BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Vaders met dochters op festival

Met een maat van mij ging ik al jaren naar festivals.
Door wat verkeerde keuzes in het verleden waren we allebei al vrij jong vader geworden. Allebei 16 jaar oud maar nooit voor onze verantwoordelijkheden weggelopen. De moeders dachten daar anders over dus wij beiden hadden onze dochters niet regelmatig meegemaakt. Door die schaarse momenten hadden we elkaars dochters al helemaal niet vaak gezien. Ze zaten bij elkaar in de klas op de basisschool en waren goede vriendinnen.
Toch waren we jonge vaders en dat hield wel in dat we vrij vroeg alweer met onze eigen kinderen op stap konden gaan. Nu ze volwassen waren, studeerden en op kamers woonden konden ze zelf beslissingen maken en zo geschiedde.
M’n maat en ik net over de 35 heen en onze dochters mee van bijna 20 naar een driedaags festival.
Op de camping van het festival terrein zette we eerst onze twee tenten neer. Ons idee was dat de mannen in een tent zouden gaan en de meiden in de ander. De dames vonden dat ze met hun pappa’s op stap waren en dan ook met hen in een tentje moesten slapen. Ook prima.
De meiden zouden waarschijnlijk veel langer doorfeesten dus de grappen gingen al snel over en weer dat de tenten maximaal benut zouden worden. Terwijl we bezig waren de tentjes op te zetten en te installeren viel het me op dat de dochter van mijn maat eigenlijk wel opgegroeid was tot een zeer knappe verschijning.
Waarschijnlijk wist ze dit zelf ook want ze liep redelijk met haar waar te koop en gaandeweg de dag werd ze steeds losser naar mij toe.
Mijn dochter kon het anderzijds weer erg goed vinden met mijn maat.
Fijn dat we allemaal zo goed met elkaar konden opschieten. Het beloofde zo een leuk festival voor ons allen te worden.

De eerste dag verliep heel goed en op het moment dat mijn maat en ik het welletjes vonden, zeiden we onze dochters gedag en liepen we naar onze tenten. Het was laat en lekker rustig bij de douches dus namen we daar gelijk gebruik van. Fris in de slaapzak.
Ik lag een goed half uur en zakte bijna weg toen de rits openging.
M’n dochter kwam licht aangeschoten binnen en zei dat ze ook wel klaar waren met het feest daar. Ze zouden even douchen en dan ook in de tent komen. “Geen leuke jongens gevonden om de nacht mee door te brengen?” vroeg ik lacherig.
“Nee, niet op het terrein maar je weet nooit wat er nog kan gebeuren!” Zei ze geheimzinnig en giebelend tegelijkertijd. Ook haar vriendin hoorde ik lachen met haar vader en ik bedacht me hoe die meiden een lol moeten hebben gehad met hun tweeën.
Ze grepen wat spulletjes bij elkaar en vetrokken naar de douches.
Ik draaide me om en probeerde weer in slaap te komen.
Een kwartiertje later werd ik weer opgeschrikt door het geluid van een rits, ook een een paar meter verderop, gevolgd door wat gegiechel.
Ik lag met m’n rug naar de opening en verwachtte dat degene die binnenkwam zich in haar slaapzak zou wurmen en nog een welterusten wens zou geven alvorens ook proberen de slaap te vatten.
Maar wat gebeurde er? De rits van mijn slaapzak werd open gemaakt en iemand kroop tegen mij aan.
Even schoot er: “Wat is mijn dochter nou van plan?” door mijn hoofd maar al snel werd me duidelijk dat niet zij maar haar vriendin in mijn tent gekropen was. Dat betekende dat mijn dochter…
“Ik moest je nog bedanken voor de drankjes”, zei ze “en ik heb wel een manier om gelijk te komen”. Met dat ze dat zei streelde ze met haar handen over mijn borstkas naar mijn buik en over mijn boxer.
Daar gebeurde niet meteen iets omdat ik te verbaasd was. Ik voelde wel dat ze waarschijnlijk weinig aan had want ik dacht haar borsten tegen mijn rug aan te voelen.
Ik draaide me om en keek in haar bruine ogen en zag een uitdagende grimas op haar gezicht.
“Wat wil je? Zal ik je lekker aftrekken of heb je liever dat ik je een pijpbeurt geef? Ik slik alles door hoor!” Zei ze me terwijl ze mijn boxer naar beneden aan het werken was.
“Kan je dat zo goed dan?” Vroeg ik haar terwijl ze mijn pik aan het hard maken was. “Nou en of, je wil niet weten hoe goed ik ben”. “En, wil jij dan niet weten hoe goed ík ben?” Antwoordde ik haar terwijl ik naar haar tieten greep en haar naakte billen voelde toen ik haar bij de heupen greep.
“Oh, wil je een wedstrijdje doen?” Grapte ze me toe. “Zullen we kijken wie het eerst komt?” Ik knikte bevestigend waarop ze in een 69 over mij heen kroop en mijn paal heerlijk begon te bewerken. Ondertussen bekeek ik het gleufje van deze nieuwbakken twintiger eens goed. Ze had een op haar heuveltje dr getrimde haartjes in een scherpe punt geschoren. Verder was ze lekker glad en rook heerlijk. Haar lipjes waren precies goed en sloten mooi op elkaar aan.
Ik begon met de binnenzijde van haar dijbenen te kussen en te likken en werkte heel langzaam naar boven. Door me hier op te focussen kon ik mijn verstand (dat nu ter hoogte van mijn kruis zat) uitzetten en een orgasme uitstellen.
Zij had er beduidend meer moeite mee want op iedere aanraking die ik deed bewoog ze haar heupen mee of naar me toe. Ze wilde dat ik me direct op haar grotje focuste maar dat deed ik juist niet. Ik wilde haar gek van verlangen maken.
Mijn verstand echt uitzetten lukte niet helemaal want ze was me echt wel lekker aan het afzuigen. Soms zoog ze zo hard dat ze het zaad bijna m’n ballen uittrok. Ook beet ze er hard, dan weer zacht op. De ene keer in m’n lul, de andere keer in mijn eikel, man wat was dit lekker!

Ik ging stoïcijns door met haar te likken. Lange langzame halen langs haar lipjes om net te stoppen voor haar clitje. Dit vond ze erg jammer want iedere keer als ik die naderde kreunde ze en bewoog ze haar heupen zo dat ik er makkelijker bij kon als ik dat wilde, maar ik hield me in. Als ik de andere kant op ging deed ik het zelfde voor haar kontje. Ik stopte net voordat ik bij haar aarsje was.
Terwijl ik dit zo deed werkte ik wel steeds meer naar haar gevoelige plekjes toe, ging steeds rustiger om tergend langzaam bij haar clitje of kontje uit te komen. Soms stak ik het puntje van mijn tong bij haar naar binnen.

Ze bleef maar draaien met haar heupen en uiteindelijk drukte ze haar clit bovenop mijn mond. Ze hield het niet meer. Het was dat de tent niet hoger was anders was ze rechtop gaan zitten om haar kut bovenop mijn gezicht te drukken.
Ik zoog haar clit zachtjes naar binnen en likte eroverheen met mijn tong.
Ze werd gek!!!
Ze kon me niet meer pijpen maar lag met haar gezicht in mijn lies te genieten van mijn likbeurt.
Daar kwam het moment van klaarkomen, ze begon heviger te ademen, te kreunen, ja, te gillen zelfs! Op het moment dat ze kwam voelde ik haar geil dr kut uitlopen en ze wreef haar poes over mijn gezicht uit.
Mijn gezicht was nat van haar geil en toen ze omdraaide keek ze me zo geil aan als dat ik nog nooit iemand heb zien kijken.

“Zo is het niet erg om te verliezen! Het enige dat dit nog kan overtreffen is als je me vol spuit. Ik wil die harde pik van jou zo diep in me voelen!” Zei ze mij geil aankijkend.
Ze bracht haar heupen ter hoogte van die van mij en pakte mijn paal beet om die naar haar grotje te geleiden. Als een warm mes door de boter schoof mijn pik bij haar naar binnen. Ze sloot haar ogen en keek daarna gelukzalig naar me toen ik haar vulde.
Vervolgens begon ze mij te zoenen en daarna mijn gezicht af te likken terwijl ze op en neer reed.

Ze reed steeds harder en heftiger, ik was bang dat ze mijn lul zou knakken op deze manier. Lekker was het wel, ze kwam zo hard naar beneden dat haar billen op mijn heupen kletste.
Toen ze zich omhoog duwde zag ik pas goed wat voor een lekker paar tieten ze had. Een flinke C-cup stond me strak naar voren aan te staren met een paar harde tepeltjes er op.
Toen ze zo zat, ik in die jonge geile oogjes keek, dat mooie smoeltje dat iedere jongen op dit festival met zich mee had kunnen krijgen én dat geile naakte lichaam dat boven me hing, toen bekroop mij het gevoel van geile gelukzaligheid en kon ik het niet meer houden.
Ik begon heftiger te ademen en keek haar nog eens aan. Ze kreunde met mij mee!
Tot op het moment dat ik haar volspoot zat ze verlekkerd mee te kreunen maar toen ik kwam keek ze me verbaasd aan over de hoeveelheid die ik produceerde. Bij iedere stoot kwam er nog een lading uit en ze leek het te voelen.
Toen ze van me afkroop greep ze haar kut beet en kroop de tent uit. Ze rende poedelnaakt naar de toiletten om de terugvloei te kunnen lozen daar.

Na een paar minuten kwam ze weer terug. Ik hoorde het aan de reacties buiten van sommige jongens die haar terecht nafloten.
Terwijl ze de tent dichtritste keek ik naar haar kontje en haar lipjes die er mooi onder tussen staken. Wat een geil ding zeg!
Ze kwam bij me liggen, kroop tegen me aan en zei: “Mag ik morgen weer bij jou slapen?”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Waxfan

Ik heb over de jaren een aantal verhalen geschreven en ben benieuwd wat anderen er van vinden dus ga ze nu maar plaatsen. Er zitten ook nog verhalen in de pen dus er moet nog het een en ander bij komen.

Dit verhaal is 16025 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Vaders met dochters op festival”

Plaats een reactie