “Kom maar tussen mijn benen liggen, lieve meid, ik wil dat je mijn kut van dichtbij ziet”. Ik deed wat zij wilde en zag haar kut die zij voor mij opende. “Lik me klitje maar, dat voelt zo heerlijk” en hoewel ik het eigenlijk een beetje vies vond deed ik het toch. “Kom maar in me met een vinger” en ik stak mijn wijsvinger in haar kut en ging steeds dieper. Ik stak er vinger bij en begon haar te neuken zoals Evert mij geneukt had. Mijn vingers werden steeds vochtiger en Madelon: “Proef je vingers maar”. Maar dat deed ik toch niet en neukte haar verder en ook steeds harder en sneller. Helaas genoot ik er van maar het lukte me niet om haar te laten klaarkomen. We trokken onze broekjes en hemdjes weer aan en probeerden de slaap te pakken te krijgen.

Ik werd ‘s morgens wakker omdat ik voelde dat mijn broekje omlaag geschoven werd. Ik opende mijn ogen en keek verschrikt in de ogen van Evert die alleen in een broekje over me heen boog. Waar was Madelon gebleven? Mijn hemdje had Evert al opgeschoven tot boven mijn borsten. Ik tilde mijn billen op en Evert trok mijn broekje helemaal uit en meteen daarna trok hij ook mijn hemdje uit. Ik was nu weer helemaal naakt en voelde dat hij niet alleen zoals gisteravond gepijpt wilde worden maar helemaal bezit van me wilde nemen. Evert spreidde mijn benen en knielde er tussen en schoof mijn schaamlippen opzij en bracht een vinger in me. Hij neukte mij even zo en schoof zijn broekje omlaag en drong met zijn lul bij me binnen. Heel voorzichtig ging hij heen en weer maar niet voor lang. Hij raakte steeds meer opgewonden en neukte nu harder en sneller.

Ik voelde dat hij ging komen en hoopte dat hij voor het zingen de kerk uit zou gaan en probeerde hem van me af te duwen. Op het laatste moment trok hij uit me terug en spoot zij zaad op mijn buik. Hij veegde de smurrie met zijn broekje weg en ik kwam van het bed en holde naar de badkamer. Eerst toen zag ik dat Madelon in de hoek van de kamer stond en toekeek hoe Evert mij geneukt had. Na de douche wilde ik me weer aankleden maar zag dat het broekje niet te mijne was. Ik kleedde ik me aan in de logeerkamer en ging naar beneden. Evert en Madalon zaten aan het ontbijt en mijn bordje stond al klaar. Daarna ben ik vertrokken en was 100 euro rijker geworden. De maandag daarop hoorde ik van mijn moeder dat Madalon zeer tevreden was over mij en graag weer als het nodig was van mij diensten gebruik wilde maken. Voor mij was het eens maar nooit meer.

Tot alle jonge meisjes zou ik willen zeggen: “Pas toch met het oppassen”.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 16113 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie