BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Wordt Tifana uit Marokko nieuwste lust sletje 3!

Tifana uit Marokko ,ja het was voor haar wel schrikken geweest dat haar vader Agmed zomaar haar vriendin een beurt gaf terwijl zij net optijd onder het bed kon kruipen waarop het plaatsvond, en dat zij een dag later al een pik in haar hand gedrukt kreeg. Als je nog nooit zo een ding gezien hebt is dat ook wel indrukwekkend! Maar dat heeft ze in ieder geval al overleeft. We zijn nu weer even op school want dat gaat ook gewoon door,Tifana heeft voor de klas het Marokkaanse volkslied gezongen. Dat Agmed zijn avontuurtje met Sabine zo maar vertelde op de fabriek,maakten zijn nederlandsche collega’s natuurlijk uitermate nieuwsgierig want ze wilde nu wel zien waardoor Agmed zo heet was geworden,een aantal stond dan ook samen met Agmed op een hoek vlakbij de school om te kijken met wie Tifana de hoek om kwam. Het duurde niet lang of Agmed riep in het marokkaans iets en Tifana liep naar haar vader ,Sabine liep gewoon mee,ze wist natuurlijk niet dat die hele poppenkast voor haar bedoelt was. ”dit isse mijn dochter Tifana!”,zei hij tegen zijn collega’s,”En zei is vriendin van..!”. Er werd goedkeurend geknikt en gemompelt ”Wel op tijd thuis jij,he!!”, zei Agmed tegen zijn dochter ,en liep samen met de collega’s weg. ”Zo daar wil ik mijn piem ook wel inplanten”,riep er gelijk een.

Toen Agmed zelf ook wegging werd het gesprek een stuk smeriger en geiler ze vonden dat Tifana ook wel een pik kan verdragen”en wel meer ook!!”,ha ha ha. Maar ze vonden Sabine een super geil ding ,dat moest Agmed maar eens zo regelen dat zei er ook nog plezier mee konden beleven om dat lekkere mokkeltje eens goed met hard mannenvlees te vullen. Tifana probeerde via Fatima haar moeder of ze is een weekeind bij de meiden op de club mocht overnachten. Fatima vroeg dat netjes aan Agmed,want ja helemaal om haar man heen kon ze toch niet want dat werd gauw genoeg gemerkt. Agmed”Nee ..nee..niet Tifana ,bij dat H…….!”,hij slikte de opmerking verder snel in want ja,dat zou vragen oproepen. Maar in ieder geval wilde hij daar nog niets van weten. Tifana vertelde het tegen Sabine”mag nog niet!” ”Pfff ,misschien weet ik wel een oplossing??”,zei Sabine,op haar beurt. ”Wat..dan??” ”Zeg ik lekkur niet!”, deed ze geheimzinnig. De woensdag middag was Sabine bij Tifana en Agmed kwam tegen drie uur thuis van zijn vroege dienst,de man ging gelijk in de garage aan zijn auto sleutelen,en was druk bezig toen Sabine de garage kwam inlopen,Sabine heeft bewust de bovenste rij knoopjes van haar topje losgemaakt zodat Agmed de tietjes eigenlijk zo zag liggen,haar strakke buik was ook zichtbaar en ze had weer een verduveld kort rokje aan! Ze vond de vorige keer de besneden pik in haar kutje best lekker dus was zezelf al behoorlijk nat en geil. Bij Agmed stuiterde de schacht ook gelijk om hoog en hongerig keek hij naar het lekkere lichaam van dat geile hollandse sletje”Jij geil zijn..??”,vroeg hij. Sabine stond vlak voor ,m en tilde haar rokje op”Voel maar !!”,zei ze met haar zwoele stem. Agmed greep het mokkeltje tussen haar plakkerige dijen zo in haar van het geil zeiknatte kruisje. ”Jij…jij..altijd ..GEIL..he!”. ”Jij..echt HOERTJE..ik weer zo in jou kutje spuiten??”. Hij rukte snel de overal van zijn lichaam en de dikke besneden pik stond keihard schokkend overeind,het geil druppelde er al van af. ”Mag Tifana een keer bij mij logeren “‘,vroeg ze met een vinger in de mond ,op zo een geile manier ,dat de pik al bijna ontplofte,dit kon hij niet weigeren ,heel zijn lichaam hunkerde erna om de pik diep in haar natte gleuf te rammen. ”Jij ..mag mij dan vaker neuken hoor??”, zei ze er nog achter aan. ”JA..JA..is goed ..iss goed..ik veel te geil ..ik nou jou neuken!!”,kreunde hij.

Sabine ging voorover op de motorkap van Agmed’s auto,en hij had meteen zicht op haar dijen waar het geil al langs heen liep, ze trok zelf haar slipje iets aan de kant en haar al open staande kutje was zichtbaar. Agmed verloor geen seconde zijn besneden pik ramde letterlijk dat in zijn ogen natte hoerenkutje in,en hij begon in een hoog tempo te stoten en zocht op de motorkap naar de tieten van het wicht! ”Jij..zo..zo..geilllll..oohhh..zo..lekker.geil “,kreunde hij met schorre stem. Hij moest eens weten dat het uiteindelijke doel hiervan zijn eigen dochter Tifana is,dat er een stel hollandse mannen waren die het plan hebben om hun pikken in zijn dochter in alle gaatjes onbeschermd leeg te pompen en haar vliesje aan gort te rammen! Maar Agmed zijn hoofd stond niet op nadenken ,zijn schacht pompte ritmisch in een strak breezer kutje en zijn zweet spatte alle kanten op,dat gaf niet want dan leek het net of hij erg hard gewerkt heeft aan de auto. Hijgend en pompen bezat hij het geile kreunende sletje ,dat al bezig was om voor de 2e x klaar te komen ” huh..mmmm.. lek..lekk..lekkure..pik..mmmmm…aahhgg!” Agmed had Fatima nog nooit horen kreunen ,wel was het hem gelukt dat hij nu twee dochters had,maar helaas geen zoon,eigenlijk moest Fatima hem nog een keer een zoon baren! Maar toen kwam Agmed ook explosief klaar in dat hoertje en spoot zeer harde stralen marokkaans geil bij haar naar binnen! Hijgend vroeg hij”Mag..mag..ik jou..slipje?”,Sabine was dat wel gewend ze stuurde zelfs wel eens slipjes op de post! Ze gaf hem het zeiknatte ding ,veegde met een poetsdoek het geil en sperma van haar dijen,en liep zo weer naar binnen,ze konden toch niet zien dat ze geen slip meer aan heeft. Maar in ieder geval was er nu een weekend logeren bij haar geregeld ,de club dus en daar ging het om. En verders had ze weer een lekkere pik in haar smachtende kut gekregen,en kwam ze er goed op klaar! Einde deel 3 xxxAngela”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Angela

Dit is een standaard tekst in mijn profiel. Is dit jouw profiel, log dan aub in en wijzig deze naar eigen inzicht en believen.

Dit verhaal is 15000 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie